6.9.2019 SHOKEERAAVA NÄKY SEURAKUNNAN TILASTA MAAILMANLAAJUISESTI

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä, aamun hiljaisina tunteina HERRA Puhui kanssani, siunatut ihmiset. Ja siinä keskustelussa, jonka haluan jakaa kanssanne, HERRA Puhui kanssani seurakunnan tilasta, saarnastuolin tilasta, HERRAN alttarin tilasta, HERRAN palvelijoiden tilasta seurakunnassa alkaen Keniasta. Sillä Hän käytti Keniaa esimerkkinä, ja Hän kuvaili yksityiskohtaisesti Keniaa. Ja sitten sen jälkeen Hän siirtyi maailmanlaajuiseksi tämän todella tärkeän keskustelun kanssa, koskien seurakunnan tilaa.

 

Nyt, HERRA JEHOVA JAHVE, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, Hän, joka lähetti Armonliiton lunastamaan seurakunnan, lunastamaan ihmiskunnan, viime yönä, kun Hän Puhui kanssani, Hän esitteli minulle Keniassa täällä saarnaajan, saarnaajan Keniassa täällä, joka saarnasi. Mutta ne hedelmät, joita Hän antoi. En tiedä, onko Hän saarnaaja, joka on juuri tullut maahan, vai saarnaaja, joka on tässä maassa. Mutta myöhemmin Hän laajensi ja vei minut vierailemaan kaikissa muissa seurakunnissa. Kuitenkin, saarnaaja tässä maassa, joka saarnasi ja hän tarjosi. HERRA esitteli ne hedelmät, joita hän tarjosi, ja ne olivat banaaneja. Hän siis ruokki nälkäisiä ihmisiä banaaneilla, tarkoittaen, että hän antoi evankeliumia.

 

Mutta antakaahan kun kuvailen yksityiskohtia. Kun hän antoi banaaneja, niin HERRA laittoi minut koskemaan jokaista banaania, jonka hän tarjosi. Ne olivat mädäntyneitä banaaneja ja matoja oli siellä sisällä. Joten tarkastaessani niitä laitoin jokaisen, jota kosketin, sivuun matojen kanssa. Se oli rumaa jopa vain koskea niihin, se oli hirvittävää jopa vain koskea niihin yhdellä kädellä. Joten yritin etsiä yhtäkään banaania, joita hän antoi, joka olisi ollut terve, mutta en löytänyt. Ne olivat mädäntyneitä banaaneja mädäntyneitä mädäntyneitä mädäntyneitä. Ja matoja matoja, toukkia liikkui siellä sisällä. Ja todella mädäntyneitä. Tiedättehän, kuinka banaaneista tulee ylikypsiä ja sitten ne mädäntyvät ja välittävät sellaista löyhkää. Tämä on se, mitä tarjoiltiin. Ja ihmiset, jotka olivat epäilemättömiä, mikä tahansa se syy olikin, en tiennyt, että he voisivat olla epäilemättömiä, niin he olivat nälkäisiä, he söivät. Ja se vaikutti heihin todella pahasti. Se vaikutti heidän terveyteensä, he sairastuivat, ja kaikkea sellaista.

 

Ja sitten sen jälkeen Hän vei minut halki seurakuntien ja Hän näytti minulle, että sen kaltainen on se ruoka, jota tarjotaan HERRAN alttarilla tässä maassa, saarnastuolissa, ja Hän myös vei minut maailmanlaajuisesti, maailmanlaajuisesti halki maapallon. Se oli ihmeellistä, sillä Hän laittoi minut näkemään ne hedelmät, joita he tarjoavat, ja Hän esitteli ne banaaneina. Mutta joka kerta kun Hän salli minun tutkia jokaista hedelmää, jonka he antoivat lampaille, niin näin ne mädäntyneinä mädäntyneinä. Toisin sanoen, ihmisen poika, pystytkö näkemään? Aivan kuten: Minun Palvelijani, pystyttekö näkemään? Koskettakaa ja katsokaa minkälaisia hedelmiä he antavat minun kansalleni. Joten joka kerta, kun he uhrasivat. Muistattehan kuinka Hesekielille sanottiin, ihmisen poika, tule ja katso. Joka kerta, kun he tarjosivat banaaneja, ruokkivat lampaita, niin HERRA varmisti, että tarkastan ensin, että ensin tarkastan jokaisen banaanin halki koko maailman. Ja ne ovat mädäntyneitä, mädäntyneitä ja siellä on matoja. Ja ne vaikuttavat lampaisiin, ihmisiin; he tulevat sairaiksi.

 

Joten HERRA on Puhunut todella valtavalla tavalla. Ja sen tähden pidensin aikaa hiukan, jotta kaikille ihmisille annettaisiin tarpeeksi aikaa, heille, jotka tulevat toimistoista, saada kuulla tämä. Toisin sanoen, HERRA Puhuu tästä surkeasta luopumuksen tilasta, joka on syönyt ja kuluttanut sisälle seurakuntaan, syönyt sisälle saarnastuoliin, HERRAN alttarille. Joten näette todella selvästi, että HERRA Sanoo, että tämä luopumus on syönyt sisälle seurakuntaan. Ja sitten HERRAN Ääni Puhui. Ja sitten Ääni Puhui unessa ja Sanoi: "He ovat muuttaneet Sanoman". Ääneen. Hän Sanoi ääneen kuultavalla Äänellä: "He ovat muuttaneet Sanoman". Ja Hän antoi minun ymmärtää, että sanoen "he", Hän viittasi jokaiseen näistä pastoreista, jotka Hän näytti minulle maailmanlaajuisesti, ja täällä Keniassa, ja niin edelleen. "He ovat muuttaneet Sanoman." Hän Sanoi ääneen kuultavalla Äänellä: "He ovat muuttaneet Sanoman".

 

Ja on todella säälittävää, että tämä tapahtuu sellaisena aikana, jolloin valtava ja kaikista historiallisin ja kaikista luvatuin HERRAN Vierailu tapahtuu HERRAN huoneessa. On aivan kuin teille sanottaisiin, että JEHOVA JUMALA, jota te palvotte, Israelin Valtava JUMALA, Väkevä Väkevä ISÄ Taivaassa, jota te palvotte, Hän vierailee nyt maailmassa, ja sitten väitätte, että ette pysty näkemään, ette pysty näkemään, että Hän vierailee maailmassa. Tämä on siis sen kaltainen skenaario, joka tapahtuu nyt seurakunnan maisemassa, Raamatun maisemassa. Mitä HERRA siis Sanoo? Hän Sanoo, että on meneillään lankeemus, surkea lankeemus, säälittävä lankeemus, joka on tapahtunut saarnastuolissa. Ja se on niin paha, että lampaita ruokitaan jollakin muulla; mädäntyneellä ruoalla, pilantuneella ruoalla. Pilantuneella ruoalla, huonolla ruoalla, ruoalla, joka on mennyt pahaksi, kokonaan toisella asialla.

 

Toisin sanoen, Hän siis Puhuu toisen evankeliumin saarnaamisesta. He ovat muuttaneet alkuperäisen JEESUKSEN Ristin ja Veren evankeliumin ja nyt he saarnaavat toista evankeliumia. Ja he tuhoavat lampaiden, uskovien elämät. Te voitte vain kuvitella heidän Tuomionsa ja rangaistuksensa HERRAN edessä siitä, että he ovat johtaneet lampaat harhaan, johdattaneet lampaita väärin, nälkiinnyttäneet lampaat. Ja ei vain sitä, vaan, että he ovat johdattaneet lampaat helvettiin. Tämä on täyteen ladattu keskustelu, joka HERRALLA on ollut seurakunnan kanssa tänä aamuna. Sillä me kaikki tiedämme liiankin hyvin, että tämä toisen evankeliumin saarnaamisen skenaario näyttelee, levittäytyy joka-ikinen päivä seurakunnissa tässä kaupungissa, Kakamegassa, Bungomassa, Kisumussa, Eldoretissa, Kakamegassa, kaikissa näissä kaupungeissa, Nyerissä, Mombasassa, kaikkialla halki Kenian. Ja myös ulkomailla; New York Cityssä, Los Angelesissa, Helsingissä, Tukholmassa Ruotsissa, koko matkan aina Etelä-Amerikkaan, Aasiassa, kaikkialla. Raamattu sanoo Galatalaiskirjeen luvussa 1:6, Hän Sanoo:

 

"Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä (te niin nopeasti käännytte hänestä,) käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, (ja käännytte) pois toisenlaiseen evankeliumiin, joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet,"

 

Tarkoittaen, JEESUKSEN Ristin evankeliumia, JUMALAN pyhyyden evankeliumia, väliverhon repeytymisen evankeliumia, joka päästi seurakunnan sisälle Pyhään paikkaan, evankeliumia, joka vaatii, että seurakunta noudattaa pyhyyttä, jota ilman se ei tule näkemään JUMALAA. Joten:

 

"vaikka (kukaan), tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme (vastaanottaneet, te olette vastaanottaneet Ristillä, jota olemme teille saarnanneet), hän olkoon (JUMALAN Tuomion alainen, Tuomittu ikuisesti). Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoi sitä, minkä te olette (vastaanottaneet, Ristin ja Veren evankeliumia), hän olkoon (JUMALAN Tuomion alla, JUMALAN kirouksen alla)."

 

Jae 10:

 

"Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille (maailmalle) mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija."

 

Ja tämä on se, missä se ongelma on. Tämä on se luopumus, joka on syönyt sydämiin, seurakuntaan, tämän päivän seurakuntaan. Ja Hän Sanoi, että he keräisivät itselleen, he kokoaisivat itselleen ja istuisivat saarnaajien edessä, jotka saarnaisivat evankeliumia heidän korvasyyhyynsä. Tarkoittaen, makeaa heidän lihalleen, evankeliumia, joka kutittaa lihaa. Voitteko kuvitella evankeliumin, joka stimuloi lihaa? Se on sensaatiomainen evankeliumi. Toisin sanoen, sensuelli, sensaatiomainen, maailmallinen evankeliumi. Tämä on se, mistä Hän Puhuu. Ja näette sen tapahtuvan tänä päivänä. Näette, kuinka kristityt väittävät olevansa sokeita ja kuuroja, jotta he voisivat mennä ja istua minkä tahansa opetuksen alla, joka ei ole tervettä, ja väittävät, että he eivät pysty erottamaan, ja väittävät, että he eivät pysty tekemään tervettä arviota. Silti HERRA Sanoi ääneen kuultavalla Äänellä: "He ovat muuttaneet evankeliumin. He ovat muuttaneet Sanoman". He ovat muuttaneet evankeliumin. He ovat itseasiassa muuttaneet sanoman. Ja sen tähden näette nyt ihmisten juoksevan istumaan, sinua pyydetään mahdollisesti jopa maksamaan. Evankeliumi, joka annettiin ilmaiseksi. Sinua pyydetään mahdollisesti jopa maksamaan. Mutta mene istumaan sinne, jotta sinulle annettaisiin jotain stimuloivaa lihallesi, sensaatiomaista. Raamattu lupasi nämä asiat.

 

Joten se, että HERRA Puhuu tänään, tänä aamuna, se tarkoittaa, että tämä on kiinnittänyt JUMALAN huomion, ja malja on täynnä. Joten toisin sanoen, he pehmentävät JUMALAN käskyjä, kun JUMALA käski, Olkaa pyhät, sillä Minä olen Pyhä. Matteuksen evankeliumin luku 5:48. Matteus 5:48. Hän Sanoo, Matteuksen evankeliumin luvussa 5:48. Siellä Hän Sanoo:

 

"Olkaa siis te täydelliset, niinkuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on."

 

1. Pietarin kirjeen luku 1:16:

 

"Sillä kirjoitettu on: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä".

 

Ja silti tänä päivänä ne saarnaajat, jotka HERRA on näyttänyt minulle antaen toisenlaista ruokaa, yrittävät yksinkertaisesti pehmentää, pehmentää JUMALAN näkökantaa, pehmentää evankeliumia. Toisin sanoen, evankeliumin vääristäminen. Vääristää evankeliumia, jotta Risti ja Ristin vaatimukset ja JUMALAN standardit voitaisiin syövyttää. He yrittävät yksinkertaisesti syövyttää evankeliumin standardia, mikä on se etumatka teidän ja maailman välillä. Heprealaiskirjeen luku 6:4-6 sanoo, se puhuu seurakunnalle, että jos jatkat tehden syntiä harkitusti sen jälkeen, kun olet vastaanottanut totuudentunnon. Herpealaiskirje 10:26-31, Heprealaiskirje 6:4-6, 2. Pietarin kirjeen luku 19:22, varoittaen toisen evankeliumin saarnaamisesta, armon väärinkäytöstä, JUMALAN käskyjen pehmentämisestä, että PYHÄN HENGEN tulisi auttaa seurakuntaa olemaan pyhä. He siis todella yrittävät poistaa pyrkimyksen ja ponnistuksen. Ja silti HERRA Sanoo, että, olkaa pyhät. Jopa yksin armo, joka annettiin seurakunnalle, sisältää ponnistuksen sinun osaltasi. Sinun tulee hyväksyä se ja vastaanottaa se ja vaeltaa siinä. Hän Sanoo, tehkää työtä pelossa ja vavistuksessa pelastuaksenne.

 

Missä Raamattu koskaan sanoi, että voit nyt tehdä syntiä KRISTUKSESSA? Missä Raamattu sanoi niin, näyttäkää minulle! Joten kun seurakunta istuu sellaisen opetuksen alla, kun ihmiset pehmentävät JUMALAN käskyjä, muuttaen evankeliumia, silloin he epäonnistuvat arvostamaan JUMALAN armon anteliaisuutta. Sillä Hän toi JEESUKSEN KRISTUKSEN kuolemaan Ristillä. JUMALAN anteliaisuutta, tuoden JEESUKSEN KRISTUKSEN. JUMALAN armon anteliaisuutta, he epäonnistuivat arvostamaan sitä. Tämä on se ongelma nyt. Kunnes ymmärrät JUMALAN standardin, JUMALAN pyhyyden vakavuuden ja painoarvon, niin et voi koskaan hyvin arvostaa sitä armoa, jonka Hän antoi. Sillä ihminen ei pystynyt voittamaan JUMALAN vaatimuksia itse, silloin Hänen täytyi tuoda KRISTUS, Hänen ainokainen Poikansa yksin, yksin. Kuinka silloin, kuinka silloin ihminen alkaa nyt syövyttämään JUMALAN standardeja, JUMALAN määräyksiä Raamatussa, kun Hän Sanoo, Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Kuinka joku voi lukea tuon jakeen ja sanoa, että nyt voit olla syntinen, koska JUMALA on tehnyt sen nyt puolestasi. Onko JUMALA nyt lakannut olemasta Pyhä?

 

Kun he pehmentävät evankeliumia, he pehmentävät JUMALAN käskyt Uudessa Testamentissa ja väärentävät evankeliumin. Silloin he eivät voi arvostaa JUMALAN armoa, joka toi ikuisen Tuomion, sijaistaen Tuomion, että se ikuinen Tuomio, joka sinun kuului käydä läpi, nyt on sijaiskuolema, JEESUS kuoli ja otti sinun rangaistuksesi, silloin epäonnistut arvostamaan sitä. Kun he pehmentävät evankeliumia, sillon epäonnistut ymmärtämään, että JEESUS kutsui, saavutti puoleastasi JUMALAN Pyhyyden. Joten sinun tulee pitää sitä yllä, mustasukkaisesti varjella sitä siihen saakka, kunnes pääset sisälle Taivaaseen. Se on kovalla työllä voitettu, kovalla työllä voitettu voitto Ristillä. Lunastus, vapautus. Pelastus. JUMALAN armo, laupeus. Sen tähden he epäonnisuvat kantamaan evankeliumia äärimmäisen vakavuuden ja painoarvon kanssa. Ja näin tehden muut uskonnot eivät pysty näkemään eroa seurakunnan ja heidän välillä, kristityn ja heidän välillä, uskovan ja heidän välillä. Pelastuksen ja heidän rituaalisten käytäntöjen välillä, heidän rituaaliensa välillä.

 

Evankeliumin pehmentäminen tekee kompromissin evankeliumin kanssa. Tämä on se, mitä HERRA Sanoo tässä unessa tänä yönä. Miksi? Sillä Hän Sanoo, että he antavat toisen sanoman. He antavat niitä mädäntyneitä banaaneja. Toisin sanoen, he pehmentävät evankeliumia, tehden kompromissin evankeliumin kanssa, tehdäkseen siitä maailmallisemman, sovittaakseen sen maailman paradigman kanssa, sovittaakseen evankeliumin maailmalliseen paradigmaan, sovittaaksen evankeliumin maailman systeemiin, maailman arvosysteemeihin. Kuinka te kehtaatte? Kuinka voitte tehdä niin, kun JEESUS, Elävän JUMALAN POIKA, Hän kuoli, kuoli ja nousi ylös kuolleista, kuoli puolestanne, ja maksoi niin hirvittävän hinnan.

 

Sen tähden HERRA nostaa nyt tämän hälytyksen, että seurakunta on nyt yhdistynyt, kiinnittynyt maailmaan. He ovat sulauttaneet seurakunnan maailmaan ja tämän päivän kulttuuriin, maailman finanssisysteemeihin, maailman kulttuurisysteemeihin. Kuinka te kehtaatte? Kun HERRA maksoi todella valtavan suuren hinnan, Hänen ainoa Poikansa mennen kärsimään hirvittävästi, lunastaakseen sinut. He antavat toista sanomaa, koska he yrittävät tehdä evankeliumista sopivan, hyväksyttävän, jotta maailma hyväksyisi heidät, ja tiedättehän, tämä yleinen poliittinen korrektius, hyväksyttyjä, jotta he olisivat hyväksyttäviä. Silti me tiedämme todella hyvin, kuinka HERRA lähetti HERRAN JEESUKSEN lunastamaan seurakunnan maailmasta, lihasta, paholaisesta, synnistä, kuolemasta. Mitä seurakunta vielä tekee niillä alueilla? MESSIAS on tulossa. Valmistakaa  Valmistakaa HERRALLE tie, MESSIAS on tulossa. Todah rabah, todah chaverim, todah Baruch Hashem, todah Shalom, todah.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 6.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia