5.12.2018 PROFETIA MASSIIVISESTA HERÄTYKSESTÄ TULOSSA KANSAKUNTIINSiunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani eilen yönä, viime yönä. Tuossa keskustelussa HERRA näytti, että tulee olemaan hyvin hyvin suuri Herätys, tämän tason massiivinen Herätys. Kaikki kansakunnat, jotka tulevat kuuntelemaan HERRAN Ääntä, tulevat ottamaan osaa tähän Herätykseen. Se tuo paljon Raamatun opiskelua kyliin, alhaiset ihmiset istuvat siellä ja opiskelivat Raamattua kodeissa.


Tämä on hyvin voimallista aikaa. Kuten sanoin, tämä on hyvin voimallista aikaa seurakunnan historiassa. Uudestaan, haluan toistaa, mitä HERRA on Puhunut. Eilisyönä, tullessa aamua kohden, sitä päivää, joka on tulossa loppuunsa Itä-Afrikan aikaan täällä. HERRA JEHOVA näytti sen valtavan Herätyksen, joka on tulossa räjähtämään tähän maahan ja kaikkiin muihin kansakuntiin, jotka tulevat seuraamaan tätä HERRAN Ääntä, jossa ihmiset tekevät työtä ja HERRAN Palvelijat kuuntelevat PYHÄN HENGEN Ääntä, joka ohjeistaa seurakuntaa mitä tehdä nyt, joka on parannuksenteko, palaaminen pyhyyteen, kääntyminen vanhurskauteen.


HERRA näytti minulle, kuinka paljon ihmisiä pääsi töistä ja he kiirehtivät Raamattutunnille ja oli näitä isoja Raamatun opiskelupaikkoja ihmisten kodeissa ja joissakin huoneissa seurakunnissa. Ihmiset juoksivat Raamattujen ja muistivihkojen kanssa. HERRA vei minut sinne. Kävelin jo heidän keskuudessaan. Ihmisillä oli vihkoja ja Raamatun opiskeluita oli meneillään. Näin ihmisten tapaavan kylissä kodeissa, kiirehtien, Raamattujen ja vihkojen kanssa ja siellä pidettiin Raamattutunteja, pyhän Sanan, parannuksenteon sanoman, vanhurskauteen kääntymisen sanoman kanssa. Pyhyyteen kääntymisen sanoma saarnattiin, MESSIAAN Tulemuksen sanoma, Kristuksen morsiamen valmistautumisen sanoma, valmius, morsiamen olla valmis, Vaatteen sanoma.


Joten he kuuntelivat mitä HERRAN Kaksi Profeettaa käskivät ja ohjeistivat JUMALAN Valtaistuimelta ja sitten saarnaten muille lampaille ja ihmisille seurakunnassa ja kylissä. Se oli valtavan kaunista katsella. Se oli voimallisen kaunista katsella. Joten kaikki kansakunnat, jotka tulevat kuuntelemaan tätä, kiinnittäen huomion HERRAN Ääneen, eikä seuraten sydämensä välinpitämättömyyttä, eikä seuraten ihmisen kopeutta, eikä seuraten ihmisen ylpeyttä, jonka näet toisissa kansakunnissa, niin sanotuissa kehittyneissä maissa tai mitä tahansa kansakuntia ne ovat.


Tämä valtava ylpeys, jonka näet Pastoreissa ulkona siellä. He, jotka nöyrtyvät ja seuraavat HERRAN Ääntä tässä hetkessä, sitä Ääntä, jonka HERRA on nostanut nyt ohjeistamaan ja valmistamaan kansakunnat ja valmistamaan seurakunnan MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, he tulevat näkemään Herätyksen valtavat urotyöt, he tulevat näkemään massiivisen Lopunajan Herätyksen. Ja HERRA on käyttänyt Keniaa tänä luokkahuoneena, opettaakseen, heijastaakseen sen Herätyksen, joka tulee leviämään moniin kansakuntiin.


Hän siis vei minut Nairobin kaupunkiin; näin paljon ihmisiä alkaen siitä Konferenssista, joka tulee tapahtumaan Nakurussa. Näin paljon ihmisiä muista seurakunnista kiirehtien muistiinpanovihkojen kanssa. Synnistä pois kääntyminen; se väkevä väkevä Sanoma tälle hetkelle. Ja näin ihmisiä, näin heitä halki tämän maan, näin kaupungeissa, kylissä, kaikki kiirehtivät Raamatun opetukseen. Tämä on siis todella voimallista aikaa, rakkaat ihmiset.


Älköön kukaan tehkö virhettä tässä; HERRA on vapauttanut Hänen Äänensä, HERRA on Puhunut Hänen Ohjeistuksensa. HERRA on Puhunut. Ja HERRA on paljastanut avoimesti ja julkisesti halki maailman Hänen Äänensä ja Hänen Sanansaattajansa. Joten kuka tahansa haluaakin kuunnella, nyt on selvää, että he voivat kuunnella. Jopa nyt Puhuessani teille, olemme maailmanlaajuisessa radiossa. Kaikki Brasiliassa koko matkan aina Argentiinaan, Eurooppaan, koko matkan aina Usaan ja Australiaan, Afrikkaan, Aasiaan, he voivat tulla kuulolle ja kuunnella, jopa saarilla.


Ja tämä on se Herätys, joka on tulossa seurakuntaan, rakkaat ihmiset. Joten HERRA Siunatkoon teitä, kun valmistaudutte massiiviseen Herätykseen. Ei vain Ihmeitä, voimallisia Ihmeitä, vaan Hän jopa nostaa Sanan astetta korkeammalle; nälkä ihmisten sydämissä kiirehtien Raamatun opetukseen. Näen heidän ajavan kaupungissa hyvin nopeasti, päästäkseen Raamatun opetukseensa, ihmisiä kiirehtien jalan, päästäkseen Raamatunopetus-paikkoihinsa, HERRAN Alttareille. HE juoksevat JEHOVAN Alttareille, jotta he voisivat kuulla parannuksenteon Sanoman.


Sanoman Rististä, Sanoman Verestä, SANOMAN PARANNUKSENTEOSTA ja synnistä pois kääntymisestä, Rististä ja Verestä. Sanoman vanhurskauteen palaamisesta, pyhyyteen palaamisesta, JEESUKSEN Sanoman, MESSIAAN tulemuksen Sanoman, valmistautuneisuuden Sanoman, Sanoman HERRAN vaatteesta. HERRA Siunatkoon teitä valmistautuessamme. Tämä on väkevää väkevää aikaa. Ja tiedän, että tämä tulee olemaan todella mahtava hetki seurakunnan historiassa. Shalom todah. MESSIAS on tulossa. Shalom todah, todah todah, todah rabah.


(5.12.2018. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)