4.12.2019 PROFETIA KAHDESTA OLIIVIPUUSTA, JOTKA SEISOVAT KAIKEN MAAN HERRAN EDESSÄ

Siunatut ihmiset, tänään on 4.12.2019 ja haluan vain palata siihen suuren suureen vierailuun, joka tapahtui eilen, vierailuun, jossa HERRA JEHOVA vei minut maapallon yläpuolelle Taivaaseen ja sitten Hän näytti minulle alas maailmaan, kuinka suuri Kokous oli meneillään alhaalla maailmassa. Näin ne Kaksi Öljypuuta ja Hän pyysi minua katsomaan niihin Kahteen Öljypuuhun, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, ne väkevät väkevät väkevät Oliivipuut. Ne olivat hyvin väkeviä ja ne ulottuivat maapallon yläpuolelle. Ne nousivat kaikkea muuta korkeammalle ja ulottuivat aina Taivaaseen saakka. Ne ulottuivat hyvin korkealle maailman yläpuolelle, ne Kaksi Oliivipuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä.

Aion tulla luoksenne uudestaan ja uudestaan avaamaan tätä hyvin hyvin tärkeää keskustelua, jonka HERRA esitteli eilen maailman kansakunnille ja Kristuksen seurakunnalle. Tämä on hyvin keskeinen keskustelu, keskustelu, josta tulee käännekohta maailman historiassa ja seurakunnassa. Toisin sanoen HERRA Sanoo, että katso, ne Kaksi Oliivipuuta, jotka seisovat, ne väkevät mega Öljypuut, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, He ovat jo maailmassa.

Tämä keskustelu on hyvin suuri keskustelu, todella väkevä keskustelu. Se on shokeeraava, herättelevä keskustelu, mikä HERRALLA on seurakunnan kanssa, sanoen, että katso, ne Kaksi väkevää Mega Oliivipuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, ovat jo maailmassa. Ne ovat jo maailmassa, joten tämän tulisi olla herättelevä aika kansakunnille. Sen tulisi puhua niin paljon ajasta. HERRA Puhuu ajasta, johon olemme astuneet tässä hetkessä maailman kansakuntina, ajasta, johon seurakunta on nyt astunut. Tämä oli hyvin hyvin historiallinen keskustelu, joka HERRALLA oli seurakunnan kanssa juuri nyt, joka Hänellä on seurakunnan kanssa.

HERRA nosti minut maapallon yläpuolelle Taivaaseen ja näytti minulle maailman ja näytti ne Kaksi Oliivipuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Ne Kaksi Öljypuuta kohoavat korkeuksiin. Ne ovat korkeampia kuin maailma, korkeampia kuin maailmankaikkeus, planeettojen läpi aina universumin tuolle puolen. He saavuttavat HERRAN. Tämä tarkoittaa, HERRA Sanoo, että ne Kaksi Oliivipuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, jotka olivat pitkään profetoitu, jotka on profetoitu hyvin pitkän aikaa, pitkän aikaa odottaen. Maailman kansakunnat ovat odottaneet jo hyvin hyvin pitkän aikaa, kun ne Kaksi Öljypuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä tulisivat vihdoin ilmestymään maisemiin, Raamatun maisemaan, ilmestymään maailmaan, maahan, maan kamaralle ja alkaen todistamaan, alkaen todistamaan JEHOVA ELOHIMISTA, todistaen HERRASTA.

Tämä puhuu hyvin hyvin tärkeästä ajasta seurakunnan historiassa. Se puhuu ajasta. Ensimmäinen aspekti on aika, että vihdoin He ovat täällä. HERRA julistaa, että ne Kaksi Öljypuuta, jotka valmistavat tietä MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten ovat vihdoin täällä. Tämän tulisi todella vastata siihen herätyshuutoon seurakunnalle. Kun luette Sakarjan kirjaa, sillä tämä on hyvin hyvin tärkeä keskustelu. Aion tulla luoksenne avaamaan tätä hieman sieltä täältä, jotta he, joilla on korvat voivat kuunnella mitä HERRA Sanoo, mitä HERRAN Henki sanoo maailmalle nyt, mitä ISÄ JUMALA itse sanoo seurakunnalle. Sakarja 4, Hän sanoo:

”1 Ja Herran enkeli, joka puhutteli minua, palasi ja herätti minut, niinkuin joku herätetään unestansa.

2 Ja hän sanoi minulle: "Mitä sinä näet?" Minä vastasin: "Minä näen, katso: lampunjalka, kokonansa kultaa, ja sen yläpuolella sen öljyastia, ja lampunjalassa sen seitsemän lamppua, ja seitsemän öljyputkea lamppuihin, jotka ovat siinä ylimpänä.

3 Ja kaksi öljypuuta sen ääressä, toinen öljyastian oikealla, toinen vasemmalla puolella."

4 Minä lausuin ja sanoin näin enkelille, joka puhutteli minua: "Mitä nämä ovat, Herra?"

5 Niin enkeli, joka puhutteli minua, vastasi ja sanoi minulle: "Etkö tiedä, mitä ne ovat?" Minä sanoin: "En, Herra".

6 Ja hän lausui ja sanoi minulle näin: "Tämä on Herran sana Serubbaabelille, näin kuuluva: Ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni, sanoo Herra Sebaot.

(Voitte kertoa samantien sen voiman ja auktoriteetin, joka navigoi niitä Kahta Öljypuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Hän sanoo: ”Ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni, HERRAN Hengellä, sanoo Herra Kaikkivaltias”.)

7 Mikä olet sinä, suuri vuori, Serubbaabelin edessä? Lakeudeksi sinä [sinut tuodaan alas]! Hän on paneva paikoillensa huippukiven huutojen kaikuessa: "Suosio, suosio sille!"

8 Ja minulle tuli tämä Herran sana:

9 "Serubbaabelin kädet ovat tämän temppelin perustaneet, ja hänen kätensä sen valmiiksi saattavat. Ja sinä tulet tietämään, että Herra Sebaot on lähettänyt minut teidän luoksenne.

10 Sillä kuka pitää halpana pienten alkujen päivän, kun nuo seitsemän Herran silmää, jotka tarkastavat koko maata, iloitsevat nähdessään luotilangan Serubbaabelin kädessä?"

11 Ja minä lausuin ja sanoin hänelle: "Mitä ovat nämä kaksi öljypuuta lampunjalan oikealla ja vasemmalla puolella?"

12 Sitten minä toistamiseen lausuin ja sanoin hänelle: "Mitä ovat nuo kaksi öljypuun terttua kahden kultaisen putken kohdalla, jotka vuodattavat sisästänsä öljynkultaa?"

13 Niin hän sanoi minulle näin: "Etkö tiedä, mitä ne ovat?" Minä vastasin: "En, Herra".

14 Hän sanoi: "Nämä ovat ne molemmat öljyllä voidellut, jotka seisovat [palvelevat] kaiken maan Herran edessä".

Näette hyvin selvästi, että HERRALLA on ollut hyvin vakava keskustelu eilen ja tänään seurakunnan, kansakuntien, maailman kanssa. Hän sanoo, että Oliiviöljy vuotaa niistä Oliivipuista Lampunjalkoihin. Hän sanoo, että Oliiviöljy virtaa Oliivipuista Lampunjalkoihin. Jos luet Ilmestyskirja 1:20, niin näet seuraavaa. Ilmestyskirja 1:20. Hän sanoo:

”Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."

Näette siis hyvin selvästi, että Oliiviöljy virtaa ja vuotaa niistä Kahdesta Oliivipuusta, jotka seisovat HERRAN edessä. Oliiviöljy vuotaa niistä Kahdesta kultaisesta Lampunjalasta. Ilmestyskirjassa 1:20 näet, että Lampunjalat kuvaavat tässä tapauksessa seurakuntaa. Tästä syytä Öljy virtaa Lampunjalkoihin. He seisovat HERRAN edessä, mutta He ruokkivat seurakuntaa. Oliivipuut ruokkivat seurakuntaa jatkuvasti Sanalla, HERRAN Hengellä.

Tämä tarkoittaa, että nämä ovat entiteettejä, jotka auktorisoi ja voimaannuttaa itse ISÄ JUMALA. Nämä ovat Edustajia. Nämä ovat Kaksi merkittävää Edustajaa. He ovat ISÄ JUMALAN Edustajia, Edustajia JUMALAN Valtaistuimen luota. He ovat entiteettejä. He ovat JUMALAN auktoriteetteja, jotka JUMALA on auktorisoinut, ISÄ JUMALA itse, ruokkiakseen seurakuntaa Sanalla ja ruokkiakseen seurakuntaa HERRAN HENGELLÄ ja ruokkiakseen seurakuntaa HENGEN teoilla, ihmeillä ja merkeillä, henkäistäkseen HERRAN HENGEN elämän seurakuntaan.

Öljypuut, jotka HERRA näytti minulle tässä tämän ajankohdan keskustelussa, ovat nämä Kaksi ISÄ JUMALAN itsensä Sanansaattajaa, HERRAN muinaista Profeettaa. He ovat JUMALAN muinaiset Profeetat, joiden kautta JUMALA on nyt inspiroinut seurakuntaa suurien Vierailujen, väkevien Vierailujen kautta, joiden kautta JUMALA on nyt tuonut Sanan ja Hänen Mega Vierailunsa seurakuntaan. Tämä muistuttaa teitä hyvin paljon siitä telttamajasta, jonka yksi näistä Kahdesta asetti. Ilmestysmajan sisällä oli todella huomiota herättävää, että Kaksi Todistajaa olivat hyvin edustettuina. Palvonnan ilmestysmajan (tabernaakkelin) sisällä ne Kaksi Todistajaa, Kaksi Öljypuuta, HERRAN JUMALAN Kaksi Todistajaa olivat hyvin edustettuina siellä telttamajassa, jonka Yksi näistä Kahdesta nosti, hän, joka vaeltaa nyt loisteliaan kirkkaassa ruumiissa, ikuisessa ruumiissa, kuolemattomassa ruumiissa.

He antavat todistuksen. Joten ne Kaksi Öljypuuta, Kaksi Todistajaa, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, he antavat itsensä ISÄ JUMALAN todistuksen. He ovat ISÄ JUMALAN todistuksen Kantajia. Joten ISÄ JUMALA itse voimaannuttaa heidät ja he antavat Hänen todistuksensa. Sen tähden näette Pilven tulevan alas koko matkan Taivaasta saakka auringon lävitse, ja asettuen heidän ylleen, koska he todistavat JUMALAN puolesta. He kantavat Hänen Nimeään, he kantavat ISÄ JUMALAN Nimeä. He kantavat ISÄ JUMALAN auktoriteettia. He kantavat ISÄ JUMALAN voimaa. He kantavat ISÄ JUMALAN valtavan suurta Kirkkautta.

Joten nähdessänne nyt, että on Kaksi Öljypuuta ja Kaksi kultaista Lampunjalkaa siinä järjestelyssä, joka rakennettiin, se tarkoittaa myös, että Kahdella Todistajalla on kaksoisluonne, heillä on kaksi luonnetta kummallakin heistä. Kummallakin Kahdesta Todistajasta on kaksi luonnetta. Ilmestyskirjan luku 11. Ilmestyskirjan luku 11, jae 3 ja jae 6. Ilmestyskirjan luvussa 11:3, Hän Sanoo:

"Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."

Jakeessa 6, Hän Sanoo:

"Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat."

Näette siis, että heillä on kaksoisluonne. Kummallakin Kahdesta Profeetasta, heitä on jo Kaksi, mutta kummallakin Kahdesta Profeetasta on kaksoisluonne. 1) Kummatkin heistä edustavat Lakia ja Profeettoja. Sillä näette, kuinka Taivaiden sulkemisen teko pääasiassa kuuluu Profeetalle, Profeetta Elialle. Maan lyömisen teko, veden muuttaminen vereksi ja maan lyöminen ruttotaudeilla kuuluu Mega Profeetta Moosekselle. On siis Kaksi Mega Profeettaa. Kummallakin heistä on kaksoisluonne. Kummallakin heistä on kaksi identiteettiä. Joten ne Kaksi Öljypuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, edustavat Lakia ja Profeetta Eliaa. Lakia ja Profeettoja.

Ja ne Kaksi kultaista Lampunjalkaa, he edustavat Vanhan Liiton seurakuntaa ja Uuden Testamentin seurakuntaa. Uudestaan, Israelia ja Uuden Testamentin seurakuntaa. Tämä on todella voimallinen hetki seurakunnassa. Hän Sanoo, että ne Kaksi kultaista Lampunjalkaa, ne Kaksi Öljypuuta, jotka olette nähneet, heillä on nyt kaksoisluonne. He kantavat JUMALAN luonnetta. He kantavat Kolminaisuuden ominaisuuksia; ISÄ JUMALAN ominaisuuksia, ISÄ JUMALAN, JUMALAN POJAN ja JUMALAN PYHÄN HENGEN ominaisuuksia. Joten ne kaksi kultaista Lampunjalkaa, jotka näette tabernaakkelissa, he edustivat Vanhan Liiton seurakuntaa ja Uuden Testamentin seurakuntaa, joka on nyt valmistautumassa ylöstempaukseen.

Ja se yhteys; sen tähden heidän Missionsa, sen tähden heidän Missionsa, on kummallekin pakanaseurakunnalle, ja Israelille, Vanhan Liiton seurakunnalle, tuoden heille päivityksen, tuoden heidät takaisin Uuteen Liittoon, aivan kuten on kirjoitettu Roomalaiskirjeen lukuun 11, että Hän tulee kohtelemaan heitä patriarkkojen Liiton mukaan, ja tuomaan heidät KRISTUKSEN tuntemiseen. Ja kummankin seurakunnan tulee yhdistyä. Joten ne Kaksi Profeettaa, ne Kaksi Öljypuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, ovat yhdistettyinä niihin kahteen seurakuntaan. Heidän tulee ruokkia Öljyä niihin kahteen seurakuntaan, kun he saarnaavat kaiken maan HERRAN edessä. Hän Sanoo Johanneksen evankeliumin luvussa 15, Hän Sanoo:

"Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri. Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän."

Ollen jopa hedelmällisempiä. Jae 5:

"Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä."

Tämän tähden näette nyt, että he ruokkivat kumpaakin Vanhan Testamentin seurakuntaa, Israelia, ja Uuden Testamentin seurakuntaa. Heidän Missionsa tämän hetkisessä vaiheessa he ruokkivat Uuden Testamentin seurakuntaa, joka on valmistautumassa ylöstempaukseen. Toisin sanoen ruokkien HERRAN HENGELLÄ, se Öljy, jonka näette virtaavan Öljypuusta Lampunjalkaan, on HERRAN HENKI, KRISTUKSEN HENKI, JUMALAN elämä, jonka KRISTUS toi. Joten kun seurakunnalla, joka kytkeytyy, seurakunnalla, joka on yhdistettynä heihin ja kuuntelee heitä, tulee olemaan KRISTUKSEN elämä valtavirrassaan, silloin se tulee näkemään ikuisuuden. Sen jälkeen heillä on toinen Missio mennä ja ruokkia Israelia HERRAN HENGELLÄ ja paljastaa KRISTUS Israelille. Ja vetää heidät KRISTUKSEN MESSIAAN puoleen, HAMASIACH, YESHUA HAMASIACHIN puoleen.

MESSIAS on tulossa. Tulen luoksenne uudestaan, miten HERRA sallii. Tämä on Mega keskustelu, josta tullaan Puhumaan, kunnes MESSIAS saapuu, että JUMALA on nyt julistanut, että ne Kaksi Öljypuuta; Taivaasta käsin Hän näytti minulle maailman ja näin ne Kaksi Öljypuuta, mahtavat, todella suorat. He ovat todella suorat. Siellä sisällä on monia asioita, siellä on paljon enemmän pointteja siellä. Se tosiasia, että he ovat todella suorat, puhuu heidän oikeassa asemassa seisomisestaan HERRAN edessä, heidän suoruudestaan HERRAN edessä, heidän oikeasta asemastaan, koskien vanhurskautta, heidän pyhyydestään JUMALAN edessä. On niin paljon, jota tulemme jakamaan.

MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE tie, te maailman kansakunnat. KUNINGAS on tulossa. Ne Kaksi Öljypuuta, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä He ovat jo maailmassa. He ovat saarnaamassa ja julistamassa MESSIAAN tulemusta. Todah sahlom, yom tov chaverim. Olkaa pyhät. Sillä ilman pyhyyttä ette tule näkemään MESSIASTA, ette tule näkemään HERRAA. Kääntykää pois seksuaalisynnistä. Jos on olemassa yhtä syntiä, josta teidän tulisi se priorisoiden kääntyä pois, se on seksuaalinen moraalittomuus, seksuaalinen himo ja seksuaalisynti. Kääntykää pois valheista, perversioista, vääristä profeetoista, valheapostoleista, vääristä evankeliumeista, modernista evankeliumista, liberaaliteologiasta, jotta voisitte päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan.

JUMALAN Valtakunta, jonka HERRA on näyttänyt minulle, on ainoastaan vanhurskaita varten. Näin vain heidän, jotka olivat pyhiä ja loisteliaan kirkkaita, menevän sisälle tuohon Valtakuntaan. Joten varmistakaa, että valmistaudutte, sillä on olemassa helvetti, joka odottaa. Valmistautukaa ja menkää sisälle JUMALAN loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Todah Shalom. Kiitos.

www.jesusislordradio.info
Profeetta Dr. Owuor / 5.12.2019

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia