7.4.2021 PROFETIA HISTORIALLISESTA MAANJÄRISTYKSESTÄ & SEKÄ SUURESTA JUHLINNASTA TAIVAASSA

 

 

 

 

 

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA MEKADDISHKEM, JEHOVA ELYON, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA SEBAOT, Hän on Puhunut kanssani tänään 7. huhtikuuta vuonna 2021. Viime yönä oli melkoinen keskustelu, melkoisen pitkä yö keskustelua, tauotonta keskustelua koko yön ajan aamuun saakka; ISÄ JUMALA itse tässä todella valtavassa keskustelussa seurakunnan kanssa.

Numero 1) on hirvittävä maanjäristys, hirvittävä maanjäristys tulossa maailmaan pian. HERRA käski Profeettojaan astumaan eteenpäin ja lyömään maata maanjäristyksellä. Silloin näin, kun nostin ylös ja osoitin vasemmalla profeetallisella sormellani, niin valtava maanjäristys iski maailmaan. Näen paljon seiniä kaatuvan. Se oli vakavaa. Seiniä kaatui ja kaikkea, rakennuksia sortui. On todella ankara maanjäristys tulossa maailmaan.

Tiedämme kaikki, mitä JEESUS Sanoi, kun HERRA JEESUS, HERRAMME ja Pelastajamme käveli tässä maailmassa, kun Hän käveli tässä maailmassa ja antoi lupauksen merkeistä, joita tulisi ilmestymään ennen Hänen paluutaan. Hän Sanoi, että tulee olemaan nälänhätää ja maanjäristyksiä monin paikoin, maanjäristyksiä ja nälänhätää monin paikoin. Jos luette Matteuksen evankeliumin luvusta 24:7; koko Matteus 24 sisältää ne lupaukset, ennustukset, ennusteet, joita Hän antoi päivistä, joissa elämme.

Näette Haitin maanjäristyksen, jonka profetoin, ja kuinka löin Chileä 8.8 maanjäristyksellä, ja löin Meksikoa, löin Nepalia, löin Japania, löin Filippiinejä, löin Yushua Kiinaa, löin myös Taiwania, löin Tansaniaa maanjäristyksellä, ravistelin Keniaa maanjäristyksellä, löin Venäjää, löin Irania, monia maanjäristyksiä kaikkialla.

Joten Matteuksen evankeliumissa 24, HERRA lupasi, vasta nyt se on tullut eläväksi ja avoimemmaksi, että Hän tulisi lähettämään nämä Profeetat, ja nämä ovat ne Profeetat, jotka tulevat panemaan täytäntöön Sanat, jotka Hän antoi Öljymäen Profetiassa. On siis valtava maanjäristys tulossa maailmaan, historiallinen maanjäristys on tulossa maailmaan. Näen seinien sortuvan, rakennusten sortuvan, se on valtavaa. HERRA etsii tämän sukupolven huomiota, jotta he voisivat valmistaa Tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten.

Numero 2) näen Herätyksen. Näen ramman pojan, joka kävelee. Hänellä on yllään tummansininen puku, puku, jossa on takki ja housut. Hän tulee kävelemään pian, joten monia rampoja tulee kävelemään halki tämän Kenian maan ja kansakuntien, jotka tulevat olemaan kytkettynä ja kuulolla. Näen suuren Herätyksen tulevan. Näen ramman pojan, jolla on yllään sininen puku, tummansininen puku. Hän tulee nousemaan ylös ja kävelemään. Suuret juhlinnat puhkeavat. Tiedän, että eilen rampa nousi ylös ja alkoi kävellä viime perjantaina, itseasiassa lauantaiaamuna, kun julistin; hän oli nukkumassa ja tuona aamuna, kun julistin, hän nousi ylös ja alkoi kävellä. Eilen oli suuri juhlinta, joten on enemmän rampoja, jotka tulevat kävelemään.

On suurempi Herätys, joka on tulossa. Näen ramman pojan, hän on poika, jolla on yllään sininen puku, tummansininen puku, ja hän tulee kävelemään pian. Herätys on käynnissä. Se julistus, jonka tein perjantaina, kun Sanoin: "Nyt", sillä HERRA on antanut minulle Lehtiä Elämän puusta: "Nyt rampoja tulee nousemaan ylös ja kävelemään halki tämän maan! Syöpiä tulee parantumaan, munuaissairauksia tulee parantumaan, he, joilla on aivo-ongelmia, voitte myös vastaanottaa parantumisenne, murtuneita polvia, selkäydinvammoja."

Numero 3) ja kaikista tärkeimpänä, HERRA KAIKKIVALTIAS koko tämän viime yön ajan, Hän vei Kaksi Profeettaansa, HERRAN Kaksi Suurinta Muinaista Profeettaa, Hän vei heidät ympäriinsä ja kun Hän vei heidät ympäriinsä, ajoimme vanhaa autoa, hyvin vanhaa mallia, loisteliaan kirkasta autoa, vanhaa, todella muinaista, muinaista autoa. Se näyttää ennemminkin, se tulee olemaan kuin suurempi, mutta sen pää ja sen malli näyttää kuin Bedfordilta, muistattehan nuo vanhat Bedfordit, mutta tuo tulee olemaan suuren auton koossa ja he ajoivat, jopa vanha ratti, kaikki vanhaa.

Ajoimme paikasta paikkaan, ja meillä oli kirjeitä HERRALTA. Sitten menimme Parannuksenteon seurakuntiin ja annoimme heille näitä Kirjeitä, Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakuntiin. Minulla oli Kirjeitä HERRALTA, joten saavuin jokaiseen seurakuntaan, ja menin sisälle ja annoin heille Kirjeen. Sitten he avasivat Kirjeen, kun menin ulos ja sisälle autoon, saavuttaakseni seuraavan seurakunnan, seuraavan Alttarin, seuraavan Alttarin.

Annoin heille näitä Kirjeitä ja he avasivat. Kirjeet koskivat juhlintaa, joka tulisi pian tapahtumaan. Suuri juhlinta, johon heidät oli kutsuttu, joten pystyin näkemään, kun ajoin pois, pystyin näkemään Pastorit kaikista seurakunnista, Alttareilta, joissa olin ollut, kun he olivat avanneet Kirjeen ja seurakunnat juhlivat, että hyvin pian meidät on kutsuttu juhlintaan, hyvin pian tulemme menemään suureen juhlintaan.

Koko yön ajan ajoin yhdeltä Parannuksenteon Alttarilta; vain Parannuksenteon ja Pyhyyden seurakunnista, jotka ovat HERRAN Kahden Profeetan alla, jotka saarnaavat halki maailman juuri nyt. Joka kerta, kun saavuin jokaiseen niistä seurakunnista, annoin heille Kirjeen. Ne olivat valkoisissa Kirjekuorissa, ja kun lähdin, he avasivat kirjekuoret ja he ottivat ulos Kirjeen ja he lukivat seurakunnalle, ja he juhlivat. Sillä Kirje kertoi heille, että hyvin pian tulee olemaan juhlinta, suuri juhlinta JUMALAN Valtakunnassa. He siis avasivat nuo Kirjeet ja he lukivat ja he juhlivat kaikilla Alttareilla, joihin menin, Parannuksenteon ja Pyhyyden seurakunnissa.

Kirjeet oli valmistettu valmistamaan heidät; HERRA antoi minulle Kirjeet, antaakseni ne heille juhlintaa varten, valmistautumaan, jotta he voisivat valmistautua juhlimaan heidän valmistautumisessaan. Sillä pian he tulevat menemään sisälle suureen juhlintaan JUMALAN Valtakunnassa.

Sitten on vain yksi Parannuksenteon ja Pyhyyden seurakunta, jolle en antanut Kirjettä; Piispa oli hiukan kapinallinen, en tiedä, kuka Piispa tämä on, hän ei ollut kovin lähellä HERRAN Kahta Profeettaa, joten HERRA ei sallinut minun viedä Kirjettä tuohon seurakuntaan, joten jatkoin ihmetellen, pysähdyin paikkaan, ja sade, sade alkoi satamaan, pysähdyin paikkaan, missä sadetta satoi, joten pysäytin ajoneuvon.

HERRA ei sallinut minun viedä Kirjettä yhteen niistä seurakunnista, joissa yksi Piispoista ei ole kovin läheinen HERRAN Kahdelle Profeetalle, hän on jotenkin, tiedättehän, hyvin haalea ja penseä, hän ei ole kovin läheinen, joten en mennyt sinne. Tämä jatkoi häiritsemään minua koko yön läpi, kun ajoin tuota autoa, että vau!, entäpä niiden ihmisten usko tuossa seurakunnassa, sillä HERRA ei sallinut minun mennä sinne kutsumaan heitä myös tähän suureen juhlintaan.

Uudestaan, tämä on kaikista tärkein osa Sanomaa tänään. HERRA Puhui Kahdelle Suurimmalle Muinaiselle Profeetalleen Raamatusta, Heille, jotka saarnaavat halki maailman juuri nyt, ja HERRA antoi meille muinaisen auton. Jos katsot tuon ajoneuvon etupään mallia, se näyttää ennemminkin aivan kuin Bedfordilta. Jos joku muistaa tuon vanhan Bedford -mallin. Bedford. Oli rekkoja, joita kutsuttiin aiemmin Bedfordeiksi, mutta se on avolava-auton kokoinen. Se ei ole rekka, se on avolava-auton kokoinen ja siinä ei ollut kaksiosaista matkustamoa, siinä oli vain yksi matkustamo, ja vanha malli, täysin vanha, jopa ne renkaat ja ratti, jolla ajoin.

Kun HERRAN Kaksi Profeettaa ajoivat, HERRA antoi heille, HERRA JAHVE antoi heille loisteliaan auton, niin Hän antoi heille Kirjeitä valkoisissa kirjekuorissa. On ihmeellistä, sillä menimme erityisesti vain Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakuntiin yksin, yksin HERRAN Alttareille, yksin sinne, ei minnekään muualle. Se oli ihmeellistä, ohitimme muut seurakunnat, ohitimme niitä liikkuessamme ohitse.

Joka kerta kun saavuimme sinne, menimme ja annoimme Kirjeen Pastorille, ja kun lähdimme, kun Pastori alkoi avaamaan, lähdimme ja menimme sisälle autoon ja ajoimme toiselle Alttarille, toiseen seurakuntaan, joka on Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön alla, mutta pystyimme näkemään aivan kuin näyssä, mitä tuo Pastori, jolle olimme juuri jakaneet Kirjeen, oli tekemässä. Hän avasi valkoisen Kirjekuoren saarnastuolissa ja he avasivat Kirjeen ja he lukivat seurakunnalle, ja seurakunta puhkesi suureen juhlintaan.

Nämä Kirjeet olivat Kirjeitä valmistautumisesta juhlintaan, Grand juhlintaan, joka on pian tapahtumaisillaan, ja tiesin, että tuo juhlinta tapahtuu JUMALAN Valtakunnassa, joten kun menin eteenpäin antaen Alttareille, Alttareille, ainoastaan HERRAN Alttareille, ainoastaan seurakunnille Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön alla, muuten ohittaen muut seurakunnat, ihmeellistä! Sitten olin myös tietoinen, että oli joitakin ihmisiä, on joitakin ihmisiä, joitakin pastoreita ja joitakin seurakunnan vanhimpia joissakin seurakunnissa, jotka eivät olleet liittyneet meihin, jotka olivat tietoisia, he olivat tietoisia, että annoin Kirjeitä ainoastaan Parannuksenteon Palvelustyön Alttareille.

Itseasiassa näen naisen, kaksi naista ja kaksi seurakunnan Vanhinta yhdessä seurakunnista täällä Nairobissa, he itkivät, ei! Miksi Hän eivät ole antaneet meille Kirjeitä, meille kerrottiin, että Hän antaa Kirjeitä HERRALTA. Oli siis tällaista meneillään. Olin tietoinen, että jotkut Vanhimmat halusivat tulla itkemään ja sanomaan, pyydämme, anna myös meille Kirjeet, mutta HERRA tiukasti, tiukasti suunnitteli ne ja ohjeisti, että vien Kirjeet ainoastaan Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnille, vain heille, jotka ovat uskollisesti kuuliaisia.

Sitten kun menin yhdeltä Alttarilta toiselle, Pastorit avasivat ne ja he juhlivat, sillä heille kerrottiin, että hyvin pian tulette menemään juhlintaan, joten valmistautukaa suureen Grand juhlintaan. Tiesin, että tuo juhlinta tapahtuu ikuisessa JUMALAN Valtakunnassa. Menin siis Alttarilta Alttarille ajaen tällä vanhalla autolla, hyvin kauniilla ja vanhalla mallilla, muinaisella autolla, jopa se ratti, jopa vaihteet, vaihdekeppi, hyvin vanha malli. Menin Alttarilta Alttarille, vain Alttareille, seurakuntiin, jotka ovat JAHVEN Kahden Profeetan alla. Se oli ihmeellistä, ohitin vain muita seurakuntia.

Sitten minun olisi kuulunut mennä toiseen seurakuntaan tässä Kenian maassa, mutta Piispa tuossa seurakunnassa on ollut kylmä, hän ei ole ollut hyvin läheinen JAHVEN Kahden Profeetan kanssa, hän ei ole ollut siellä eikä täällä, haalea ja penseä, joten HERRA pysäytti minut ja sanoi Hänen Kahdelle Profeetalleen: "Älä anna heille Kirjettä. Älä kutsu heitä!" Koko seurakunta oli siis tuhoon tuomittu heidän Piispansa toiminnan tähden, että hän ei ollut läheinen JAHVEN Kahdelle Profeetalle.

Ainoastaan Parannuksenteon ja Pyhyyden seurakunnat vastaanottivat tämän valtavan valkoisen Kirjekuoren, jossa oli sisällä valkoinen Kirje, jonka JUMALA oli käsinkirjoittanut, käsinkirjoittanut, muuten. Pystyin näkemään, kuinka se oli käsinkirjoitettu sinisellä musteella, käsinkirjoitettu. HERRAN käsinkirjoittama, kutsuen heidät tähän Grand juhlintaan, mutta se oli aivan kuin valmistautuminen, kertoen heille, että: Valmistautukaa nyt! Kutsuen heidät, mutta myös kertoen heille: Valmistautukaa nyt! Suuri juhlinta on pian tapahtumaisillaan.

Ainoastaan seurakunnat, jotka alistuivat Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön alle, HERRAN Kahden Mega Profeetan, Raamatun Profeettojen, jotka saarnaavat maailmassa, heidän, jotka ovat kutsuneet ISÄ JUMALAN, ja Hän on tullut Pilvessään Vierailemaan heidän luonaan ja Hän on verhonnut heidät, ainoastaan seurakunnat, jotka ovat allamme vastaanottivat tämän Kirjeen, käsinkirjoitetun, kirjekuoressa ja käsinkirjoitettuna, jopa kirjekuoren pintaan, ulkopuolelle oli kirjoitettu: Osoitettu.

Joten jokaisessa tietyssä seurakunnassa annoin sen Pastorille, Pastori avasi valkoisen Kirjekuoren, pystyin näkemään, kun ajoin eteenpäin, kun hän avasi valkoisen kirjekuoren saarnastuolissa ja hän veti esille valkoisen Kirjeen käsinkirjoitetun HERRALTA itseltään, kertoen heille, että: Valmistautukaa! Pian teidät tullaan kutsumaan suureen juhlintaan, joka on tapahtumaisillaan JUMALAN Valtakunnassa. Tiesin, että tuo juhlinta on sisällä Taivaassa JUMALAN Valtakunnassa.

Sitten uudestaan, oli yksi Parannuksenteon ja Pyhyyden seurakunta, jonka Piispa ei ole niin läheinen, hän on kylmä, ei siellä eikä täällä, ja luulen, että myös valehteleva, hän on valehdellut HERRALLE, sitten HERRA ohjeisti minua, että jätän heidät ulkopuolelle. Koko seurakunta oli tuhoon tuomittu Piispansa kanssa, ja sitten satoi. Alkoi satamaan, ja kaikki seurakunnat, jotka vastaanottivat Kirjeen, lukivat sen ja valmistautuivat juhlimaan suuren ilon kanssa. Siunatut ihmiset, tämä on se, mitä HERRA on Puhunut maailman kansakunnille. Eikö HERRA JEHOVA JAHVE olekin Puhunut tälle sukupolvelle? MESSIAS on tulossa. Kiitos. Todah Shalom.

(Profetia 7.4.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)