8.1.2020 HERRAN PROFETIA: PROFEETALLINEN KIIHTYMINEN - MESSIAS ON TULOSSA!

Siunatut ihmiset, kuinka valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Tiedämme, että Piispat, Vanhemmat Piispat, muutamat, jotka tulevat tänne tänään tämän valtavan Juhlinnan alkamiseen, joka tapahtuu täällä Päätoimistoilla, tiedän, että kytkette vaihdetta todella suurta juhlintaa varten. On suuri Vierailu, joka on tapahtunut maan kamaralla. JEHOVA JAHVE, HERRA ELOHIM, ikuinen Luoja, JEHOVA SEBAOT, sotajoukkojen HERRA, yksi ja ainoa Ystäväni, Hän on Vieraillut Ystävänsä luona, joka on Kahtena Kisumun Sanakonferenssissa 22.12.2019. Tämä on todella suuri monumentaalinen Vierailu maan kamaralla, KRISTUKSEN ruumiissa. Hän on tullut jälleen uudelleen vahvistamaan, että MESSIAS on tulossa, ja että aika on juoksemassa loppuunsa, ja jokaisen ihmisen tulisi nyt olla huolissaan siitä, miten he elävät elämäänsä tässä maailmassa.

 

Tämä on todella shokeeraavaa aikaa, sillä yhtenä näistä päivistä suljin myös auringon antamasta valoaan, aivan kuten lupasin tuossa profetiassa, 26.12., Sanani täyttyivät. Sanoin, että pystyn näkemään vain auringon reunan. Ja nähdä, kuinka kaikki maailmanlaajuiset uutisverkot raportoivat tulirenkaan. Itseasiassa ihmiset kaikkialla kokoontuivat katselemaan värjättyjen lasien, poltettujen lasien kanssa, he katselivat tulirengasta, kun aurinko epäonnistui antamasta valoaan tuona päivänä. Sanoin, että erityisenä päivänä, ja näette kuinka se tuli juuri joulunaikaan. Onko olemassa mitään erityisempää päivää kuin joulupäivä, jolloin JEESUS KRISTUS MESSIAS, heidän Pelastajansa, meidän Pelastajamme, minun HERRANI ja Pelastajani tuli, kun Hänet annettiin lahjana ihmiskunnalle? Muistona tuolle erityiselle uhrille, jonka ISÄ JUMALA, Ystäväni vapautti kerran maailmalle.

 

Sitten kun Kenia jälleen mustamaalasi näitä HERRAN Kahta Profeettaa, media Keniassa yritti, ja sitten se maanjäristys, kun surin ja olin vihainen ja ylistin Halleluja-laulua vihoissani Keskuspuistossa, silloin maanjäristys iski tuohon maahan, Kenian median mustamaalauksen seurauksena, joiden omat serkut ja veljet ovat kävelleet, jotka olivat rampoja ja sokeita. Silloin tuona hetkenä iskin Keniaa heinäsirkoilla, ja näette, mitä on meneillään nyt, se on kehittyvä kertomus.

 

Ja nyt näette tänä hetkenä, siunatut ihmiset, kuinka HERRA JEHOVA vie minut syvälle avaruuteen. Kerroin teille tuossa profetiassa 14.11.2017, 14. joulukuuta ja sitten koko matkan 15., 16., jolloin luulen, että se julkaistiin, mutta vuonna 2017. Muistan, että kun annoin tuon profetian, HERRA antoi minun tietää, että jotkut ihmiset ajattelivat, että hetkinen, tämä on juuri tapahtunut 130 miljoonan valovuoden päässä, miksi Hän antaa toisen profetian neutronitähtien yhteentörmäyksestä? Onko hän vain sillä tuulella, että hän haluaa puhua neutronitähtien yhteentörmäyksestä, vai tuleeko tämä tapahtumaan? Hän laittaa minut siis menemään halki maailman ja kuulemaan, mitä pastorien mielet, teidän niin kutsuttujen vanhempien pastorien mielet, mitä he ajattelivat. Jotkut epäilivät, ja niin edelleen. Hän laittaa minut tietämään ne kaikki. On musertavaa tietää ihmisen lihallisen mielen kuolettavuus ja katoavaisuus. Eivätkä he uskoneet, mutta te voitte nähdä nyt!

 

Syvälle syvempään avaruuteen 520 miljoonan valovuoden päähän, ja näette nyt, kuinka Sanani, Sanani ovat täyttyneet. Mutta vieläkin hämmästyttävämpää on, kuinka HERRA JEHOVA Ystäväni tulee luokseni koko matkan maailmaan saakka ja Sanoo: "Tule, mennään!" Sitten Hän vie minut koko matkan ylös syvempiin avaruuden syvyyksiin. Haluan teidän tietävän, että eilen ja tänään jälleen Hän vei minut syvempiin avaruuden syvyyksiin ennen kuin uutismedia vapautti sen. Hän näytti minulle eilen tuon yhteentörmäyksen, jopa tänään, ehkä puhumme noin klo 14 iltapäivällä, tällä tavoin. Hän näytti minulle uudestaan, kuinka tuo yhteentörmäys tapahtui, ja sen aineen, joka syöksyi, sen aineen, joka syöksi ulos tuosta Mega historiallisesta yhteentörmäyksestä, jollaista ei ole koskaan nähty maan kamaralla.

 

Näette, kuinka samaan aikaan se tapa, jolla olen iskenyt maapalloa, ravistellut maapalloa Iranin ydinsodalla, joka istuu nyt tällä rajalla. Pelko on ottanut otteen koko maailmasta; YK, supervallat, Irak. "Jos te iskette 52 sijaintiin, me tulemme iskemään 300 sijaintiin. Jos te iskette meihin, tulemme iskemään teihin voimalla, joka tulee järkyttämään maailmaa". Toisin sanoen, epätavallisilla voimilla. "Tulemme iskemään teihin"! Ne kaksi ydinohjusta, joista puhuin, näyttää aivan kuin istuisimme lähellä sitä. Israel kiihdyttää vaihdetta. Israel sanoo, "Miksi Usa ei voi iskeä heihin? Sitten jos he eivät iske, me olemme valmiita iskemään"! Maailma istuu siis Sanojeni täyttymisen partaalla, jotka puhuin 2005.

 

Mutta tämä päivä on monumentaalinen päivä maailmassa. Eilen Itä-Afrikan aikaan, ja olen iloinen, että tulen luoksenne suorassa lähetyksessä samaan aikaan, kun toinen puoli pystyy saavuttamaan minut heidän aikojensa sisällä. Näette tänään, kuinka HERRA vie minut ylös todella kauas, tänä päivänä tässä, 520 miljoonan valovuoden päähän. Oh, teidän tulisi tietää, yksi valovuosi, kuinka monta triljoonaa mailia tai kilometriä se on avaruusajan mitoissamme, avaruus-ajassa, maallisessa ajassamme täällä maailmassa. Joten aika, paikka ja etäisyys tuohon paikkaan on käsittämätöntä tässä elämässä. Ja HERRA Sanoo: "Mennään"! tuona 14.11.2017, ja Hän vie minut syvälle 520 miljoonan valovuoden päähän. Mutta tänään Hän vei minut sinne takaisin, paitsi, että tänään Hän vei minut hiukan korkeammalle kuin 520 miljoonan valovuoden päähän. Sillä näin tuon räjähdyksen jälleen. Hän näytti minulle, mitä tapahtui. Hän näytti minulle sen nyt pienempänä, pystyin näkemään sen ylhäältä käsin. Katsoin tuota räjähdystä ylhäältä käsin, ylhäältä käsin tuo räjähdys. Joten ymmärsin, että olemme menneet hiukan korkeammalle tänään. Eilen näin tuon räjähdyksen hiukan tietystä kulmasta käsin. Näin tuon yhteentörmäyksen tietystä kulmasta käsin, ollen melkein edessäni, mutta tänään Hän vei minut hiukan korkeammalle. Joten pystyin näkemään jopa sen aineen, jota ne syöksivät, ja sen räjähdyksen ja sen savun, ja kaikkea sellaista, jota yhteentörmäys syöksi.

 

HERRA Sanoo, että MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa ottamaan seurakunnan ja kansakuntien tulee valmistautua. Tämä on ankara Sanoma, erityisesti näiden Kahden Profeetan mustamaalaajille. HERRA Sanoo nyt, että katsokaa sitä todellisuutta, jossa he operoivat. He operoivat 520 miljoonan valovuoden päässä. Silti se ei ole vieläkään maailmankaikkeuden ääri. Ja HERRA JUMALA JEHOVA, heidän Ystävänsä, joka Vieraili heidän luonaan Pilvessä Kisumussa, Hän on se, joka loi koko maailmankaikkeuden, ja Hän on suurempi kuin maailmankaikkeus. Antakaahan kun annan teidän vain ymmärtää tämän tässä, jotta teillä voisi olla hiukan kontekstia koskien tätä. Joten kun koskette näihin Kahteen Profeettaan, niin koskette JEHOVAAN, Häneen, joka tuli alas Kisumuun. Hän on suurempi kuin maailmankaikkeus, teidän omaksi tiedoksenne itseasiassa. Tiedättehän, tänään Hän vei minut jopa korkeammalle kuin maailmankaikkeus, ja Hän on maailmankaikkeuden todellisuuden ulkopuolella. Hän loi maailmankaikkeuden. Voitte vain kuvitella sen varoituksen, jonka Hän antaa tämän päivän pastoreilla ja näiden Kahden Profeetan mustamaalaajille. Hän Sanoo, että olkaa todella varovaisia nyt! He operoivat todellisuudessa, jota kukaan ei voi edes väärentää.

 

Kun heidän profetiansa täyttyvät, niin CNN tulee mukaan, Russia Today tulee mukaan, suuret uutiset, astronomian professorit, mitä vain, he tulevat mukaan, he lähettävät ulos, he loggaavat itsensä jonnekin ja lähettävät ulos. Jopa NASA, he ovat Usassa, he ovat ilmakehän ja avaruuden hallinto, he ovat hallinto, joka käsittelee avaruutta, NASA. Kun he ymmärsivät, että käskin tapahtumaan sen ensimmäisen yhteentörmäyksen - he sanovat, että tämä on toinen - sen ensimmäisen yhteentörmäyksen, joka tapahtui noin elokuussa 2017, niin he tilasivat, huomasimme, että he tilasivat YouTube-kanavamme. He alkoivat seurata kaikkia profetioitani, joita annan, jotka liittyvät avaruuteen, liittyvät tähtiin ja planetaariseen, planeettoihin. Voitte siis kuvitella, kun annoin profetian, tämän profetian 14.11., joka laitettiin YouTubeen 16.11.2017, sen on täytynyt hälyttää heidän systeeminsä, sen on täytynyt hälyttää kaikki heidän systeeminsä, mukaan lukien kaikkien, useimpien astronomiassa ja astrofysiikassa mukana olevien professoreiden systeemit. Voitte vain kuvitella, että heidän on täytynyt seurata todella innokkaasti, sillä se ensimmäinen oli ihmeellinen pelkkien yksityiskohtien tarkkuuden tähden, sanoessani, kuinka tapahtuisi yhteentörmäys ja ne sinertävät liekit. Sanoin, että se tulee olemaan kaukana ylhäällä siellä, on tomuhiukkasia, se tulee leviämään tällä tavoin. Nuo yksityiskohdat, jotka annoin Mumbaissa Intiassa, annoin täällä Nyahururussa, annoin Naivashassa, annoin kaikkialla Keniassa täällä. Voitte kuvitella, kuinka suuresti hämmästyneitä NASAN tiedemiehet olivat. Sen tähden saimme myöhemmin selville, että he olivat tilanneet YouTube-kanavamme.

 

Joten voitte kuvitella, kuinka suuresti hämmästyneitä heidän on täytynyt olla, kun annoin sen toisen profetian toisesta neutronitähtien yhteentörmäyksestä. Jopa ne yksityiskohdat; yksi on pienempi, toinen on suurempi. Ja se lukujen tarkkuus, kun sanoin, että melkein 3/4 siitä toisesta, melkein 3/4, 0,75. Ja saatte selville, että nyt he raportoivat 0,695, joka on sanatarkka, sillä sanoin, melkein. Voitte kuvitella nyt, että kun tuo profetia annettiin, kuinka se hälytti heidän systeeminsä. Ja sitten, kun se täyttyi ja he vertasivat sitä profetiaani ja he kuulevat minun sanovan, ja te tulette tietämään, että tämä on Elia. Tämä on kaikista Kauhistuttavin Profeetta, kaikista Kiivain Profeetta, jonka Raamattu lupasi, jonka JEHOVA lupasi. Hän on tullut takaisin näyttämölle! Ja he kuulevat minun sanovan sen. Ja tulette tietämään, että JEHOVA on tehnyt tämän Profeettojensa kanssa. Voitte siis kuvitella sen suuren hämmästyksen, joka on meneillään Euroopan ja Usan ilmailun ja avaruuden, astrofysiikan, astronomian, avaruuden alan yhteisössä. Voitte kuvitella sen suuren hämmästyksen, tyrmistyksen, kuinka suuresti he ovat hämmästyneitä, he ovat shokissa, että vau! Täytyy olla olemassa JUMALA, täytyy olla olemassa JEHOVA jossakin tehden tämän Profeettojensa kanssa, niiden yksityiskohtien tähden.

Tämä on todella shokeeraavaa aikaa, siunatut ihmiset!

 

HERRA Sanoo, että MESSIAS on tulossa. Sillä näette profetioissa nyt, JEHOVA, Ystäväni, kun kutsuin Hänet tulemaan Vierailemaan luonani Kisumussa, jotkut ihmiset ovat saattaneet ihmetellä, mitä tämä on? Katsokaa nyt, kun Hän saapui, Hän on nyt se, Hän on se, joka tuli jälleen tuona marraskuuna, 14.11.2017, ja Sanoi: "Tule, mennään"! Voitte kuvitella sen suhteen, mikä Heillä on. "Tule, mennään"! Aivan kuin Ystävä Puhuu ystävälle. "Tule, mennään ylös tänne, ja tehdään tämä"! Sitten Hän käskee minua työntämään neutronitähden. Katsokaa sitä tähteä, jonka työnsin. Työnsin ja sanoin: Se tulee olemaan kaikista historiallisin, ja valtava. En tiedä, en ole kuullut numeroita vielä, mutta kuulen hänen julistavan radiossa, että noin, onko se kolme tai neljä kertaa auringon kokoinen. Aurinko on valtavan suuri. Taivaankappaleiden järkkyminen. Nyt ymmärrätte, että milloin tahansa nämä Kaksi Profeettaa tulevatkaan, milloin tahansa tulenkin Kokoukseen, niin aurinko itse näyttää aivan kuin se haluaisi järähtää pois kiertoradaltaan ja tulla näiden Kahden Profeetan luo. HERRA Sanoo, että MESSIAS on tulossa. Tämä profetia, näistä asioista puhuttiin Raamatussa, mutta vähänpä te tiesitte, että HERRA odotti näiden Taistelijoiden, näiden Sanansaattajien tulevan, näiden Peljättävien Kiivaiden Profeettojen tulevan, ja heille myönnettiin voima järkyttää taivaankappaleita. Nyt olette nähneet nämä asiat.

 

Mutta on olemassa Sanoma tässä, JUMALA Sanoo seurakunnalle, ihmiskunnalle, kansakunnille: Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Jos huomasitte, on Sanoma, Sanoma, joka teidän tulee ottaa kotiin, että on meneillään profeetallinen kiihtyminen JUMALAN Valtakunnassa, JUMALA JAHVEN, Ystäväni Valtaistuimella. JEHOVA JAHVEN, Ystäväni Valtaistuimella, voitte nähdä, että siellä on meneillään profeetallinen kiihtyminen. Yhtäkkiä suoraan 22.12. JUMALAN Pilvi on Vieraillut luonani kaikista kiivaimmalla tavalla, peljättävimmällä tavalla. Ihmiset juoksevat ylös ja alas, Tuolla Hän on! Tuolla Hän on! Se on vain todella suuri tapahtuma maan kamaralla. Sitten todella erityisenä päivänä 26.12. juhlien Pelastajamme tulemusta, muistellen Hänen tulemistaan luoksemme, silloin tuo profetia, jonka annoin auringon sulkemisesta. Sanoin, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen nyt käskenyt aurinkoa antamasta valoaan erityisenä päivänä. Silloin tuona päivänä aurinko sulki valonsa, eikä antanut valoa. Sen jälkeen iskien kansakuntaa heinäsirkoilla, välittömästi. Sen jälkeen nyt ravistellen maailmaa Iranin ydinsodalla, joka on rajalla, kynnyksellä. Sen jälkeen silloin ravistellen 520 miljoonan valovuoden päässä, järkyttäen koko luomakuntaa.

