7.12.2018 PROFETIA MASSIIVISESTA PARANTUMISVOITELUSTA TULOSSA NAKURUUN KENIAAN

 
Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE. Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA GOEL, JEHOVA SHAMMAH, Hän on Puhunut kanssani viime yönä. Hän Puhui kanssani tulevasta kokouksesta Nakurussa, joka on tulossa Nakuruun. Valtava valtava Kokous. Sitten HERRA tuona aikana näytti minulle monia rampoja, jotka tulevat kävelemään, välittömästi kun Hän tuo Kaksi Peljättävintä Profeettaansa Taivaasta kokouskentälle. Hyvin väkevä voimallinen historiallinen HERRAN Voitelu tulee iskemään Kokoukseen, laskeutumaan Kokoukseen. Rammat alkavat nousta ylös joka suunnalla. Näen tämän tytön, joka kävelee, jonka jalka on juuri parantunut. Hän kävelee, mutta astuu hyvin eri lailla nyt, mutta kävelee, astuen eri tavalla, kuin ihmiset yleensä kävelevät, mutta hän kävelee.
 
HERRA siis tulee vahvistamaan monia rampoja jalkoja Nakurussa. Näen rampojen nousevan ylös ja kävelevän joka puolella stadionia eri puolilla tuota kokouspaikkaa. Sitten näen monia monia sokeita silmiä avautuvan. Joten sokeat näkevät ensimmäistä kertaa ja he alkavat näkemään asioita ja se on todella shokeeraava hetki. Ja sitten näen monia monia monia, jopa HERRAN Ääni Puhui ja sanoi, että monia monia monia kuuroja korvia on poksahtanut auki välittömästi, kun nämä Kaksi Valtavaa Profeettaa kävelevät kokoukseen. 
 
Monia monia monia kuuroja. Kuurot, he jotka ovat syntyneet täysin kuuromykkinä, heidän korvansa tulevat avautumaan ja kielensä vapautuvat, joten he alkavat kuulemaan ja heidän korvansa tulevat olemaan liian herkät. Ääni tulee olemaan liikaa heille. Se tulee olemaan liikaa heille. Jotkut heistä kaatuvat maahan pidelleen korviaan, koska he kuulevat ensimmäistä kertaa ja heidän korvansa, uudet korvansa tulevat olemaan hyvin herkät. Näen paljon heitä ja HERRA Puhui ääneen.
 
Hän Sanoi ääneen eilen, HERRA ISÄ JUMALA Puhui eilen ääneen. Ja Hän Sanoi, että monia monia kuuroja korvia poksahtaa auki, kun Kaksi Profeettaani kävelevät täällä. Tulee olemaan todella shokeeraavaa aikaa. Monet halvaantuneet tulevat nousemaan ylös ja kävelemään, selkärangan vauriot, haavat tulevat kuivumaan umpeen, ja sisältäen heidät, joiden syövät tulevat kuivumaan pois, verisairaudet, leukemia, diabetes, korkea verenpaine, hepatiitti, Aids. HERRA tulee parantamaan monet tilat, syövät. Se tulee olemaan todella massiivinen vierailu, joka on tulossa Nakuruun.
 
Sitten HERRA muistutti minua. Hän muistutti minua silloin siitä, mitä tapahtui Lima Perussa.  Kuinka vierailu oli niin suuri. Rammat kävelivät ja niin edelleen. Kuurot korvat aukenivat ja sokeat näkivät. Joten Hän muistutti minua Lima Perusta. Hän muistutti minua, kuinka oli Perussa ja vei minut takaisin Kokoukseen Perussa. Hän näytti, kuinka Taivaan kristallit olivat kädessäni, kun ihmiset keräsivät niitä ja asettivat käteeni, vasempaan profeetalliseen käteeni. En tiedä miksi Hän muistutti minua tästä, mutta pohjimmiltaan Hän Puhui siitä vierailusta, joka on tulossa ja Hän muistutti minua siitä, mitä Hän on juuri tehnyt, mitä Hänen Kaksi Profeettaansa on juuri tehnyt Lima Perussa.
 
Tämä on aikaa, kun vierailut ovat jatkuvia nyt ja tulee olemaan suuren suuri Parantumisvoitelu, joka tulee iskemään Nakurun Kokoukseen. Se Kokous, joka on tulossa, Menengain toiselle puolelle, tälle puolen. Se tulee olemaan suuren suuri tilanne. Monet perheet tulevat paranemaan. He, jotka ovat olleet jumissa rampojen lasten kanssa tai rampojen aikuisten. Ehkä he ovat nyt 15-vuotiaita, syntyneet rampoina, maaten patjalla. HERRA tulee koskettamaan heitä massiivisella voimalla, kun nämä Kaksi Profeettaa tulevat kävelemään Kokouspaikalle. Se vierailu tulee olemaan historiallinen. Se tulee olemaan shokeeraava vierailu. Se tulee shokeeraamaan maailman kansakuntia, Sillä se HERRAN voima, joka tulee iskemään siihen paikkaan, tulee shokeeraamaan ihmisiä. Jotkut ihmiset tuntevat, että he haluaisivat juosta pois. Se tulee olemaan todella shokeeraavaa. Kun nämä Kaksi Profeettaa tuleva kävelemään sinne, JEHOVA JAHVEN voima, joka tulee iskemään siihen paikkaan, tulee shokeeraamaan. Jopa he, jotka katsovat TV:stä, tulevat olemaan niin shokissa, että jotkut heistä tulevat pelkäämään. Se tulee aiheuttamaan pelkoa. Se tulee olemaan todella historiallinen vierailu, rakkaat ihmiset.
 
Olen siis nähnyt monien monien rampojen nousevan ylös ja kävelevän kaikista suunnista, kaikki tulee kaoottiseksi. Monet monet monet sokeat silmät avautuvat ja he tulevat näkemään ensimmäistä kertaa. He yrittävät kuivailla asioita, he itkevät, he seuraavat, valo on liikaa joidenkin heidän silmilleen. On niin paljon valoa, liikaa valoa heidän silmissään. Kuurot korvat avautuvat, siihen pisteeseen saakka, kunnes HERRA Sanoo, että niin monet kuurot korvat ovat avautuneet täällä, kun Minun Kaksi peljättävintä Profeettaa kävelivät tänne.  
 
Tämä on siis sen kaltaista valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Kaikkia sairauksia auringon alla; verenvuototauteja, syöpiä, munuaissairauksia, he jotka läpikäyvät dialyysia, hypertensioita. HERRA tulee vuodattamaan massiivisen Armon, JEESUKSEN KRISTUKSEN Armon, Hän tulee vuodattamaan sen, kun Hän lähettää Hänen Kaksi Valtavaa Profeettaansa. Hän tulee vuodattamaan Myöhemmän Armon, Myöhemmän Voitelun, Myöhemmän Kirkkauden. Ja monet monet monet ihmiset tullaan vapauttamaan. ja näen paljon ihmisiä, paljon Pastoreita kaikkialta maailmasta. Monia monia monia Pastoreita, valko-ihoisia Pastoreita teollisuusmaista, paljon heitä, näen heidät siinä Kokouksessa.
 
Se tulee siis olemaan sen kaltainen vierailu ja pyhä kokoontuminen. Ja HERRA tulee vierailemaan Hänen kansansa luona. Tämä on siis todella voimallista aikaa, rakkaat ihmiset, todella väkevää aikaa seurakunnan historiassa. Ja kun menemme nyt Paastoon, joka todella alkaa uuden viikon alussa, se alkaa maanantaina, sunnuntai-iltana, maanantai-aamuna. Kun menemme nyt tähän Paastoon, niin voitte vain kuvitella, kuinka HERRA tulee lisäämään paljon keskustelua, kun me etenemme lähtölaskennassa kohti Nakurua. Se tulee olemaan todella vakava vierailu, joka on tulossa, historiallinen vierailu.
 
Ja kuten Sanoin, se pelkkä voima, jonka HERRA tulee tuomaan alas, kun Hänen Kaksi peljättävintä Profeettaa kävelevät siihen Kokouspaikkaan, ihmiset tulevat olemaan shokissa. Mutta ihmiset tulevat tuntemaan haluavansa juosta pakoon, sen voiman suuruuden tähden, jonka kanssa He tulevat kävelemään. He tulevat ymmärtämän, että nämä Kaksi Profeettaa ovat itseasiassa kävelleet JEHOVA JAHVEN kanssa sinne sisälle, kävelleet Hänen kanssaan tuohon Kokoukseen. Se tulee olemaan todella shokeeraava hetki. Todella peljättävä hetki, todella Loisteliaan kirkas ja valtava hetki, todella väkevä aika seurakunnan historiassa.
 
Joten te, jotka olette kuulolla kaikkialla Keniassa, varmistakaa, lääkärit, varmistakaa, että te dokumentoitte. Varmistakaa, että menette ulos kyliin nyt, etsikää ne rammat, jotka ovat hyljättyjä, hyljättyjä syvällä kylissä, köyhissä majoissa, afrikkalaisissa kylissä, ne rammat, jotka sairaalat ovat hyljänneet, joille heillä ei ole mitään välineitä hoitoa varten, keinoja hoitamaan heidän tilanteitaan. Ehkä he ovat maanneet siellä 15 vuotta, 20 vuotta rampoina päästäen allensa sinne patjoille. Tämän tyyppiset rammat. Lääkärit menkööt nyt ulos syvälle kyliin, ne lääkäritiimit, sairaanhoitajat ja Pastorit, Piispat, ja kerätkööt ne rammat, aloittakaa dokumentoiden heitä, ottakaa video-nauhoituksia heidän rammoista jaloistaan, niistä sokeista. Nauhoittakaa heidät, kuurot, mykät. Ja Piispat ja Pastorit auttakoot heidän kuljetuksensa HERRAN Kokoukseen Nakurussa.
 
Sillä HERRA tulee nostamaan ylös monia rampoja ja avaamaan monia monia sokeita silmiä, monet monet rammat lapset tulevat nousemaan ylös ja kävelemään. Rammat nuoret tytöt ja pojat, ja rammat aikuiset, sokeat lapset, sokeat aikuiset. Monet kuurot, monet mykät, halvaantuneet, ontuvat, selkäydinvammat. Niskat jotka ovat heikot ja eivät pysty kannattelemaan päätä, tullaan vahvistamaan. Tulee olemaan suuri vierailu Nakurussa. Se tulee olemaan historiallinen vierailu, rakkaat ihmiset. HERRA Siunatkoon teitä.
 
Valmistautukaa parannuksenteossa, missä ikinä olettekin, pyydän, valmistautukaa parannuksenteossa. Varmistakaa, jos te ette ole olleet kasteella, että teidät kastetaan, valmistautuaksesi tätä vierailua varten, valmistautuaksesi tätä tulevaa mega vierailua varten. Ottakaa kaste, tehkää parannus, valmistautukaa olemaan ISÄ JUMALAN Itsensä Läsnäolossa. Kun nämä kaksi peljättävintä Profeettaa kävelevät sinne Kokouspaikalle, He tulevat kirjaimellisesti kävelemään sisälle ISÄ JUMALAN Itsensä, JEHOVA JAHVEN kanssa. Se tulee olemaan shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa. HERRA Siunatkoon teitä. HERRA on tulossa, rakkaat ihmiset. Todah todah, todah rabah, todah lachem.
 
(Profeetta Dr. Owuor 7.12.2018. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)