4.4.2020 PROFETIA: HISTORIALLINEN KUIVUUS TULOSSA MAAILMAAN & HERRAN SUOJELUKSEN SIUNAUKSET KAIKILLE HEILLE, JOTKA OVAT PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN SEURAKUNNASSA

Siunatut ihmiset, HERRALLA JEHOVALLA on ollut hyvin vakava keskustelu kanssani viime yönä, hyvin hyvin tiukka keskustelu liittyen JUMALAN Tuomioon, KARITSAN Tuomioon, joka on alkanut jo maailmassa tällä hetkellä. Kuljin ympäri maailmaa ja kerroin teille apokalypsin neljän ratsumiehen vapauttamisesta. Voitte nähdä nyt, kuinka puhumme neljännestä ratsumiehestä, joka on aloittelemassa toimintaansa. Tiedätte, että hänen pääasiallinen palvelustyönsä tapahtuu ahdistuksen- ja suuren ahdistuksen ajassa. Voitte kertoa, että totisesti aika on tulossa nopeasti loppuunsa. Viime yönä HERRA on puhunut kanssani siitä mitä on tulossa maailmaan. Tämä on totisesti hyvin surullista aikaa maailmassa, sillä yhtäkkiä vesi loppui maailmasta. On tulossa vakava kuivuus, vakava kuivuus ja taivaat on suljettu. Hän, joka puhuu kanssanne, sulki taivaat maailman yltä. Vakava kuivuus iski maailmaan ja sitten valtavan suuri historiallinen vesipula iski maailmaan.

 

Jos puhut käsien pesemisestä välttääksesi koronaviruksen, niin ei ollut ollenkaan vettä. HERRA vei minut paikkoihin ja näytti minulle koteja. Ihmiset näyttivät minulle astioita, tyhjiä astioita. Ihmiset näyttivät minulle tyhjiä astioita. Maailmassa ei ollut vettä. Edessämme täällä on valtavaa aikaa. MESSIAS on tulossa. Teidän täytyy valmistautua ja olla uudestisyntyneitä ja valmistautua lähtemään pois täältä maailmasta. Teidän tulee kaikkien valmistautua lähtemään pois tästä paikasta. MESSIAS on tulossa. On historiallinen kuivuus, joka on tulossa maailmaan tiukasti perustuen kieleni suun sanoihin.

 

On historiallinen kuivuus, joka on tulossa maailmaan. Kun se tulee ja kieleni sanat täyttyvät tuona päivänä, tuona tiettynä päivänä, kun kieleni sanat tulevat täyttymään, se tulee olemaan shokeeraavaa. Se tulee shokeeraamaan ihmiskuntaa. Se on jotakin, mitä ei ole ollenkaan tapahtunut maailmalle. Tänä lauantaina 4.4.2020 klo 13.23 Itä-Afrikan aikaan julistan ja ilmoitan täällä, että on valtava historiallinen kuivuus, joka on tulossa maailmaan. Kodeissa ei ollut vettä. HERRA vei minut koko maailmaan. Ihmiset näyttivät minulle astioita, tyhjiä astioita tyhjinä, tyhjinä. Kun puhutte käsienne pesemisestä, ihmettelen kuinka se tulee tapahtumaan. Tuossa ajassa se tulee olemaan mahdotonta.

 

Et halua olla tuossa ajassa. Toivon ainoastaan, että tuo tapahtuisi suuressa ahdistuksen ajassa. Samaan aikaan olen antanut profetian siitä, kuinka ei lehtikään kasva maaperästä. On uskomaton kuivuus, joka on tulossa. Olette tietoisia, että tämän tyyppinen kuivuus tulee tuomaan uskomattoman historiallisen nälänhädän ja kuoleman maailmaan. Ihmiskunta on mustamaalannut HERRAA. Ihmiskunta on väärinkohdellut HERRAN Palvelijoita, jotka lähettiin auttamaan heitä palamaan takaisin JEESUKSEN luokse absoluuttisessa pyhyydessä, jotta he voisivat nähdä absoluuttisen ikuisen JEHOVA JAHVEN Valtakunnan ja MESSIAAN.

 

He päättivät mustamaalata. Saarnaajat Amerikassa päättivät tehdä omiaan. Saarnaajat Nigeriassa tekivät omiaan, Etelä-Afrikassa, Keniassa ja joka puolella, Tansaniassa. Nyt katsokaa, on hirvittävä kuivuus tulossa. Tässä hetkessä klo 13:24, lauantaina 4.4.2020 olen julistanut ja ilmoittanut täällä, että on hirveä ja uskomaton kuivuus. Kun HERRA laittoi minut sinne, se oli hyvin surullista. Se shokeerasi minua. Kun puhuin Hänen kanssaan, Hän pyysi minua astumaan heidän eteensä ja iskemään maailmaa tällä kuivuudella. Kun puhuin tästä suljetusta Taivaasta, se tapahtui tuossa unessa. Kun HERRA laittoi minut sinne, se oli hyvin shokeeraavaa ja hyvin surullista. Kuinka synti voi kalvaa ihmisiä ja ihmisten ruumiita.

 

Kaiken sen lisäksi, mitä tapahtuu nyt, HERRA kiihdyttää kaikkea. On historiallinen kuivuus ja Taivaat ovat suljettu kieleni suun sanojen mukaisesti, näiden sanojen, mitä puhun juuri nyt. Ei ole sadetta, eikä vettä. Kaikki kansakunnat halki maailman näyttivät minulle astiansa, kannunsa ja vesiastiansa. Ne olivat tyhjät. He kallistivat niitä tällä tavoin, sanoen: ”Katso, katso, se on tyhjä!” He levittivät kätensä tällä tavoin ja sanoivat: ”Ei ole vettä, katso, ei pisaraakaan. Katsokaa, ei ole edes pisaraakaan!" Muistakaa, se tulee tuomaan hirvittävän nälänhädän ja hirvittävän kuoleman. Sillä silloin ette voi pestä käsiänne koronaviruksesta ja muilta vitsauksilta.

 

MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset! MESSIAS on tulossa! Olen huutanut tätä monta vuotta. Nyt katsokaa, mihin olemme päätyneet. Nyt katsokaa, HERRA on tullut vahvistamaan teille, että olin oikeassa, että olen JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimelta, ja että minulla on ohjeistukset teidän sisäänpääsyllenne Taivaaseen. Ja että he, jotka mustamaalaavat minua, eivät tule näkemään Kirkkauden Valtakuntaa. Katsokaa nyt! Katsokaa! Silti Sanoma, jonka toin, oli kaunis Sanoma: Tehkää parannus! Parannuksenteosta, synnistä pois kääntymisestä. MESSIAS on tulossa! Pyydän anoen, tehkää parannus! Älkää menkö helvettiin! Älkää astuko sisälle Suureen Ahdistukseen! Raamattu sanoo todella selvästi, että seurakunta tullaan ottamaan ylös ylöstempauksessa. Olen nähnyt Loisteliaan Kirkkaiden Portaiden laskettavan alas. Tarkoittaen, HERRA Sanoo, että Hän on valmis ottamaan seurakunnan vastaan nyt.

 

Mikä shokeeraava aika! Mikä hirvittävä aika! Mikä peljättävä aika! Ja yritätte kasvattaa perheitä, yritätte kasvattaa lapsia, vaimojanne ja lapsianne ja perheitä. Katsokaa nyt, luotitte niin paljon maailmaan. MESSIAS on tulossa! Kun kaikki nämä Sanat tulevat täyttymään, niin tullaan tietämään, että mustamaalasitte JAHVEN Sanansaattajia, Sanansaattajia Valtaistuimelta. Ja loukkasitte HERRAN sydäntä hirvittävällä tavalla, joka lähetti heidät pelastamaan teidät, Hän lähetti heidät pelastamaan teidät tieltä, joka johtaa helvettiin. Jotta voisitte suunnata nyt Taivaaseen. Ikuinen kidutus helvetissä ei ole mikään vitsi! Se on todella hirvittävää!

 

Hänen sula hyvyys ja laupeus ei sallinut sitä ja Hän lähetti Palvelijansa. Kaikki, mitä teidän tuli tehdä oli vain hyväksyä se, vastaanottaa heidät. Tietää, että kukaan ei koskaan nosta rampoja maasta pelkästä läsnäolostaan! Tietää, että kukaan ei koskaan kävele sisälle Kokoukseen ja aurinko järkkyy sen kaltaisella historiallisella tavalla. Sulkeutuen sulkeutuen, avautuen sulkeutuen, avautuen sulkeutuen. Hän Sanoo, he ovat ne, jotka tulevat sulkemaan auringon HERRAN päivänä, HERRAN Tuomion aikana, Suuren Ahdistuksen aikana. Ja mennen ylös ja lyöden neutronitähtiä, ravistellen maailmankaikkeutta. Hän odotti, että ymmärrätte! Nostaen rampojanne maasta. Kauniita Töitä! Varastot ovat täynnä täynnä täynnä! Meidän tulee rakentaa toinen.

 

Teille, jotka olette Keniassa, jotka vastaanotitte tämän Sanoman, nyt julistan Siunaukset. Keniassa. Teille, jotka vastaanotitte tämän Sanoman, ja heille, jotka olette Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön jäseniä, olen julistanut teidän suojeluksenne tämän ylitse nyt. Keniassa, sillä vastaanotitte nämä Palvelijat ja isännöitte heitä hyvin, niin nyt olen julistanut, että HERRA tulee suojelemaan tätä maata koronavirukselta ja myös tulevalta nälänhädältä. Maan suojelus, maan johdon suojelus, Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnan suojelus, joka vastaanotti minut.

 

Ja seurakunnille, jotka ovat tässä Palvelustyössä, Norsunluurannikolla, on monia muita. Nämä maat, te, jotka olette sisällä täällä. Olen julistanut suojeluksen heidän ylleen vuodattaen JEESUKSEN Veren teidän yllenne. Auktoriteetilla, joka on minulle annettu, kieleni auktoriteetilla, olen peittänyt teidät ja suojannut teidät kilvellä tätä vastaan. Mutta muulle maailmalle, teidän tulee kohdata täysi täysi viha, täysi viha, sillä te mustamaalasitte minua. Ja mustamaalaajille Keniassa ja seurakunnille, jotka vieläkin tekevät omaa juttuaan, teidän tulee kohdata koko viha! Eikö HERRA olekin Puhunut kanssanne? MESSIAS on tulossa!

 

Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Olen nähnyt Messiaan tulevan. Olen nähnyt pyhän seurakunnan jo Valtaistuimen edessä palvoen Kirkkaudessa. Se oli valtavaa! Ikuinen palvonta! Ikuinen juhlinta Taivaassa ja Uudessa Jerusalemin kaupungissa! HERRA Siunatkoon heitä, jotka ovat kuunnelleet tätä Ääntä, heitä, jotka ovat kuunnelleet tätä valtavaa JUMALAN liikehdintää, heitä, jotka ovat tämän Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnan jäseniä, heitä, jotka ovat olleet uskollisia ja eivät ole koskaan mustamaalanneet minua, eivät koskaan kirjoittaneet minulle mustamaalaavia kirjeitä. Teidät olen peittänyt ja suojellut ja suojannut kilvellä. Mutta muut teidän tulee kohdata viha yksinkertaisesti kieleni Sanojen mukaan. Olen suojannut kilvellä tämän kansakunnan tänään, heidät, jotka ovat tässä Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä, heidät, jotka ovat olleet kuuliaisia JUMALAN Äänelle. Kaikki koskee sielujanne.

 

Ja heidät kaikkialla maailmassa, jotka ovat tämän seurakunnan jäseniä, olen peittänyt teidät JEESUKSEN Verellä koronavirukselta ja myös tulevilta vitsauksilta; rakkuloilta, paiseilta, ja myös tältä kuivuudelta, hirvittävältä suljetulta Taivaalta. Jotta HERRA tulee tekemään ihmeen suojaten teitä kilvellään ja tulette astumaan sisälle Kirkkauteen. Mutta maailma tulee lopulta tietämään, että HERRA lähetti Kaksi Profeettaa Valtaistuinsalistaan, Taivaan Hienoimmat, kaikista Kunnioitetuimmat Profeetat Taivaassa, heidät, jotka Puhuivat Eläville olennoille JUMALAN Valtaistuimella! Kukaan ei tee sellaista! Kukaan ei tehnyt sellaista! Heidät, jotka kutsuivat JAHVEN ja Hän tuli alas muinaisessa Mooseksen Pilvessä, heidät, joiden ylle Taivas laskeutuu Pilvessä ja Pilarissa ja asettuu heidän päälaelleen ja kävelee ympäriinsä siellä, kun sukupolvi nauhoittaa sen.

 

Teillä ei tule olemaan mitään tekosyytä. MESSIAS on tulossa! Valmistakaa HERRALLE tie! Ja he, jotka tulevat tekemään parannuksen, HERRA tulee hellittämään. He, jotka tulevat tekemään parannuksen ja palaavat takaisin HERRAN Sanansaattajien luo, JUMALA katselee, JUMALA tulee pelastamaan teidät. Todah Shalom.

 

4.4.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)