 

Tämä on vahva Sanoma kansakunnille, ja erityisesti mustamaalaajille, jotta he voisivat nyt varautua. Teidän hetkenne tulee, kun tulen ottamaan teidät kiinni, HERRA ja minä tulemme ottamaan teidät kiinni Taivaan sisäänkäynnillä. Tulemme shokeeraamaan teitä! Mutta te, jotka olette JEHOVA JUMALAN lapsia, palvellen HERRAA, alistuen tälle Äänelle, valtavalle HERRAN Äänelle, valmistautukaa! Hän Sanoo, ihmiselle on määrätty kerran kuoleman. Kaikki ihmiset tulevat kuolemaan, mutta näette joidenkin ihmisten elävän aivan kuin he eivät tulisi kuolemaan, käyttäytyen näitä Kahta Profeettaa kohtaan aivan kuin he eivät tulisi kuolemaan. Me tulemme ottamaan teidät kiinni tuona päivänä. Kaikille ihmisille on määrätty kerran kuoleman. On vain kaksi poikkeusta, hän, joka puhuu kanssanne, ja Hanok. Voitte nähdä heidät 1. Mooseksen kirjan luvussa 5:23, 21, 24. Hanok ei nähnyt kuolemaa, eikä hän, joka puhuu kanssanne, 2. Kun. 2:1, 11. Voitte nähdä, kuinka he ovat poikkeus. He ovat ainoa poikkeus.

Joten kaikki tulevat kuolemaan, silloin valmistautukaa! Sillä kuoleman jälkeen Tuomio. Missä tulette viettämään ikuisuutenne? Tämä on koko se yhteenveto kaikesta, mitä on tapahtumassa juuri nyt. Tämä ankara ravisteleminen, joka on meneillään. Kieleni peljättävien Sanojen peljättävä täyttyminen, kieleni pahaenteisten Sanojen täyttyminen. Päivä on tulossa, jolloin kaikki tämä tulee loppuunsa. Silloin päätätte fyysisen ajan, ja kun astutte ikuisuuteen, teidän tulee myös tehdä tili HERRALLE. On Tuomio. Joten teidän tulee tehdä parannus ja vastaanottaa JEESUS. MESSIAS on tulossa. Voitteko kuvitella etäisyyden 520 miljoonan valovuoden päässä? Se on käsittämätöntä tässä elämässä. Ette voi ymmärtää sitä. Sillä yksi ainoa valovuosi, luulen sen olevan 8,8 tai 8 pilkku jotain, kuulin sen sanottavan siellä radiossa. Triljoona vuotta. Monet ihmiset keskustelevat siitä juuri nyt sosiaalisessa mediassa. He sanovat, että yksi valovuosi, luulen, että se on noin 1 triljoona  jotakin kilometrin päässä fyysisessä ajassamme maailmassa täällä, ja haluat kertoa sen 520 miljoonalla, saadaksesi ymmärryksen siitä etäisyydestä, johon menin, kun työnsin neutronitähdet.

 

Nyt, te jotka olette mustamaalanneet minua, tässä tämä nyt on. Työnsin neutronitähdet vasemmalla profeetallisella kädelläni. Ehkä ette tienneet, että kannan JUMALAN oikeaa vanhurskasta Kättä, HERRAN JEHOVAN JAHVEN Ystäväni vanhurskaan Tuomion Kättä. Tässä tämä nyt on. Nyt voitte mennä paniikkiin. Nyt voitte mennä ja itkeä ja mennä paniikkiin koko elämänne ajaksi, te, jotka olette mustamaalanneet minua.

 

Ja te, jotka rakastatte JEESUSTA, vastaanottakaa HERRA, olkaa uudestisyntyneitä, olkaa pyhiä, vaeltakaa Ristin ja Veren evankeliumissa. MESSIAS on tulossa. Valtakunta on kärsinyt väkivaltaa. Joten nyt Hän on lähettänyt ne Kiivaat, ottamaan sen väkivalloin, voimalla. Kuinka pitkään HERRAA siis mustamaalataan? Nyt teidän on aika tietää, että tämän elämän päättyessä on Tuomio. Ja on vain kaksi paikkaa, mihin voitte mennä, yksi niistä, yksi niistä kahdesta on, joko menette helvettiin, ikuiseen tuleen, tai menette Kirkkauden Valtakuntaan, Valtakuntaan, johon olen tullut kutsumaan teitä, Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaan, Kirkkauden Valtakuntaan, missä on Rauha ja palvonta. Toivon, että viisautenne ei petä teitä tässä.

 

520 miljoonan valovuoden päässä, 520 miljoonan valovuoden päässä. Voitte siis itse kuvitella. Hän on erottanut nämä Profeetat kenen tahansa toisen saarnaajan todellisuudesta maailmassa, missä se voisi olla väärennettyä. Kun heidän Sanansa täyttyvät, todistaen, että Hän todella meni sinne ja hän työnsi neutronitähdet, kolme tai neljä kertaa auringon kokoiset. Sitten näette CNN:n, kaikki uutisverkot sekä kaikki astrofysiikan yliopiston huipputiedemiehet, he tulevat esiin. He sanovat, olemme havainneet painovoima-aaltoja, olemme nähneet sen yhteentörmäyksen. Tarkoittaen, että koko maailmankaikkeutta, niitä triljoonia galakseja, on pääasiassa ravisteltu vasemmalla profeetallisella kädelläni. Ja sen todiste ovat ne raportit uutisissa. Miksi Hän on tehnyt tämän? Jotta te voisitte uskoa Sanojani ja valmistautua nyt ja vastaanottaa JEESUKSEN, uskoa evankeliumin, vaeltaa vanhurskaudessa, kääntyä pois synnistä! Hylätkää seksuaalisynti, seksuaalinen moraalittomuus! Hylätkää mustamaalaus! Se on eri asia, kun mustamaalaatte, silloin ylitätte punaisen rajan, teitä ei voida enää lunastaa. Vastaanottakaa vain JEESUS, vastaanottakaa evankeliumi, olkaa pyhät. Valtakunta on tulossa! MESSIAS on tulossa! Kuinka rakastettu sukupolvi! Katsokaa sitä todistetta, jonka Hän on laskenut teidän eteenne. MESSIAS on tulossa!

 

Ihmiselle on määrätty kerran kuoleman. Tarkoittaen, että kuolema on määrätty teille, siunatut ihmiset. Kaikkien tulee lähteä, eräänä hetkenä kaikki tulevat lähtemään, joko ylöstempauksen kautta, tai kuoleman kautta. Mutta kun te astutte ulos fyysisestä ajasta, te astutte heti suoraan JUMALAN Tuomiolle. Joko menette alas, aivan kuten näette Luukkaan evankeliumin luvussa 16:19-21, kuten tuo mies, tuo rikas mies, joka eli koko elämänsä ajan eläen maailmassa, aivan kuin hän ei tulisi kuolemaan. Tämä on se sama asia, joka tapahtuu kaikkien ihmisten kanssa, useimpien ihmisten kanssa, jotka näette seurakunnassa tänä päivänä, useimpien saarnaajien, useimpien kansakuntien kanssa. He elävät aivan kuin heitä ei olisi määrätty kerran kuoleman. Näette Luukkaan evankeliumin luvussa 16:19-21, näette nyt, että nyt hän vain heräsi paikasta nimeltään helvetti. Hän oli todella shokissa! Silti Lasarus, hän eli tietäen, että on olemassa toinen elämä, on olemassa mahtavampi Elämä tämän lyhyen elämän jälkeen täällä maailmassa. 

 

Sanoin, että poikkeuksellinen kuolema tapahtui vain Hanokille ja hänelle, joka puhuu kanssanne nyt. 1. Mooseksen kirjan luvussa 5:23-24 ja 2. Kuningasten kirjan luvussa 2:1, voitte lukea myös luvun 2, myös jakeeseen 11 saakka. Vain he ovat poikkeus. He ovat poikkeus. Kun menette Johanneksen evankeliumiin jälleen, lukuun 20, silloin näette jakeesta 17-20, silloin näette Hänet, joka tuli kumoamaan tuon kuoleman. Olen siis tullut kutsumaan teidät Hänen luokseen, joka nousi kuolleista ja voitti kuoleman, jotta voisitte olla vanhurskaita, voisitte vastaanottaa JEESUKSEN ja olla pyhät, ja vastaanottaa vanhurskauden vaatteen. Ja hylätä valheet, hylätä väärät profeetat, hylätä luopumuksen! HERRA on jo tullut alas ja asettunut teltan ylle!

 

Näen monia seurakuntia, aivan kuten seurakunta Arkansasissa, tyttäreni Patricia, Neshi, Bugo, he ovat nyt kaikki mukana HERRAN laumassa, he ovat tulossa mukaan laumaan. Kaikki sanovat ei, minä olen laumassa nyt! Näen monia kutsuja halki pastorien yhteyksien halki maailman. Sanoen, pyydän tulkaa! Pyydän, tulkaa luoksemme nyt! Kaikki halajavat kuulla. Meillä on mahdollisuus tässä, kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Kukaan ei tiedä tuota päivää eikä hetkeä. Joten jos se tapahtuu huomenna, silloin olette kuulleet: Tehkää parannus! Kääntykää pois synnistä! Vastaanottakaa evankeliumi! Vastaanottakaa JEESUS! Olkaa pyhät! Lopettakaa väärien profeettojen kuunteleminen! Lopettakaa valheapostolien kuunteleminen!

 

Todiste on niin valtava! Se tapahtuu 520 miljoonan valovuoden päässä! Mitä muuta todistetta te etsitte?! On vain kaksi neutronitähtien yhteentörmäystä, jotka tapahtuivat. Olen hän, joka iski kumpaankin niistä! Sen yhden hän teki 130 miljoonan valovuoden päässä. Tämän tässä nyt 500 miljoonan. Voitteko kuvitella sen voiman määrän, joka ravisteli kaikkia niitä triljoonia galakseja, kunnes ne shokki-aallot, maailmankaikkeuden täriseminen tunnettiin maailmassa!? Ja sen havaitsi pienet pistemäiset tiedemiehet. Voitte kuvitella, kun olemme ylhäällä siellä, kuinka pieni maapallo onkaan. Jopa tänään, kun Hän vei minut ylös sinne, voitte kuvitella, kuinka pieneltä tuo yhteentörmäys näytti. Ja silti se on jättimäinen yhteentörmäys. Ja monesti kun Hän on vienyt minut syvälle sinne, on jopa suurempia aurinkoja, joita olemme nähneet matkalla, kun Hän on vienyt minut maailmankaikkeuden ääreen, jossa ei ole ollenkaan ilmaa, sillä toisella puolella. Se on kuin metalli, se on kuin rauta, jopa sen ääni tekee metallin kaltaisen äänen tällä tavoin. Voitte vain kuvitella, kuinka jopa pienet maailman tiedemiehet, pienemmät kuin piste, maapallo itse on pienempi kuin piste, voitte kuvitella, kuinka nuo pienet tiedemiehet maapallolla, pystyen havaitsemaan painovoima-aallot. Tarkoittaen, että Hän on ravistellut koko; ravistelin vasemmalla profeetallisella kädelläni!

 

Vastaanottakaa evankeliumi! MESSIAS on tulossa! Seuraava vaihe on paha, seuraava aikakausi. Älkää huolehtiko siitä, siellä on niin paljon pimeyttä. On niin paljon yhteenottoa. On suuri taistelu. En halua teidän tietävän yksityiskohtia. Voi olla, että juoksisitte pakoon. Ottakaa vain vastaan evankeliumi nyt ja valmistautukaa menemään. Kun kutsuin Ystäväni JEHOVAN, niin katsokaa, mitä tapahtui Kisumussa! Hän tuli alas ja Pilvi asettui teltan ylle. Valtavaa! Se tapahtui ainoastaan 4000 vuotta sitten. Ja kun sanoin, että tulisin sulkemaan: perustuen kieleni Sanoihin, nyt suljen auringon valon erityisenä päivänä. Katsokaa, mitä tapahtui 26.12.2019, Sanojeni kautta! Sanoin, että astun eteenpäin ja sanoin, että tämä on nyt tiukasti perustuen virkaani, tiukasti perustuen pelkästään kieleni Sanoihin. Katsokaa, mitä tapahtui! Koko aurinkokunnan täytyi totella ja uudelleen organisoida itsensä muodostamaan tuo ryhmittymä, totellakseen kieleni Sanoja. Kun iskin Keniaa heinäsirkoilla sen tähden, koska he olivat mustamaalannet minua mediassa, katsokaa, mitä tapahtui! Kun iskin maailmaa ydinsodalla, joka on tulossa Iraniin, niin katsokaa sitä! Kun iskin maailmankaikkeutta ja kaikkea luomakuntaa 520 miljoonan valovuoden päässä, se on tapahtunut! Todisteet ovat valtavia.

 

Tehkää kaikki parannus! Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS. MESSIAS on tulossa! Kuinka ette voi nähdä, että on profeetallinen kiihtyminen? Lyhyessä ajassa monia monia monumentaalisia asioita on tapahtunut. Emme pysty pureskelemaan edes yhtä. Emme voi ottaa yhtä ja edes sulattaa sitä. Piispat ovat tulossa juhlintoihin täällä huomenna. MESSIAS on tulossa! Chaver sheli, Ystäväni, Hän on tulossa. ELOHIM, ELOHEI ISRAEL, Hän on tulossa. JEHOVA ADONAI, Hän, joka seisoi teltan päällä, Hän on tulossa. Hän on tulossa tuomaan morsiamen, Hän on tulossa viemään morsiamen Hänen Pojalleen, ottamaan loisteliaan Kirkkaan seurakunnan turvaan. Ja tuomitsemaan JUMALAN mustamaalaajat. JEESUS on tulossa vanhurskasta ja pyhää seurakuntaa varten. Ja sanoin, että ihmisen on määrätty kerran kuoleman. On ainoastaan kaksi poikkeusta, hän, joka puhuu kanssanne ja Hanok. Sitten sanoin, että katsoessanne Johanneksen evankeliumin lukua 20 ja luette siitä, löydätte, että ainoastaan MESSIAS tuli nyt ja voitti kuoleman itse. Kun Hän Sanoi: "Maria!", ylösnousemukseen saakka, ja hän ymmärsi, että tämä oli MESSIAS. Ja Hän Sanoi: "Älä koske minuun! En ole vielä koskettanut Armoistuinta Taivaassa Verelläni, en ole vielä astunut sisälle".

 

Kustun teidät nyt pois siitä kahden poikkeuksesta, tähän valtavaan armoon, jonka Hän tarjosi kaikille teille, jotta voisitte voittaa kuoleman ja Tuomion, jotta voisitte päästä sisälle ikuiseen loisteliaan kirkkaaseen JAHVEN Valtakuntaan, Taivaan Valtakuntaan, jotta ette joutuisi menemään helvettiin. Olen nähnyt sen, mitä helvetissä on. Ette halua tietää, se on sietämätöntä. Joten pyydän, hyväksykää tämä kutsu JAHVEN loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Älkää menkö sisälle mustamaalaajien todellisuuteen. Tiedättehän, että he ylittävät tietyn akselin. Älkää huolehtiko heistä, heidän kohtalonsa on tuho. Mutta puhun JUMALAA rakastavista ihmisistä, jotka haluavat päästä sisälle Taivaaseen. Vastaanottakaa evankeliumi! Kääntykää pois synnistä! Eläkää pyhää elämää! Olkaa vanhurskaat! Vaeltakaa JEESUKSEN kanssa päivittäin. Ottakaa täysi upotuskaste vedessä, PYHÄSSÄ HENGESSÄ ja Tulessa! Ja valmistautukaa, eläkää odotuksessa, pitäkää katseenne ylhäällä! MESSIAS on tulossa! Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Käskin ne Taivaan loisteliaan kirkkaat Portaat, ne ovat tullet alas, ne on laskettu taivaalle. Seuraava vaihe teille vanhurskas, pyhä seurakunta, JUMALAN valitut, heidät, joiden ylle Hän tuli, Hän tuli alas ja lepäsi teltan yllä suojellen heitä niin kuin kotka, joka vartioi poikasiaan, niin kuin kanaemo, joka suojelee poikasiaan, suojellen heitä, JUMALAN valittuja, JAHVEN valintaa. MESSIAS on tulossa.

 

Tiedän, että Keniassa täällä meillä on suuri juhlinta ja seurakunnat ovat allekirjoittaneet tämän. Voin nähdä Tri. Patricia Bugun, Patricia Bugun Arkansasista, että hän on kertonut myös tiimilleen, että hän haluaa tulla mukaan. Toivotan sinut tervetulleeksi, tyttäreni, Siunaan sinua siellä. Ja Siunaan heitä kaikkialla maailmassa, jotka istuvat tämän Pilven alla. MESSIAS on tulossa! Ei ole aikaa kokeilla ja ottaa riskiä. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Todisteet on laskettu eteenne. 520 miljoonan valovuoden päässä. Yksi valovuosi yksin on 8,8 triljoonan kilometrin päässä maapallolta. Valmistakaa tie! Olen nähnyt MESSIAAN tulevan! Valtavaa aikaa. Katsokaa, mitä tapahtuu Lähi-Idässä! Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, tulevan hakemaan pyhän seurakunnan, jota ilman ei kukaan ole näkevä HERRAA. Älkää huoliko muista saarnaajista, jotka valehtelevat teille sanoen, ooh, älkää välittäkö tästä, Jumala ei katso, mihin? JUMALA on Pyhä. Hän Sanoi, ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Älkää menkö armon väärinkäyttäjien luo. Todah Shalom, boker tov chaverim, boker tov lachem, todah todah, todah rabah.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia