5.8.2020 PROFETIAN TÄYTTYMYS SUURESTA RÄJÄHDYKSESTÄ BEIRUTISSA, LIBANONISSA

Siunatut ihmiset, nämä ovat absoluuttisesti tuoreimmat uutiset! Nämä ovat absoluuttisesti shokkiuutiset, siunatut ihmiset. Profetia, jonka puhuin 4.2.2013 ja profetia, jonka puhuin elokuussa viime vuonna 2019, on täyttynyt Libanonissa, kun sanoin profetiassa 2013, että tulisi olemaan valtava räjähdys. Se näyttää aivan kuin kemikaalilta tai aseilta, tai kemikaali-aseelta. Tulee olemaan valtavan suuri räjähdys ja se tulee ravistelemaan maata hyvin väkevällä tavalla. Osoitin tuohon alueeseen, sanoin 2013, että en tiedä onko se Syyrian ympärillä siellä.

Sitten koittaa viime vuosi 2019, jolloin sanoin, että on valtavan suuri räjähdys, joka tuntuu aivan kuin maanjäristykseltä. Juoksimme ja kun juoksimme, kysyimme, että onko se maanjäristys vai räjähdys? Luulimme sitä maanjäristykseksi. Ihmiset sanoivat: maanjäristys, maanjäristys, maanjäristys! Juoksimme ja HERRA laittoi minut sinne Libanoniin. Juoksin ja kysyimme, onko se maanjäristys vai räjähdys? Sitten myöhemmin tajusimme, että se oli valtavan suuri räjähdys, josta nousi valtavan suuri savu. Sanoin ei! Se näyttää räjähdykseltä, ei se ole maanjäristys. Tämä on tarkalleen se tapahtuma, mikä tapahtui Beirutissa, Libanonissa eilen.

Se ravisteli koko kaupunkia. Lasinsirpaleita. Ihmiset juoksivat luullen sen olevan maanjäristys, ainoastaan ymmärtäen sen olevan räjähdys. Elin nähdäkseni tuon päivän eilen. Näette paljon rakennuksia ja autoja heitettyinä ulos tieltä, ajoneuvoja lentäneenä pois. Uudestaan, jos kuuntelette tuota profetiaa, profetiaa, jonka annoin 4.2.2013, sanoin, että se olisi kemiallisia aseita, jotka räjähtäisivät. Sanoin tuolla alueella, Syyrian ympärillä lähellä Israelia. Sitten tämän jälkeen viime vuonna HERRA laittoi minut jälleen Libanoniin ja juoksin ihmisten kanssa ja sanoimme: maanjäristys, maanjäristys, maanjäristys, maanjäristys! Juoksimme ja sitten pysähdyimme sanoen ei! Onko se todella maanjäristys vai räjähdys?

Kuulette minun sanovan tuossa profetiassa, sanon ja sitten se toinen räjähdys tulee Booom! Ja valtavan suuri savu, valtavan suuri savu nousee ylös. Sanon ei! Se on räjähdys, ei se ole maanjäristys! Se on räjähdys ja juoksemme, sillä kaikki ikkunat ovat rikki, rakennukset tärisevät. Koko kaupunki on täysin ravisteltu. Tässä profetiassa sanoin, että kun näette näiden tapahtumien tapahtuvan, silloin tiedätte, että MESSIAS on tulossa. MESSIAAN Tulemus on tullut lähemmäs.

Kuinka shokeeraavaa aikaa, siunatut ihmiset, nähdä kieleni sanojen täyttyminen. Ihmiset juoksivat ja sanoivat, että se ravisteli koko Beirutin kaupunkia. Se ravisteli, aivan kuin maanjäristys. Ihmiset luulivat sitä maanjäristykseksi, sillä kaikki ikkunat olivat pirstaleina. Rakennukset järkkyivät, autot, ajoneuvot olivat heitettyinä ulos teiltä ja tiet olivat haljenneet. Tiet ovat haljenneet siellä. Rakennuksia on romahtanut alas, suuri määrä rakennuksia siellä alakaupungilla, satama-alueella rakennuksia on pirstaleina. He juoksivat, he sanoivat, 'Se on maanjäristys, se on maanjäristys!' vain huomatakseen, että se on räjähdys. Joten HERRA laittoi minut elämään eilen Libanonissa ja näkemään tämän valtavan, uskomattoman räjähdyksen. Nämä ovat hyvin hyvin shokeeraavia aikoja, siunatut ihmiset. Nämä ovat hyvin hyvin shokeeraavia aikoja.

Uudestaan, tuoreimmat uutiset! Tämä on profetian täyttyminen, siunatut ihmiset. Profetian täyttyminen. HERRA JEHOVA, Hän Puhui kanssani paljon aiemmin, 4.2.2013, kun sanoin, että tulee olemaan valtavan suuri räjähdys. Se näyttää aivan kuin kemiallisia aseita tai räjähteitä laitettuna yhteen. Mutta tulee olemaan valtava, se tulee lähettämään valtavan savun, savuräjähdyksen taivaalle. Valtava räjähdys.

Sitten 2019, kun se on tulossa lähemmäksi, silloin HERRA asettaa minut tuohon kaupunkiin, joten juoksemme. On valtavan suuri räjähdys, joten juoksemme ja kun se ravistelee kaupunkia, sanomme: 'Se on maanjäristys, maanjäristys, maanjäristys'. Juoksemme ja huudamme, 'maanjäristys, maanjäristys!', mutta eräänä hetkenä pysähdyimme ja sanomme, 'Ei, onko se todella maanjäristys, vai onko se räjähdys?' Silloin toinen räjähdys räjähtää, buuum! Silloin sanomme, 'Ei ei ei ei, se on räjähdys, se on räjähdys! Ei se ole maanjäristys, se on räjähdys.' Hän laittaa minut Beirutiin. Valtava valtava hetki maan kamaralla. MESSIAS on tulossa. Tämän hetken ahdistus on täällä. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset.

Uudestaan, nämä ovat tuoreimmat uutiset! HERRAN Profetia, jonka annoin 2013 ja myös viime vuonna 2019, juosten Libanonin kaduilla, HERRA laittoi minut sinne, Beirutin kaduille. Juoksin ja huusimme, 'maanjäristys, maanjäristys!', sillä rakennukset olivat pirstaleina. Valtava rakennusten järkkyminen halkaisi auki teitä. 'Maanjäristys, maanjäristys, maanjäristys!', juoksimme. Sitten pysähdyimme ja sanoimme, 'Ei, onko se todella maanjäristys, vai räjähdys?' Tuossa profetiassa, kuulette minun sanovan, 'me pysähdyimme ja kysyimme, 'Onko se todella maanjäristys, vai räjähdys?' Silloin toinen räjähdys räjähtää. Sitten sanomme, 'Ei ei ei, se on räjähdys, se on räjähdys. Se ei ole maanjäristys.' 'Se näyttää aivan kuin räjähdykseltä, joka on ravistellut kaupunkia.'

Juoksemme, Hän laittaa minut sinne juoksemaan ihmisten kanssa. On lasia pirstaleina kaikkialla. Kuvailin sen valtavan suuren savun, joka nousee ylös sieltä. Tämä on todella shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa. MESSIAS on tulossa. HERRAN Väkevimmät Profeetat ovat maailmassa, he ovat maan kamaralla, he kävelevät maailmassa. MESSIAS on tulossa. Ihmeellinen, ihmeellinen hetki seurakunnassa.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 5.8.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia