7.9.2021 NÄKY VAKAVASTA TUOMIOSTA TULOSSA KOKO MAAILMAAN (HERRAN KAKSI MEGA PROFEETTA TUHKASIVAT KUOLLEITA RUUMIITA KOKO YÖN)

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. Tänä yönä HERRALLA on ollut valtava keskustelu kanssani. Kaikkien ihmisten LUOJA, maailmankaikkeuden LUOJA. Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä yönä, HERRA JEHOVA JAHVE on Puhunut kanssani tänä yönä, viime yönä, todella todella valtavalla tavalla. Viime yönä HERRA laittoi Hänen Palvelijansa tuhkaamaan kuolleita ruumiita, tuhkaten monia kuolleita ruumiita, jotka ovat kuolleet koronaviruksen takia. Joillakin heistä näette, että olkapäät, kädet ovat jääneet palamatta. Tuon heidät savuun, työntäen heidät tuleen. Tuo tuli paloi ja koko yön ajan polttaen ja tuhkaten ruumiita, jotka ovat kuolleet koronaviruksen seurauksena.

Tänä yönä HERRALLA oli todella shokeeraava keskustelu kanssani, todella todella vakava keskustelu, ja tässä keskustelussa HERRA JAHVE, Hän vei minut paikkaan, jossa ruumiita tuhkattiin. Poltin niitä, mutta siellä ei ollut tarpeeksi tilaa. Voitte nähdä, että koko ruumis oli palanut, joskus olkapäät kokonaan ja kädet, osa niistä oli palanut. Työnsin niitä sillä haarukalla ja työnsin ne takaisin tuleen. Tämä on siis se, mitä HERRA on tehnyt viime yönä. He itseasiassa tuhkasivat kuolleita ruumiita.

Uudestaan, HERRA vei minut erääseen paikkaan, jossa tuhkasimme kuolleita ruumiita ja poltimme niitä. Voitte nähdä, että osa käsivarresta ja olkapäistä jäi palamatta, ja otin ne ja työnsin ne takaisin tuleen suuren määrän polttopuita kanssa ja menin toiseen paikkaan. HERRA laittoi Hänen Palvelijansa tuhkaamaan ruumiita.

Kuolema on tulossa maailmaan. Tiedätte todella hyvin, että kuolema on tulossa maailmaan. Tiedätte, että JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Tuomio on tulossa maailmaan. Nämä ovat jo merkkejä tulevasta Tuomiosta, Tuomiosta, joka tulee kuluttamaan, joka tulee kuluttamaan koko maapallon, koko maan kamaran. Tuomio, joka on tulossa maailmaan, tulee tappamaan suurimman osan populaatiosta, jonka näette maailmassa tänä hetkenä.

Tuona aikana, kun tulemme alkamaan palvelustyömme, niin suurin osa, tiedätte, että Israel, ensinnäkin 2/3 tulee kuolemaan, 2/3 heistä tulee kuolemaan ja 1/3 tulee jäämään jäljelle Suuren Ahdistuksen ajan sydämessä, kun viimein HERRAN Palvelustyön kautta, jonka näette olevan meneillään täällä, se tulee kiihtymään, ja he tulevat nyt pystymään tunnistamaan MESSIAAN ja he tulevat kääntymään MESSIAAN luo. Sitten 2/3 Israelista tullaan tappamaan, tulee kuolemaan. Lukiessanne Sakarjan kirjan luvun 13, tulette ymmärtämään, mutta 1/3 tulee jäämään jäljelle ja tuo 1/3, jäännös tulee jäämään jälkeen heistä. Tulee olemaan vaikeaa aikaa edessämme Israelissa.

Silti suurin osa siitä, mitä näette maailmassa, tulee kuolemaan. 1/4 maapallosta tulee kuolemaan. 1/4 kahdeksasta miljardista tulee kuolemaan. Voitte nyt nähdä, että se on totta, kun koronavirus on alkanut, ja kaikki tämä, ja on lisää pandemioita tulossa. Uudestaan, aivan kuten sanoin, tulee olemaan todella vaikeaa aikaa, todella todella vaikeaa aikaa edessämme tässä. Tulee olemaan todella vaikeaa aikaa, kun seurakunta on otettu ylös.

Kun ylöstempaus tulee tapahtumaan, niin edessämme tulee olemaan todella kovaa aikaa, todella vaikeaa aikaa. Kun ylöstempaus tapahtuu, niin tulee olemaan vaikeaa aikaa, sillä tiedätte, kuinka Raamattu sanoo, että 2/3 Israelista tulee kuolemaan. Se 1/3, joka jää jäljelle, tulee myös nyt menemään läpi todella voimallisen totisen prosessoinnin ja hiomisen, ja tiedämme, että myös maailman populaatiosta, suurin osa, jonka näette maailmassa, tulee kuolemaan.

 

Hallavan Hevosen toiminta yksin, Hallava Hevonen yksin, tulee tappamaan yli 2 miljardia ihmistä, 2 miljardia, mutta yhteensä suurin osa heistä, jotka elävät maailmassa, tulevat kuolemaan, ja tämän tähden teidän tulee valmistautua ja mennä sisälle ylöstempaukseen. Varmistakaa, että vastaanotatte JEESUKSEN, olette pyhät ja olette uudestisyntyneitä.

Tänä viime yönä jälleen, HERRA KAIKKIVALTIAS, HERRA JEHOVA, Hän vei minut erääseen paikkaan ja näin JAHVEN Kaksi Profeettaa. He tuhkasivat kuolleita ruumiita, ja on niitä ruumiita, jotka palamisen jälkeen, voitte nähdä olkapään ja kädet, jotka ovat jääneet jäljelle, eivätkä ole vielä palaneet. Otin sen ja työnsin sen takaisin tuleen, työntäen sen takaisin tuleen.

HERRA Puhuu Tuomiosta, joka on tulossa maailmaan. Kaikista uskomattomin Tuomio on tulossa maailmaan, hirvittävin Tuomio koskaan on tulossa maan kamaralle. Se tulee olemaan vaikea Tuomio. Se tulee olemaan vaikeaa aikaa. Te, jotka olette viisaita, te vain valmistaudutte ja menette sisälle ylöstempaukseen Taivaan turvaan.

Tämä keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani, on vakava varoitus maailmalle. Tuhkasin kuolleita ruumiita. Työnsin niitä tuleen, työntäen niitä haarukoiden kanssa tuleen. Pystyin näkemään Kahden Profeetan tekevän näin, ja joitakin osia, pää ei ollut vielä palanut ja työnnät sen, käsi ja olkapää eivät ole vielä palaneet ja työnnät ne sisälle.

Se että HERRA tekee näin, niin HERRA Puhuu todella hirvittävästä Tuomiosta tulossa maailmaan. He, joilla on korvat, valmistautukoot MESSIAAN tulemukseen. Muistattehan liiankin hyvin, että JUMALA KAIKKIVALTIAS Tuomitsee synnin ja maailma, se miten se on nyt, se on kypsä, se on valmis Tuomioon, sillä he ovat latistaneet JUMALAN, he ovat roskanneet HERRAN. He tekevät omia asioitaan. Maailma on täynnä jumalattomuutta, pahuutta, moraalittomuutta, abortteja. Kaikki on hirvittävästi juuri nyt maailmassa. He ovat hylänneet HERRAN, ja HERRAN täytyy Tuomita.

Tämä profetia, jonka annan tänään, on siis hirvittävä profetia. Kun HERRA näytti minulle Hänen Kaksi Profeettaansa tuhkaamassa kuolleita ruumiita, tuhkaten ruumiita, se on eih! Tämä on hirvittävää! Tämä on hirvittävä Tuomio tulossa maailmaan. Voin nähdä, että pää ei ole vielä palanut ja työnsin sen tuleen, olkapää ei ollut vielä, jalat, ja työnsin ne tuleen. Koko yön ajan, tuhkaten ruumiita. Tarkoittaen siis, että kuolema on tulossa. Tarkoittaen, että nämä JUMALAN Kaksi Sanansaattajaa tulevat lyömään maata ja pyyhkimään pois valtavan populaation maapallolta. Varokaa nyt! MESSIAS on tulossa.

Uudestaan, siunatut ihmiset, olen tehnyt sen todella selväksi, että JUMALAN KAIKKIVALTIAAN hirvittävä Tuomio on tulossa maailmaan. JAHVEN Tuomio on tulossa maailmaan, ja se Tuomio, jonka näette juuri nyt maan kamaralla koronaviruksessa, niin voitte nähdä, kuinka monta ihmistä on haudattu tämän Tuomion kautta, jonka Puhuin kielelläni 1. joulukuuta vuonna 2015.

Sanoin, että tämä Tuomio vapautetaan, se mitä olen nähnyt tänään, se mitä HERRA on Puhunut tänään, saattaa tapahtua nyt, ja näyttää siltä, että se tulee alkamaan nyt, mutta sanoin, että nämä kaikki ovat osoittaja sille, mitä on tulossa valtavassa Ahdistuksen ajassa, joten haluatte välttää sen, mutta se mitä olen sanonut on, että on suuri Tuomio tulossa maailmaan. Tämä on se, mitä HERRA on Puhunut tänä yönä. Todella suuri Tuomio, ja se tulee alkamaan, se tulee alkamaan nyt. Se tulee alkamaan nyt, ja se tulee olemaan kauhistuttava, ja he, jotka ovat viisaita, tulevat valmistautumaan ja menemään sisälle seurakunnan ylöstempaukseen.

 

Nämä Kaksi Profeettaa eivät ole siis ystäviänne. He eivät toimi teidän suunnitelmienne mukaan. Oo, ihmismieleni, lihallinen mieleni, haluan ymmärtää Heitä, haluan ymmärtää, miten He toimivat, haluan ymmärtää, miten Heidät on tehty Kahdeksi, haluan ymmärtää, miksi aurinko taputtaa heille, haluan ymmärtää, miksi he käskevät Taivasta ja Taivas tottelee heitä välittömästi. Tämä ei ole teidän alueenne, minne mennä.

Katsokaa nyt, kuinka HERRA on esitellyt meidät tässä valtavassa profetiassa, tuhkaten monia kuolleita ruumiita ja työntäen niitä tuleen ja tuhkaten, tarkoittaen, että Tuomio on tulossa, kuolema on tulossa maailmaan. Tuo kuolema, jopa kun se alkaa nyt, tulee jatkumaan ja kiihtymään Suureen Ahdistuksen aikaan, joten he, jotka ovat viisaita, tulevat valmistautumaan MESSIAAN tulemukseen.

Nämä eivät ole veljiänne. Nämä eivät ole ihmisiä; tiedättehän, Kenia on täynnä heimolaisuutta ja kaikkea sellaista, nämä eivät ole ihmisiä, joita voi yrittää nimittää joksikin heimoksi. Voitte nähdä, kuinka he nostavat rampanne. Ottakaa se! Ottakaa se armo! Ottakaa se armo, kun he nostavat rampojanne!

Ette voi kansalaistaa heitä, ette voi heimolaistaa heitä, ette voi afrikkalaistaa heitä. Voitte huomata tästä profetiasta, että on peljättävä aika tulossa edessä päin ja JAHVEN Kahden Profeetan rooli, joten he, jotka heimolaistavat, yhdistäkää se pois aivoistanne täysin, sillä JUMALA on Puhunut valtavan, todella hirvittävän Tuomion tulossa maailmaan. JAHVEN Tuomio on tulossa maailmaa, ja monia ihmisiä tulee kuolemaan.

Tämä saattaa tapahtua jopa ennen ylöstempausta, ja tiedämme, että se tulee kiihtymään Ahdistuksen ajassa, kun ylöstempaus on tapahtunut. Ylöstempauksen tapahtuessa, se tulee syttymään Ahdistuksen ajassa ja Suuressa Ahdistuksen ajassa. Nämä eivät siis ole ystäviänne, nämä eivät ole veljiänne. Voitte huomata, että tässä profetiassa HERRA on esitellyt heidät merkittävinä Kenraaleina, Sotilaina, Taistelijoina, jotka taistelevat HERRAN puolesta tuossa hirvittävässä ajassa, jotka ovat tulleet taistelemaan JAHVEN puolesta.

Tässä profetiassa siis JUMALAN Tuomio on tulossa, ja monia ihmisiä tulee kuolemaan maan kamaralla, joten parasta on pystyä vastaanottamaan HERRA ja lähteä täältä pois! Eikö HERRA olekin Puhunut tämän sukupolven kanssa? Eikö HERRA olekin Puhunut tämän kapinallisen sukupolven kanssa, heimolaisen sukupolven kanssa? MESSIAS on tulossa.

(Profetia 7.9.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia