6.4.2021 PROFETIA: HERRA VAATII PARANNUKSENTEKOA MAAILMAN KANSAKUNNILTA

HERRA pyytää kaikkia kansakuntia tekemään parannuksen, kaikkia kansakuntia menemään parannuksentekoon ja pitämään oman kansallisen parannuksentekonsa.

 

6.4.2021 PROFETIA: HERRA VAATII PARANNUKSENTEKOA MAAILMAN KANSAKUNNILTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA Puhui tänään kanssani yön tunteina tullen aamuun tänään, ja tässä keskustelussa HERRA on jatkanut puhuen valmisteluista, jotka ovat meneillään maailmassa MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Hän on Puhunut valmistautumisesta MESSIAAN tulemusta varten.

Tuossa keskustelussa HERRA JEHOVA ELOHIM, Hän näytti minulle sen suuren tarpeen, joka on maan kamaralla, parannuksentekoon. Suuren tarpeen kääntyä pois synnistä ja tehdä parannus ja palata takaisin HERRAN luo ja omaksua vanhurskaus, joten tässä keskustelussa HERRA näytti minulle pastoreita, joiden elämä on rappeutunut, ja piispoja, jotka ovat langenneet, he ovat langenneet todellisesta armosta, he ovat langenneet uskosta. Sitten näin, kuinka heidän tilansa oli todella surkea.

Sitten sen jälkeen näin seksuaalisyntiä maailmassa. HERRA laittoi minut kävelemään halki katujen, joten kun HERRAN Kaksi Profeettaa kävelivät katuja pitkin, he kohtasivat ihmisiä ja sitten, kun he kävelivät, he näkivät tätä räikeää seksuaalisyntiä, tavalla, jolla HERRA dramatisoi sen, se on niin, että se on avoimella paikalla, ihmisillä ei ole pelkoa, he eivät enää punastu häpeästä. On paljon seksuaalisyntiä ja seksuaalista moraalittomuutta maailmassa. HERRA laittoi minut kävelemään kaduille, oli paljon ihmisiä kaduilla. He käyttivät kyynärpäitään tervehtien toisiaan ja heillä oli yllään maskit, ja oli pelko, oli tartunnan pelko, kuoleman pelko.

Tämä tarkoittaa, että HERRA on juuri nyt ottanut otteen koko maailmasta kuoleman pelolla. Hän on alentanut tämän maailman tilan. Ei ole enää mitään kotiin kirjoitettavaa, ja Hän etsii heidän huomiotaan tällä tavoin, jotta he voisivat kiinnittää huomionsa loisteliaampaan, vakaampaan, ikuisempaan, varmempaan JUMALAN Valtakuntaan. Hän siis näytti minulle paljon seksuaalisyntiä avoimella paikalla, seksuaalista himoa, paljon moraalittomuutta meneillään, avoimesti, mutta tuo moraalittomuus astui myös sisälle HERRAN huoneeseen, ja sitten HERRA ääneen kuultavalla Äänellä, Hän Sanoi: "Miksi he saastuttavat Minun huonettani? Miksi he saastuttavat Minun huonettani?" Keskustelu, joka HERRALLA on juuri ollut kanssani, ollut maailman kansakuntien kanssa. Tämä on keskustelunne. Tämän tähden HERRA Puhuu kanssani heistä ja tuo minut eteenne.

HERRA vaatii siis parannuksentekoa alkaen Kenian kansakunnasta, että Kenian tulee tehdä parannus seksuaalisynnistä ja lankeemuksesta, joka on tapahtunut HERRAN huoneessa niissä muissa seurakunnissa, menestysteologian seurakunnissa, rahan seurakunnissa, moraalittomuuden seurakunnissa, maailmallisuuden seurakunnissa, niin kutsutun modernismin seurakunnissa. HERRA pyytää, että te palaatte Ristin ja Veren evankeliumiin, sillä aika on ohitse. Aika on lopussa seurakunnassa. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen.

Samaan aikaan HERRA pyytää kaikkia kansakuntia tekemään parannuksen, kaikkia kansakuntia menemään parannuksentekoon, pitämään oman kansallisen parannuksentekonsa; Ranskan Guyana, Suriname, Ranska, koko matkan Brasiliaan, Argentiina, Eurooppa, Aasia, Afrikka, saaret, Australia, Uusi-Seelanti, HERRA vaatii parannuksentekoa. Chile, kaikki kansakunnat, Peru. HERRA pyytää parannuksentekoa, jotta voitte kääntyä pois synnistä. Hän näytti minulle valtavan suurta seksuaalisyntiä, Hän laittoi minut kävelemään tämän maailman katuja, ja oli paljon ihmisiä, jotkut luvut ovat kasvaneet. Oli paljon bisneksiä meneillään, kenkiä, joita myytiin, kaikkea tämän tyyppisiä asioita meneillään, ja ihmiset himoitsivat kenkiä, he katselivat tavaroita kaupoissa. HERRA antoi minun tietää tästä yhdestä tietystä ihmisestä, joka oli pastori, piispa, ja hän himoitsee kenkiä, joita myydään, hän halajaa saada rahaa, jotta hän voisi ostaa ne. On siis motivaatio maailmallisuuteen, motivaatio maailman asioihin. Tämä on se, minkä HERRA nostaa tässä.

HERRA on siis Puhunut ja Hän pyytää, että tämä sukupolvi tekee parannuksen. Tämä on kutsuhuuto parannuksentekoon. MESSIAS on tulossa. Aika on ohitse. On niin paljon seksuaalisyntiä, en tiedä, miksi? Näyttää aivan kuin pandemian aikana ja sen ahdistuksen aikana, joka on tullut sen mukana, on seksuaalisyntiä, joka on tuotu esille, paholainen on ottanut kontrollin, aivan kuin paholainen olisi ottanut kontrollin. Seksuaalisyntiä. Jopa kun ihmiset ovat mukana näissä ohjelmissa, softassa; Google, virtuaalikokouksissa, sinne sisälle paholainen on myös mennyt sisälle ja käyttänyt sitä softaa; nuoret käyttävät niitä pornografiaan, he näyttävät alastomuuttaan toisille, on paljon syntiä meneillään. Jotenkin paholainen on nyt nostanut ilkeyttään ja pahuuttaan. Hän on ottamassa kontrollin.

Muistattehan, kuinka HERRA Sanoi hyvin selvästi, että: "Kun ylöstempaus tapahtuu, niin maailman tila tulee muuttumaan." Tämä tarkoittaa, että Hän halventaa heidät, alentaa heidät. Siunattuja ovat he, jotka löytävät tiensä JUMALAN Valtakuntaan. Silloin teillä on kestävämpi elämä, ikuisempi elämä, kunnioitetumpi elämä, laadukkaampi elämä, johon pyrkiä, jota elää, kun kaikki on hajonnut kokonaan.

HERRA on siis kutsunut parannuksenteon seurakuntaan. Näin paljon seksuaalisyntiä KRISTUKSEN seurakunnassa, ja HERRA kysyi, miksi he ovat saastuttaneet Hänen huoneensa? Miksi he ovat saastuttaneet Hänen huoneensa? Tiedämme kaikki, että Hänen huoneensa tulee olemaan rukouksen huone kaikille kansakunnille. Miksi olette tuoneet seksuaalisyntiä HERRAN huoneeseen? Miksi ette tee sitä ulkona tuolla? Miksi epäkunnioittaa HERRAA tuolla tavalla?

Tämä on siis syyte Piispoja ja Pastoreita vastaan, tämän päivän papistoa vastaan. JUMALA KAIKKIVALTIAS Sanoo, pyydän valmistakaa kansakunnat MESSIAAN tulemusta varten. Valmistakaa kansakunnat, valmistakaa seurakunta, valmistakaa lampaat! On paljon menehtymistä, ihmiset hukkuvat kaduilla tämän ajan moraalittomuudessa. Tämä on siis se hetki, jolloin seurakunnan tulee todella mennä ulos ja tehdä voittoja. Kiitos. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa.

(Profetia 6.4.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)