6.12.2021 PROFETIA MASSIIVISISTA PARANTUMISISTA MENENGAISSA

6.12.2021 PROFETIA MASSIIVISISTA PARANTUMISISTA MENENGAISSA

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani tänä iltana. Vain muutama minuutti sitten HERRA JAHVE vei minut suureen historialliseen grand mega Kokoukseen, joka tulee Menengai 4:ään. Siellä tulee olemaan massiivisia massiivisia massiivisia parantumisia. Näyttää siltä, että menen sinne illalla, yöllä. Parantumiskokous jatkuu iltaan saakka. Monet ihmiset joutuivat kamppailemaan päästäkseen tulemaan sieltä ihmisjoukon läpi, joiden sokeat silmät olivat avautuneet, kuurojen korvat avautuneet, rammat, jotka olivat kävelleet, he todella näkivät vaivaa raivatakseen tiensä alttarille. Näin, että oli jo ilta.

Vain muutama minuutti sitten HERRA vei minut Menengai 4:ään. Oli jo ilta ja monet monet rammat olivat parantuneet. Se oli täynnä alhaalla siellä, he halusivat kivuta portaat ylös ja tulla. Heillä on haasteellista päästä tulemaan, koska paikka oli niin täynnä, niin monet ihmiset ovat tiellä. On niin monia rampoja, sokeita ja kuuroja, jotka eivät ole vielä tulleet, koska otamme heidän todistuksensa yksitellen. Alttari on jo täynnä. Siellä on niin monia, niin monia, jotka ovat ulkona siellä, kamppaillen tunkeakseen ja päästäkseen kulkemaan läpi. Saan tietää jopa yhden nimen, joka on Victorine. Victorine.

Yhden heistä tulen tietämään, sillä olen jo puhunut hänen kanssaan. Hän katsoo alas tällä tavoin ja näyttää siltä, että hän oli täysin sokea. Menengai 4:ssa tulee olemaan massiivinen historiallinen vierailu, jonka kaltaista ei ole koskaan ollut maailmassa. HERRA uhkaa parantaa heidät kaikki, kaikki, kaikki! En tiedä mitä tuleekaan tapahtumaan Menengai 4:ssä. Pari minuuttia sitten HERRA vei minut Menengai 4 kokoukseen. Kaikilla ihmisillä, turvamiehillä, seurakunnan palvelijoilla ja lääkäreillä oli haasteena käydä heidät läpi yksitellen, koska heitä oli niin paljon, täynnä.

Jokainen heistä kamppailee raivatakseen tiensä, sitä kapeaa tietä pitkin kivutakseen alttarille, tehdäkseen tiensä, esitellen todistuksensa; Katso sokeat silmäni ovat avautuneet! Katso, voin nähdä! Katso, voin kävellä! Katso, voin kuulla! Katso syöpäkasvaimet ovat hävinneet pois! Haavaumat ovat kuivuneet pois! Katso, nyt olen parantunut!

Puhuin yhden kanssa, luulen, että hänen nimensä on Victorine ja hän katsoo alaspäin tällä tavoin. Hän katsoo alaspäin mattoon. Monet ihmiset näkevät vaivaa raivatakseen tiensä ja kertoakseen, kuinka he olivat raajarikkoja, mutta nyt he ovat kävelleet. Ne rammat, jotka olivat kävelleet, seisoivat siellä jopa pitkän aikaa, seisten jonossa: sokeat, kuurot, mykät, kaikki he yhdessä.

Vain muutama minuutti sitten HERRA vei minut Menengai 4:ään. Oli jo ilta, joten käytimme lamppuja. Olin alttarilla illalla ja lääkäreillä ja seurakunnan palvelijoilla oli todella haasteellista käydä läpi ihmisiä tuoden heidät sieltä läpi. Menengai 4:ssä tulee olemaan uskomatonta! En ole koskaan nähnyt niin massiivista massiivista voitelua. HERRA on todella ladannut, Hän on superladannut Palvelijansa juuri nyt. Voit kertoa siitä rammasta, joka käveli eilen, että Hän on todella superladannut Heidät. Heidän jalkansa ovat loisteliaan kirkkaat ja He sitovat kengännauhoja. Se on valtavaa, sunnattoman suurta, massiivista. En ole koskaan nähnyt sen kaltaista Parantumiskokousta. Oli jo ilta, joten käytimme valolamppuja.

Se oli niin täynnä parantuneita, että et voinut kulkea sieltä läpi. Kukaan ei voinut kulkea sieltä läpi. Lääkäreillä oli haasteellista käydä heitä läpi. Sokeat silmät ovat avautuneet, kuurojen korvat ovat poksahtaneet auki, niin monet rammat olivat kävelleet. Alttari oli jo täynnä, täynnä, täynnä. MESSIAS on Tulossa. He, jotka ovat viisaita, olkaa pyhiä ja vanhurskaita. Vastaanottakaa JEESUS ja olkaa pyhät. MESSIAS on Tulossa. Kiitos.

(6.12.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia