4.8.2020 PROFETIA MASSIIVISESTA JA LISÄTYSTÄ PARANTUMISVOITELUSTA, JOKA ON ASETETTU HERRAN VÄKEVIMPIIN PROFEETTOIHIN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Tänään HERRA JEHOVA Puhui kanssani valtavasta Voitelusta, Parantumisvoitelusta, jälkimmäisestä Kirkkaudesta, joka tulisi ja tulisi tuomaan parantumisen. HERRA Puhui kanssani jälleen tänään, tänä-aamuna, valtavasta Voitelusta, jälkimmäisestä Kirkkaudesta, lisätystä Kirkkaudesta. Näin paljon parantumisia, jotka tulisivat. Monet ihmiset tulevat parantumaan. Tänä tuomion aikana HERRA on muistanut armossaan. Hän tulee vieläkin parantamaan ihmisensä, heidät, jotka ovat uskollisia Hänelle ja luottavat Häneen. Tiedämme kaikki erittäin hyvin, että olemme Tuomion keskiössä, HERRAN Tuomiossa.

Näen jo noin 3–5-vuotiaan ramman tytön ja sitten hän nousee ylös ja alkaa kävellä. Kysyn häneltä, että olet siis kävellyt tänään? Ja hän sanoo: ’Tänään olen kävellyt’. On siis todella valtavia parantumisia, jotka ovat tulossa. En tiedä milloin se tulee tapahtumaan, mutta tänään olen jo nähnyt yhden parantuneen. Näin tytön jossakin, joka parantuu. Hän oli täysin rampa, luultavasti noin 5–7-vuotias. Noin 4,5,6,7 -vuotias, sillä välillä. Hän oli täysin rampa ja nyt hän voi kävellä. Sitten kysyin häneltä, nyt voit kävellä? Hän sanoi: ’Kyllä, nyt voin kävellä’. Hän opetteli nyt tasapainottamaan ja kävelemään. Joten jossakin on pieni tyttö, luultavasti noin 5–7-vuotias, joka on parantunut, joka oli täysin rampa ja hän kävelee juuri nyt.

Kun Piispat etsivät ympäriinsä, he tulevat löytämään tuon ramman parantuneena. Sitten näen massiivisen massiivisen Parantumisvoitelun, jonka HERRA on asettanut Hänen Palvelijaansa. Tulee siis olemaan paljon parantumisia ajan saatossa, jopa kun Kaksi Profeettaa tulevat luoksenne livenä. Miksi HERRA tekee kaiken tämän? Hän tekee tämän ajan tähden. Hän käyttää tätä saadakseen huomionne puhtauteen, pyhyyteen, vanhurskauteen HERRASSA, jotta voitte kääntyä pois tämän maailman jumalattomuudesta ja valmistautua MESSIAAN Tulemukseen.

Tämä on hyvin hyvin tärkeää aikaa seurakunnan historiassa ja kalenterissa. HERRA on Puhunut kanssani tästä massiivisesta Parantumisvoitelusta, jonka Hän on asettanut Kahteen Profeettaansa, tänään unessa. Välittömästi kun Hän teki sen, niin yksi tyttö, joka oli rampa, nousi ylös ja käveli. Joten jossakin on tyttö, luultavasti noin 5-vuotias, täysin rampa, joka tulee nousemaan ylös ja kävelemään tai hän on jo kävellyt, kun puhun nyt. Piispat tulevat löytämään tuon henkilön. Pastorit tulevat löytämään tuon HERRAN tyttären, joka on kävellyt, joka oli täysin rampa. HERRA tekee tämän, ajan tähden. Aika on täysin ohi. Hän sanoo, että tässä hetkessä seurakunnan tulee valmistautua. Raamattu sanoo erittäin selvästi Heprealaiskirjeessä 3:7-11:

7 Sentähden, niinkuin Pyhä Henki sanoo: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä,

8 Älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa, kiusauksen päivänä erämaassa,

9 jossa teidän isänne minua kiusasivat ja koettelivat, vaikka olivat nähneet minun tekojani neljäkymmentä vuotta;

10 sentähden minä vihastuin tähän sukupolveen ja sanoin: 'Aina he eksyvät sydämessään'; mutta he eivät oppineet tuntemaan minun teitäni.

11 ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni'."

Näette siis, kuinka tämä jatkuva synti, jonka näette olevan meneillään maailmassa, aika tulee, jolloin HERRA tulee sulkemaan oven parannuksenteolle, kun tuo synti tulee kääntymään heitä vastaan ja JUMALA ei pysty pelastamaan heitä. Aika tulee, jolloin JUMALA tulee hylkäämään heidät. Sen tähden on todella tärkeää näinä kriittisinä päivinä olla todella varovainen. HERRA ei laula teille laula, Hän ei laula teille kaunista laulua kauniilla äänellä. HERRA taistelee ikuisuutenne puolesta. Ilmestyskirjan luvussa 22:11, luen, Hän Sanoo. Uudestaan, Ilmestyskirjan luvussa 22:11, Hän Sanoo:

"Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen."

Tämä kertoo teille todella selvästi, että tulee aika, jolloin aika on ohi ja silloin HERRA tulee sallimaan heidän jatkaa luonteessaan. Pahat tulevat jatkamaan heidän pahuutensa luonteessa, samaan aikaan, kun he, jotka ovat vanhurskaat ja pyhät, tulevat jatkamaan vanhurskaudessaan. Tämä on aika, jolloin HERRA Tuomitsee kansakuntia.

Uudestaan nyt, puhuen siitä, massiivisesta Parantumisvoitelusta, jonka Hän asettanut ylleni tänään. Lisätty Parantumisvoitelu. Lisätty. Hän on lisännyt lisää. Hän Sanoi, että Hän lisää lisää, ääneen kuultavalla Äänellä. On suurempi keskustelu, jota emme jaa tässä. Silloin välittömästi näin tytön, joka on noin 5, noin 5–7-vuotias, täysin rampa, ja joka nousee ylös ja kävelee. Sitten kysyin häneltä: Olet kävellyt tänään? Hän sanoi: Kyllä, olen alkanut kävellä. Hän on kompastellut hiukan ja hän seisoo nyt ja kävelee. Hän on jossakin tässä maassa ja on alkanut kävellä.

HERRA siis Sanoo, että tänä hetkenä tulee olemaan paljon pahuutta. Mutta me, jotka tavoittelemme JUMALAN Valtakuntaa, meidän tulee olla keskittyneitä JUMALAN Valtakuntaan. Sillä pahat ja jumalattomat tulevat aina jatkamaan sivuuttamaan ja ohittamaan MESSIAAN tulemuksen Profetian ja he tulevat sivuuttamaan HERRAN tulevan Tuomion. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Pelastuksen ja kadotuksen olen ojentanut, ne on laskettu eteenne. Minun aneluni on, että valitsette pelastuksen MESSIAAN tulemuksessa.

HERRA Siunatkoon teitä, missä tahansa olettekin toimistoissanne. Varmistakaa, että olette vanhurskaat ja pyhät työpaikoillanne. Valitkaa pelastus. Sillä HERRA on esitellyt kansakuntien edessä pelastuksen ja kadotuksen. Hän kutsuu ihmisiä tekemään parannuksen. Hän etsii parannusta tekeviä sydämiä. Hän on tietoinen, että jokaista parannusta tekevää sydäntä kohden on kovettunut sydän. Tämä on se, mitä olen juuri lukenut teille tässä. Kuinka paljon saarnaattekin heille totuutta, sen tähden, koska heidän kohtalonsa on sinetöity, niin syntiset tulevat aina valitsemaan synnin; he jatkavat tekemään syntiä. He valitsevat synnin, koska he rakastavat syntiä, ei sen takia, koska heitä ei ole tavoitettu.

Joten pyydän anoen, näinä päivinä tulee olemaan todella todella kuolettavaa teille jatkaa jatkuvassa synnissä. Olkaa todella varovaisia synnin tarttuvuudesta. Olkaa todella varovaisia, sillä synti voi olla kroonista. HERRA on tavoittamassa monissa muodoissa. Hän on paljastanut Hänen Palvelijansa hyvin avoimesti ja hyvin peljättävästi. Nämä ovat päiviä, jolloin pelätä, sillä HERRAN Palvelijat kävelevät maailmassa. He kävelevät maassa. Joten itseasiassa elätte HERRAN silmien edessä. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 4.8.2020 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia