7.9.2019 PROFETIA VALTAVISTA PARANTUMISISTA TULOSSA YAYA KILIMANIN SUNNUNTAIKOKOUKSEEN 8.9.

Siunatut ihmiset, nyt HERRA on Puhunut ja tämä kansakunta istuu merkittävän Vierailun partaalla tänä iltana, KRISTUKSEN seurakunta tässä maassa, ja kuka tahansa, joka rohkeaa tulla kuulolle muista kansakunnista. KRISTUKSEN seurakunta, KRISTUKSEN ruumis, jonka luo HERRA lähetti meidät Sanoman kanssa 'Tehkää parannus! Ja kääntykää pois synnistä ja ylläpitäkää vanhurskautta ja olkaa pyhät ja vastaanottakaa  PYHÄ HENKI auttamaan teitä. Kansakunnat, seurakunta, KRISTUKSEN ruumis, jonka luo HERRA JEHOVA, Väkevä Taivaan JUMALA lähetti meidät, tänä iltana istutte merkittävän merkittävän Vierailun partaalla maan kamaralla.

 

Joten kaikki systeemit valmiina. Kaikki Taivaan Lähettiläät ja Lähetystö, koko Taivaan Delegaatio on nyt keskittynyt tähän Missioon tällä hetkellä, kun Puhumme. HERRA on Puhunut tämän juuri nyt, että tämä Missio on nyt käynnissä ja tulee olemaan valtava Vierailu, ja MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Kaikkien näiden on tarkoitus vaihtaa vaihdetta, valmistaen kansakunnat ja valmistaen seurakunnan MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Ja he, jotka tulevat kuulolle, todella siunatut ovat heidän korvansa, sillä silloin he pystyvät kuulemaan HERRAN ohjeistuksen.

 

Olen myös nähnyt, että tulee olemaan parantumisia, tulee olemaan parantumisia, jotka tapahtuvat huomenna. Joten tulkaa kuulolle radioidenne kautta kodeissanne, sairaaloissa, antakaa heille radiot, jopa kun ne Kaksi Mega Profeettaa, muinaista Israelin Profeettaa tulevat palvelemaan ja saarnaamaan kaiken maan HERRAN edessä, kun ne Kaksi Öljypuuta tulevat olemaan valaistuna seisten kaiken maan HERRAN, JEHOVA ELOHIMIN edessä. Silloin HERRA tulee käyttämään Hänen pitkälle ojennettua Kättään ja se Voitelu, jonka Hän on vuodattanut näiden Kahden ylle tuomaan parantumisen ihmisille, olen nähnyt sen, Hän näytti sen meille.

 

Ja oli suuri keskustelu eilen täällä. Oli valtava keskustelu, joka tapahtui ennen kuin ne toiset Kaksi menivät jälleen takaisin Valtaistuimen luo. Oli suuri keskustelu, jossa oli mukana ne Kolme täällä. Tämä on vain JUMALAN suveneerius. Ja tämä on se hetki, se monimutkainen hetki, johon seurakunta on astunut sisälle, jossa JUMALA on JUMALA ja ihminen nöyrrytetään ihmiseksi. Joka tapauksessa, voitte laittaa radioita sairaille sairaala-osastoilla, kotona. Älkää tuoko heitä, huomenna ei ole Parantumiskokous. Kuitenkin, olen nähnyt Parantumisen, valtavia parantumisia, joita tulee tapahtumaan huomenna Ikuisuuden Sanansaattajien palvellessa ja saarnatessa.

 

He, joilla on korvat, pyydän anoen, valmistautukaa MESSIAAN tulemukseen. MESSIAS, HERRANI ja KUNINKAANI on tulossa. JEHOVA on vakiinnuttanut, että nyt kansakuntien tulee valmistautua. Sillä kello tikittää, on meneillään nolla lähtölaskenta, ja MESSIAS on tulossa. Todah rabah, todah lachem. Erev tov. Todah Shalom, todah.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 7.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia