8.11.2018 PROFETIAT – TULEVA GRAND MEGA NAKURUN HERÄTYSKOKOUS & SANOMAA KANSAKUNNILLE

 

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA JAHVE, HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA KABODHI, HERRA JEHOVA MAOZ, JEHOVA MAGEN, HERRA SINUN SUOJASI, HERRA ADONAI, HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, JEHOVA SEBAOT, HERRA SOTAJOUKKOJEN JUMALA, JEHOVA EL GIBBOR, VÄKEVÄ JUMALA, ISRAELIN VÄKEVÄ VÄKEVÄ JUMALA, TAIVAAN VÄKEVÄ JUMALA, HERRA JEHOVA ELOHIM, kaikkien ihmisten, Taivaiden ja universumin ikuinen LUOJA. HÄN on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset, JEHOVA HAMELECH, HERRA KUNINGAS, IKUINEN KUNINGAS, HÄN on Puhunut kanssani viimeisen kahden päivän aikana, joka on kulminoitunut keskusteluun, joka tapahtui viime yönä.

Rakkaat ihmiset, JEHOVA HASOPHET, HERRA TUOMARI, JEHOVA GOEL, HERRA MEIDÄN LUNASTAJAMME, HERRA JEHOVA CHEZEQ, HERRA MEIDÄN VAHVUUTEMME, ELI, HERRA JUMALANI, ELYON, HERRA KAIKISTA KORKEIN, HÄN on Puhunut kanssani viimeisen kahden päivän aikana, joka kulminoitui keskusteluun, joka tapahtui viime yönä. HERRA on Puhunut kanssani tässä hyvin hyvin kriittisessä ajassa seurakunnan historiassa. Tämä on hyvin voimallista aikaa seurakunnan historiassa. Itseasiassa tämä on historiallista aikaa. Tämä on monumentaalisen suurta aikaa seurakunnassa. Tämä on aika, kun HERRA on hyökännyt maailmaan. On suuri Taivaan invaasio maassa tällä hetkellä. Täällä on tapahtunut valtava invaasio.

Tässä hetkessä, rakkaat ihmiset, HERRA on nyt käsittelemässä seurakuntaa tavalla, millaista ei ole koskaan ennen nähty. JEHOVA YASHA, HERRA teidän pelastajanne, käsittelee nyt ikuisuuden asioita seurakunnassa tällä hetkellä. Tämä on nyt se hetki, kun HERRA on avannut suuremman keskustelun liittyen kristityn uskovan iankaikkisuuteen, seurakunnan ikuisuuteen, Kristuksen seurakunnan, Kristuksen morsiamen ikuisuuteen, kansakuntien ikuisuuteen, koko Kristuksen ruumiin iankaikkisuuteen. Tässä hetkessä rakkaat ihmiset, tämä on upeaa aikaa, koska on meneillään manifestaatio, JUMALAN Valtakunnan fyysinen manifestaatio.

Kansakunnat ovat katselleet Taivaan loisteliaita Portaita. Teidän silmämme ovat tässä ajassa katselleet ikuisuutta, joten kukaan ei voi saada sinua luopumaan iankaikkisuudesta, nyt kun puhumme. Ei kukaan! Kukaan ei voi saada sinua luopumaan ikuisuudesta, nyt kun puhumme, koska silmänne ovat nähneet iankaikkisen elämän Portaat. Tässä ajassa te olette koskeneet, Lima Perussa he koskettivat, seurakunta kirjaimellisesti koski niihin fyysisiin konkreettisiin kristalleihin JUMALAN KAIKKIVALTIAAN, JEHOVA ELYONIN, KAIKISTA KORKEIMMAN JUMALAN Valtaistuimelta, koskettaen fyysisiä objekteja Taivaasta ja puristaen niitä sormiensa välissä ja ojentaen niitä lapsilleen, keräten niitä aivan kuten Israelin lapset keräsivät mannaa erämaassa.

Joten tämä on hyvin upeaa aikaa, monumentaalista aikaa, valtavaa aikaa, historiallista aikaa seurakunnan elämässä, Kristuksen ruumiin elämässä, rakkaat ihmiset, evankeliumin elämässä. Nyt vihdoin näemme sen hedelmän. Evankeliumin lopullinen objekti tullaan saavuttamaan. Nälkä on kyltymätön. Lukuisat kansakunnat, jokainen kansakunta nyt anelee: Pyydämme, tulkaa! Pyydämme, tulkaa! Pyydämme, tulkaa! Mekin haluamme kuulla niistä loisteliaan kirkkaista Portaista. Me myös haluamme, että meitä nuhdellaan. Haluamme tehdä parannuksen. Haluamme nähdä iankaikkisuuden. Haluamme kuulla mitä HERRA on puhunut sisäänpääsystä. Tämä on nälän hetki, rakkaat ihmiset, sisäänpääsyn nälän, iankaikkisuuden nälän, vanhurskauden nälän, pyhyyden nälän.

Joten tämä on se, mitä on nyt meneillään rakkaat ihmiset. Tämä on valtava hetki, shokeeraava aika, ihmetyksen ja hämmästyksen aika HERRAN Huoneessa. Voitte nähdä sen arvoituksellisuuden, millä tavoin HERRA kuljettaa eteenpäin tätä missiota, jonka Hän on lanseerannut maailmaan. Se agenda Hänen Kahden Profeettansa kanssa, voitte nähdä, kuinka Hän suorittaa sitä JUMALAN Kaikkivaltiudessa, JUMALAN Kaikkivaltiudessa ja auktoriteetissa ja arvoituksellisuudessa. Kun se oli aiemmin kätketty, nyt se on avointa. Kaikki voivat mennä sisälle.

Joten tämä tulee sen valtavan vierailun jälkeen, joka tapahtuu ympäri maailmaa. Nyt kaikissa neljässä kulmassa ollaan keskittyneitä yhteen ainoaan missioon: iankaikkisuuteen. Kun Hän kirjoitti taivaalle ja peitti sen kirjoituksen. Hän paljasti sen kirjoituksen ainoastaan minulle, koska voin lukea sen käännöksen ja nyt yhtäkkiä kaikki on avointa kaikille mennä sisälle ikuisuuteen. Nyt se on paljastettu. HERRA on näyttänyt minulle sen kokouksen, joka on tulossa Nakuruun. Näiden kahden päivän aikana Hän Puhui kanssani siitä valtavasta, valtavasta historiallisesta vierailusta, joka on tulossa Nakuruun Keniaan. Näen paljon lentolippuja. Yksin Kiinasta on luultavasti noin 230 lentolippua. Monista kansakunnista Pastorit ovat tulossa Nakuruun. HERRA on Puhunut kanssani ennalta siitä valtavasta historiallisesta super loisteliaasta grand mega historiallisesta vierailusta, joka on tulossa Nakuruun.

Näen massiivisia, massiivisia, massiivisia parantumisia. Se hetki, kun HERRA tuo Hänen Kaksi Profeettaansa suoraan kokouskentän sisäänkäynnille. Se vierailu tulee olemaan absoluuttisen uskomaton. Näen monia monia monia rampoja nousevan ylös ja kävelevän ja monien sokeiden näkevän, monien kuurojen kuulevan. Se tulee olemaan shokeeraava vierailu seurakunnan historiassa, Raamatun historiassa. Istumme historian kynnyksellä, rakkaat ihmiset. Kuinka upeaa! Kuinka mahtavaa, että HERRA voi vieläkin Puhua armossaan, laupeudessaan ja mielisuosiossa seurakunnalle, yrittäen voittaa sen, sen jälkeen, kun Hän on laskenut ne loisteliaan kirkkaat Portaat taivaalle.

Viime yönä HERRA vei minut tuohon kokoukseen Nakurussa. Hän nosti minut ylös taivaalle. Hän nosti minut niin ylös, universumin tuolle puolen, Taivaan todellisuuteen. Sitten näin ne Kaksi HERRAN Profeettaa saarnaamassa HERRAN Alttarilla Nakurussa. Näin Heidät saarnaamassa siellä historiallisessa super loisteliaassa grand mega´Herätyskokouksessa, jollaista ei ole koskaan nähty seurakunnan historiassa, luomisen historiassa, maailman historiassa. Se tulee olemaan ennätysten rikkoja. Kun HERRA nosti minut ylös universumin tuolle puolen Taivaisiin, silloin Hän Puhui kanssani asioista, mitä en voi jakaa tässä. Sitten Hän pyysi minua katsomaan tuohon Kokoukseen. Näin ne Kaksi Valtavaa Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11. Sitten näin toisen Heistä tulevan ja HERRAN Ääni sanoi: Katso! Mooses JUMALAN Ystävä on tulossa. Hän erotti Heidät Kaksi siellä Kokouksessa. Kun Hän tuli, Hän näytti minulle sen toisen ja sanoi: Katso, JAHVEN hirvittävä Profeetta Elia seisoo HERRAN Alttarilla, Äänellään sanoen. Tämä on valtavaa aikaa.

Tämä tulee sen jälkeen, mitä on juuri tapahtunut Lima Perussa, joka se on shokeerannut ja tyrmistyttänyt koko maailmaa. Ja nyt se tapahtuu, rakkaat ihmiset, että tuo historiallisin, super loistelias grand mega Herätyskokous, jonka kaltaista ei ole koskaan ennen ollut maailmassa, tulee olemaan Nakurussa hyvin lyhyen ajan päästä. Se tulee tapahtumaan vain noin kuukauden ja joidenkin päivien päästä. Tuossa Kokouksessa tulee olemaan ISÄ JUMALAN Vierailu. Taivaasta käsin, ne Kaksi HERRAN Profeettaa; kun HERRA Puhui Heidän kanssaan, He pystyivät näkemään itsensä saarnaamassa Alttarilla. Tämä on JUMALAN arvoituksellisuutta ja JUMALAN Kaikkivaltiutta. JUMALA voi tehdä mitä haluaa Hänen Kahden Palvelijansa kanssa. Hän on Kaikkivaltias JUMALA. Hän voi tehdä mitä tahansa. Hän voi parantaa ihmisiä. Hän voi tehdä ihmeitä. Tämä on hetki, kun Taivaat ovat avoinna ja ei ole mitään rajoja tällä hetkellä. He, joiden silmät ja sydämet ovat avoinna, tulevat ottamaan osaa iankaikkisuuden voittoihin. He tulevat ottamaan osaa loisteliaaseen Herätykseen, joka luvattiin, valtavan upeaan vierailun hetkeen. He, joiden korvat ovat kiinni, ovat heitä, jotka ovat matkalla sinne toiseen paikkaan. Muistakaa, että eivät kaikki pääse Taivaaseen.

Taivaasta käsin HERRAN näytti Hänen Kahdelle Palvelijallensa ISÄ JUMALAN Pilven. Hän näytti, kuinka ISÄ JUMALA tulee vierailemaan Nakurun kokouksessa. Siksi sieltä missä olimme, pystyimme näkemään Pilven tulevan. Luulin näkeväni aivan kuin sienen, joka nousi ylös ja avautui. Se näytti aivan sieneltä. Se mikä shokeerasi minua eniten, että tuossa hetkessä, alle silmänräpäyksessä, nopeammin kuin valon nopeus, en tiedä kuinka monta triljoonaa kertaa enemmän, mutta hyvin nopeana välähdyksenä, nämä Kaksi Profeettaa, me seisoimme Nakurun Alttarilla. Sitten yhtäkkiä tajusimme, että ISÄ JUMALAN Pilvi oli kuin katos. Hän peitti koko Alttarin, missä Hänen Kaksi Väkevintä Profeettaansa seisoivat. Sitten siellä toisessa kulmassa, se on ihmeellistä, koska siellä toisessa kulmassa on niin paljon auringon valoa, mutta se kohta mihin Hän on tullut Alttarille, Hän verhoaa sen täysin ja näet varjon, joka peittää JUMALAN Alttarin Nakurussa, rakkaat ihmiset. Kuinka väkevää, kuinka voimallista! Kuinka historiallista! Kuinka mahtavaa! Kuinka loisteliasta! Kuinka iankaikkista tämä onkaan.

ISÄ JUMALA JAHVE ITSE, on tulossa vierailemaan Nakurun Kokouksessa. Me seisoimme siellä HERRAN Alttarilla ja JUMALAN Pilvi tuli hyvin lähelle ja peitti Alttarin yläpuolen. Näin se olevan aivan kuin sieni, kun olin Taivaassa. Näimme sen olevan aivan kuin sieni, varren ja lakin kanssa, mutta sitten me tulimme sinne, joten ehkä se tulee myös verhoamaan Heidät. Emme tiedä mitä HERRA tulee tekemään. Tämä on JUMALAN Kaikkivaltiuden aikaa, joka tullaan suorittamaan ja näyttämään maailmassa. Kukaan ei voi enää pidätellä HERRAA, mitä Hän kykenee tekemään. Hän saa tehdä Tahtonsa. Joten annetaan Hänen tehdä Tahtonsa.

Joten jos se on katos Alttarilla, tai jos se on latvusto ja sen varsi, joka verhoaa Hänen Kaksi Profeettaansa, niin olkoon. Tämä on vierailun hetki. Halleluja! Mutta me näimme, kuinka se katos, Kirkkaus, JUMALAN Pilvi peitti Alttarin tullen hyvin lähelle ja peittäen Alttarin, ja oli varjo. Se oli ihmeellistä. Sillä ne reunat, sen katoksen ääret olivat auringonvaloa, joten kaikkialla kentällä on auringon valoa, mutta täällä on katos. Kuinka mahtavaa, rakkaat ihmiset.

Sitten HERRA tuo Parantumiskokouksen suoraan tähän kotiin, suoraan tähän paikkaan, mistä minä soitan. Sitten näen pienen tytön, joka oli rampa, kävelevän. Luulen, että hänellä on yllään, se näyttää aivan kuin valkealta mekolta, se näytti hiukan valkealta. Mutta hän kävelee halki tämän koko makuuhuoneen pituudelta täällä. Hän siis toi Kokouksen tänne livenä. Joten elin jo tuon päivän suoraan täällä. Sitten näin pienen lapsen, luulen, että hänen silmänsä ovat avautuneet. Näen pienen lapsen, jonka silmät ovat avautuneet. Näen monien ihmisten parantuvan. Näen aikuisia, jotka olivat täysin sokeita. Näen rampoja aikuisia, rampoja lapsia, jotka parantuvat.

Se tulee olemaan shokeeraava ennennäkemätön vierailu. Näen ne lääkärit. Näen Kasipoin ja näen ne muut lääkärit. En tiedä, miksi Hän näyttää minulle nyt kahdessa Kokouksessa Kasipoin. Ja näen muita lääkäreitä. Näen juhlinnan. Näen äitejä, joiden lapset olivat rampoja, he kierivät maassa, he itkevät, he juoksevat pakoon. He eivät pysty prosessoimaan sitä tosiasiaa, että tämä 5-vuotias rampa lapsi on noussut ylös ja hän on nyt alkanut kävelemään. Tulee siis olemaan mega mega super loistelias historiallinen JAHVEN vierailu Nakurussa.

ISÄ JUMALA on tulossa; Taivaan Omistaja, Hän, joka loi Taivaan ja päästää ihmisiä sisälle Ikuisuuteen, Hän, joka vie myös ihmisiä helvettiin, Hän on tulossa vierailemaan siinä Super Loisteliaassa Grand Mega Parantumis- ja Herätyskokouksessa Nakurussa. Se tulee olemaan mahtavaa. Se tulee olemaan loisteliasta. Se tulee olemaan niin upeaa JUMALAN edessä. Ja Kirkkaus, JUMALAN Pilvi on tulossa.

Olen nähnyt HERRAN tulevan vierailemaan Hänen Kahden Ilmestyskirjan luvun 11 Profeettansa luona. Hän erotti heidät Kaksi ja loisti valoa toiseen Heistä. Ja ääneen kuultavalla Äänellä Taivaasta käsin kuulin, että Hän Sanoi: "Katsokaa Moosesta, JUMALAN Ystävää!" Ja Hän käveli Alttarin etuosaa kohden, joten pystyit näkemään Hänen kasvonsa. Ja toinen seisoi Alttarilla katsoen tälle puolelle tällä tavoin. Sitten Hän Sanoi: "Katsokaa Eliaa! HERRAN peljättävää Profeettaa!"

Kuinka mahtavaa aikaa HERRAN toteuttaa Hänen suunnitelmansa maailmassa. Tällä kertaa vihollinen on nujerrettu! HERRA tulee päästämään Hänen kansansa vapaaksi, rakkaat ihmiset. Ja tämä tulee suoraan sen mega, mega vierailun jälkeen Lima Perussa, joka on ravistellut, ravistellut koko maailmaa, ravistellut kaikkia maailmassa. Se on ihmeellistä se suuri tiedon virtaus, jota vastaanotamme halki maailman. Kaikki ovat nyt nälkäisiä. He haluavat olla mukana tässä JUMALAN liikehdinnässä. Kaikki, Pastorit, ketkä vain, kaikki, Pastorien yhteydet. Parannuksenteko on pyyhkäisemässä maailman halki juuri nyt. Kuinka kaunista aikaa. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Halleluja!

Sitten viime yönä, oli suuri keskustelu. HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA Puhui, jota emme voi nyt jakaa, kuin vasta myöhemmin. Hän Puhuu Heidän kanssaan jälleen samassa kontekstissa kokouksesta, joka on tulossa Nakuruun. Sitten myöhemmin päivällä nuo Kaksi Profeettaa itseasiassa tapaavat. He tapaavat tässä paikassa ja keskustelevat tässä talossa. Tämä on valtavaa aikaa seurakunnassa. HERRAN PYHÄ HENKI on ottamassa haltuunsa seurakunnan agendan maailmassa, tässä ajassa. Siunattuja ne korvat, jotka ovat ympärileikatut. Siunatut he, joiden sydämet eivät ole petollisia. Siunattuja he, joiden sydämet ovat kevyet, eikä kiveä. Jotta he voivat nähdä Kirkkauden Valtakunnan, Taivaan Valtakunnan. KAIKKIVALTIAAN JUMALAN iankaikkisuuden, iankaikkisen palvonnan, ikuisen ilon, taukoamattoman juhlinnan.

HERRAN Sanansaattajat kulkevat nyt maailmassa. He tekevät HERRAN asioita ja maksimivoittoja tässä hetkessä. Aika on ohi. Portaat ovat laskettuna. Kuinka kaunis aika seurakunnassa! Oli suurempi keskustelu, jota ei voi jakaa nyt. Se keskustelu, missä HERRA Puhuu Kahden Profeettansa kanssa, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Sitten HERRA Puhuu Heidän kanssaan. Se on ihmeellistä, ihmeellistä. Tämä muistuttaa minua siitä, ennen kuin lähdin Lima Peruun, kun ne Kaksi seisoivat ja kaksi öljypuuta kasvoivat heistä kummastakin ja He puhuivat HERRALLE. Ne olivat valtavan suuret oliivipuut, massiiviset, jotka ulottuivat aina Taivaaseen saakka, aina sisälle Taivaaseen, universumin tuolle puolen.

Tämä on hetki, kun HERRA on nyt pysäyttämätön. Vihollinen täytyy nujertaa! Vihollinen täytyy lopettaa! Nyt JUMALAN Valtakunnan auktoriteetti alkaa hitaasti ottamaan paikkansa, valmistaen JUMALAN Valtakunnan hallintakautta varten. MESSIAS on tulossa. Rakkaat ihmiset, valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Monia, monia, monia vuosia, Äänellään, joka puolella Israelia ja Yhdysvaltoja Hän jatkoi sanomaan Äänellään: Muistatko Mooseksen? Muistatko Mooseksen? Ja Pilvi peitti Hänet. Sitten tällä puolen Hän myös puhui Elialle. Se on valtava arvoitus, rakkaat ihmiset. Katsokaa nyt Lima Perua! Katsokaa monia rampoja, jotka HERRA tulee vapauttamaan, asettaen JEESUKSEN Veren ja Ristin voiman. Kuinka kaunista! Kuinka upeaa! Kuinka väkevää! Ja samaan aikaan toiset ovat vieläkin pimeydessä. Heidän silmänsä ovat suljettu. HERRA ei ole vielä avannut heidän silmiään. He ovat vieläkin toisissa kirkkokunnissa ja seurakunnissa ja yrittävät olla välittämättä HERRASTA, mutta katsokaa nyt! Kuka voi jättää huomiotta HERRAN, ISÄ JUMALAN, JEHOVA ROHIN! HERRA MINUN PAIMENENI, JEHOVA ORI, HERRA MINUN VALKEUTENI, JEHOVA NISSI, HERRA MEIDÄN LIPPUMME, JEHOVA MISQUABBI, HERRA KORKEA TORNINI, JEHOVA MAGEN

Hän on nyt tulossa, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, tullen valmistamaan seurakunnan MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Halleluja! Pyhän seurakunnan, vanhurskaan seurakunnan, kypsän seurakunnan. Nyt Hän on yhdistänyt seurakunnan kätkettyihin iankaikkisuuden salaisuuksiin, Taivaan salaisuuksiin kypsyttääkseen seurakunnan nyt. Nyt se syö syvempää sanomaa, syöden suurempaa keskustelua ja suurempaa vierailua, suurempaa arvoitusta, Taivaan ihmeitä, kypsyttäen morsiamen. KUNINGAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset! MESSIAS on tulossa.

Tulee olemaan suuren suuri Kokous Nakurussa. 29.12. tulee olemaan mega Parantumiskokous ja 30.12. mega Parantumiskokous. 31.12. tulee olemaan koko päivän Konferenssi keskiyöhön saakka, Pastorien ja evankeliumin saarnaajien mega mega Konferenssi. He tulevat joka puolelta maailmaa. 2.1. tulee olemaan grand mega Pyhitysseremonia Riverside Drivella Nairobissa. Tapaamme siellä Pastoreita ja seurakunnan johtoa, Pastorien yhteyden Presidenttejä, jotka tulevat Italiasta ja Lima Perusta ja joka puolelta. Nyt tämä Kokous tulee tapahtumaan 2.1. Pyhitysseremonian jälkeen. Se tulee olemaan suurta. Tämä on aikaa, kun HERRA on muistanut seurakuntaa. He, joilla on korvat, kuulkoot, kuulkoot HERRAN Ääntä ja valmistakoon tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle!

Tämä on myös Hän, joista Kirjoitukset ovat kirjoittaneet, kun Johannes Kastaja puhui Hänen kanssaan Valtaistuinsalissa ja käveli Hänen luokseen ja katosi Häneen. Kuinka mahtava arvoituksellinen aika, Kaikkivaltiuden aika. Taivaan kätketyt salaisuudet vapautetaan nyt seurakunnalle. HERRA käsittelee nyt iankaikkisuuden asioita kristityn uskovan kanssa. Vanhurskaus, parannuksenteko, kääntyminen pyhyyteen. Kuinka upeaa, kuinka väkevää! Monet kansakunnat tulevat saamaan mahdollisuuden tällä kertaa, jopa ensi vuonna, olla osallisena tästä suuresta liikehdinnästä, mutta nyt koko Taivas on keskittynyt Nakuruun, siihen grand mega, superloisteliaaseen historialliseen, valtavaan ISÄ JUMALAN Vierailuun. HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA on tulossa alas. Kuinka upeaa aikaa, kun HERRA on suoraan yhteydessä Kristuksen morsiamen kanssa. Kuinka voimallista! Kuinka upeaa! Kuinka väkevää!

HERRA Siunatkoon heitä, joilla on korvat. He, jotka ovat matkalla kohtia iankaikkisuutta, tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! MESSIAS on tulossa. ISÄ JUMALA Puhui kanssani vain muutama tunti sitten viime yönä, Äänellään, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa! HERRAN Vierailut ovat jonossa kansakunnille. Jälkimmäisen vierailun Sanansaattajat kävelevät maailmassa. HERRA Puhui kanssani ISÄ JUMALAN vierailusta. Kuinka peljättävää, rakkaat ihmiset. Se sama Pilvi, joka johdatti Israelin lapsia, kunnes he lopulta pääsivät sisälle, Sama Pilvi, joka auttoi heitä päihittämään vihollisen ja antoi heille valoa yöllä ja suojeli heitä egyptiläisiltä sotilailta ja sotavaunuilta, jotka ajoivat heitä takaa. Sama Pilvi, sama ISÄ JUMALA, Israelin Hirmuinen JUMALA, Israelin Siunattu on nyt tulossa vierailemaan seurakunnassa, Kirkkauden temppelissä.

Seurakunnasta on nyt tullut Kirkkauden temppeli. Pyhyys, vanhurskaus. Naiset muuttavat nyt vaatetuksensa ja vaeltavat pyhästi. Nuoret miehet yliopistoissa valitsevat nyt KRISTUKSEN. Kuinka väkevää! Kuinka voimallista! HERRA Siunatkoon teitä. Toda Raba. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Valmistakaa HERRALLE tie. Valmistakaa tie MESSIAALLE! KUNINGAS on tulossa. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt Hänen ottavan seurakunnan. Kuinka rukoilen, että olisitte mukana siinä joukossa. Olkaa mukana siinä joukossa, jonka näin menevän sisälle iankaikkisuuteen. Älkää koskaan ajatelko Suurta Ahdistuksen aikaa. Se tulee olemaan sietämätöntä, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa.

Kuinka siunattu se seurakunta, jota JUMALA on muistanut nyt. Nakuru tulee olemaan historiallinen. Nakuru tulee olemaan ennätysten rikkoja. Nakuru tulee olemaa ainutkertainen. HERRA Siunatkoon heitä, joilla on korvat, valmistautumaan ikuisuutta varten ja ottamaan osaa HERRAN Kirkkauden tekoihin, ITSE ISÄ JUMALAN vierailuihin. Shalom toda. MESSIAS on tulossa. Shalom.

 

8.11.2018 PROFETIA (OSA 2)

Siunatut ihmiset, haluan jatkaa hieman pidemmälle keskustelua viime yönä, kun HERRA Puhui valtavasta vierailusta, joka on tulossa Nakuruun ja me tiedämme nyt, että Nakuru tulee olemaan grand mega vierailun keskipisteenä maailmassa, HERRAN ISÄ JUMALAN ITSENSÄ historiallisen vierailun keskipisteenä seurakunnassa. Tämä on ihmeellistä aikaa seurakunnan profeetallisella aikajanalla kohti nollalähtölaskentaa MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Enemmän asioita on nyt tullut esille täysillä, sanoinkuvaamattomasti. Hän ohjasi näiden Kahden Profeetan keskustelua. Se oli ihmeellinen keskustelu. Toinen Heistä oli hyvin pitkä, kolme metriä hänen vyötäröstään. Tässä keskustelussa ja ne Kaksi seisoivat kaiken maan HERRAN edessä, HERRAN JEHOVAN.

HERRA antoi heille ohjeistuksia tätä mega mega ISÄ JUMALAN Vierailua varten, joka on tulossa Nakuruun ja maailmaan. Kenia on hyvin uniikilla paikalla. Monet kansakunnat kaipaavat tätä. Lima Peru on juuri maistanut tätä ja koko kansakunta on tulessa. Italia maistoi sitä ja Italia kaipaa toista vierailua. Monet kansakunnat, kuten Australia odottaa, etsien edes yhtä mahdollisuutta tulla sisälle tähän suureen JUMALAN liikehdintään maailmassa. Eilen oli valtava keskustelu. Se oli enkelimäinen keskustelu. Voitte nähdä, että HERRAN Enkelit ovat mukana tässä JUMALAN Missiossa, sillä ainoastaan JUMALAN Enkelit ovat noin massiivisia, niin jättimäisen kokoisia, jos luet Raamattua.

Tämä on hyvin voimallista aikaa, kun JUMALA on JUMALA, sillä vihdoin Hän kukisti ihmisen viisauden. Hän on vihdoin tuonut ne kaksi Öljypuuta kasvamaan samasta sijainnista. Näet, kuinka Pilvi vierailee Mooseksen luona tällä puolen ja Elia käskee Taivasta avautumaan toisella puolen. Koko maailma on nyt ihmeissään. He ovat päihittäneet ihmisfilosofian. Tämä on kaunista aikaa, sillä tämä on aikaa, kun JUMALA on JUMALA ja JUMALAN Kaikkivaltius hallitsee nyt seurakunnassa.

 HERRA voi nyt tehdä mitä tahtoo seurakunnassa. Sillä hetki on koittanut valmistaa seurakunta ja ainoastaan ISÄ JUMALA voi valmistaa seurakunnan, Hän, joka tietää päivän ja hetken.

Tässä keskustelussa, kun Kaksi Profeettaa ilmestyivät SOTAJOUKKOJEN HERRAN JUMALAN eteen. Toinen heistä oli absoluuttisen jättimäinen. Sitten HERRA JUMALA Puhui Äänellään sen asemasta, joka oli jättimäisen kokoinen. Tämä keskustelu sai myös Hänen huomionsa. Sitten tämän jälkeen yksi heistä kävelee pois, joten voit nähdä Hänen selkänsä, kun hän menee ja sitten Hän lähtee pois taivaalle. Seurakunnassa on hyvin valtava vierailu. Tämä on hyvin arvoituksellista aikaa, kaunista aikaa. Tämä on aikaa, kun Ristin uskonto on täysin erotettu kaikista epäjumalanpalvojista. Tämä on aikaa, kun JUMALA on JUMALA ja Hän on tullut täysillä tekemään sen, mikä päihittää ihmisviisauden. Nyt tässä hetkessä HERRA on asettanut ihmisen paikalle, jossa ihminen voi nyt ottaa ohjeistukset Häneltä, pystyäkseen näkemään Kirkkauden Valtakunnan.

Halusin vain jakaa hieman siitä enkelimäisestä informaatiosta, joka tapahtui viime yönä ja ajan kanssa on tulossa lisää keskustelua. Näette, kuinka He saarnaavat kaiken maan HERRAN edessä halki koko maailman. Se on hyvin peljättävää. Se voi kertoa ainoastaan, että tämä informaatio puhuu niin paljon siitä ajasta, kun seurakunta on otettu pois. Tämä on kaunista aikaa, kun HERRA demonstroi nyt Hänen auktoriteettinsa ja voimansa ja Kuninkuutensa. Hän alkaa nyt osoittamaan Heissä niitä tiettyjä piirteitä liittyen siihen suureen yhteenottoon, konfliktiin, taisteluun, sotaan, joka tapahtuu sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Voit nähdä, että se tulee olemaan melkoisen arvoituksellista sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Tämän tulisi tiedottaa teitä siitä suuresta konfliktista, joka on edessä ja kuinka HERRA tulee navigoimaan Heitä ja Heidän liikkeitään tuossa pimeyden aikakaudessa.

Nyt voin ainoastaan jakaa teille, että oli tämä enkelimäinen informaatio viime yönä. Aivan kuten, se minkä nauhoititte Nakurun pääalttarilla. Hän on hyvin suuri, pää ulottui kattoon saakka. Tämä on sen kaltainen informaatio, joka tapahtui viime yönä Heidän asunnossaan ja toinen Heistä otettiin ylös pilvissä. HERRA Siunatkoon heitä, joilla on korvat kuulla. He, joiden korvat ovat ympärileikatut kuulemaan HERRAN Sanoja. Siunattuja olette te! Voi heitä, joiden korvat ovat tunnottomat JUMALAN Sanalle. Sillä nyt on ihmeellistä nähdä joitakin niitä suurista nimistä, niin sanotuista suurista evankelistojen nimistä, maailman pastoreista, vihdoin Perun Herätyksen jälkeen, he kirjoittavat näille Kahdelle, joten vihdoin HERRA on vanginnut seurakunnan sydämen. Nyt Hän voi saarnata heille Taivaan mittapuun mukaisesti, ikuisuuden vaatimusten mukaisesti.

Tämä on kaunis hetki seurakunnassa. Näen monia rampoja kävelevän Nakurussa. Näen monia pieniä lapsia kävelevän edestakaisin. Se on ihmeellistä, sillä Hän toi joitakin heistä kävelemään tänne taloon, joten Hän toi sen Kokouksen tänne taloon. Pystyin näkemään heidän kävelevän. Se oli shokeeraavaa, kun nämä Kaksi seisoivat HERRAN edessä ja saarnasivat heille Nakurussa. Näin rampojen kävelevän siellä talossa. Se on suuri tilanne, johon liittyy enemmän yksityiskohtia, jotka jaan kuinka HERRAN johdattaa ne paljastettaviksi. HERRA Siunatkoon teitä!

Luulenpa, että tämä vierailu on suurempi kuin Kenia. Tästä syystä monet matkustavat ympäri maailmaa osallistumaan tähän, mutta siunattu olet sinä Kenia, että HERRA on valinnut tämän paikan lanseeraamispaikaksi, ja voitot ovat suuria. Rampanne nousevat ylös ja kävelevät, kun Hän tekee tästä luokkahuoneen ja paikan, josta Hän ohjeistaa kansakuntia, Kristuksen ruumista, seurakuntaa, yksittäisiä kristittyjä uskovia, että kun he näkevät kaikki nämä asiat, heidän sydämensä ymmärtävät juosta nopeasti näiden Kahden luokse ja kun he tekevät niin, he tulevat silloin vastaanottamaan ohjeistukset, jotka HERRA JUMALA JAHVE on nyt asettanut valmistautumiseen kohti MESSIAAN loisteliasta Tulemusta. HERRA Siunatkoon teitä Chaverim, hepreaksi ystävät. HERRAN Siunatkoon teitä. JEHOVA HASSEM. HERRA Siunatkoon heitä, jotka kuuntelevat HERRAN Hengen Ääntä, jotta heitä ei koskaan saateta häpeään, mutta näkevän ikuisen Kirkkauden Valtakunnan. Toda toda raba, erev tov. Kiitos.

 

8.11.2018 PROFETIA (OSA 3)

Jatkan vielä hiukan tätä keskustelua, joka tapahtui viime yönä. Tämä väkevä väkevä vierailu, jossa HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA päätti tulla puhumaan Kahdelle Profeetalleen siitä tulevasta Kokouksesta, grand mega super loisteliaasta historiallisesta Herätyskokouksesta Nakurussa. Sitten yhdessä kohtaa sen jälkeen, kun toinen Heistä otettiin taivaalle, sitten HERRA JUMALA, HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS ojensi Kätensä, oikean Kätensä toiselle niistä Kahdesta HERRAN Profeetasta. Sitten polvistuin alas. Menin saman tien alas polvilleni, kun pitelin Hänen Kädestään, ISÄ JUMALAN Kädestä, HERRAN KAIKKIVALTIAAN JUMALAN, LUOJAN, meidän HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALAN.

Kun polvistuin alas, niin nojasin pääni Hänen Käteensä, pidellen kiinni Hänen Kädestään ja asetin otsani Hänen Käteensä. Sitten tämän jälkeen Hän Puhui kanssani ja sitten Hän nosti minut ylös. Tähän voimme pysähtyä tänään, kunnes HERRA sallii minun jakaa enemmän. Se oli valtava keskustelu, joka tapahtui eilen. Tämä on erityistä aikaa, rakkaat ihmiset. Tämä on epätavallista aikaa, valtavaa aikaa ja myös peljättävää aikaa seurakunnassa, sillä vihoin Taivaan Sanansaattajat kävelevät täällä. Kaikkivaltias JUMALA Tahdossaan nyt käyttää ja navigoi Heitä ja Hän voimaannuttaa Heitä suorittamaan HERRAN mission, tehtävän ja agendan tässä hetkessä. Ja tämä agenda on Herätys, Herätys, Herätys, lopunajan Kirkkaus, jälkimmäinen voitelu, myöhempi Kirkkaus, joka tulee valmistamaan tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. He, joilla on korvat, kuulkoot mitä HERRAN Henki sanoo. Shalom. Toda. Kiitos. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia