5.12.2019 PROFETIA KAHDESTA OLIIVIPUUSTA, JOTKA SEISOVAT KAIKEN MAAN HERRAN EDESSÄ - LISÄÄ ILMESTYSTÄ

Siunatut ihmiset, tämä on jatkoa sille keskustelulle, joka vallitsee tällä hetkellä, keskustelulle, joka HERRALLA on seurakunnan kanssa, kun HERRA, Hän nosti minut ylös Taivaaseen, ja sitten Hän näytti minulle ylhäältä käsin ne Kaksi Öljypuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Eilen me kuulimme ja näimme. On jo Herätys meneillään valmistaen sukupolvea MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Tänä hetkenä on absoluuttisen selvää jokaiselle elävälle olennolle, että MESSIAS on tulossa, ja kansakuntien tulee valmistautua absoluuttisessa vanhurskaudessa ja olla pyhät KUNINKAAN tulemusta, MESSIAAN tulemusta varten. Tämä on siis tämän koko keskustelun keskiö.

 

Joten eilen jälleen, heijastaen taaksepäin siihen samaan keskusteluun, jolloin HERRA, Hän nosti minut ylös Taivaaseen, ja sitten Hän näytti minulle ne Kaksi Öljypuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Tuossa keskustelussa eilen, näimme suuremman ilmestyksen tästä Mega ilmestyksestä, jonka HERRA on laskenut kansakuntien eteen tänä hetkenä. Keskeisenä siinä oli se tosiasia, että HERRA eilen paljasti, Hän antoi suuren ilmestyksen maailman kansakunnille, ja erityisesti KRISTUKSEN seurakunnalle, että ne Kaksi Mega Profeettaa, Profeetat Ilmestyskirjan luvusta 11, muinaiset Profeetat ja JAHVEN ystävät, heidät on lähetetty teille, kertomaan teille MESSIAAN loisteliaan kirkkaasta tulemuksesta ja ohjeistamaan teitä, kuinka valmistautua MESSIAAN tulemusta varten, ohjeistamaan teitä vanhurskauden ajankohdasta, että tämä on pyhyyden ajankohta, ajankohta parannuksenteolle ja synnistä pois kääntymiselle, että tämä on aikakausi, kausi omata nollatoleranssi synnille.

 

Näimme siis todella selvästi, että kummallakin heistä on kaksi muotoa, kaksi hengellistä muotoa, kaksi muotoa siinä mielessä, että heidän Voitelullaan ja auktoriteetillaan on kaksi muotoa. Näimme hyvin selvästi, kun luimme eilen Ilmestyskirjan luvusta 11, jakeesta 3 ja jakeesta 6, että kummatkin heistä voivat kirjaimellisesti sulkea Taivaan tai käskeä Taivaita avautumaan, ja samanaikaisesti myös iskeä maata ruttotaudeilla ja muuttaa veden vereksi. Ja heitä on Kaksi. Yksi heistä, sillä "samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen", niin Yksi heistä kuoli ja Arkkienkeli nosti hänet ylös ja hänet nostettiin ylös kuolleista JUMALAN Valtaistuimen luona. Olen nähnyt nämä tapahtumat; he ovat tietoisia, kummatkin heistä ovat tietoisia näistä tapahtumista. Ja toinen heistä on Enkeli, joka otettiin ylös Tulivaunuissa.

 

Joten siinä ilmestyksessä, jonka HERRA antoi eilen, haluan vain lisätä yhden asian tänään tähän jälleen, että silloin HERRA Puhui ääneen kuultavalla Äänellä. Kun HERRA näytti minulle heidät Kaksi seisomassa kaiken maan HERRAN edessä, silloin HERRAN Ääni Puhui ja Hän Sanoi: "Minne tahansa kumpi tahansa heistä meneekin, toisen heistä tulee olla siellä". Toisin sanoen, kummatkin heistä menevät samaan paikkaan samaan aikaan kaikkialla tällä Missiolla. Eli minne tahansa kumpi tahansa heistä meneekin, toisen heistä tulee olla siellä. Heitä on siis aina Kaksi. Yksi aina näkymättömässä ruumiissa, mutta monesti HERRA tuo JUMALAN ilmestyksen, Hän tuo ISÄ JUMALAN ilmestyksen. Joten ihmiset voivat nähdä hänet, joka on ikuisessa kuolemattomassa loisteliaassa ruumiissa.

 

Ja kun Hän esitteli heidän luonteensa, että kummatkin heistä ovat kahdessa muodossa tässä Mega Mega HERRAN Vierailussa, joka tapahtui toissa päivänä, silloin HERRA esitteli myös suoran Pilarin, suoran Pilarin, joka tulee alas Taivaasta, ja laskeutuu heidän päälaelleen, kuvaillen ja osoittaen sukupolvelle heidän vanhurskautensa ja heidän pyhyytensä ja heidän suorassa seisomisensa HERRAN edessä. Heidän Voitelunsa suuruus, jota he kantavat, on myös kuvailtu niiden Kahden Öljypuun Mega koon suuruudessa. Todella vahvat ja ne ylettyvät melkein koko matkan Taivaaseen saakka.

Mutta jopa kaikista tärkeimpänä sen jälkeen, kun HERRAN Ääni Puhui, osoittaakseen, että kummallakin heistä on kaksi Voitelua heidän operoidessaan; yksi kuolemattomassa ruumiissa ja se toinen fyysisessä ruumiissa. Monta kertaa he kulkevat niiden kahden aseman välillä koko ajan, koko ajan, niin että alat keskustelun tämän kanssa, ja siihen mennessä, kun päätät puhelun täällä radiossa, niin päätät sen toisen kanssa.

 

Sitten ISÄ JUMALA, Hän silloin allekirjoitti kummankin heidän Kahden identiteetin. Voitte nähdä siinä paperin palassa, jonka Hän laski alas, allekirjoittaen heidän kummankin Kahden identiteetin paperin palalle, silloin Hän allekirjoitti neljä kertaa. Ensimmäinen allekirjoitus ja sitten Hän laittoi toisen sen alle. Seuraava allekirjoitus ja sitten Hän laittoi toisen sen alle. Joten näitte neljä allekirjoitusta. Sitten ISÄ JUMALAN Käsi esitteli sen paperin palan, ja Hän Sanoi, että ne ovat tässä muodossa. Joten Yksi voi sulkea Taivaan ja myös käskeä JUMALAN Pilven tulevan, JUMALAN, Hänen Ystävänsä tulevan hänen luokseen. Ja Toinen tekee saman. Sitten HERRA otti paperin palan Taivaassa ja Hän allekirjoitti sen neljä kertaa. Sitten Hän toi sen Kädellään ja toi hyvin lähelle silmiäni.

MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Eikö HERRA olekin antanut teille valtavan ilmestyksen tälle hetkelle? Eikö JEHOVA JAHVE olekin Puhunut tälle sukupovelle? Eikö HERRA olekin Puhunut teille? Olkaa pyhät ja valmistakaa tie MESSIAAN tulemusta varten. Jatkan tulemaan teidän luoksenne, miten HERRA sallii minun paljastavan sitä suurempaa ilmestystä, joka tapahtui tässä keskustelussa, joka hallitsee tästä hetkestä eteenpäin, halliten juuri nyt seurakunnassa.

 

Valmistakaa tie. Olen nähnyt HERRAN ottavan seurakunnan, pyhän seurakunnan, loisteliaan kirkkaan seurakunnan. Heidät nostettiin ilmaan, ja HERRA nosti minut ylös taivaan yläpuolelle ja näin edeltä käsin heidän sisäänpääsynsä. He ylittivät minut tällä tavoin, yllä, edelläni, minun edessäni tällä tavoin. Taivas avautui ja he koskettivat loisteliaan kirkkaita Portaita heidän mennessään sisälle. Sitten Taivas sulkeutui, ja näin niiden Kahden Profeetan alkavan heidän Missionsa toisen vaiheen tässä maailmassa. MESSIAS on tulossa, valmistakaa HERRALLE tie.

 

On keskustelu, joka on meneillään uutisissa nyt, koskien Irania, joka on valmistamassa ydintaistelukärkiä. Ranska, Saksa, Hollanti, Britannia, he ovat nyt virallisesti syyttäneet Irania YK:lle, että Iran valmistaa ydinaseita, ohjuksia, joilla on kapasiteetti kantaa ydintaistelukärkiä. Nyt muistakaa, että kaikissa näissä Profetioissa, joissa kerroin teille, että kaksi ohjusta menevät ja iskevät, tullen Israelista ja iskevät ydinvoimalaan Iranissa vuoren juurella, kaikki nämä tapahtumat liittyvät MESSIAAN tulemukseen. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Johdon vaihtoja tapahtuu Israelissa. Benjamin Netanyahu astuen sisälle tullen ulos, astuen sisälle tullen ulos. Eikö HERRA olekin Puhunut kanssanne?

 

Näen itseni seisomassa JUMALAN Valtaistuimen edessä ja vaatteeni on täysin kirkastettu ja loisteliaan kirkas. Ja näen JUMALAN Karitsan tulevan koko matkan Valtaistuimen luota, JUMALAN loistelias Karitsa tuli koko matkan Valtaistuimelta, ja Hän tuli koko matkan alas ja Hän tuli jalkojeni juureen täällä. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom, laila tov. Laila tov chaverim. Todah todah, Shalom todah.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 5.12.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia