8.1.2019 SANOMA: HERRAN VIERAILUN MERKITYS NAKURUSSA & MESSIAAN TULEMUKSEN LÄHEISYYS - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, jotka olette kuulolla. Kuinka upea mahdollisuus, jonka HERRA on tänä iltapäivänä antanut tulla luoksenne. Sen mega mega grand mega super loisteliaan Herätyskokouksen jälkeen. Se on jälleen toinen mahdollisuus, kun HERRA on antanut minun tulla luoksenne tällaisena aikana puhumaan MESSIAAN loisteliaasta tulemuksesta. Olemme nähneet, että sen keskustelun jälkeen, joka HERRALLA oli seurakunnan kanssa maailmanlaajuisesti ennen HERRAN Kokousta, joka tapahtui Menengaissa, Nakurussa. Sen keskustelun jälkeen, joka HERRALLA oli kansakuntien ja seurakunnan kanssa, jossa HERRA lupasi tiettyjä asioita ja sanoi, että Hän tulisi itse. Hän tulisi itse laskeutumaan Taivaasta tullen alas vierailemaan Palvelijoidensa luona HERRAN Alttarilla Nakurussa Menengaissa. Tämä oli Menengai 2, koska muistamme, kuinka ensimmäinen Menengai oli vuonna 2016.

Sitten näette, kuinka HERRA täytti jokaisen lupauksen, jonka Hän oli tehnyt ennen HERRAN Kokouksia Nakurun Menegaissa. Tämä on minulle suuri kunnia ja etuoikeus tulla luoksenne tällaisen ällistyttävän vahvistuksen jälkeen, HERRAN Sanojen hämmästyttävän ja ihmeellisen täyttymyksen jälkeen, joka tapahtui Nakurun Menegaissa. Nyt tulen luoksenne puhumaan teille MESSIAAN loisteliaasta tulemuksesta ja tapahtumista liittyen JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan, sekä niiden tapahtumien seuraamuksista liittyen seurakunnan valmiuteen ja kuinka seurakunnan tulee suorittaa tämän hetken ohjeistuksia. Kun tuo päivä ja hetki, jota ei tiedetä, tulee maailmaan, seurakunta voi ottaa hyödyn irti tästä vierailusta ja löytyä valmiina, joten tämä on todella suuri kunnia ja etuoikeus tulla luoksenne tänä hyvin tärkeänä aikana seurakunnan historiassa, rakkaat ihmiset, keskustellen tällä tavoin kanssanne, jopa ennen kuin MESSIAS on tullut.

Meillä voi olla tällainen keskustelu keskellä päivää puhuen MESSIAAN loisteliaasta tulemuksesta. Tämä kaikki tulee seurakunnan lankeemuksen jälkeen, viisauden ja sanan puutteen jälkeen seurakunnassa. On ollut shokeeraava hiljaisuus JUMALAN ja seurakunnan välillä, HERRAN ja seurakunnan. Näette, kuinka HERRA avaa nyt tämän suuren portin ja kanavan kommunikoiden hyvin voimallisesti ja väkevästi seurakunnalle tässä hetkessä. Tämä on hyvin tärkeää aikaa seurakunnan historiassa ja kaikissa kansakunnissa ja erityisesti Keniassa, olette hyvin siunattuja, sillä kaikki tämä on lanseerattu teille täällä.

Rammat, jotka kävelevät ovat teidän rampojanne. Sokeat, jotka näkevät ovat sokeitanne. Tietysti kunnes HERRA vie minut toisiin kansakuntiin. Tiedän, että HERRA paransi tämän miehen Slovakiasta, jolla oli käpristynyt käsi, jota hän ei voinut avata. Se oli käpristynyt ja jäykkä ja HERRA paransi hänet. HERRA kosketti ihmisiä myös muista kansakunnista. Suurin osa heistä on kenialaisia, jotka hyötyvät tästä tämän hetken vierailusta. Tämä on totisesti hyvä asia, joka tapahtuu Kenian maalle ja maailman kansakunnille jatkumona. Kuten olette nähneet, että näillä kokouksillamme on suuri globaali ulottuvuus, jossa mukana on monia Pastoreita ja seurakunnan vanhempaa johtoa. Meillä oli täällä mukana kaikkien evankelisten seurakuntien johtaja Italiasta, joka istuu kaikkien muiden kirkkokuntien kuten helluntaiseurakuntien yhteyksissä. Hän oli myös täällä mukana ottamassa tämän Herätyssanoman. Täällä oli myös kaksi evankelisen ja helluntaiseurakunnan Pastoriyhteyden Presidenttiä Perusta, kuten myös muita vanhempia Pastoreita Perusta.

Näette, että mitä tahansa täällä tapahtuu, sillä on maailmanlaajuinen ulottuvuus, rakkaat ihmiset. Haluan nyt reflektoida hiukan taaksepäin ennen kuin menen siihen, mitä HERRA on sanonut. Viime yönä HERRA näytti minulle, kuinka olin kiireinen rakentaessani Hänen taloaan, rakentaen Hänen huonettaan ja aika oli ohi. Aika oli ohi, kun rakensin Hänen taloaan. Sitten näin, että aika oli ohi, mutta olin kiireinen rakentaessani Hänen huonettaan. Tämä on hyvin voimallinen keskustelu rakentaen seurakuntaa tässä hetkessä, asettaen kaikki paikoilleen. Olin hyvin kiireinen koko yön. Oli myös aikaisempi keskustelu sellaisista asioita, jotka HERRA käsitteli ja hoiteli.

Toiset kirkkokunnat ja seurakunnat tunsivat olevansa haasteen edessä tämän valtavan historiallisen Raamatun vierailun tähden, mutta HERRA hoiteli sen. Hän käsitteli sen erittäin hyvin ja antoi heidän tietää, että Hän on HERRA. Hän antoi heidän tietää, että Hän on HERRA ja Hänen agendastaan tässä hetkessä ei voi väitellä. Seuraavassa keskustelussa näin itseni rakentamassa HERRAN Huonetta, sillä MESSIAS on tulossa. Tämä tulee olemaan pääkeskustelumme tänään, mutta haluan reflektoida taaksepäin siihen pääkeskusteluun, joka tapahtui Nakurun Menengaissa. Muistatte, kuinka HERRA Puhui hyvin selvästi vierailusta, joka tulisi Nakurun Menengaihin. Hän puhui JUMALAN Pilven vierailusta. Hän vei minut Taivaaseen ja Hän näytti minulle, kuinka Taivas avautui. Sitten Hän tulee samanlaisessa Pilvessä, joka vieraili Kisumussa 31.12.2012. Tämä Pilvi, joka oli kuin savua tuli alas. Se oli samantyyppinen Pilvi, joka vieraili Kapkatetissa ja myös Kerichossa.

Muistamme, kuinka HERRA Puhui hyvin selvästi, kun Hän vei minut Taivaaseen ja Taivas avautuisi ja Hän itse, ISÄ JUMALA laskeutuisi, tulisi aina alas saakka. Hän tulisi alas kokoukseen. Hän vierailisi kokouksessa, Hän itse, JEHOVA JAHVE, JEHOVA ELION, JEHOVA EL OLAM, IKUINEN JUMALA, Hän tulisi alas ja vierailisi Palvelijoidensa luona HERRAN Alttarilla tuossa kokouksessa. On hyvin hämmästyttävää nähdä niiden Sanojen täyttyminen, jotka puhuin kansakuntien edessä, kun seisoin kansakuntien edessä ja sanoin, että ISÄ JUMALAN itse on tulossa vierailemaan Kokouksessa Nakurun Menengaissa.

Tämä on itsessään jo historiallinen lausunto, että tänä aikana, päivänä ja hetkenä joku voi astua esiin ja seisoa kansakuntien edessä ja sanoa, että tiettynä päivänä, kun tulen sellaiseen Kokoukseen, Taivas tulee avautumaan ja ISÄ JUMALA tulee alas koko matkan. Tuossa profetiassa sanoin erityisesti, että kun Hän lähestyy Palvelijaansa Alttarilla, Hän tulee tekemään kärjen ja Kirkkaus tulee olemaan kuin pilvi ja savua, vaalea Kirkkaus, jonka näit Nairobin Keskuspuistossa. Ja Hän tulisi asettumaan Palvelijoidensa ylle ja loistamaan Palvelijoihinsa ja osoittamaan koko maailman ja maailmankaikkeuden Hänen Palvelijoihinsa. Sanoen, nämä ovat He. Kuunnelkaa Heitä!

Se on ihmeellistä nähdä, että tämä historiallinen lausunto vuonna 2018 modernina aikana, joku voi nousta ylös ja seistä kansakuntien edessä ja HERRAN edessä sanoen, että tiettynä päivänä kun tulen Nakuruun Menengaihin, tiettyyn Kokoukseen, ISÄ JUMALA, Luoja, Hän, joka herätti ihmiset tänä aamuna ja antoi heille hengityksen. Jos HERRA ei olisi herättänyt sinua tänään, olisit kuolleena. He, jotka eivät heränneet, kuolivat. Hän, joka herätti kaikki ihmiset, jotka ovat kuulolla ja kuuntelevat minua tänään, säilytti heidän elämänsä ja antoi heille elämän henkäyksen tänä aamuna ollakseen elossa sallien heidän hengittää ja olla elossa tänään, ylläpitäen teidän elämäänne, jotka olette kuulolla ja kuuntelette minua tänään, JUMALA, Luoja.

Kun eräs seisoisi kansakuntien edessä ja saapuisi paikalle, niin silloin ISÄ JUMALA, TAIVAAN JUMALA, JUMALA, joka herätti sinut tänä aamuna ja antoi sinulle elämän tänään, tulisi alas tuohon paikkaan. Hän ei tullut New Yorkiin, Pariisiin, Frankfurtiin, Lontooseen, Shanghaihin, Pekingiin, Kuala Lumpuriin, Singaporeen, Sydneyhyn tai Brisbaneen Australiaan, Perthiin, Melbourneen, ei Buenos Airesiin, ei mihinkään muuhun paikkaan, Santiago Chileen, Moskovaan, Helsinkiin, Ruotsiin, ei! Vaan Hän tulisi alas Taivaasta suoraan Nakuruun. Mielestäni tämä on hyvin suuri asia aloittaa, että joku voi seistä kansakuntien edessä suuressa rohkeudessa luottamuksessa tehden tällaisen julistuksen.

Monet ihmiset odottivat ja monet ihmiset tulivat. Isännöimme tällä kertaa yli 1700 Pastoria joka puolelta maailmaa. Se oli suurin Pastorien kokoontuminen ikinä. Kun se päivä koitti, totisesti Taivas avautui ja ISÄ JUMALA laskeutuu Kirkkauden Pilvessään. Te kaikki näitte tuon Kokouksen. Se lähetettiin suorana livelähetyksenä, livenä netin kautta maailmanlaajuisesti. Kaikki seurasivat ympäri maailmaa, he, jotka halusivat. Näitte, kuinka ISÄ JUMALAN vierailu, JEHOVA JAHVEN, kaikkien kansakuntien Luojan, kaiken kuninkuuden, kaiken hallituksen, kaiken voiman, kaikkien ihmisten, kaiken elämän. Näitte, kuinka kokous oli niin voimallinen täynnä jatkuvia vierailuja.

Ihmiset huusivat ja sanoivat: Katso, katso Kirkkaus! JUMALAN Kirkkaus loistaa sinuun! Juuri nyt se on ylläsi Taivaasta, katso, katso! Ihmiset huusivat ja se oli niin ällistyttävä tilanne katsella, rakkaat ihmiset. Siunattu se kansakunta, joka pääsee isännöimään tämänkaltaista vierailua. Olette todella siunattu sukupolvi. Siunattu seurakunta, siunattu on Kristuksen ruumis, sukupolvi, seurakunta, joka pääsee näkemään tämän vierailun. Tästä syystä sanoin, että se ulottu tämän maan rajojen ulkopuolelle saakka. Näette, että meillä on ihmisiä Kiinasta ja joka puolelta. Tämä koskettaa koko Kristuksen ruumista. Sillä on totinen vaikutus koko Kristuksen ruumiiseen, koko Kristuksen ruumiiseen.

Tällä on seuraamus kaikkien ihmisten ikuisuuteen, kaikkien, jotka ovat kuulolla. Muistan erittäin hyvin, että alustavassa keskustelussamme, ennen kuin tämä vierailu laskeutui, ennen kuin tuo osoitettu päivä koitti 29.-31.12., meillä oli alustava keskustelu, jossa toin hiukan valaistusta siitä, miksi ISÄ JUMALA päättäisi tulla ja vierailla seurakunnassa tällaisena hetkenä. Tulin luoksenne ja toin teille tämän todella upean opetuksen. En pitänyt sitä ihan täydessä kokonaisuudessaan, mutta toin siitä teille jotakin sisältöä, sillä kysyin teiltä: Miksi ISÄ JUMALA päättäisi laskeutua itse alas Taivaasta Hänen peljättävässä Kirkkauden Pilvessään, siinä Pilvessä, joka johdatti Israelin pois Egyptistä, kunnes he saapuivat Moorian vuorelle palvomaan Häntä, Temppelivuorelle, Luvattuun maahan. Asetin tämän kysymyksen keskusteluuni kanssanne.

Muistan, erittäin hyvin, kuinka toin sen tietoonne, että HERRA tekee tämän, jotta Hän voisi paljastaa itsensä seurakunnalleen, valituilleen, heille, jotka Hän on valinnut tänä hetkenä, heille, jotka valmistautuvat Kristuksen morsiamena. Jotta voisitte tulla tuntemaan HERRAN, JUMALANNE, joka on Luojanne, jonka Valtakuntaan olette menemäisillänne. Olette menemäisillänne Kirkkauden Valtakuntaan, jotta Hän voisi tuoda teille hyvin tärkeitä ikuisuuden hyveitä. Elämme näin hämmästyttävää ja shokeeraavaa aikaa, jossa syvällinen HERRAN ilmestys paljastetaan nyt ja avataan ihmiselle. Tiedämme erittäin hyvin, että aikaisemmin ISÄ JUMALA ei sallinut Kirkkautensa olla kontaktissa ihmisten kanssa, kunnes Välimies, liiton Välimies, uuden liiton Välimies, JEESUS KRISTUS MESSIAS ilmestyi. Nyt Hän antoi seurakunnalle mahdollisuuden elää Raamatun lupauksia todeksi.

Tämä on absoluuttisen kaunista. Miksi? Koska Raamattu lupasi myöhemmän Kirkkauden. Tiedämme, että on aikakausi seurakunnassa, Uuden Testamentin seurakunnassa, tässä pakanaseurakunnassa, kun seurakunta on suorittanut palvelustyötä ja pelastusta, mutta se ei ole todistanut eikä ymmärtänyt JUMALAN jälkimmäistä vierailua. Tämän me tiedämme liian hyvin, rakkaat ihmiset. Tiedämme erittäin hyvin, että on ollut luopumusta ja hyvin häiritsevä hiljaisuus JUMALAN Kaikkivaltiaan valtaistuimen ja seurakunnan välillä. Tiedämme erittäin hyvin, että tällainen hiljaisuus oli luonteenomaista Israelille aikana, kun Israel käveli pois JUMALAN tahdosta, JAHVEN määräyksistä alkaen tekemään muita asioita, sen sijaan, että se olisi kuunnellut HERRAN ohjeistuksia Hänen Profeettansa kautta.

Seurakunta on nähnyt tämän koko luopumuksen episodin. Tästä syystä sanon, että kuinka upea seurakunta te olette, kuinka upea sukupolvi olette. Tämä on hetki, kun HERRA on päättänyt täyttää lupauksen myöhemmästä Kirkkaudesta, joka luvattiin Raamatussa. Tästä syystä näette uuden liiton todellisuuden, joka on nyt tullut luoksenne ja sarastanut teille. Nyt näette JUMALAN Pilven laskeutuvan, JUMALAN Pilven tulevan alas. Näemme juuri nyt, kuinka miljoonia ja miljoonia ihmisiä. Yksi Keniassa emme tiedä määrää. Yritämme istua alas ja arvioida sitä. Ehkä 30 miljoonaa seuraa tätä JUMALAN liikehdintää. Se on mieltä järisyttävä määrä. Se on shokeeraava määrä.

Myös maailmanlaajuisesti jokainen on herätetty ja on herännyt siihen tosiasiaan, että nyt on meneillään vierailu HERRAN Huoneessa. JAHVEN lupaama jälkimmäinen vierailu sykkii uskovien sydämissä juuri nyt JAHVEN Huoneessa, JEHOVA JUMALAN Huoneessa ja, että tässä vierailussa on selkeä ohjeistus ja se on syy, miksi tulen luoksenne nyt. Tämä ohjeistus on seurakunnan ottaa suunta takaisin vanhurskauteen ja pyhyyteen. Tämä on juuri se syy, miksi tulen luoksenne nyt. Kuinka seurakunta ammentaa tästä mega super loisteliaasta historiallisesta vierailusta, joka on juuri tapahtunut Nakurussa, Menengaissa, tarkoitan Kristuksen ruumista maailmanlaajuisesti. Kuinka seurakunta, Kristuksen ruumis ammentaa tästä ISÄ JUMALAN itsensä mega vierailusta, Kenian maassa, Nakurussa Menengaissa. Jotta se voisi tehdä maksimivoittoja JUMALAN Kirkasta Valtakuntaa varten, joka on käsillä.

Muistamme, jopa tänään aamulla joitakin nauhoituksia ilmestyi. Ihmiset ovat nauhoittaneet ja postanneet nettiin tänä aamuna ja lähettäneet meille sanoen: Katso, oletko tietoinen, että tämä tapahtui? Tiedän, että monet ihmiset nauhoittivat, sillä näin tämän aikaisemmin, mutta joku oli erittäin hyvässä paikassa, jossa hän pystyi taltioimaan JUMALAN Kirkkauden, hetken kun Taivas avautui ja JAHVEN valkoinen Kirkkaus tuli loistaen auringon läpi, loistaen auringon läpi ja JUMALAN elävä Kirkkaus, joka saatiin taltioitua videolle loistaen alttarille, loistaen. HERRA liikutti Kirkkauttaan tällä tavoin, liikkuen tänne, liikkuen tänne, missä tahansa HERRAN Palvelija olikaan, Hän liikkui Kirkkaudessa alttarin ympärillä paikasta paikkaan. ISÄ JUMALAN elävä Kirkkaus, JEHOVA ELOHIMIN, JEHOVA ADONAIN, JEHOVA SEBAOTIN, HERRAN Taivaallisten Sotajoukkojen Komentajan. Hänen, jota kukaan ei voi päihittää, ei kukaan, jonka Hän on luonut. JEHOVA SEBAOT, Taivaan armeijan Komentaja, jonka näet 1. Sam. 1:6. JEHOVA ELION, IKUINEN JUMALA.

Hän voi todella todella todella tänä päivänä kirkkaassa päivänvalossa avata Taivaan ja loistaa Kirkkautensa, aivan kuten sanoin, ennen kuin Kokous koitti Nakurun Menegai 2:een loistaen Kirkkautensa auringon kuumuuden läpi ja säteillen Kirkkautensa toiselle puolelle kuin taskulampun hohde. Jos katsot sitä, se on niin shokeeraavaa, ällistyttävää, hämmästyttävää ja peljättävää. Hän loistaa sitä livenä, liikuttaen sitä tähän suuntaan. Hän liikuttaa sitä tähän suuntaan. Minne tahansa HERRAN Palvelija menee, Hän liikuttaa sitä tähän suuntaan, Hän loistaa sitä tuohon suuntaan ja loistaa sitä tähän suuntaan, livenä, livenä. Mikä sukupolvi, rakkaat ihmiset! HERRA antaa niin paljon ohjeistuksia ja informaatiota.

Kuinka Hän voi sallia teidän kuvata Hänet, nauhoittaa Hänen puhtaan valkoisen Kirkkautensa loistavan auringon läpi ja tullen ulos toiselta puolelta aurinkoa ja osoittavan nyt tänne Nakurun Menengaihin. Se ei tullut New Yorkiin, ei Times Squareen, ei Chicagoon, ei San Franciscoon, eikä mihinkään muualle, Floridaan, Alaskaan, Kanadaan, Torontoon, Ottawaan, ei. Ei Grönlantiin, ei Lontoon Manchesteriin, ei. Ei Tansaniaan Dar Es Salaamiin, Maputoon ja niin edelleen, mutta se tuli suoraan Nakurun Menengaihin, tarkalleen siihen kokouspaikkaan. Luulen, että tässä on suurempi sanoma nyt teille ammentaa, jotta voitte nyt tehdä suurempia voittoja, miksi Hän on tehnyt niin monumentaalisen vierailun, josta sanoin, että se tulisi ylittämään kaikki muut vierailut.

Näimme hyvin selvästi siinä alustavassa keskustelussa, että puhuin teille valmistautuneisuudesta valmistaen teidät tähän hyvin hyvin shokeeraavaan monumentaaliseen historialliseen vierailuun. Sanoin, että pääsyy sille, miksi HERRA päättää tehdä tämän nyt teidän uskovien kanssa, jotka kuuntelette minua nyt, on se, että HERRA haluaa paljastaa enemmän itsestään, lähestyen ihmisiään ja siinä prosessissa valmistaen seurakuntaa MESSIAAN Kirkkauden Valtakuntaa varten, joka on tulossa. Hän vetää itsensä nyt lähemmäs teitä, mutta ensimmäiset asiat ensimmäisinä. Ensimmäinen asia, joka todella iskee sinuun kaikissa näissä vierailuissa, on se tosiasia, että juuri nyt kun puhumme, on suuri vierailu tapahtumassa HERRAN Huoneessa, maailmassa, joten sinä ja minä kysyisimme ensimmäisen kysymyksen.

Teidän ensimmäinen kysymyksenne tulisi olemaan: Pystytkö tunnistamaan, että tämä on vierailun hetki seurakunnassa? Sillä on seuraamuksia, jos epäonnistut tunnistamaan, jos luulit tämän olleen elokuvaa. Tästä syystä tulen luoksenne keskustelemaan kanssanne siitä, kuinka ammentaa tästä vierailusta, tästä mega monumentaalisesta historiallisesta ISÄ JUMALAN itsensä vierailusta seurakunnassa, jotta voisitte ammentaa siitä ja tehdä suurempia voittoja tässä hetkessä, johon Raamattu lupasi tämän vierailun laskeutuvan. Ensimmäiset asiat ensimmäisinä. Onko maailma tietoinen? Onko kansakunnat tietoisia? Onko seurakunta tietoinen? Onko kristitty uskova tietoinen? Onko saarnastuoli tietoinen, että tämä on luvatun jälkimmäisen vierailun hetki? Se väkevä vierailu, joka luvattiin Raamatussa tulevaksi valmistamaan tien juuri ennen MESSIAAN ilmestymistä.

Oletteko edes huomanneet sen Sanansaattajan, joka ilmestyy juuri ennen MESSIAAN ilmestymistä, Hänet, joka ilmestyy maisemiin ja pian sen jälkeen MESSIAS ilmestyy. Pystyttekö tunnistamaan Hänet? Tähän sisältyy niin paljon keskustelua. Raamattu on ohjeistanut selkeästi, että jos epäonnistut huomioimaan vierailusi hetken, sillä on ikuiset seuraamukset, kun puhumme nyt, sillä tiedämme, että MESSIAS on tulossa. Ja teille on hyödyksi tunnistaa vierailu, joka valmistaa teidät MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Ei epäilystäkään siitä! Tästä syystä, kun puhumme nyt, sanon, ennen kuin menemme tämän kaiken sanomaan, jonka Hän tuo tästä JUMALAN Pilven vierailusta. Katsoin tätä videota, jonka joku kuvasi siellä ja tänään hän lähetti sen ja kysyi, oletko tietoinen tästä?

Näette tyrmistyttävän ihmeen, sanoinkuvaamattoman ihmeen tapahtuvan tämän sukupolven silmien edessä, joka nauhoitetaan ja postataan nettiin. Mikä shokki! Mikä hämmästys! Keitä oikein olemme? Keitä te oikein olette? Mikä sukupolvi tämä on? Kauan odotettu sukupolvi. Rakastettu sukupolvi, jonka muinaiset profeetat, kun he näkivät sen mitä teille tapahtuu nyt, silloin he todella todella kaipasivat nähdä tämän hetken seurakunnassa, maailmassa. Tästä syystä me todella seisomme ikuisuuden kynnyksellä. Juuri nyt seurakunta seisoo ikuisuuden kynnyksellä ja sanoma on absoluuttisen selvästi ilman epäilystäkään, että te olette sukupolvi, joka tulee näkemään MESSIAAN, kun Hän tulee. Se tuo mukanaan vastuun. Te olette sukupolvi, joka valmistaa tien KUNINKAAN loisteliaalle tulemukselle, vanhurskauden Kuninkaan, MESSIAAN, HERRAN KRISTUKSEN.

Tässä pähkinänkuoressa voitte nähdä hyvin selvästi, että kaikessa tässä mitä nyt jaatte ja tiedän, että juuri nyt on suuri juhlinta ympäri Keniaa. Jokainen kylä Keniassa juhlii juuri nyt. Se tapasi olla joka toinen kylä, mutta se, miten tämä on tullut koko maan laajuiseksi, on shokeerannut meitä. Ainoastaan niiden sanojen kautta, kun sanoin, että tämä tulisi olemaan ennätystenrikkoja, mittapuun asettaja, tulisi ylittämään kaikki edelliset mega vierailut. Te näitte sen itse. Nyt meille on kerrottu, että jokaisessa kylässä he juhlivat rampaa, joka käveli, sokeaa, joka näki, kuuroa, joka kuuli, jotkut heistä olivat syntyneet rampoina ja he kävelivät niiden sanojen mukaan, jotka puhuttiin Menengai 2:ssa, kun nousin ja sanoin, että jopa kun menette kotiin sairaiden luokse ja rampojen luokse, joita ette pystyneet kantamaan paikan päälle, löydätte jotkut heistä kävelemässä! Ja tämä on se mitä tapahtui. Kun jotkut teistä palasitte kotiin, löysitte jotkut niistä rammoista lapsista tai aikuisista kävelemässä ja opettelemassa tasapainottamaan ja kävelemässä.

Suuri juhlinta on räjähtänyt halki tämän maan, historiallinen Herätys, jota kukaan ihminen ei voi pysäyttää. Kuinka upea maa Kenia onkaan! Siunaan Keniaa! Kuinka upeita ihmisiä. Sen pidennyksenä tämä on se Herätys, jonka kuulette Etelä-Koreassa, ne parantumiset, jotka tapahtuivat siellä ja Kiinassa. Kuulette heidän sanovan, että kun palasimme kotiin, parantuminen tapahtui. Syöpä kuivui suusta pois, poskesta, joka oli syöty ja märki. Niin paljon. Kiinalaisen Pastorin kuurot korvat avautuivat. Muistan, että ennen kuin he lähtivät ja pidin Pyhitysseremonian, kuurot korvat avautuivat ja sumentuneet sokeat silmät pystyivät näkemään kiinaisten Pastorien keskuudessa. Joten tämä Herätys on maailmanlaajuinen. Tämä HERRAN monumentaalinen Herätys ulottuu absoluuttisesti tämän maan rajojen yli.

Tämä tuo suuren vastuun Kenialle, kuinka kannatte tätä. Teidän tulee kantaa tätä kunnialla oman ikuisuutenne tähden. Tämä on Luoja JEHOVA JAHVE, JEHOVA TSIDKENU, HERRA Vanhurskautemme. Tämä on Hän. Tämä on Hänen vierailunsa teidän yllenne. Kansakunnat odottavat syödäkseen tästä pöydästä. Hän on asettanut pöydän tänne valtavalla tavalla, josta ei oltu edes puhuttu, kun Kenian historia kirjoitettiin, mutta katsokaa nyt, kuinka Hän on valinnut teidät ja lähettänyt teille Pilven Sanansaattajat, Sateen Sanansaattajat. Katsokaa sitä Sadetta, jonka lupasin kaksi vuotta takaperin. Se oli helmikuussa 2017, kun sanoin, että kun palaan takaisin Nakuruun Menengaihin, Taivaan tulee avautua ja Sateen sataa alas jälleen, aivan kuten Hän teki Nakurun Menengai 1:ssä.

Katsokaa nyt, kun kaikki oli sanottu ja tehty. Sokeat silmät avautuivat vasemmalla ja oikealla, rammat kävelivät vasemmalla ja oikealla ja HERRA JAHVE näki oikeaksi, että tämä se on hetki, kun Hän kävelisi Palvelijansa kanssa pois alttarilta päivän lopuksi. Kun kävelin, niin rampoja käveli vasemmalla ja oikealla. ”JUMALAN Mies! Herrani, katso nyt taas rampa on kävellyt! Tämä mies oli sokea 10 vuotta ja nyt silmät ovat avautuneet!” Se oli ällistyttävä hetki, kun HERRA navigoi Hänen Palvelijaansa pois alttarilta. Tuossa hetkessä Taivas avautui ja Sade satoi ja ihmiset alkoivat juhlimaan ja tumma paksu pilvi, josta puhui, tuli lähelle alttaria ja Piispa Nieswand ja kaikki muutkin kuvasivat sen.

Katsokaa tämän Sanan ja Profetian shokeeraavaa täyttymistä kirjaimellisesti. Hän piti huolta, että se täyttyi santarkkaan, sanasta sanaan. Jopa silloin kun astelin ulos, sade alkoi satamaan. Kiinalaiset ovat myös lähettäneet nauhoituksensa Sateesta. Tämä on ihmeellinen hetki seurakunnassa. Mitä tämä oikein on, mistä keskustelemme? Keitä oikein olette, että voitte keskustella tämänkaltaisesta shokeeraavasta vierailusta? Sanoin muutamalle, jotka tapasin, kun pidin globaalin Pyhitysseremonian, jossa määrittelin, mikä on pastoraalinen kutsu, mikä on Pastorin kutsu tässä ajassa, kun seurakunta on langennut ja saarnastuoli on luopumuksessa. Mikä on nyt Pastorin kutsu tässä ja nyt?

Tuona aikana sanoin ja puhuin muutamalle, jotka olivat etuoikeutettuja tulla lähemmäs. Kerroin heille, että syy miksi HERRA avasi Taivaan Sade tuli alas, kun kävelin alas portaita ja rammat kävelivät vasemmalla ja oikealla, sokeat silmät avautuivat ja oli iso tilanne päällä, kun Hän johdatti minua ulos. Syy miksi Hän teki näin on se, että Hän halusi lyödä leiman ja sanoa heille, että oletteko tietoisia, että Elia, HERRAN Suurin Profeetta on ollut täällä? Kuinka shokeeraava tapa keskustella seurakunnan kanssa. Kuinka tyrmistyttävä tapa kommunikoida Kristuksen ruumiin ja kansakuntien kanssa.

Pilven vierailu, josta nautitte nyt ja jaatte Twitteriin ja Facebookkiin, näen paljon maailmanlaajuista keskustelua liittyen näihin ihmeisiin. Monet Pastorit ovat kirjoittaneet meille ja lähettävät meille viestejä. Vanhemmat Pastorit maailmanlaajuisesti he sanovat: Pyydän, voimmeko saada yhteyden sinuun? Kuinka saisimme sinut kansakuntaamme?  Tämä on globaali keskustelu, jonka näet olevan käynnissä nyt liittyen HERRAN Vierailuun. Tämän tarkoitus on tuoda tietty sanoma seurakuntaan, tietynlainen ohjeistus, jotta voisitte ammentaa tästä ja tehdä suurempia voittoja hetkenä juuri ennen MESSIAAN tulemusta. Sanoin, että se syy miksi ISÄ JUMALA tuo alas Pilvensä on, koska Hän haluaa paljastaa ominaisuuspiirteensä seurakunnalle.

Hän Sanoo, katso, te olette tulossa Minun Loisteliaan kirkkaaseen iankaikkiseen Valtakuntaani Taivaassa, te, jotka ette mene helvettiin. Ja kukaan ei halua mennä helvettiin. Kukaan ei halua olla kiellettynä ja kärsiä tuskassa ja kivussa ikuisessa helvetissä, joten heille, jotka ovat tulossa Taivaaseen, heille, jotka kuuntelevat tätä Ääntä, Hän Puhuu todella selvin termein, että se syy, miksi tulen luoksenne nyt, on, että JEESUS KRISTUS MESSIAS on voittanut kuoleman, Hänet on nostettu ylös kuolleista, ja Hänet on ylöstemmattu Kirkkauden Valtakuntaan istuen oikealla puolellani. Ja juuri nyt teen työtä Palvelijani kanssa alhaalla siellä valmistaen Loisteliaan kirkkaan morsiamen, loisteliaan seurakunnan MESSIASTA varten, morsiamen, joka sopii sille valtavan suurelle työlle, jonka Hän teki Golgatan Ristillä. Se tuska ja kärsimys, se ahdistus ja hyväksikäyttö, että KIRKKAUDEN KUNINGAS voi hylätä Hänen Kirkkautensa ja tulla alas, ja kärsiä heidän käsissään, jotka Hän loi, Hänen omiensa käsissä yhtä tarkoitusta varten, vapauttaa ja lunastaa sinut, kuuntelija, joka olet kuulolla ja kuuntelet minua.

Joten luulenpa, että tämä on mysteeri, tämä on ihme, että Hän silloin antoi meille tämän pääsyn yhteyteen ISÄ JUMALAN kanssa. Ja siksi näette nyt, että ISÄ JUMALA on näkyvillä, näyttämöllä Hänen Kahden Väkevimmän Profeettansa kanssa valmistaen seurakunnan. Ja Sanoin, että kun Hän tulee alas siinä ilmestymisessä, siinä fyysisessä manifestaatiossa, ISÄ JUMALAN, JEHOVA SEBAOTIN, JEHOVA EL OLAMIN, HERRA SEBAOTIN, Iankaikkisen JUMALAN, JEHOVA ELYON, kaikista korkeimman HERRAN, JEHOVA HOSEINUN, HERRAN, meidän Luojamme fyysisessä Läsnäolossa. Hän loi kaikki tässä maailmassa. Jos Hän päättää, että et elä tämän päivän ylitse, silloin et tule näkemään huomista. Joten se syy, miksi JEHOVA EL GIBBOR, Väkevä JUMALA tulee alas Hänen Kirkkauden Pilvessään, Sanoin heti, on KRISTUKSEN ihmetöiden tähden Ristillä, jotka avasivat tien tämän kaltaiseen yhteyteen, kanssakäymiseen ISÄ JUMALAN kanssa.

Mutta numero 2) Sanoin, että pääasiassa myös paljastamaan Itsensä Hänen valituilleen, Hänen valitsemilleen ihmisille, joita Hän valmistaa nyt Hänen Loisteliaan kirkasta Valtakuntaansa varten Taivaassa. Ja niiden määritelmien joukossa, joita Hän paljastaa, niiden pääidentiteettien joukossa, joita Hän haluaa tuoda teille, niiden JUMALAN ominaispiirteiden joukossa, JUMALAN ominaisuuksien, tunnusmerkkien, piirteiden joukossa, JUMALAN luontaisten luonteenpiirteiden joukossa on se, että JUMALA on ainutlaatuinen. Nyt, katsokaa, mitä Hän teki. Katsokaa vain sen tason ainutlaatuisuutta; Hän tulee alas ja Hän kulkee auringon lävitse. Kuka voi kulkea auringon lävitse? Ja Hän tulee ulos toiselta puolelta. Kuka voi kulkea auringon suuren kuumuuden lävitse? Kuinka edes kuvailet sitä? Ja sen tähden näette, kuinka koko maailma on syvästi hämmästyneitä, hämmentyneitä ja ällistyneitä ja saatettuina hämilleen. Miten me kuvailemme tätä? Mitä sanoja voimme käyttää kuvailemaan sitä, mitä olemme nähneet? He siis yksinkertaisesti kuvaavat ja nauhoittavat, ja he ovat täydessä hämmästyksessä. Sanoin, että tämä on niin ainutlaatuista, että meillä ei ole sanastoa kuvailemaan JUMALAA.

Tämä on se, minkä Hän lähettää meille. Hän Sanoo, ei, Minä olen ainutlaatuinen JUMALA, eikä ole toista JUMALAA niin kuin Minä. Ja tämän tulisi olla ilon lähde Hänen valituilleen, tämän päivän seurakunnalle, sillä sanot, vau, palvon JEHOVA JAHVEA, eikä ole toista Jumalaa niin kuin Sinä HERRA JEHOVA JAHVE. Kuinka mahtavaa! Ja siksi Hän esittelee Hänen Kirkkauden Pilvensä, jotta ihmiskunta saisi pienen pilkahduksen siitä, kuka Hän on, sen ainutlaatuisuuden tähden? Toisin sanoen, miltä HERRA näyttää, Hän, joka tulee olemaan ISÄNTÄNNE Uudessa Jerusalemissa. Ja haluan jakaa jotakin ihmeellistä tässä. Eilen joku lähetti minulle koko matkan aina Usasta saakka yhden niistä kristalleista, jotka käskin alas Taivaasta, kun olin Lima Perussa ja seisoin kansakuntien edessä ja ISÄ JUMALAN edessä ja Sanoin: "HERRA, Olet tervetullut tänne, HERRA. HERRA, me odotamme, että avaat Taivaan ja vapautat Sateen täällä nyt." Ja sitten Sade tuli alas, se ihmeellinen tihkusade, josta Puhuin, se pieni tihkusade. Ja sitten ne kristallit Taivaasta ja kulta, kultatomu, polvo de oro, espanjaksi.

On ihmeellistä, että joku lähetti minulle eilen koko matkan aina Usasta saakka, ja hän lähetti minulle yhden niistä kristalleista sanoen, katso yhtä niistä kristalleista Perusta, niitä, jotka käskit alas Taivaasta. Fyysisiä esineitä Taivaasta. Ja annoin sen muutamille Piispoille, jotka tapasivat minut eilen. Ja annoin sen heille, he koskettivat sitä. Se oli todella shokeeraava hetki, miksi? Sillä he kirjaimellisesti koskettivat fyysisiä esineitä Uudesta Jerusalemista, vanhurskaiden kodista, minne sinä olet menossa. Mikä shokeeraava sukupolvi, rakkaat ihmiset. Ja kuinka ainutlaatuinen JUMALA, joka voi Puhua meille sillä tavoin, että nyt Hän tuo meille Hänen Kaksi Sanansaattajaansa, jotka voivat käskeä Taivasta vapauttamaan fyysisiä esineitä ikuisuudesta, ja kosketat niitä kuolevaisilla käsilläsi. Tämä on JUMALAMME ainutlaatuisuus, rakkaat ihmiset. Hän on todella ainutlaatuinen. Hän on Itsestään todella ainutlaatuinen. Ja Hän ei ole niin kuin mikään muu, minkä tunnet.

Katsokaa sitä tapaa, miten Hän Puhuu tälle sukupolvelle. Kuinka shokeeraava tapa kommunikoida tälle sukupolvelle. Ja seuraava asia, minkä näet on, että kun JUMALAN Pilvi; kun ne Kaksi HERRAN Profeettaa kävelivät sisälle tuohon Kokoukseen Nakurussa Menengaissa, niin näit, kuinka rammat nousivat ylös maasta, sokeat silmät avautuivat välittömästi. Asioita tapahtui siellä. Ja tämä kertoo teille, rakkaat ihmiset, että jos He kävelivät sisälle, aivan kuten He tekivät ISÄ JUMALAN Itsensä kanssa tuohon Kokoukseen, silloin siinä on keskustelu. Hän Sanoo, että Hän on todella väkevä JUMALA, todella voimallinen JUMALA, KAIKKIVOIPA. Hänellä on voima nostaa rammat ylös maasta. Ainoastaan JEHOVA, meidän JUMALAMME voi nostaa ramman ylös maasta, ramman, jolle lääkärit eivät pysty lisäämään jalkaa ja nostamaan hänet ylös. Nyt JEHOVA JAHVE, kaiken voiman Luoja, Hänellä on tarpeeksi voimaa nostaa rampa ylös maasta, jotta se rampa voi alkaa kävellä.

Joten tämän Pilven vierailun Sanoma on, että Minä HERRA, Minä Olen todella voimallinen ja väkevä, KAIKKIVOIPA, KAIKESSA VOIMALLINEN JUMALA. Tämä Sanoma annettiin hyvin, rakkaat ihmiset. Mutta jopa nähdä ramman elämä, joka nyt käveli; ihmiset, jotka olivat kärsineet, ihmiset, jotka olivat alhaalla maassa istumassa lantioistaan saakka. Jos heitä ei kukaan auttanut tai kääntänyt, he olivat siinä tilanteessa kärsien koko elämänsä ajan syntymästään saakka. Sokeat lapset kävelivät ja kaatoivat tavaroita talossa ja itkivät. Ja sitten nähdä, että Hän tulee alas Pilvessään ja Hän parantaa heidät. Hän parantaa ne syövät ja ne kuivuvat pois, Hän nostaa rammat ylös, avaa sokeat silmät, ja tekee kaikki nämä asiat. Ja sitten näette, että Hän myös Sanoo siinä Pilven vierailussa, että katso, Minä olen rakastava JUMALA, ja rakastan kansaani. Kuinka väkevää.

JEHOVA JAHVE, kaikista Korkein JUMALA. Hän on Hänen Korkea-arvoisuutensa Korkea-arvoisuus. JEHOVA JAHVE. Hän Sanoo, että kun tulen alas Pilvessäni, tuon teille Kirkkauteni Korkea-arvoisuutta, Minun Persoonaani. Siksi rammat nousevat ylös ja kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat. Juuri nyt Keniassa on juhlintaa halki koko kansakunnan juuri nyt Puhuessamme. Ja Sanoin, että tämän Palvelustyön seuraajat, yritimme hahmottaa niitä, ehkä noin 30 miljoonaa ihmistä, yksin Keniassa. Emme ole sisällyttäneet niitä toisia kirkkokuntia ja seurakuntia, tai paremminkin palvelustöitä ja uskontoja, jotka ovat nyt siirtymässä sisälle ja näkevät sen Totuuden. Ja heidät parannetaan ja vapautetaan ja he valitsevat tämän vanhurskauden tien. Se on shokeeraava Herätys. Kun Hän siis tulee alas Kirkkauden Pilvessään, Hän Sanoo, että Minä olen kaikista voimallisin JUMALA, JAHVE. Ja Nimeni on JEHOVA. Ja Olen kaikista Korkein JUMALA. Ja tulen alas Korkea-arvoisuuteni Korkea-arvoisuudessa ja Persoonassa. Hän Sanoo, että Hän on se iankaikkinen MINÄ OLEN, JUMALA, joka ei muutu. Joten kun Hän rakastaa sinua, Hän on rakastanut sinua. Kun Hän lupasi Raamatussa, että Hän tulisi vierailemaan tänä aikana, kun tämä aika saapuu, niin Hän tulee alas. MINÄ OLEN, Minä en muutu.

Ja Hän esittelee sitä voimaa; sitä Majesteettisuutta, Voimaa ja Väkevyyttä, jonka Hän on antanut JEESUKSELLE. Sillä kaikki lähestyvät Häntä JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta, tämän iankaikkisen puhtauden ja vanhurskauden uhrin kautta. Hän pääasiassa sanoo tälle sukupolvelle, tullessaan alas Pilvessään ja tekee nämä asiat, Hän pääasiassa Sanoo tälle sukupolvelle, että se Väkevyys ja Voima ja Vahvuus, jonka JEESUS KRISTUS osoitti Ristillä, tekee nyt työtään. Ja se on se sama väkevyys ja voima ja vahvuus, jota osoitettiin luomisessa, kun Hän loi jokaisen elävän olennon; jokaisen ihmisen, kaiken maailmassa, tyhjästä, tyhjästä. Halleluja! Osoittaen Hänen voimansa Nakurussa Menengaissa, että kun ei ollut mitään lihaksia, ei mitään säiettä jalassa, ei mitään hermoja nostamaan tätä ihmistä ylös, tätä lasta ylös, avaamaan sokeita silmiä, mitä vain, niin tulen nyt luomaan. Miksi? Sillä se väkevyys ja voima ja vahvuus, jota osoitettiin Golgatan Ristillä, joka on sen Väkevyyden, voiman ja vahvuuden loistaminen tälle sukupolvelle, jota JEESUS osoitti luomisessa, kun Hän loi kaikki teidät ja kaiken maailmassa, ja siinä olevan täyteyden, tyhjästä, nollasta, tyhjästä. Ja se sama voima kannattelee sinun elämääsi, Hän pitää sinut elossa, ylläpitää sinua, Hän pitää hereillä, elossa päivittäin. On niin paljon, mistä HERRA Puhui Nakurussa Menengaissa.

Hän myös Sanoo, että kun Hän tuli Nakuruun Menengaille Hänen Kirkkauden Pilvessään, sen voiman osoittamisen lisäksi Hän tuli myös tekemään paholaisen osattomaksi. Hän tuli kukistamaan saatanan elämästänne, seurakunnan elämästä, jotta voitte nyt elää JUMALAN Kaikkivaltiudessa, HERRAN hallintavallassa. Siksi rammat nyt kävelevät, sokeat silmät näkevät, he, jotka olivat synnissä, heräävät nyt eloon. Ihmisen pelastus. Toisin sanoen, Hän Sanoo, että tullen Pilvessään, Hän tulee Voittoisana JUMALANA ja Hän tulee nyt kukistamaan vihollisensa, nujertamaan vihollisensa. Ja tekee sen todella selväksi, että JEESUKSEN kuolema Ristillä ja Hänen ylösnousemuksensa, niillä on seuraamukset sinun iankaikkisuudellesi. Ne antavat sen voiman, jota seurakunta kantaa tänä päivänä. Kuinka mahtavaa! Vanhurskauden KUNINGAS. Vanhurskauden voima välitettynä teille. Hän Sanoo monia asioita, meillä ei ole aikaa käsitellä niitä. Mutta HERRA on tullut alas. Ja tiedän, että tämä tulee olemaan jatkuva kehittyvä kertomus. Mitä enemmän voimme kiinnittää huomiomme, mitä enemmän puhumme Nakurusta Menengaista, sitä enemmän tulette näkemään jatkuvan välittämisen, paljastamisen, koskien sitä Sanomaa, joka oli sisällä siinä JUMALAN Pilvessä, joka laskeutui alas luoksenne.

HERRA Sanoo, että kun Hän tuli Nakuruun Menengaille, Hän tuli paljastamaan Itsensä. Jesaja 46:9-10. Hän tietää kaiken. Hän tietää kaikki asiat, jopa tulevaisuuden. Joten siinä Hänen Kaikkitietävässä toimeksiannossaan Hän tuli luoksenne. Hän tiesi, että Hän tulisi valitsemaan teidät tänä hetkenä, Hän tulisi vaikuttamaan teihin, Hän tulisi vierailemaan luonanne, Hän tulisi valmistamaan teidät Kirkkaaseen Ikuisuuden Valtakuntaan. Mutta se myös välittää tämän todella ilmiselvän Sanoman, että HERRAMME JEHOVA, meidän JUMALAMME, tulemalla alas Pilvessään Nakuruun Menengai II:seen sanoo, että Hän on uskollinen JUMALA. JUMALA on uskollinen. Hän on uskollinen seurakunnalle, uskollinen sinulle. Hän Sanoo, olen uskollinen sinulle. Lupasin tulla alas, olen nyt tullut. Vanhurskas Hänen lupauksilleen. Haggai 2, jonka Hän lupasi. Joel 2, jonka Hän lupasi. Johanneksen evankeliumin luku 2, kun Hän muutti veden viiniksi, puhuen Jälkimmäisestä viinistä, Jälkimmäisestä vierailusta, joka on voimakkaampi kuin se ensimmäinen, että päivinä ennen Karitsan Häitä toisin sen voitelun maan päälle. JUMALA on luotettava, voit nyt luottaa Häneen.

Mutta Hän tulee luoksenne osoittamaan, että Hän on oikeudenmukainen JUMALA. Hän tuo JUMALAN oikeudenmukaisuuden. Hän on hyvin oikeudenmukainen. Täten, Hän vaatii meitä tekemään oikeuden mukaan, tekemään sen, mikä on oikein Hänen silmissään. Ja tiedätte todella hyvin, että se oikeutus, joka seurakunnalla on nyt, JUMALAN valituilla, pyhillä valituilla, tulee Ristin lunastavista töistä. Hän oli niin oikeudenmukainen, että Hän omassa persoonallisuudessaan ja luonteessaan on oikeudenmukainen. Siksi KRISTUS meni Ristille. Tämä on se, mistä Hän Puhuu Nakurussa Menengailla, että Hän on oikeudenmukainen JUMALA. Ja Hän on tullut teidän luoksenne, ja Hän vaatii sinulta, että teet oikein. Teet oikeudenmukaisuuden. Teet oikeudenmukaisesti. Ja muistuttaa sinua sillä tavoin siitä ikuisesta tahrattomasta uhrista, liiton Verestä, JEESUKSEN Verestä, joka antoi sinulle syntiesi sovituksen Ristillä, ihmisen syntien sovituksen.

Joten siinä prosessissa näet Hänen huokuvan valtavaa oikeudenmukaisuutta, oikeutta. Hän on oikeuden JUMALA. Tarkoittaen, että Hän on oikeudenmukainen JUMALA. Hän on oikeudenmukainen JUMALA. Sillä ei ole väliä, tuletko Slovakista ja olit Menengaissa, Hän paransi sinut. Sinä tulit Kiinasta, Hän paransi sinut. Hän on todella oikeudenmukainen JUMALA. Hän on oikeudenmukainen ihmiskunnalle. Hän tekee aina sen, mikä on oikein. Hän tekee aina sen, mikä on hyvä ihmiskunnalle, mukaan lukien tietysti myös sen, mikä on keskustelumme aihe tänään; mukaan lukien Hänen tuomionsa. Hänen tuomionsa parannusta tekemättömille syntisille on myös sen tulos, että Hän on oikeudenmukainen. On siis täysin käsittämätöntä nähdä se tämän hetkinen luopumus seurakunnassa. Miksi? Sillä meidän JUMALAMME on niin rakastava, Hän aina tekee sen, mikä on oikein. Hän on oikeudenmukainen ihmiskunnalle.

Toinen tärkeä aihe, joka annettiin Nakurussa Menengaissa on, että JUMALA on Pyhä. Hän on absoluuttisen Pyhä. ja Hän tuo meille JUMALAN hyvyyden, jotta Hän voisi vetää meidät pyhyyden ohjeistukseen, myös Hepr. 12:14: sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä Herraa. Hän siis tuo hyvyytensä teille, ja Hän alkaa innostaa teitä. Hän Sanoo, pyydän, olkaa pyhät, silloin voin vierailla luonanne, silloin voi tuoda teidät ikuisuuteen kanssani. HERRAN pyhyys, Hän Sanoo, että se ei muutu. Voit sanoa, että HERRAN pyhyys on se yhteenveto, se on se täytäntöön paneminen, se on se vahvistus kaikista JUMALAN ominaisuuksista, joista olen puhunut. Ne kaikki tekevät yhteenvedon itsestään JUMALAN pyhyydessä.

Sen tähden, kun Hän tulee alas Kirkkauden Pilvessään Nakurussa Menengai II:ssa, Hän pääasiassa osoitti tämän sukupolven JUMALAN pyhyyteen. Olkaa pyhät, kaikki koskee pyhyyttä. Moraalisesti nuhteeton. Olkaa pyhitetyt, olkaa omistettuja HERRALLE, jotta teistä voisi tulle Hänen kaltaisiaan. Olkaa erilleen erotetut, olkaa pyhät. Se on kaikki se, mitä Hän tässä Puhuu. Ja tiedämme liiankin hyvin, että kun HERRA tuli alas Nakuruun Menengaille ja alkoi välittämään Sanomaa, että, katso, Olen korkealla ylhäällä Taivaassa, erotettuna tämän maailman moraalisesta rappiosta. Ja siksi kun vierailen Palvelijani luona täällä, innostan teitä pyrkimään taivaaseen, ylöspäin, ikuisuuteen. Näin ollen, se on alusta. On olemassa mittapuu, standardi Taivaaseen sisälle pääsylle, ja se on pyhyys. Täten, olkaa pyhät. Mutta alat ymmärtää, että siinä prosessissa, kun Hän Sanoo, että Hän on Pyhä.

Sillä ihmiset tulevat kysymään, että tämä Pilvi, kun Hän tuli alas, Hän teki valtavia, kauniita tekoja, kuinka voin tuntea Häntä enemmän, kuinka voin olla kristitty, kuinka voin tulla Hänen luokseen? Sillä näen, että Hän on tehnyt suuria töitä täällä. Kuten näit Nakurussa Menengaissa. Ihmiset tulevat kysymään tältä JUMALALTA, haluan tuntea Häntä enemmän. Tämä tarkoittaa, että siinä prosessissa Hän tulee saamaan heidät vastaanottamaan KRISTUS, mutta heittäen heidät pyhyyteen. Ja siinä prosessissa JEHOVAN pyhyys tekee Hänestä erotetun, näin ollen tullen ylhäältä, tullen Taivaasta, tullen yläpuolelta laskeutuen alas vierailemaan. Se on se JUMALAN pyhyys, joka pääasiassa erottaa Hänet kaikesta muusta luomakunnasta, tai kaikista muista epäjumalista, jos niin haluat. Hän Sanoo, että JUMALAN pyhyys, Hän ei jaa sitä luomakuntansa kanssa, paitsi JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta. Ja tämä oli se inspiraatio, jonka Hän laski alas siellä. Vain KRISTUKSEN kautta. Voit lukea 2. Kor. 5:21, vain KRISTUKSEN kautta.

Ja Hän toi meille sen, että katso, ainoastaan pyhyydessäni pystyn huokumaan, toteuttamaan täydellisyyttäni, korjaten jalkoja, jotka eivät kävelleet, avaten silmiä, jotka eivät nähneet ja avaten korvia, jotka olivat kuurot. Näette, kuinka kuurot avautuneet korvat olivat todella herkkiä siellä. Katsokaa, kuinka kuurot; katsokaa naista, jonka kuurot korvat avautuivat. Ja kymmenen ihmisen piti pidellä hänestä kiinni, ja hänen täytyi juosta pakoon. Hän ei pystynyt sietämään ääntä. Joten JUMALAN pyhyydessä, joka huokui Nakurun Menengai II:ssa Pilvessä, joka laskeutui alas Iankaikkisuudesta, Uudesta Jerusalemista, Taivaasta, siinä pyhyydessä Hän pääasiassa Sanoi, että pyhyydessäni osoitan täydellisyyteni. JUMALAN pyhyydessä Hän osoittaa puhtautensa. Halleluja!  Ja Hän inspiroi tätä sukupolvea haluamaan tietää enemmän JUMALASTA. Sillä Hän tuli nyt paljastamaan Hänen luonteensa, Hänen persoonallisuutensa, Hänen määritelmänsä, jotta voisit haluta tietää Hänestä enemmän niiden hyvien töiden tähden, joita näit siellä. Jotta voisit sanoa, vau tämä Kahden Väkevimmän Profeetan JUMALA, jos Hän voi nostaa ylös niin monia rampoja tässä maassa tällä tavoin, haluan tuntea tätä JUMALAA enemmän. Tämä on Hyvä JUMALA. Hän on Hyvä JUMALA. Hän on Hyvä JUMALA, haluan tuntea Häntä enemmän.

Katsokaa siis tätä, rakkaat ihmiset, Nakurussa Menengai II:ssa, kun Hän laskeutuu alas sen profetian kautta, jonka Puhuin ennen kuin tuo päivä saapui, ja Hän laskeutuu nyt alas Hänen mahtavassa valtavassa Kirkkauden Pilvessään, se on ihmeellistä! Hän itseasiassa Sanoo, että Hänen Pyhyytensä saa kiinni Hänen mahtavuutensa. Se on Hänen Majesteettisuutensa ja Hänen mysteerinsä. Halleluja! Kaikki muut jumalat ovat erotettuja tästä, kaikki ne epäjumalat, joita näet ympäriinsä. Miksi? Sillä Hän Sanoo, että katso, se on JEHOVAN pyhyys, joka todella erottaa JEHOVA JUMALAN, Israelin JUMALAN kaikista muista olennoista ja muista luoduista, jotka elävät tai eivät. Kuinka voimallista! Ja Hän Sanoo, että sille seurakunnalle, joka oli kokoontuneena Nakurussa Menengaissa ja kokoontuneena monissa kansakunnissa TV:n kautta, K24, ja monien muiden lähetysten kautta, jotka tapahtuivat Nakurussa Menengaissa. Kiinalaiset lähettivät lähetystä Kiinaan käyttäen laitteitaan täällä, heidän pieniä puhelimiaan; he loistivat Kokousta eteenpäin livenä netin kautta, ja me myös lähetimme lähetystä netin kautta.

Mutta Hän Sanoo, että kun Pilvi tuli alas toteuttamaan yhteenvetoa niistä JUMALAN ominaisuuksista, joita kutsutaan pyhyydeksi, niin itseasiassa se toi vaatimuksen seurakunnalle. Te, jotka olette kuulolla ympäri maailmaa ja Keniassa, Hän itseasiassa Sanoi, että koska olen pyhä, silloin Hän täten pyytää seurakuntaa olemaan myös pyhät. Olemaan pyhät. Ja Hän Sanoo, että Hän toteuttaa Hänen Pyhyyttään suoraan silmiemme edessä kirkkaassa päivänvalossa. Ei salatussa paikassa, vaan avoimesti julkisessa tilassa. Ihmiset tallensivat sen kameralle, ja he lähettivät sen, se on kaikkialla netissä nyt. Se on levinnyt räjähdysmäisesti maailmanlaajuisesti. Jotkut niistä ovat tavoittaneet jo triljoona ihmistä, 800 miljoonaa suunnilleen.

Se on vakava keskustelu. Joten HERRA itseasiassa siinä prosessissa ohjeisti seurakuntaa. Hän Sanoi, koska olen Pyhä, ja koska JUMALAN Pyhyys on yhteenveto kaikista muista JUMALAN luonteenpiirteistä, ominaisuuksista, silloin Hän Sanoo, pyydän, myös te, pidättäytykää synnistä, pysykää poissa synnistä, ollaksenne Minun omani, jotta voisitte tulla MESSIAAN Loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan, Uuteen Jerusalemiin. Ja Hän pääasiassa Sanoi, että jos joku teistä valitsee pyhyyden, niin se on se ainoa paras tapa, jolla he voivat kunnioittaa JUMALAA. Paras tapa tälle sukupolvelle kunnioittaa JUMALAA, on valita se pyhyys. Paras tapa sinun näyttää JUMALAN pelko sinussa on vaeltaa siinä pyhyydessä. Paras tapa palvella tätä JUMALAA JEHOVAA JAHVEA on vaeltaa pyhyydessä, pidättäytyä synnistä. Pidättäytykää synnistä. Hän itseasiassa Sanoi, että olla esimerkki, jota muut voivat seurata, että katso, palvon JEHOVAA JAHVEA, JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta, ainoan uhrin, JUMALAN Karitsan, Loisteliaan Karitsan kautta.

Ainoa tapa nyt esitellä tämä Sanoma maailmalle, on valita pyhyys. Ja näin sinusta tulee esimerkki, jota muut voivat seurata. Ainoa tapa, miten sinusta voi tulla esimerkki, jota muut voivat seurata on valita vaeltaa siinä pyhyydessä, jossa JUMALAN Pilvi laskeutui alas, ja jota se huokui Nakurussa Menengai II:ssa. Kuinka mahtavaa, rakkaat ihmiset. Kuinka väkevää, kuinka voimallista! Psalmi 145:17 todella alleviivaa tämän Sanoman ytimen - JUMALAN pyhyyden, että HERRA itseasiassa välitti Sanomaa seurakunnalle Hänen luonteestaan. Kuinka mahtavaa! Hän Sanoo, että JUMALA on Pyhä. Hän on Pyhä. Sen tähden olkaa pyhät, sillä Minä olen Pyhä.

Mutta me emme voi olla sokeita sille tosiasialle, että HERRA voi valita tulla Keniaan. Keniaan. HERRA JUMALA, vain JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta palvoimme Häntä. Mutta nyt ISÄ JUMALA päättää tulla alas Pilvessään, mitä Hän ei ole koskaan tehnyt seurakunnan historiassa, tullen Keniaan, tullen alas KRISTUKSEN ruumiiseen, joka on kokoontunut maailmanlaajuisesti. Nakuru Menengai II:sta Hän itseasiassa Sanoo, että katso, olen Hyvä JUMALA. Olen Hyvä. Hän myös Sanoo, että JUMALA on puolellasi. Hän on tullut sinua varten. Hän on tullut auttamaan sinua. Hän on puolellasi. Hän on tullut auttamaan sinua pois rampuudesta, sokeudesta, synnistä ja siitä ikuisesta kadotuksesta. Hän on Hyvä JUMALA.

Mutta toinen ominaisuus, jota Hän esittelee, on, että Minä olen puolellasi. Minä tulen identifioimaan sinulle, missä Palvelijani ovat, minne He ovat koonneet teidät. Tulen heidän ylleen osoittamaan teille, että olen puolellanne. Olen teidän puolellanne. JUMALA on puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan. Kaikista voimallisin voima, kaikista voimallisin auktoriteetti, joka on koskaan ollut olemassa, iankaikkisuudesta iankaikkisuuteen on meidän puolellamme. Mikä vakuuttaminen, mikä rakkaus, mikä siunaus, mikä voimallinen asia tietää, että Hän on tullut vakuuttamaan meidät, että Hän on kaikista voimallisin voima. Hän on kaikista voimallisin voima. Koko iankaikkisuudesta iankaikkisuuteen ei ole toista voimaa, joka yltää edes kolmannekseen, tai sadasosaan, tai miljoonasosaan Hänen voimastaan. Kaikista voimallisin voima, joka koskaan on ollut olemassa, Hän on meitä varten. Hän on meidän puolellamme. Mikä vakuutus! Kuinka voimallinen Sanoma tietää, mitä Hän on tullut välittämään.

Emme voi myöskään unohtaa, että Hän tuli näyttämään meille Hänen Kaikkivaltiuttaan, että voin tulla luoksenne valitsemallani hetkellä, vain että julistan sen Väkevimpien Profeettojeni kautta. Minä olen se, joka valitsi tämän, vain tänä aikana tulen. Hän olisi voinut tulla toisen sukupolven aikana, mutta hän ei tullut. Siinä näette JUMALAN Kaikkivaltiuden. Ja Hän valitsee kenet parantaa. Hän valitsee kenet parantaa. On niitä, jotka odottavat seuraavaa Parantumiskokousta. Uudestaan, Hän tuli näyttämään Hänen Kaikkivaltiutensa, Hän tuli osoittamaan Hänen rakkautensa. Mutta Hän myöskin Sanoo, että katsokaa nyt, siitä huolimatta, että te olette kuolevaisia, te olette kuolevaisia ihmisiä. Te ette ole kuolemattomia, kuolemattomia. Katsokaa, tulen luoksenne, ja nauhoitatte Minun Pilveni. Menneisyydessä kukaan ei voinut saada yhteyttä Pilveeni. Jos he vain katsoivatkin, sitä he kaatuivat ja kuolivat. Me tiedämme Ussan kertomuksen.

Mutta Hän pääasiassa Sanoo, että Hän on armollinen JUMALA. Kuolevaisessa luonteessasi pystyn antamaan sinulle anteeksi ja tulemaan luoksenne, ja olemaan armollinen teille, jotta voitte nähdä Pilveni, ja ette kuolla. Jotta voisitte nähdä Pilveni ja valmistautua iankaikkisuutta varten. Ja Hän Sanoo, että heille, jotka kärsivät ja jotka parannettiin, Hän myös paljastaa tämän ihmeellisen ominaisuuden, että JUMALA on myötätuntoinen ja säälivä JUMALA. Hän on meidän Turvapaikkamme. Kun lääkärit ovat epäonnistuneet, he eivät pysty lisäämään yhtä jalkaasi tai kahta jalkaasi, jotta voisit nousta ylös ja kävellä. He eivät voi lisätä sinulle silmiä, he eivät voi leikata sinua, vaan pysyt sokeana. Ja kaikkia näitä asioita, joita näit, syöpiä. Mutta JUMALA Sanoo nyt, katso, olen Turvapaikkasi. Se missä maailma ja lääkärit eivät voineet mitään, niin voit aina tulla luokseni, luottaa Minuun Turvapaikkanasi.

Hän tuli myös kertomaan meille, että Hän on meidän Parantajamme, JEHOVA ROPHE. Hän tuli myös kertomaan meille, että JUMALA on meidän Parantajamme. Toinen ominaisuuspiirre. JUMALA on loisteliaan kirkas JUMALA. Näimme kuinka Loisteliaan Kirkas on Hänen Läsnäolonsa. Hän tuli myös kertomaan meille, että Hän on kärsivällinen JUMALA. Hän tuli Sanomaan meille, että katsokaa, olen viisas JUMALA, tiedän, minne tulla kohtaamaan Minun kansani ja parantamaan heidät. Hän tuli myös kertomaan meille, että Hänellä on tarpeeksi energiaa ja voimaa parantaa meidät tai poistaa kaikki, mikä on ollut kompastuskivi tai vuori elämässäsi. Joten rakkaat ihmiset, en ehkä halua jatkaa tämän jälkeen.

Mutta kuinka mahtava vierailu ja Herätys, joka on laskeutunut KRISTUKSEN seurakuntaan maailmanlaajuisesti, ympäri maailman. Ja kuinka väkevä Sanoma, jonka Hän on välittänyt tälle sukupolvelle, tullen alas Pilvessä paljastaen Hänestä enemmän ja enemmän, vetäen lähemmäs, vetäen Hänen kansansa lähemmäs, ja vetäytyäkseen lähemmäs Hänen kansaansa. Miksi? Koska ikuisuus on lähellä. Iankaikkisuus viittoilee. Istumme ikuisuuden partaalla. Voi, kuinka toivoisin, että kaikki voisivat tehdä parannuksen, kääntyä pois synnistä, ja päättää seurata JEESUSTA KRISTUSTA HERRANAAN ja Vapahtajanaan ja nähdä tämän Loisteliaan kirkkaan JUMALAN Loisteliaan Valtakunnan ja kohdata Hänet kasvoista kasvoihin, Taivaassa. Ainutlaatuisen JUMALAN. On joitakin JUMALAN ominaisuuspiirteitä, joita olen nähnyt Taivaassa. Minun ei ole koskaan edes sallittu jakaa niitä teille. En voi koskaan. Niitä alueita minun ei ole sallittu koskaan jakaa kanssanne.

Mutta kuinka mahtavaa, että Hän on tullut vetämään teitä, inspiroimaan teitä Hänen luokseen, jotta voisitte lopulta saada pääsyn sisälle iankaikkiseen Kirkkauteen ja saisitte nähdä JUMALAN kasvoista kasvoihin. HERRA siunatkoon teitä. Näin itseni rakentamassa HERRAN huonetta. MESSIAS on tulossa. Ja näin joidenkin ihmisten yrittävän taistella Heitä vastaan, ja HERRA todella tuhosi heidät. Joten, pyydän, älkää taistelko minua vastaan. Ette voi taistella minua vastaan, missä maassa olettekaan, Keniassa tai ei. Ottakaa vain tämä ja menkää sisälle Kirkkauden Valtakuntaan. HERRA siunatkoon teitä.

Muistakaa, että Hän on kaikkien, kaiken ja kaiken Luoja. Hän on elämän Antaja. Hän on se syy, miksi olet elossa tänään, sillä Hän pitää yllä elämääsi tänään, antaen sinulle henkäyksen. HERRA siunatkoon teitä, siunatut ihmiset. Todah Shalom. MESSIAS on tulossa. Tämä on Hän, josta Kirjoitukset kirjoittivat, että lähetän Profeetta Elian ennen kuin HERRAN päivä, se suuri ja peljättävä saapuu, jotta Hän voi valmistaa teidät ennen MESSIAAN tulemusta. Kiitos. HERRA siunatkoon teitä.

(8.1.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia