7.12.2021 PROFETIA: TAPAHTUMAT VALTAISTUIMELLA

7.12.2021 PROFETIA: TAPAHTUMAT VALTAISTUIMELLA 

HERRA toi minut Hänen Valtaistuimensa eteen seisomaan Hänen Valtaistuimensa edessä, ja sitten viimein Hän näytti minulle JUMALAN KARITSAN istumassa Valtaistuimen keskellä ja viillettynä, Hän oli viilletty, pystyin näkemään, että Hän oli viilletty, kurkku vuotaen Verta, Veri vuotaen Hänen rintakehäänsä ja sitten JUMALAN KARITSA Puhui kanssani. Uudestaan sen jälkeen, Hän tulee nyt keskustelun jälkeen Johannes Kastajan kanssa, Johannes Kastaja kävelee minua kohti ja katoaa sisälleni, ja sitten nyt JUMALAN LOISTELIAS KARITSA vapautetaan Valtaistuimelta ja Hän tulee luokseni. 

Todella todella profeetallista, todella todella vakavaa, todella merkittävää tätä hetkeä varten. HERRA kirjaimellisesti Sanoo, että Hän tuli koko matkan jalkojeni eteen ja kaikesta tuli super loisteliasta, Kirkastuin. Tämä on se Kirkastuminen, jonka näette olevan meneillään jopa täällä. Kirkastuin JUMALAN Valtaistuimen edessä Taivaassa. Se Kirkastuminen, jonka HERRA tuo tänne Kakamegaan, mutta koko se julistus ja ilmestys on, että nämä ovat he, jotka tuovat MESSIAAN. Hän tulee heidän luokseen. Kun he kutsuvat, Hän tulee. Hän tulee. Emme ole jakaneet tämän enempää. Olemme jakaneet Kirkastumisen ja olette nähneet sen, mutta on todella mahtavaa aikaa, todella voimallista aikaa seurakunnan historiassa. Kaikki valmistautukoot. Kiitos.

OSA 2

Toistan Sanoman, jonka annoin. Tämä on todella ratkaisevaa aikaa, ja kaikki voivat nähdä sen tavan, jolla HERRA Puhuu juuri nyt. HERRA Puhuu todella hämmästyttävällä tavalla, tavalla, jonka tulisi hämmästyttää kaikki. Kaikkien maailmanlaajuisesti tulisi olla hämmästyneitä Taivaan Vierailun tavasta, joka on meneillään maailmassa nyt. 

Sanoin, että tämä on hetki, joka tuo nyt selvästi kuvan, näette kokonaisen ympyrän, tuoden kuvan tuosta 2. huhtikuuta vuonna 2004, kun seisoin JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimen edessä, HERRA toi minut seisomaan Hänen Valtaistuimensa edessä, ja valtava Kirkkaus peitti Valtaistuimen ja Hän antoi minun ymmärtää, että Hän, joka istuu Valtaistuimella, ISÄ JUMALA JAHVE, istui Hänen Valtaistuimellaan ja kiinnitti tarkkaa ja erityistä huomiota keskusteluun, joka minulla oli Johannes Kastajan kanssa. Sitten sen jälkeen HERRA tuo minut nyt Valtaistuimen itsensä sisälle, Kirkkauteen, ja näen JUMALAN LOISTELIAAN KARITSAN teurastettuna, viillettynä kurkusta, Hänen kurkustaan, ja voin nähdä Veren virtaavan kaikkialla Hänen Kirkkaan rintakehänsä päällä ja se Kirkkaus, ja se super loistelias Valtaistuin, jolla Hän istuu, se on valtavaa. 

Sitten sen jälkeen seuraavassa osassa, kun seison siellä, tietysti, näen alas sinne maailmaan, kuu on peitettynä Verellä, pystyn näkemään avaruudessa luodussa todellisuudessa alhaalla siellä kuu on peitettynä Vereen ja näen Kirkkauden, ja näin loisteliaan kirkkaat Hevoset, jotka juoksivat halki Kirkkauden kuun alla, mutta sitten kaikista ratkaisevinta nyt on, kun ISÄ JUMALA vapauttaa JUMALAN LOISTELIAAN KARITSAN, ja Hän tulee ja kaikesta tulee super loisteliasta. Jopa se pieni harjanne, joka oli siellä minun ja Valtaistuimen paikan välillä, katoaa, ja kaikesta tulee super loisteliasta ja Kirkastuin, kun Hän tuli. Kun Hän tuli jalkojeni juureen, niin tuo Kirkastuminen, jonka olemme nähneet, olette nähneet HERRAN esittelevän täällä, vahvistaakseen teille, että olen ollut, JAHVEN Kaksi Mega Profeettaa on Kirkastettu JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimen luona. Tämä on nähty. 

Mutta kaikista tärkeimpänä siellä siinä aikakehyksessä, JUMALAN profeetallisessa aikajanassa, kellossa, joka tikittää, voitte huomata, että KARITSA tulee luokseni. HERRA pääasiassa Sanoo, että: Kyllä, hän on se, joka tulee tuomaan MESSIAAN. Hän tulee tuomaan MESSIAAN. Hän tulee hänen luokseen. Hän tulee tuomaan MESSIAAN. JAHVEN Kaksi Profeettaa ovat he, joilla on auktoriteetti ja mandaatti tuoda MESSIAS. Tuo osa valtavaa Vierailua JUMALAN Valtaistuimen luona. Sitten tietysti nyt kaikista tärkeimpänä, että kaikkien tulee valmistautua. Kuinka mahtavaa aikaa. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät. Olkaa vanhurskaat. Olkaa aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä. Kiitos.    

3 OSA

Todella ratkaisevaa aikaa. Viimein Hän vei minut Mooabin vuorille ja se oli yöllä. Tällä kertaa tämä oli yöllä ja sitten Hänen Kirkkautensa loisti kaikkialla tuossa paikassa. Hän näytti minulle, kuinka kaikki tapahtui siellä ja kuinka Hän käytti Kättään hautaamaan minut sinne. Sitten sen jälkeen, seuraava tapahtuma tapahtuu nyt Taivaassa, kun viimein HERRA nostaa minut ylös kuolleista siellä ja sitten, kun ylitän nyt tuolle puolelle. Muistakaa JUMALAN PYHÄN HENGEN Persoona seisoo tällä puolella, sitten Hän nauraa, Hän Sanoo: "Aha". Sitten Hän Sanoo, nyt uudessa ruumiissa, johon olen astunut sisälle, Hän Sanoo: "Tästä päivästä eteenpäin PYHÄ HENKI on ainoa Todistajasi", mutta olen nähnyt sen BESMIRCHED liatun (6.37 ?????) ruumiin ja kaiken, kuinka se tapahtui Mooabissa. Sen tähden näette, kuinka Hän nosti ylös ruumiini, jotta voin nähdä sen. 

Sitten, kun minut nostetaan ylös kuolleista JUMALAN Valtaistuimen luona, niin heti, kun ylitän toiselle puolelle, eri puolelle JUMALAN Valtaistuinta tällä tavoin, silloin kohtaan PYHÄN HENGEN Persoonan seisomassa siellä ja Hän nauraa, Hän Sanoo: "Aha, tästä päivästä eteenpäin PYHÄ HENKI on ainoa Todistajasi". Mahtavia aikoja todella. MESSIAS on tulossa. Ette halua jäädä tämän aikakauden toiselle puolelle Ahdistuksen aikaan. Älkää tehkö sitä. Se tulee sattumaan. 

Uudestaan, tämä tietty toinen Vierailu sopii nyt yhteen Vierailun kanssa, jonka olen jakanut, 2. huhtikuuta, jolloin Hän tuo minut Mooabin vuorille, mutta tällä kertaa yöllä, sillä se on Hänen Kirkkautensa, joka saa meidät nyt näkemään kaiken. Sitten Hän näyttää minulle kalliot siellä. Voin paljastaa hiukan enemmän. Sitten nyt, kun Hän on siellä Hän Sanoo saavuttamisen tunteessa, ISÄ JUMALA JAHVE ITSE, Hän Sanoo: "Minä olen JUMALA, joka voitti Mooseksen". Sitten näen sen koko tapahtuman ja kiistan, joka seurasi siellä. Sitten nyt tuotuna Valtaistuimen paikkaan Taivaan sisällä, mutta ruumis on täysin liattu (???????), ja sitten ylös nostettu. 

Sen jälkeen, ylitän nyt, ylitän uuteen ruumiiseen. Uuteen ruumiiseen nyt ja sillä toisella puolella PYHÄN HENGEN Persoona seisoo siellä jollakin hiukan kuin pöydällä tällä tavoin, vieläkin Valtaistuimen paikalla, JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimella. Kun pääsen sinne, silloin Hän nauraa, Hän Sanoo: "Aha, tästä päivästä eteenpäin PYHÄ HENKI on ainoa Todistajasi". Merkittäviä tapahtumia totisesti. Siellä on paljon peitettynä, mutta on myös paljon, jota on laskettu esille avoimesti. MESSIAS on tulossa. Ette halua jäädä tämän aikakauden toiselle puolen. Jos astutte sisälle Ahdistuksen aikaan, se tulee sattumaan. Olkaa uudestisyntyneitä ja ohjatkaa itsenne täysin pois JUMALAN vihasta. On niin paljon, mitä tiedämme, että emme ole jakaneet. Jos on mitään keskustelua, mikä meillä on ollut tämän sukupolven kanssa, niin katsokaa koronavirusta. Kiitos.

OSA 4

Uudestaan, toinen todella merkittävä hetki, joka tulee nyt täyden ympyrän, on nyt se, kun HERRA vie minut Valtaistuinsaliin, Valtaistuimen luo Taivaan sisällä, ja kun JUMALAN PYHÄN HENGEN Persoona Puhuu kanssani, seisten vieressäni kultaisella kävelytiellä, kultaisella hienolla kaksiosaisella kävelytiellä, joka johtaa suoraan Valtaistuimen paikkaan. Sitten Kirkkauden Kerubit tulevat kumartaen päänsä, kävellen sivuttain, kantaen HERRAN Liitonarkkia, jonka näette kuvailtuna Ilmestyskirjassa sisällä HERRAN temppelissä, ja he asettavat Liitonarkin Valtaistuimen paikkaan. 

Silloin tuona hetkenä PYHÄN HENGEN Persoona ohjeistaa minua rukoilemaan, ja Sanoin: "Väkevä ISÄ, tänään tulen eteesi suuren kiitoksen, ylistyksen ja kiitoksen kanssa". Silloin PILVI nyt, PILVI, jonka näitte minun kutsuvan Kisumuun, PILVI, joka on JAHVE, silloin HERRA ITSE tulee läpi kultaisen kävelytien, whooooooh, ja Hän menee ja Hän istuutuu Armoistuimelle. Sitten tuona hetkenä Hän nyt, ylhäällä siellä jotain avautuu PILVEN sisällä, Hän Puhuu kanssani ja sitten Hän kutsuu minut katsomaan Armoistuinta, joten menen Armoistuimelle, sitten PILVI, Hän on vielä Armoistuimella ja Hänen PILVENSÄ peittää minut täysin. Sitten näette nyt, kuinka Hänen PILVENSÄ on peittänyt minut alhaalla täällä, tuoden sen täyteen ympyrään, täyttymykseen. Sitten näette nyt, kuinka olen kutsunut Hänet, ja Hän on tullut alas Kisumussa, 22. joulukuuta vuonna 2019. 

MESSIAS on tulossa. On todella peljättävää aikaa edessä maailmassa. Kaikki voivat nähdä sen. Rammat kävelevät kaikkialla halki rajan yhden julistuksen kautta, ja koronavirus on tuhonnut koko maailmaa. Pakoon pääsemätön JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Tuomio. On suuri Tuomio tulossa Usaan, elleivät he tee parannusta, ja Ahdistuksen aika on tulossa. Kaikki tehkööt parannuksen. Kiitos. 

(HERRAN Sanoma 7.12.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)           

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)