8.12.2018 PROFETIA HISTORIALLISESTA PARANTUMISVOITELUSTA TULOSSA NAKURUUN

 
Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tämän päivän aikana täällä tätä Itä-Afrikan aikaa tällä puolen maailmaa. HERRA ELOHIM, HERRA SOTAJOUKKOJEN JUMALA, HERRA kaiken Taivaan ja maan LUOJA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, Hän on Puhunut kanssani tänään iltapäivänä, Väkevä ja Hirmuisin Israelin JUMALA. Israelin Hirmuisin ja Peljättävin JUMALA. Hän, joka liikutti heidät pois erämaasta, kunnes Hän toi heidät Luvattuun maahan. Hän vei heidät Israeliin. Hän toi heidät Moorian vuorelle, Temppelivuorelle, jotta he voivat palvoa Häntä. Hän on Puhunut kanssani, JEHOVA.
 
Tällä kertaa Hän vei minut Kokoukseen. HERRA näytti Hänen Kaksi Peljättävintä Profeettaansa saarnaamassa HERRAN Kokouksessa Nakurussa. Se on hyvin voimallista aikaa, sillä tänään iltapäivällä täällä, HERRA vei minut suoraan tulevaan Kokoukseen. Kuten kerroin teille, HERRA tulee sisällyttämään keskusteluun Taivaalliset Lähettiläät. Taivaan ja maan välinen keskustelu tulee tihenemään, kun liikumme kohti väkevää väkevää mega grand mega super loisteliasta historiallista loppuvuoden Herätystä. Voitte nähdä jo, että on suuren suuri kehittyminen kohti Kokousta.
 
Tänä iltapäivänä HERRA JEHOVA JAHVE, JEHOVA KABODHI, Hän Puhui kanssani tuosta Kokouksesta. Hän vei minut tuohon Kokoukseen ja näin Kaksi kiivainta HERRAN Profeettaa, HERRAN Peljättävintä Profeettaa saarnaamassa tuossa Kokouksessa ja kun he saarnasivat tuossa Kokouksessa, se on hyvin voimallista, sillä kun he saarnaavat siellä, näin rampoja, kun He vain saapuivat Kokouspaikalle, näin rampojen nousevan ylös. Rammat lapset, rammat tytöt, lapset, jotka olivat syntyneet täysin rampoina nousevat ylös ja alkavat kävellä ensimmäistä kertaa. Se oli hyvin shokeeraavaa ja todella hämmästyttävää. Se oli hyvin peljättävää nähdä, kun ne Kaksi Valtavinta, Hirvittävintä ja Kirkastettua HERRAN Profeettaa, kun He kävelivät Kokouspaikalle, historiallinen HERRAN Parantumisvoitelu iski Kokoukseen tällä tavoin, hyvin voimallisesti, hyvin shokeeraavalla tavalla.
 
Tämä on toinen kerta, kun HERRA Puhuu tästä historiallisesta voitelusta, joka ei ole koskaan ennen vieraillut maailmassa, joka tulee iskemään Kokoukseen Nakurussa. Sitten rammat alkavat kävellä. He nousevat ylös ja alkavat kävellä. Se oli aikamoista draamaa, hyvin kaoottista, koska joka puolella oli kaaos, kun rammat nousivat ylös. On tämä tietty rampa, jonka näen nyt, oikealla puolellani, suoraan edessäni. Pieni tyttö. En tietä onko hän 5 vai 7 -vuotias. Hän alkaa kävellä. Hän alkaa kävellä, joten se on valtava hetki, se on hyvin voimallinen hetki. Sitten näen ryhmän ihmisiä. On myös tämä poika, joka on luultavasti 8 tai 10 – vuotias. Hän myös kävelee ja sitten näen ryhmän ihmisiä toisella puolella ramman tytön kanssa. Hän on luultavasti 10 vuotias ja syntynyt myös täysin rampana. Nyt tullen ja juhlien, juhlien myrskyten, myrskyten. Ihmiset liikkuvat. On suurta liikettä Kokouksessa. Ihmiset tulevat ramman kanssa liikkuen, kävelevän ja myrskyten ryhmänä ihmisiä
 
Kun katson tälle puolen, näen myös ryhmän ihmisiä tulevan toisen ramman kanssa, kävellen. Tällä puolen ryhmä ihmisiä tullen sokean kanssa ja ramman kanssa. Se oli hyvin massiivista. Näen, kuinka ne Kaksi Valtavinta ja Peljättävintä Israelin Profeettaa astuivat sisälle HERRAN JEHOVA JAHVEN Kokoukseen ja historiallinen JUMALAN voitelu ja voima iski Kokoukseen, iski Kokoukseen, kuin pallosalama. Se oli shokeeraavaa. Se oli peljättävää. Se oli hirvittävää. Se oli todella valtavaa. Se oli todella spektaakkelimainen näky katsella. Joten tämä tulee tapahtumaan, kalliit ihmiset. Tulee olemaan uskomatonta aikaa, sillä myöhempi Kirkkaus, sen Kantajat, Sanansaattajat, jotka Taivas on asettanut myöhempää Kirkkautta varten, kävelevät nyt maailmassa. Kuinka shokeeraavaa aikaa.
 
Itken kaikkien muiden kansakuntien puolesta. Näen, että Kalenterimme on täynnä vuoteen 2020 saakka ja emme ole edes sisällyttäneet monia maita. Emme ole sisällyttäneet noin 12 kansakuntaa Latinalaisesta-Amerikasta, El Salvador, Ecuador, Bolivia, Meksiko, Costa Rica, kaikki ne ovat jonossa. Emme ole laittaneet niitä sinne, kuten Panama. Kaikki ne pyytävät suurta vierailua ja kalenteri on täynnä 2020 saakka. Kuinka toivoisin, että HERRA sallisi kaikkien kansakuntien elää ja nähdä tällaisen hetken maassaan. Se on niin voimallista, kun JUMALAN Kirkkaus laskeutuu alas ja koskettaa alas, laskeutuen maahan. Kun ISÄ JUMALA ITSE vierailee kansakunnassa, niin se muuttaa kansakunnan ikuisesti. Katsokaa Keniaa nyt. Katsokaa Herätystä Keniassa nyt. Tänään oli esimerkiksi kiertueita joka puolella. Koko maa oli täynnä kiertueita, isoja kiertueita, Piispat yhdistivät eri kiertueita yhteen. He olivat yleisillä paikoilla halki koko maan tänään, sanoen heille, valmistelkaa sokeanne ja valmistelkaa rampanne. Ihmiset vastaanottivat HERRAN ja oli kastamista ja kaikkea.
 
Se on ihmeellistä ISÄ JUMALAN Kirkkauden kanssa. ISÄN fyysinen hirmuinen läsnäolo ja Hän koskettaa alas maahan, muuttaen maan täysin. Se nostaa tämän kansakunnan Taivaaseen. Kenia on nyt nostettu ylös Taivaaseen. Hän sanoi, että Kapernaum, tänään olette korotettu Taivaaseen, tarkoittaen, että JUMALAN ihmeet ovat täällä nyt. Vanhurskauden Sanansaattaja on täällä nyt. Taivaan Sanoma on täällä. Näin on Keniassa nyt. Jopa paljon suurempaa kuin Kapernaum, massoina, massoina, massoina ihmeitä ja merkkejä. Olen nähnyt JUMALAN Pilven tulevan alas vierailemaan Hänen Sanansaattajiensa, Kahden Profeettansa luona suuressa Kokouksessa, Grand mega super loisteliaassa historiallisessa Herätyskokouksessa, joka on tulossa Nakuruun loppuvuodesta.
 
Pastorien lentoliput ympäri maailmaa tulevat sisälle nopeasti ja kovaa vauhtia. Kaikki haluavat olla HERRAN läsnäolossa. Se on shokeeraavaa ja historiallista aikaa seurakunnan historiassa. Mikä hetki seurakunnassa, rakkaat ihmiset, kun HERRA näytti minulle tuon vierailun. Sitten Hän Puhui ja Sanoi, se syy miksi olen sanonut sinulle, miksi on tärkeää jokaisen kansakunnan kuunnella tätä Ääntä. Sitten HERRA Sanoi: "Kuka tahansa ei kuuntele, ei tule pääsemään sisälle." Äänellään. Joten tämä todella kertoo teille, että teidän tulee kuunnella tätä HERRAN Ohjeistusta. Tämä Myöhempi Kirkkaus, jokaisen kansakunnan tulee noudattaa, tulee alistua tämän alle. Sillä tämä on Itsensä ISÄ JUMALAN ohjeistus. Ei siis ole mikään ihme, että Hän tulee Itse alas Hänen Pilvessään. Jokaisen kansakunnan tulee siis kuunnella tätä Ääntä, Hän Puhui saman asian toisena päivänä. Jokaisen kansakunnan tulee kuunnella, tulee alistua tämän ohjeistuksen alle. Sillä ilman vanhurskautta, ilman pyhyyttä, ei kukaan ole näkevä JUMALAN Loisteliaan kirkasta Valtakuntaa. Tämä on JUMALAN suuri liikehdintä; kukaan ei voi sivuuttaa tätä nyt.
 
Ja näin, että se oli todella suuri liikehdintä. Näin monia ihmisiä monien lippujen kanssa. Oli kuin koko maailma oli täällä. Monia monia lippuja, en tiedä, kuinka monia miljoonia; kirjaimellisesti miljoonia ihmisiä tulee ahtautumaan sinne kentälle. Näin ihmismeren. Kaikki haluavat olla siellä, missä ISÄ JUMALA vierailee. Kuinka mahtava hetki, rakkaat ihmiset. Näin monia lippuja monista maista; heidän nostavan lippunsa ylös tällä tavoin. Se on kaunis näky, kaunis hetki, rakkaat ihmiset. Vau! Kuinka voimallinen hetki, voiman hetki seurakunnassa.
 
HERRA on siis Puhunut kanssani uudestaan tänään, koskien tätä valtavaa vierailua, joka on tulossa Nakuruun. Ja näen, että monet monet ihmiset ovat ottaneet lennot, he ovat saapuneet. Lippuja, näen paljon lippuja kaikkialta maailmasta. Lippuja. He nostavat pieniä lippuja, pieniä lippuja, pikkuisia lippuja tällä tavoin, kun ISÄ JUMALA laskeutuu alas. Valtava valtava Kirkkaus on tulossa nostamaan rammat ylös, avaamaan sokeat silmät, avaamaan kuurot korvat, vapauttamaan mykät kielet, jotka ovat sidottuja ja mykkiä, kuivattamaan umpeen haavaumat, kuivattamaan pois syövät, silppuamaan kasvaimet pois, koskettamaan sydänsairauksia ja ennallistamaan heidät, psykoosit, mielisairaudet; ennallistamaan heidät ja tekemään heidät terveiksi. Verenvuototaudit tyrehtyvät.
 
HERRA tulee parantamaan kaikkia sairauksia auringon alla. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Raamatun historiassa kukaan ei ole koskaan ikinä tullut esille ja sanonut: Katsokaa, sellaisena ja sellaisena päivänä HERRA tulee nostamaan monia rampoja maasta, Hän tulee avaamaan monia sokeita silmiä, Hän tulee avaamaan monia kuuroja korvia. Ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan! Vain nyt, vain tälle sukupolvelle, rakkaat ihmiset. Kuinka tulinen hetki seurakunnan historiassa. Voiman hetki.
 
Ja näen monia ihmisiä. Näen myös tuossa Kokouksessa, näen siellä paljon korkea-arvoisia ihmisiä; yliopiston professoreita, ja kaikkia sellaisia, aivan kuten HERRA näytti minulle toisena päivänä, että he tulevat ulos nyt. Viimeinkin he ymmärtävät, että tämä on se tie. Jos et seuraa tätä Ääntä, niin et pääse sisälle Taivaaseen. ISÄ JUMALA on tehnyt merkittävän vierailun, JUMALAN liikehdinnän. Ja kukaan ei voi olla huomioimatta Häntä, ei kukaan, jonka Hän on luonut.
 
Näen siis paljon muita professoreja, jotka eivät olleet tässä Palvelustyössä, monia heitä. Näen heidät siellä Kokouksessa palvelemassa, näen heidän palvelevan siellä Kokouksessa. Palvelemassa. Kuinka shokeeraavaa! He palvelevat, he auttavat rampoja, he kävelevät rampojen kanssa, he juhlivat. Näen muita ihmisiä; korkea-arvoisia ihmisiä. Ja näen paljon paljon muita ihmisiä, vain tavallisia ihmisiä. Täynnä täynnä. Kokous on tulvillaan.
 
Ja kun liikumme tähän suuntaan, niin rampa, toinen rampa täällä, ihmiset kaatavat hänet kumoon, sillä siellä on niin paljon rampoja. Sitten Sanoin, pyydän, älkää työntäkö häntä kumoon. Ja sitten minun täytyi tehdä tietä ja etsi hänet. Ja toinen poika tulee myös, rampa joka on myös alkanut kävellä, ja toinen tyttö. Se on suurta, rakkaat ihmiset.
 
Kansakunta, joka ei näe tätä, ei tule pääsemään sisälle, Sanoo HERRA. Tämä on se Myöhempi vierailu, Myöhempi Kirkkaus, joka valmistaa kansakunnan MESSIAAN tulemusta varten. Halleluja! Joten tämä on mahtavaa aikaa, rakkaat ihmiset. Ja tiedän, että on TV-mainos, jonka tulisi jo pyöriä kaikkialla. Kun katsot sitä mainosta, niin ymmärrät, että on todella suuri asia, joka on tapahtunut maailmassa. On TV-mainonta meneillään, joka mainostaa sitä Kokousta, jotta kaikille annettaisiin mahdollisuus tuoda rampansa, poistaa rampansa heidän kodeistaan. Poistaa heidän sokeat lapsensa, sokeat aviomiehensä, sokeat vaimonsa, sukulaiset, heidän kodeistaan ja tuoda heidät tuohon Kokoukseen. Tavoittaminen on valtavaa, se on massiivista, rakkaat ihmiset. Kaikille tulee antaa mahdollisuus. Tämä on tämän sukupolven vierailu, elämäsi vierailu.
 
Olen siis nähnyt HERRAN JEHOVAN tulevan valmistamaan seurakunnan. Ja näen Hänen Kahden Valtavan Profeettansa palvelevan ja saarnaavan, ja sitten näen, että He ovat täysin, He ovat Loisteliaan Kirkkaita. Heidän vaatteensa on Kirkas, kun he palvelevat ja saarnaavat. Näen Heidät. Näen, että Heidän vaatteensa on Kirkas, He ovat Kirkkaita. Heidän vaatteensa ovat todella, se on heijastuva, se on niin puhtaan valkoinen. Näen Heidän liikkuvan, näen Heidän liikkuvan tuossa Kokouksessa, ne Kaksi HERRAN Profeettaa. Kuinka mahtavaa aikaa, rakkaat ihmiset.
 
MESSIAS on tulossa! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. Tehkää parannus ja kääntykää pois luopumuksesta, vääristä profeetoista, valheapostoleista, vääristä opettajista, vääristä evankelistoista, vääristä evankeliumeista, siitä modernismista, moderneista evankeliumeista. Katsokaa, mitä HERRA tekee tämän maan kanssa, joka ei ole teollisuusmaa.
 
Totisesti, HERRA ei katso ihmiseen, vaan Hän kunnioittaa sydämiä, jotka ovat nöyriä, Hän kunnioittaa ihmisiä, jotka kuuntelevat Hänen Ääntään. Annettakoon kaikille kansakunnille mahdollisuus, rakkaat ihmiset, kuunnella HERRAN Ääntä. MESSIAS on tulossa! Valmistakaa tie! Valmistakaa HERRALLE tie. HERRA MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt KRISTUKSEN, MESSIAAN tulevan. Ja kaikki nämä vierailut ovat valmistautumista, valmistamaan teidät, tehden teidän valmiiksi, tehden teidät valmiiksi MESSIAAN tulemusta varten. Shalom todah, Shalom Shalom, Shalom todah, todah rabah, todah Hashem.
 
(Profeetta Dr. Owuor 8.12.2018. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)