5.9.2019 NÄKY PELJÄTTÄVÄSTÄ ISÄ JUMALAN VIERAILUSTA, JOKA ON TULOSSA YAYA KILIMANIN SUNNUNTAIKOKOUKSEEN 8.9.

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Viime yönä Israelin Väkevä JUMALA, Valtava Vanhurskauden KUNINGAS, Tuomari, koko maailmankaikkeuden Luoja, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA ja ISÄ, Hän, joka valitsi Jerusalemin, koko ihmiskunnan Luoja maan päällä, maan ja sen täyteyden Luoja. Siunatut ihmiset, Hän on Puhunut kanssani viime yönä, koskien Kokousta, joka on tulossa tänä viikonloppuna Yaya Kilimaniin. Nyt, siellä tulee olemaan todella suuri Vierailu Yaya Kilimanissa, väkevä väkevä JEHOVA ELOHIMIN, JEHOVA JAHVEN, JEHOVA SEBAOTIN, JEHOVA ROHIN, JEHOVA TSIDKHENUN, JEHOVA MEKADDISKEMIN, JEHOVA GANAN, Väkevän Väkevän Israelin JUMALAN Vierailu. Ja tässä keskustelussa HERRA on jo vienyt minut tuohon Kokoukseen. Ja tässä Kokouksessa ISÄ JUMALA itse, ISÄ JUMALA itse tulee alas vierailemaan Kokouksessa.

 

Hän on tulossa Vierailemaan Hänen Palvelijoidensa luona, Kahden Palvelijansa luona, jotka palvelevat ja saarnaavat kaiken maan HERRAN edessä, aivan kuten näitte heidän palvelevan Menengai III:sen Kokouksessa, kuten näitte heidän saarnaavan Menengai III:sessa. Kaksi Öljypuuta, joiden HERRA näytti minulle kasvavan täältä maailmasta käsin täältä, ylettyivät melkein Taivaan sisälle, valtavan suuret Puut, mutta ne seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Joten siunatut ihmiset, se Kokous, joka on tulossa Yaya Kilimaniin Nairobissa, se yhteiskokous, joka tulee tapahtumaan siellä, tulee olemaan Mega Kokous. Ja ISÄ JUMALA itse tulee Vierailemaan Hänen Palvelijoidensa luona siellä. Ja olen nähnyt; ensimmäisessä osassa keskustelua näin JUMALAN Pilven tulevan aina Taivaasta saakka. Hän itse tuli koko matkan alas ja vieraili Palvelijoidensa luona, peitti Hänen Palvelijansa Alttarilla. Hän peitti ensimmäisen Palvelijan ja sitten Hän peitti sen toisen Palvelijan. Ensimmäisen Profeetan Ilmestyskirjan luvusta 11, ja sitten toisen Profeetan Ilmestyskirjan luvusta 11. Ne JUMALAN Valtaistuimen Valtavat Taivaalliset joukot, jotka Hän on katsonut sopiviksi Hänen salaisessa viisaudessaan JUMALAN viisauden Oikeussalien ylähuoneissa Taivaassa, ja vapauttanut heidät maan kamaralle, maailmaan, maailmankaikkeuteen.

 

Joten Pilvi tulee alas, koskettaa alas, ja uudestaan, koskettaa alas. Sitten kuulin HERRAN Äänen Sanovan: "Katsokaa tuota! Katsokaa tuota! Katsokaa tuota!" Kuinka Hän tulee, kun Hän tuli alas. HERRAN JEHOVAN, ISÄ JUMALAN itsensä Ääni Sanoi: "Katsokaa tuota! Katsokaa tuota!" Ja Hän kosketti alas maahan. Ja sitten pienen ajan jälkeen, uudestaan tänä aamuna suunnilleen noin kello 05, Hän vei minut Yaya Kilimaniin jälleen, ja näytti minulle tällä kertaa todella korkean Pilarin, todella korkean HERRAN valkoisen loisteliaan Pilven Pilarin. Ensimmäinen Pilvi on sellainen Pilvi, joka tulee ja normaalisti asettuu teltan katolle, missä tahansa he saarnaavatkin. Aivan kuten näimme Nakurun Pääalttarilla. Valtava Mooseksen Pilvi, Mooseksen JUMALAN Pilvi, joka Vierailee Hänen Palvelijansa Mooseksen luona. Hän, joka asettuu, tumma Pilvi, joka asettui teltan katolle Yhdeksännen Kansainvälisen Pastorien ja evankeliumin saarnaajien Konferenssin aikana. Joten tuo Pilvi tulee alas ja koskettaa maahan. Tämä on nyt ISÄ JUMALA itse, Hän koskettaa maahan. Ja Hän tekee sen kahteen kertaan. Hän koskettaa maahan, missä kummatkin Hänen Profeettansa ovat. Joten ensimmäinen kosketus maahan ja toinen kosketus maahan. Sitten Hän Sanoi: "Katsokaa tuota! Katsokaa tuota! Katsokaa tuota!" ISÄ JUMALA itse omalla Äänellään.

 

Ja Hän nosti minut ylös JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsaliin, jotta pystyin näkemään Vierailun Taivaasta käsin. Kuinka Hän tulee Vierailemaan Hänen Kahden Mega kaikista Peljättävimmän, Kiivaimman ja Kuolettavimman Profeettansa luona, jotka on koskaan lähetetty maailmaan. Heidän, joista HERRA Sanoi ääneen kuultavalla Äänellä, että: "Nämä ovat ne Kaksi samaa Enkeliä, jotka tulevat takaisin myöhemmin ja tuhoavat maailman, ja sytyttävät sen tuleen." Nakurun Menengai III Kokouksen jälkeen. Uudestaan, Nakurun Menengai III Kokouksen jälkeen, kun olin takaisin Nairobissa, sinä yönä HERRAN Ääni Puhui, kun olin valmistautumassa tapaamaan Pastoreita monista kansakunnista, jotka olivat kokoontuneet Päätoimistoille tänne. Ja ISÄ JUMALA Sanoi: "Nämä ovat ne Kaksi samaa Enkeliä, jotka tulevat takaisin myöhemmin, KRISTUKSEN Tuhatvuotisen Valtakunnan jälkeen, ja tuhoavat maailman täysin ja sytyttävät sen tuleen." Joten HERRA JAHVE nosti minut ylös Hänen Taivaaseensa, ISÄ JUMALAN Valtaistuinsaliin Taivaan sisällä. Ja tämä on paikka, minne kaikki eivät mene. Ja Hän näytti minulle sieltä käsin, kuinka Hän tulee Vierailemaan Hänen Kahden Mega Profeettansa luona maan päällä.

 

Ja näin ylhäältä käsin, kuinka Hänen Pilvensä, Pilvi, joka nosti Israelin lapset Goshenista Egyptissä ja tuli ja Vieraili heidän luonaan Siinain vuorella ja vapautti heidät Luvattuun Maahan, toi heidät Luvattuun Maahan. Joten näin sen Pilven tulevan Yaya Kilimaniin, kun Taivaan Kaksi Mega Profeettaa, JEHOVA JAHVEN kaikista kunnioitetuimmat Profeetat Taivaan sisällä, kun he palvelivat ja saarnasivat Yaya Kilimanissa, silloin näin Pilven tulevan. Hän tuli alas aina Taivaasta saakka. Taivaassa pystyin nyt näkemään Hänet. Hän näytti minulle, kuinka Hän tulisi nyt vierailemaan heidän luonaan. Hän vieraili ensimmäisen luona ja peitti hänet, ja sen toisen luona. Ja Hän Sanoi: "Katsokaa tuota! Katsokaa tuota! Katsokaa tuota! Valtavalla tavalla, ISÄ JUMALAN Äänellä, HERRAN SEBAOTIN, Sotajoukkojen HERRAN, Taivaan Sotajoukkojen HERRAN, maailmankaikkeuden Luojan Äänellä, Hänen, joka oli, ja on, ja elää ikuisesti, JEHOVA JAHVEN Ääni.

 

Sitten se toinen (keskustelu) tuli noin kello 05 tänä aamuna, kun Hän näytti minulle nyt Hänen Pilvensä valkoisen Pilarin, Hänen oman Läsnäolonsa, Hänen Pyhimmän Läsnäolonsa, Hänen Mahtavimman ja kaikista loisteliaimman Läsnäolonsa, tullen koko matkan alas. Ja Hän tuli alas ja asettui Hänen Palvelijansa päälaelle, Hänen, joka johtaa, Hänen, jonka näette Malakian kirjan luvussa 4. Hänen, joka luvattiin, HERRAN kaikista odotetuimman Profeetan, joka käskee Taivasta avautumaan, ja Taivas avautuu Hänen käskystään Lima Perussa, Kakamegassa, Njorossa, Eldama Ravinessa, Kisiisssa, Lagosissa. Joten valkoinen Pilven Pilari tuli koko matkan alas. Ja Hän nosti minut ylös maan yläpuolelle Taivaaseen, jotta pystyin näkemään, kuinka Pilari tulee alas ja asettuu hänen päälaelleen ja kävelee hänen kanssaan.

 

Mutta sitten, kun ISÄ JUMALA kävelee Hänen kanssaan, kun Pilari menee ylöspäin, näen Pilarin olevan pyöreä. Näen ylhäällä siellä, se on pyöreä. Ja Pilari menee auringon lävitse. Hän näyttää minulle näiden Kahden Profeetan seisovan auringon keskellä. Seisten sisällä auringon keskellä. Ja he seisoivat HERRAN kanssa. Heitä oli siis kolme siellä. Joten HERRA seisoi heidän kanssaan siellä keskellä auringon sydämessä, kun Pilven Pilari tuli ja sitten jälleen asettui hänen päälaelleen. Pilvi liikkui liikkui heidän kanssaan, missä tahansa he saarnasivatkin. Nämä ovat siis todella peljättäviä aikoja seurakunnan historiassa. Voitte nähdä, kuinka tämä maailma on ikääntymässä. Ja voitte nähdä todella selvästi, että MESSIAS on tulossa. HERRAN Kenraalit, jotka tulevat taistelemaan MESSIAAN puolesta, ovat nyt näyttämöllä. He ovat nyt saapuneet. Ja heidän Palvelustyönsä on todella kuolettava, todella peljättävä, koska heillä on nollatoleranssi synnille. Ja he ovat tulleet taistelemaan syntiä ja saatanaa vastaan. Joten se on todella valtava Missio, kun he alkavat levittämään HERRAN suunnitelmaa maailmassa.

 

Ja seurakunnan tulee tehdä parannus ja kääntyä pois kaikesta synnistä; seksuaalisynnistä, seksuaalisesta moraalittomuudesta, eksytyksen evankeliumista, tästä "rahaa rahaa rahaa", joka on seurakunnassa, evankeliumista, joka on horisontaalista, yhdistäen lampaat maailmaan. Ja silti HERRA on Puhunut avoimesti ja Sanonut, että tämä on se hetki valmistautua Taivaan loisteliaan kirkasta Valtakuntaa varten. Hän on jo asettunut hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne, liikkuen hänen kanssaan todella peljättävällä tavalla, puhuakseen tälle sukupolvelle, että hetki valmistautua JUMALAN loisteliaan kirkasta Valtakuntaa varten, on nyt. Joten MESSIAS on tulossa! HERRA vei minut Taivaaseen. Tänä aamuna olin JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalissa Taivaassa, vain muutaman tunnin päässä, vain muutama tunti sitten. Ja Hän Puhui kanssani tästä massiivisesta Vierailusta, joka on tulossa Yaya Kilimaniin.

 

Nämä ovat niitä peljättäviä päiviä, jotka oli luvattu Raamatussa, päiviä, jolloin Jälkimmäinen vahvempi viini, toinen viini tulisi olemaan toiminnassa. Jälkimmäinen Voitelu tulisi olemaan toiminnassa. Ja yhtä ja ainoaa tarkoitusta varten. Ennalleen asettamaan seurakunnan, poistamaan sen luopumuksesta ja halvan armon opettamisesta, jota näet heidän opettavan Usassa ja kaikkialla maailmassa. Ja Aasiassa. He opettavat valheellista armon muotoa, armoa ilman pyhyyttä. Ja silti JEESUS tuli, Hän tuli kuolemaan Ristillä, ja Hän ylösnousi. Kun Hän kuoli, niin väliverho, joka erottaa Kaikista Pyhimmän, repesi, ja Hän päästi seurakunnan sisälle Kaikista Pyhimpään. Pyhimpään paikkaan. Armo oli siis tarkoitettu, jotta seurakunta voisi käyttää PYHÄÄ HENKEÄ ja voisi olla pyhä, olla vanhurskas, olla kypsä, ja ilman ryppyä, ilman tahraa, jotta se voisi periä JUMALAN loisteliaan kirkkaan Valtakunnan. Olen nähnyt seurakunnan sisälle pääsyn Taivaaseen. Ja olen nähnyt seurakunnan, joka pääsee sisälle. Se on pyhä seurakunta, se on HERRAN jäännös. Se on siis velvollisuus, jokainen kristitty on kiinni velvollisuudessa tänä hetkenä varmistaa, että he tekevät parannuksen ja kääntyvät pois synnistä ja omaavat nollatoleranssin synnille, jotta he voisivat nähdä JUMALAN loisteliaan kirkkaan iankaikkisen Valtakunnan.

 

Uudestaan, HERRA on Puhunut kanssani Kokouksesta, joka on tulossa tänä sunnuntaina Yaya Kilimanissa. Ja siinä paikassa tulee olemaan valtava Vierailu. Olen jo nähnyt ne ihmiset, jotka istuvat siellä. Näen monia ihmisiä siellä. Olen nähnyt, kuinka paljon ihmisiä tuli sinne. Jotkut heistä istuvat nurmella, tai paremminkin matolla, joka oli laskettuna sinne. Paljon ihmisiä tuli sinne ja siellä oli valtava Vierailu. Vain muutama tunti sitten HERRA KAIKKIVALTIAS vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa, ja Hänellä oli tämä todella shokeeraava ja valtava keskustelu, koskien MESSIAAN tulemusta ja sitä, kuinka Hän on valmistamassa seurakuntaa. Ja ISÄ JUMALAN itsensä, JEHOVA SEBAOTIN Vierailusta, joka on tulossa Yaya Kilimaniin. JUMALAN Pilvi, ISÄ JUMALA itse tulee Taivaasta vierailemaan Hänen Kahden Valtavan Öljypuunsa luona, Kahden Lampunjalan luona, jotka antavat valkeutta ja seisovat kaiken maan HERRAN edessä.

Rammat ovat kävelleet, sokeat nähneet, mykät puhuvat, kuurot ovat kuulleet, halvaantuneet kävelleet, selkäydinvammat ovat parantuneet, syövät ja kasvaimet ovat kuivuneet pois. Se tulee olemaan todella Mega aikaa Yaya Kilimanissa.

 

HERRA Siunatkoon teitä. Eikö HERRA olekin Puhunut tämän sukupolven kanssa? Eikö JEHOVA olekin Puhunut kanssanne todella peljättävällä tavalla. MESSIAS on tulossa! Valmistakaa HERRALLE Tie. Tämä on Hänen Äänensä, josta kirjoitettiin, että katso, Minä lähetän teille Sanansaattajan kulkemaan edellänne ja valmistamaan tienne, tuomaan teidät Luvattuun paikkaan. Ja jos kuuntelette häntä, hän tulee johdattamaan teidät siihen Lupaukseen. Mutta pyydän, älkää näyttäkö kapinaanne ja luopumustanne hänelle. Sillä olen asettanut Nimeni häneen, olen asettanut Kirkkauteni häneen, olen asettanut auktoriteettini häneen, olen asettanut voimani häneen. Joten pyydän anoen, älkää näyttäkö mustamaalaustanne, pahanpuhumistanne, herjaustanne hänelle. Mutta jos kuuntelette häntä, hän tulee tuomaan teidät siihen Lupaukseen. He, joilla on korvat, kuunnelkoot, mitä HERRAN Henki on Puhunut tänä aamuna. Todah Shalom, Shalom chaverim, Baruch Hashem, todah Hashem, todah todah. Boker tov. Shalom.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 5.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia