7.4.2019 PROFETIA: MAAILMANLAAJUINEN MEGA PARANTUMISKOKOUS & MASSIIVINEN PARANTUMISVOITELU TULOSSA



Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani. HERRA on Puhunut kanssani vain muutama tunti sitten. Kalliit ihmiset, HERRA JEHOVA ADONAI, HERRA JUMALA, Hän on Puhunut kanssani vain muutama minuutti sitten. Ja tässä keskustelussa Hän nosti Hänen Kaksi Profeettaansa ja Hän vei Heidät Hänen Valtaistuinsalinsa eteen Taivaassa; Hänen oman Valtaistuinsalinsa, Hänen kaikista loisteliaimman kirkkaan Valtaistuimensa, Valtaistuimen paikan eteen. Ja sitten HERRA vei minut Valtaistuinsalin taakse, Hän käveli kanssani Valtaistuinsalin taakse. Ja sitten Hän otti Lehtiä Elämän Puusta ja sitten Hän Sanoi: "Nämä ovat kansakuntien parantamiseksi."


Uudestaan, vain muutama minuutti sitten, ehkä noin tunti tai jotakin sellaista meni, lyhyt aika sitten, HERRA JEHOVA JAHVE, HERRAMME ja Vapahtajamme JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRA ja JUMALA, Hän vei minut ylös Taivaaseen, muutamia hetkiä sitten olin sisällä Taivaassa. Ja Hän vei minut Valtaistuinsaliin, HERRAN KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Valtaistuimen paikkaan. Ja sitten siinä paikassa, Hän käveli kanssani hiukan Valtaistuinsalin taakse, ja sitten Hän otti Lehtiä Elämän Puusta ja Hän asetti ne käteeni. Ja sitten se kukki valtavaan kasvuun ja kukintaan, ja peitti todella suuren alueen. Joten vain jo niiden kantaminen tulee olemaan melkoisen uskomatonta. Ja sitten Hän toi minut takaisin tänne maailmaan, kun Hän oli Sanonut: "Nämä ovat kansakuntien parantumiseksi."


Tämä tarkoittaa siis, että HERRA julistaa todella Mega Mega Parantumiskokouksen. Se tulee olemaan maailmanlaajuinen Parantumiskokous heille, jotka tulevat olemaan kytkettynä ja kuulolla, heille jotka tulevat noudattamaan ohjeistusta halki maailman, he pystyvät ottamaan osaa tähän massiiviseen Parantumiskokoukseen. Ja muistakaa, mitä HERRA on esitellyt kädessäni. Se on valtavaa, se on mahtavaa, se on uskomatonta, se on ennennäkemätöntä. Se on sama keskustelu, joka HERRALLA oli kanssani noin kuukausi sitten, tai suunnilleen, kun tuorein Voitelu vapautettiin, syvin, tuorein Voitelu siitä saakka, kun Hän lähetti minut.


Nämä Kaksi tulevat johtamaan Mega Parantumiskokouksen. Se tulee olemaan massiivinen Parantumiskokous. En edes tiedä kaikkia asioita, joita tulee tapahtumaan sen Parantumiskokouksen sisällä. Kaikki mitä tiedän, on se, että olen nähnyt sokeiden silmien avautuvan. Näen tytön, näen tytön, luulen, että Hän on ehkä 12. Hänen silmänsä avautuvat, jotka ovat täysin sokeat, menneet sokeiksi. Ne rammat, jotka kävelevät, ne sokeat, jotka näkevät, kuurot, jotka kuulevat, mykät, jotka puhuvat, halvaantuneet, jotka kävelevät, ontuvat jalat, jotka tullaan venyttämään ja vahvistamaan, ja kolumneja lisätään, jotta he voivat kävellä.


Ja selkäydinvammoja, suurentuneita sydämiä, joita tullaan parantamaan, verisairauksia, leukemia, diabetes, HIV-Aids, hypertensio, munuaissairauksia käyden läpi dialyysia, kasvaimia, syöpiä.  HERRA tulee pitämään valtavan Parantumiskokouksen eräänä näistä päivistä. Ja tämä keskustelu on ollut hyvin johdonmukainen. Tämä tarkoittaa, että HERRA anoo ja tavoittelee teidän huomiotanne ja tavoittelee teidän sydämiänne ja sielujanne. Muistakaa, että kaikki tämä massiivinen Parantumisvoitelu vapautetaan MESSIAAN tulemuksen tähden. Jotta te voisitte olla nopeutettuja sydämissänne ymmärtämään, että Jälkimmäinen Voitelu, Jälkimmäinen Kirkkaus, joka luvattiin, on täällä. Joten HERRA laittaa Hänen Kaksi Palvelijaansa julistamaan Parantumisen Nairobista käsin. Hän laittaa Hänen Kaksi Palvelijaansa julistamaan Parantumisen Nairobista käsin. Ja sitten tulee olemaan merkittävä merkittävä Parantumiskokous, historiallinen Parantumiskokous, joka tulee tapahtumaan.


Ja hyvin pian tulen ohjeistamaan lääkäreitä, sairaanhoitajia, lääketieteen tiimejä, Pastoreita, Aluevalvojia, Piispoja alkamaan mennä kyliin ja vetää ulos sieltä niitä rampoja, heitä, jotka ovat todella hylättyjä, ja joille sairaaloilla ei ole minkäänlaisia laitteita hoitaa heidän tilaansa. Joten hyvin hyvin pian HERRA tulee laittamaan minut ohjeistamaan, että te menette ulos ja vedätte ulos kaikkia rampoja, joita on hylätty, heitä, jotka ovat alhaalla maaperässä, rampoina syntyneitä, ja sairaalat hylkäsivät heidät, eivätkä pystyneet tekemään mitään. Sokeat, jotka ovat hylättyjä, he eivät pysty näkemään, sokeina syntyneitä, täydessä pimeydessä. Kuurot, jotka eivät pysty kuulemaan, kuurojen koulusta. Ja mykät kaikista niistä paikoista, joihin heidät on hylätty. Halvaantuneet, ontuvat, heidät, joilla on selkävammoja, murtuneita polvia, heidät, joilla on kallon ongelmia, mielisairauksia.


HERRA tulee pian laittamaan minut ohjeistamaan teitä, käskemään teitä menemään ulos ja vetämään heidät ulos ja laskemaan heidät alas suunnilleen 84 stadionille, kun ne Kaksi tulevat pysymään täällä Nairobissa ja julistamaan Nairobista käsin. He tulevat julistamaan Nairobista käsin HERRAN massiivisen Parantumisvoitelun, joka tulee virtaamaan halki tämän maan. Ja halki monien kansakuntien, jotka tulevat kuulolle ja ovat kytkettynä ja mukana osallisena tästä HERRAN ohjelmasta.


Mutta uudestaan, tänään, vain muutamia hetkiä sitten, HERRA vei minut Taivaaseen. Vain muutamia hetkiä sitten olin sisällä Taivaassa, olin sisällä Taivaassa, vanhurskaiden kodissa, siellä paikassa, minne te haluatte mennä. HERRA vei minut sisälle Taivaaseen, Hän vei minut Hänen Valtaistuinsalinsa eteen, ja sitten Valtaistuinsalin taakse. Ja sitten Hän otti niitä Lehtiä, Lehtiä Elämän Puusta ja Hän asetti ne käteeni. Ja ne kukkivat valtavaksi puutathaksi. En tiedä, kuinka leveä tai suuri se puutarha on. Valtava kaunis voimallinen, kaikista hämmästyttävin Parantumisvoitelu, jota on koskaan nähty siitä saakka, kun Hän lähetti nämä Kaksi. Kaikista historiallisin Parantumisvoitelu, joka tulee nyt virtaamaan alas. Ja HERRAN Ääni Sanoi: " Tämä on kansakuntien parantumiseksi." Ja HERRA on johdonmukaisesti tehnyt tämän siitä saakka, kun Hän lähetti meidät.


Tiedämme, että rammat, kävelevät nyt, ne sokeat, kuurot; sokeat, jotka näkevät, kuurot, jotka kuulevat. He tietävät, että heidät on parannettu tämän todella voimallisen Vierailun kautta JUMALAN Valtaistuinsaliin, kaikista Pyhimpään paikkaan Taivaassa. Ja muistakaa, että ei jokainen enkeli pääse sisälle sinne. Tämä on Kaikista Pyhin paikka Taivaassa. Tämä on Kaikista Pyhin paikka Taivaan sisällä. Ja sitten HERRA on nyt ollut tuhlaavainen tätä sukupolvea kohtaan ja sallinut heidän olla osallisena tästä Kaikista Pyhimmästä paikasta Taivaan Valtakunnan sisällä.


Muistakaa, että MESSIAS JEESUS, meidän HERRAMME ja Lunastajamme on tulossa. Ja kaikki tämä Voitelu, kaikki tämä Kirkkaus on MESSIASTA varten. Jotta kansakunnat voisivat valmistautua MESSIAAN tulemusta varten. JEESUS KRISTUS MESSIAS on lähettänyt minut maailman kansakunnille valmistamaan tietä Hänen loisteliaan kirkasta tulemustaan varten.


ISÄ JUMALA, Hänen ISÄNSÄ tekee työtä kanssani, KAIKKIVALTIAS JUMALA, Iankaikkinen JUMALA, ELOHIM, JEHOVA EL OLAM, Iankaikkinen JUMALA, JEHOVA ELYON, JEHOVA ADONAI, ELOHIM, HOSEINU, SEBAOT, ROHI, TSIDKHEINU, JEHOVA EL GIBBOR, Väkevä JUMALA,  JEHOVA SHAMMAH, Hän on lähettänyt minut valmistamaan tien Taivaan Loisteliaan Kirkasta KUNINGASTA MESSIASTA varten. Joten kaikilla näillä Vierailuilla on yksi tarkoitus ja päämäärä niiden Missioiden keskiössä, sydämessä. Kaikilla näillä Taivaallisilla Lähettiläillä on yksi tarkoitus, valmistaa tie JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Loisteliaan kirkasta tulemusta varten.


Joten siunatut ihmiset, hyvin pian tulen ohjeistamaan teitä ihmisiä alkamaan keräämään rampoja sieltä, missä ne hylätyt ovat, syvällä kylissä. Muistattehan, sen tyyppiset rammat, joita me aina kokoamme, kuten Njabutot. Syvälle syvälle kyliin, missä he makaavat siellä hylättyinä yksin. Joskus kokonainen perhe on rampa ja tilanteessa, mikä on selittämätön, käsittämätön tässä elämässä.


Mutta pian teitä tullaan ohjeistamaan, että keräätte heidät ulos ja lääkärit dokumentoitte heidät todella hyvin. Lääkärit, muistakaa, että teitä edellytetään dokumentoimaan heidät todella todella hyvin; Pastorit, Aluevalvojat, lääketieteellinen tiimi, jotta kun HERRA parantaa heidät, niin voitte nähdä sen tilan ennen ja sitten sen jälkeen, ja tulemme kirkastamaan JEESUSTA. Silloin me tulemme kiittämään JEESUSTA, että Hän meni Ristille Golgatalla lunastamaan ihmiskunnan. Joten MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Valmistakaa tie.


Tämä sukupolvi on rakastettu; sitä pyydetään valmistamaan tie sydämessään, olemaan pyhiä. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää pois korruptiosta, kääntykää pois siitä korruptoituneesta kristillisestä elämäntyylistä, jossa katsot miesten ja naisten pukeutumista, ja näet, että on vakava keskustelu, he punnitsevat maailman ja JEESUKSEN seuraamisen välillä. Hän Sanoo, ei! Ollaan lujia, ollaan päättäväisiä, ja seurataan JEESUSTA. Annetaan tämän sukupolven löytää, annetaan heidän löytää heidän hetkensä, heidän päivänsä. Tämä on teidän päivänne, tämä on teidän hetkenne. Te olette sukupolvi, joka on valittu, tekemään kaikki nämä asiat.


Ja te tiedätte todella hyvin nyt, että pakanakansojen keskellä; aloittaen alusta, kaikkien kansakuntien keskellä Israel on valittu kansa. He ovat JUMALAN valittuja ihmisiä. Mutta sillä aikaa, kun Israelin Herätys, Israelin kansallinen Herätys viipyy, silloin pakanakansakuntien keskuudessa, Kenia on valittu. Kirkkaus on täällä. HERRA vierailee täällä Hänen Pilvessään. Ja kaikki muut kansakunnat voivat olla osallisina tästä Herätyksestä.


Se tulee olemaan sama julistus, joka tullaan tekemään täällä. Rammat kaikkialla maailmassa, he, jotka tulevat kuulolle ja keräävät heidät; olen siis nähnyt rampojen nousevan ylös ja kävelevän, sokeiden silmien avautuvan, kuurojen korvien avautuvan, mykkien kielien vapautuvan, ontuvia jalkoja venytettävän ja vahvistettavan ja niihin lisättävän kolumneja, ja he alkavat kävellä, hyläten pyörätuolinsa, hyläten kainalosauvansa. Halvaantuneet, selkäydinvammat, murtuneet polvet, murtuneet luut, psykoosi, he joilla verisairauksia, kasvaimia, syöpiä, kasvaimet haihtuvat pois, syövät kuivuvat pois. HIV tulee kuivumaan pois. Krooniset haavaumat tulevat parantumaan. HERRA tulee päästämään ihmisiä vapaaksi, mukaan lukien naisia, joiden kohdut vuosivat verta, Hän tulee lopettamaan veren vuodon, Hän tulee tuomaan hymyn heidän kasvoilleen, joiden kohdut olivat tukossa.


Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, siunatut ihmiset. Valmistakaa tie. Tämä on Hän, josta kirjoitettiin Raamatussa, Malakian kirjassa, että katso, niinä päivinä. Joten valmistakaa tie, siunatut ihmiset. Missä tahansa teillä onkin sunnuntaikokouksenne, muistakaa, MESSIAS on tulossa. Muistakaa, että te olette se siunattu sukupolvi, joka saa kuulla julistuksen MESSIAAN tulemuksesta. Pyydän anoen, ottakaa siitä hyöty irti, hyödyntäkää sitä ja valmistautukaa. Antakaa koko sukupolven mennä sisälle JUMALAN Loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Joten olkaa pyhät ja olkaa vanhurskaat. Jotta paholainen saatettaisiin häpeään. Antakaa sen mennä yksin helvettiin.


JUMALAN Valtakunta on teille valmistettu. Muistattehan, että Profetoin Taivaan Portaat, joita pitkin näin seurakunnan kipuavan ylös. Ja HERRA on nyt laskenut Taivaan Portaat alas taivaalle. Te nauhoititte ne puhelimellanne. Siitä on nyt tullut pääkeskustelu seurakunnassa. Tämä on siis se siunattu sukupolvi, joka saa valmistaa tien MESSIAAN Loisteliaalle tulemukselle. Tämä on Hänen Äänensä, joka huutaa autiomaassa: " Valmistakaa HERRALLE tie! Tehkää erämaassa tie tasaiseksi meidän JUMALALLEMME." MESSIAS JEESUS KRISTUS on tulossa.


HERRA Siunatkoon teitä. Olen Siunannut kaikkien teidän kokouksianne tänään. Siunaan kaikkia seurakunnan kokouksianne tänään. HERRA Siunatkoon teitä, valmistautuessanne MESSIAAN tulemusta varten. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää pois valheista, kääntykää pois perversioista, kaikenlaisesta korruptiosta kristillisessä elämässä. Olkaa suorat, olkaa pyhät. MESSIAS on tulossa. Eräänä päivänä heräätte tällä tavoin ja löydätte, että MESSIAS otti seurakunnan. Ja toivon, että olette sen luvun sisällä. Saatetaan paholainen häpeään, jotta se voisi mennä helvettiin yksin. HERRA Siunatkoon teitä. Todah rabah, todah lachem.


(Profeetta Dr. Owuor. 7.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia