5.12.2021 PROFETIA PARANTUMISVOITELUSTA MENENGAISSA & MAANJÄRISTYS TULOSSA USAAN & MASSIIVISET SIUNAUKSET PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN SEURAKUNNILLE

5.12.2021 PROFETIA PARANTUMISVOITELUSTA MENENGAISSA & MAANJÄRISTYS TULOSSA USAAN & MASSIIVISET SIUNAUKSET PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN SEURAKUNNILLE

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä ja tässä keskustelussa viime yönä HERRA on näyttänyt minulle monia ihmisiä, jotka tulevat parantumaan, ja on paljon parantumisia, joita tulee tapahtumaan Menengai 4:ssä. Jotkut niistä tulevat tapahtumaan tämän hetken ja Menengai 4:n välillä. HERRA näytti minulle paljon parantumisia, joita tulee tapahtumaan, paljon ihmisiä, jotka ovat parantuneet, rampoja, todella paljon rampoja. 

Näen tämän tietyn naisen, hänen oikea jalkansa oli täysin rampa, nyt astuvan alas. Näen sokeita silmiä, paljon sokeita silmiä, paljon sokeita, jotka tulevat näkemään. Joidenkin heidän silmänsä ovat täysin tuhoutuneita ja HERRA KAIKKIVALTIAS tulee parantamaan heidät. Se tulee olemaan suuri Parantumiskokous ja massiivinen massiivinen Voitelu, jonka HERRA on vapauttanut Menengai 4:selle, jotta Hän voisi auttaa kansaansa, parantaen Hänen ihmisiään ja vapauttaen heidät kaikista tiloista ja sairauksista, missä he ovat. Tämä on siis todella voimallista aikaa seurakunnan historiassa. 

Tiedätte, että aloitamme HERRAN Pyhän täyden kuivapaaston toisen osuuden. Toinen osuus alkaa heti, se alkaa suoraan nyt auringonlaskun aikaan, valmistaen meidät paastoamisen hyötyjen tähden. Tämä on se, mikä tekee erotuksen meidän ja minkä vain muun seurakunnan välillä, jotka rypevät synnissä, sillä aika tulee meille, jolloin meidän tulee noudattaa paastokautta ja leikata pois liha ja himo, seksuaaliset syntisen lihan himot, kaikki ne himot, jotta voitte nyt olla hyvin linjassa HERRAN kanssa ja HERRAN HENGEN kanssa. 

Näen monia parantumisia, joita tulee tapahtumaan. Näen sokeita silmiä, jotka tulevat avautumaan. Luulen, että tämä on nainen, silmät olivat täysin tuhoutuneet todella, ne ovat punaiset väriltään, täysin tuhoutuneet, hän ei pystynyt näkemään, mutta HERRA avasi ne. On niin paljon rampoja, jotka kävelevät halki Menengai 4:sen, jotka tulevat nousemaan ylös tuona hetkenä, kun HERRA tuo Hänen Palvelijansa Kokoukseen. HERRA tulee kirjaimellisesti kävelemään sisälle kanssani, Hän tulee kävelemään sisälle Hänen Palvelijoidensa kanssa HERRAN KAIKKIVALTIAAN loisteliaaseen Kokoukseen, väkevään väkevään Herätys- ja Parantumiskokoukseen Menengailla, Menengai 4:sella. 

Tämä on siis hetki, aivan kuin ei mikään muu aikaisemmin. Kaikki valmistautukaa todella todella hyvin parannuksenteossa ja syvässä kunnioituksessa, JUMALAN pelossa, suuressa odotuksessa Vierailuanne varten. Nyt on kansallinen kaste, joka on meneillään, kasteherätys, kansallinen kasteherätys on iskenyt maahan. Ihmisiä kastetaan kaikkialla halki maan, valmistautumisessa tähän valtavaan HERRAN Vierailuun. Tämä on yksi tavoista, joita HERRA käyttää mittaamaan valmistautumistanne tuota päivää varten, ylöstempauksen päivää varten, MESSIAAN tulemuksen päivää varten. 

Numero 2) olen nähnyt maanjäristyksen. HERRA on Puhunut kanssani maanjäristyksestä, todella massiivisesta maanjäristyksestä, joka ravistelee maata. Tiedän, että olen antanut HERRAN Tuomion Amerikan Yhdysvaltoja vastaan. Olen iskenyt Usaa HERRAN Tuomiolla, ja tuossa Tuomiossa Washingtonin monumentti tulee sortumaan. Se tulee murtumaan palasiksi. Tuossa Tuomiossa puolet, melkein puolet, puolet kansallisesta katedraalista Washingtonissa, se on se, missä tunnetut, presidentit ja kaikki menevät kokoukseen. Hän tulee tuomaan sen alas. Olen nähnyt puolet siitä romahtavan Sanojeni kautta, kun käänsin kasvoni; HERRA pyysi minua kääntämään kasvoni kohti Usaa. 

Olen nähnyt myös puolet Capitol Hillin kupolista, tämä on nyt voiman istuin, jossa Usan kongressi ja Usan senaatti istuvat. Näen puolet kupolista tuhoutuvan ja näen aivan kuin se olisi yöaikaan. En tiedä, onko se yöaikaan tapahtuva raportointi, vai yöaikaan, kun maanjäristys tapahtuu. Sitten olen nähnyt tuon maanjäristyksen ravistelevan valkoista taloa todella rajusti, niin että vettä tuli alhaalta käsin, valkoisen talon alapuolelta ja alkoi tulvimaan siellä. 

HERRA on siis käskenyt parannuksenteon Usan kansakunnalta homoseksuaalisuuden tähden, jota on siellä, marihuanan laillistamisen, aborttien laillistamisen, homoseksuaalisuuden laillistamisen tähden, väärien profeettojen tähden, joita näette siellä, joiden profetiat eivät koskaan täyty. He saarnaavat vatsan evankeliumia, he saarnaavat maailman asioita, keskittäen seurakunnan maailmaan, johdattaen seurakunnan harhaan. HERRA tuo siis tuomion noille väärille profeetoille ja valheapostoleille, väärille opettajille väärän evankeliumin kanssa ja sille valheelliselle seurakunnalle, joka on Usassa, kuten voitte nähdä, jossa naiset ovat puolialasti, he menevät seurakuntaan, miten haluavat ja he syöksevät moraalittomuutta. Kaikesta tästä puhutaan 2. Pietarin kirjeessä luvussa 3, jos luette jakeet 1-3, jossa Hän Sanoo, että väärät opettajat tulevat ja asettavat evankeliumin, joka on sensuaalinen, irstas, tarkoittaen, maailmallinen evankeliumi, joka mainostaa seksuaalisyntiä, kaikkea yllä olevaa, seksuaalisyntiä.

Olen siis nähnyt todella massiivisen maanjäristyksen, josta HERRA on Puhunut kanssani, ja tiedätte, että Usa seisoo Tuomittuna juuri nyt Hänen kauttansa, joka Puhuu kanssanne, elleivät he tee parannusta. Kaikki he, yhdessä kaikkien seurakuntien kanssa, alkaen Usan presidentistä Joe Bidenistä alas kaikkiin, elleivät he kokoonnu yhtenä miehenä ja tee parannusta ja käänny pois synnistä. HERRA vaatii, että he kutsuvat minut sinne johtamaan heidät kansalliseen parannuksentekoon. JUMALA on hyvin spesifinen ja tarkka Hänen teissään. Ette voi taivutella sitä, ette voi neuvotella sen kanssa, ette voi kiistää sitä, tai ette voi toivoa sitä pois. 

HERRA on Puhunut Tuomion, ja maanjäristys, joka ravistelee, en tiedä tarkalleen, missä se on, mutta sanoin, että tiedän, maan, jota olen lyönyt maanjäristyksen Tuomiolla, joten ehkä tuo maanjäristys tapahtuu missä vain, mutta olen nähnyt maanjäristyksen, joka on tulossa, ja kaikkien tulee olla valmiustilassa, tehden parannusta ja ollen oikeamielisiä HERRAN edessä, sillä nyt on todella selvää, että MESSIAS on tulossa. 

Uudestaan, haluan Siunata kaikkia seurakuntianne, missä olette istumassa, valmistautuen tämän päivän palvontakokousta varten, palvomaan HERRAA JEESUSTA ja palvomaan JUMALAN PYHÄÄ HENKEÄ, palvomaan ISÄ JUMALAA KAIKKIVALTIASTA. Tämä on todella mahtavaa aikaa, että teille on annettu tuo etuoikeus. Käsittelen seurakuntaa Kiinassa, jossa on vainoa JEESUKSEN palvomisen tähden. Käsittelen joitakin hyvin vakavia asioita siellä Kiinassa, jossa ihmisiä vainotaan hyvin ankarasti sen tähden, että he palvovat JEESUSTA. On siis todella vakava asia, että HERRA voi antaa teille tämän edun ja etuoikeuden palvoa Häntä vapaasti, sillä tiedättehän, Hän loi heidät Kiinassa. 

Mutta olen tullut Siunaamaan teitä, kun istutte seurakunnissanne, Siunaamaan perheitänne, Siunaamaan kristillistä elämäänne, pelastustanne, vanhurskauttanne, Siunaamaan ikuisuuttanne, jotta voisitte päätyä Taivaaseen, jotta paholainen voisi hävitä, jotta JEESUS voisi voittaa, että kun istutte seurakunnissanne, niin olette todella vakavissanne ja päättäväisiä, että olette tulleet etsimään JUMALAN Valtakuntaa. Ette ole tulleet katselemaan tyttöä, ette ole tulleet katselemaan miestä, joka normaalisti istuu siellä ja tuijottaa sinua, tai tyttöä, joka istuu jossakin ja katselee sinua, ei! Varmistakaa, että kun olette siellä, niin palvotte HERRAA lujasti, täysillä, sillä tämä on etu ja etuoikeus. Muilla ei ole sitä etuoikeutta kokoontua. 

HERRA siis Siunatkoon teitä, kun palvotte tänään, mutta olen nähnyt monia parantumisia, joita tulee tapahtumaan tämän hetken ja Menengain välillä. Rammat kävelevät, sokeat silmät avautuvat, kuurot kuulevat, niin monia, olen nähnyt myös haavaumia, olen nähnyt myös paljon haavaumia, heitä, joilla oli vakavia haavaumia kasvoissa, jotka kuivuvat pois hetkessä, ja todella rappiotiloja, melkein kuolemaan johtavia, luulen, että ne ovat kuolemaan johtavia. Sairaalat ovat antaneet periksi, ja heidät parannetaan. Menengai 4 tulee siis olemaan massiivinen. 

HERRA Siunatkoon teitä. Olen Siunannut teitä kaikkia JEESUKSEN väkevässä Nimessä, ja olen peittänyt kaikki seurakuntanne väkevällä JEESUKSEN ikuisella Verellä, jotta jopa, kun palvotte siellä, olette täysin HERRAN peittämiä. Jopa Piispat, Pastorit, papisto kaikkien muiden lisäksi, seurakunta, kuka tahansa tarvitseekin parantumisensa, voi vastaanottaa parantumisensa tämän hetken ja sen suuren Kokouksen välillä, jopa siinä suuressa Kokouksessa. Olemme todella hämmästyneitä siitä määrästä, jonka näemme. Yksin Ugandasta yli 400 Pastoria ja edustajaa. Emme tiedä, kuinka monta bussia se on, onko se 20 vai 26 bussia. Sitten ulkomailta määrä on todella suuri. Vastaanotamme paljon sähköposteja ja lentolippuja kaikkialta maailmasta. Ihmisiä tulee joka puolelta maailmaa, Kanadasta, mistä vain Euroopasta, Ranskasta, kaikkialta, Italiasta. 

Tämä on siis todella suurta aikaa. Ota hyöty irti tästä. Kysy itseltäsi, kuinka tämä Vierailu on muuttanut vaellukseni KRISTUKSEN kanssa? Muistakaa, että kaikki tämä on tehty valmistamaan Tietä MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Kysy siis aina itseltäsi, tee aina hengellistä tarkastelua, että tänään, kun menin seurakuntaan, kuinka paljon parempi olen eilisestä? Tällä viikolla, kun menin seurakuntaan, miten olen parempi viime viikosta, sillä tiedättehän, että teidän kuuluu kasvaa Kirkkaudesta Kirkkauteen. Olen Siunannut teitä JEESUKSEN väkevässä Nimessä, näin tulee olemaan, Aamen. 

(Profetia 5.12.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia