5.3.2020 NÄKY YLÖSTEMPAUKSESTA

Rakkaat ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani tänään. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään. Suoraan istuen Toimistossa siellä tänään, silloin HERRA vei minut hiukan transsiin ja menin siihen nukahtaessani, ja sitten seuraavana hetkenä ymmärsin, että ylöstempaus oli tapahtumassa. Uudestaan, istuen Toimistossa täällä, Päätoimistoilla täällä, silloin HERRA laittoi minut menemään transsiin, nukahtaen tällä tavoin. Kun nukahdin, silloin seuraavana hetkenä Hän antoi minun ymmärtää, että ylöstempaus oli tapahtumassa ja ihmisiä oltiin ottamassa ylös.

 

Nämä ovat siis todella todella tärkeitä päiviä, siunatut ihmiset. Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Kuitenkin aikakauden voimme nähdä; voitte nähdä uutisissanne aikakauden. Uudestaan, tein töitä Toimistossa täällä ja istuin siellä ja sitten nukahdin. Sitten seuraava asia, minkä huomasin, oli, että seurakunta oli otettu pois. Huomasin, että ihmiset Päätoimistoilla oli otettu ylös. Joten HERRA vihjaa siihen, mitä on tulossa. Raamattu sanoo todella selvästi tässä 1. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 4 jakeesta 13 eteenpäin, Hän Sanoo:

 

"Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan."

 

Sitten Hän Sanoo:

 

"Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla."

 

Uudestaan, tiedämme todella hyvin, että aikakausi on muuttunut. Voimme nähdä sen todella selvästi maailmanlaajuisesti nyt. Mutta tänään istuen Toimistossa siellä, katsoen ulos ikkunasta, silloin HERRA varastaa minut pois uneen, transsiin, ja silloin ymmärrän, että ylöstempaus tapahtui. On aivan kuin Hän olisi hidastanut sen, joten ylöstempaus oli tapahtumassa. Sitten olin shokissa, sillä tiimi Toimistossa, HERRA antoi minun ymmärtää, että HERRA oli ottanut heidät.

 

MESSIAS on tulossa. Valmistetaan tie HERRALLE. Tehdään parannus ja vastaanotetaan JEESUS Herraksi ja Vapahtajaksi ja eletään pyhää elämää. Ja täytetään kaikki vanhurskaus ottamalla täysi upotuskaste ja sitten kaste PYHÄSSÄ HENGESSÄ. HERRA on Puhunut Sanansaattajilleen MESSIAAN tulemuksesta.

 

Muistakaa, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Mutta tulee aina olemaan todella hyödyllistä jokaiselle elävälle olennolle, että heidät löydetään valmiina ja pyhänä. Vanhurskaus on se hieno pellava, jonka tämän päivän seurakunta, nykypäivän seurakunta tarvitsee, nähdäkseen Taivaan loisteliaan kirkkaan Valtakunnan. HERRA Siunatkoon teitä. Todah Shalom, yom tov.

 

5.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia