3.4.2020 PROFETIA: HERRAN VIHA SYTTYNYT MAAILMAN KANSAKUNTIA KOHTAAN, KOSKA HE KOSKIVAT HÄNEN VOIDELTUIHINSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä. Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä liittyen tämän hetkiseen meneillään olevaan HERRAN Tuomioon, joka on maailmassa. Hänellä on ollut valtava keskustelu kanssani jälleen. HERRA JEHOVA, Hän vei minut Yhdysvaltoihin. Hän vei minut Yhdysvaltoihin ja Hän laittoi minut niin paljon mukaan viime yönä. Hän näytti minulle muutaman seurakunnan Yhdysvalloissa ja noilla seurakunnilla oli päämaja. Heillä oli pääseurakunta, joka on sen päämaja ja nämä muut olivat tuon seurakunnan haaroja. Kävelin heidän kanssaan, olin ajoneuvossa, siellä oli seurakunnan bussi ja myös joitakin muita pieniä autoja, mutta siellä on bussi, joka tuolla seurakunnalla on, joka kerää ihmisiä.

 

Se, mitä tapahtuu, on seuraava: sen tämän hetkisen HERRAN Tuomion takia nuo seurakunnat suljettiin. Nuo seurakunnat suljettiin. Niiden haarat suljettiin. Siellä ei ollut ihmisiä. Ihmisiä ei ollut riittävästi sen paraikaa meneillään olevan HERRAN Tuomion takia, joka on maailmassa. Ja sitten kun siellä ei ollut tarpeeksi ihmisiä siellä vastaavissa haaroissa, siellä oli bussi, pääbussi, jota he käyttivät. HERRA laittoi minut sinne bussiin ja istuin bussissa.

 

Bussi kulkee ympäriinsä yrittäen nähdä olisiko ketään, jonka he voisivat poimia, joka haluaisi tulla pääseurakuntaan, seurakunnan päämajaan, seurakunnan pääkeskukseen, missä sen päämaja sijaitsee, pääseurakuntaan. Istuin siellä ja aloimme ajamaan ja pysähtelimme eri paikoissa, nähdäksemme pystyisimmekö poimia yhden kaksi ihmistä, jotka kuuluivat noihin haaroihin, tuoden heidät päätoimistolle. Nyt, tuo epäonnistui. Ihmiset eivät kivunneet busseihin. He eivät olleet siellä, ja kun katsoin pääseurakuntaan, se oli tyhjä. Siellä ei ollut ihmisiä, sen paraikaa meneillään olevan HERRAN Tuomion tähden. HERRA on kasvattamassa Tuomiota, joten voitte kertoa sen perusteella, mitä katsotte tänä päivänä uutisistanne.

 

Kun maailman kansakunnat yrittivät koskea minuun, koskea näihin HERRAN Kahteen Profeettaan ja mustamaalata Heitä julkisesti, he todella loukkasivat JEHOVA JAHVEN sydäntä, sillä HERRA ei voi ymmärtää. Jos joku voi seisoa täällä ja kutsua JUMALAN JAHVEN Taivaasta tulemaan Hänen muinaisessa Pilvessään, joka vieraili ainoastaan autiomaassa. Jos joku voi kävellä ja JUMALA osoittaa Hänen Kirkkautensa Taivaasta auringon läpi asettuen Hänen päälaellensa aivan kuin Hänen päänsä on pyhin Armoistuin maan päällä Liitonarkin yllä, kävellen Hänen kanssaan ja sukupolvi nauhoittaa Hänet.

 

Jos joku voi määrätä 87 stadionia kokoontumaan rampojensa ja sokeidensa ja kuurojensa kanssa ja lääkärien, ja kaikkien, ja sitten Hän voi käskeä Nairobista käsin ja rammat nousevat ylös Norsunluurannikolla, Helsingissä Suomessa, rammat, sokeat silmät avautuvat Angolassa, rammat nousevat ylös kaikkialla niillä 87 stadionilla tässä maassa, kävellen tähän päivään saakka! Valtavia rampoja, jotka vetivät itseään maaperässä. Sairaalat olivat hylänneet heidät.

HERRA ei voi ymmärtää, että jos joku voi ilmestyä ja saarnata: Tehkää parannus! Ja palatkaa vanhurskauteen! Vastaanottakaa JEESUS! Olette menossa helvettiin! Älkää menkö helvettiin, tulkaa tälle Tielle! Tehkää parannus! Olkaa uudestisyntyneitä, olkaa pyhät! JUMALAN Valtakunta on lähellä! Jotta voisitte päätyä Taivaaseen. Hän ei voi ymmärtää, miten voitte alkaa koskemaan HERRAN Voideltuun!?

 

Nyt Hän näytti minulle seurakunnat Usassa; Hän näytti, kuinka ihmiset eivät olleet siellä. He eivät olleet siellä tämän Tuomion tähden. Hän pyyhkäisi heidät pois! JUMALAN viha on maan yllä. Mustamaalaus median taholta. Katsokaa, mitä Hän teki Italiassa, kun pastorit yrittivät tavata ja mustamaalata minua! Katsokaa, mitä Hän on tekemässä maan kamaralla! Katsokaa, mitä Hän on tekemässä halki kansakuntien! Sillä maailman ihmiset eivät kunnioittaneet Hänen Palvelijoitaan! Ja he eivät tienneet, että se on Hän itse, joka kävelee siellä. Nämä Palvelijat ovat liian lähellä Häntä! Miksi koskitte heihin!?

 

Katsokaa JUMALAN vihaa maan kamaralla! Minun kieleni Sanojen mukaisesti. Katsokaa sitä JUMALAN vihaa, joka on vuodatettu maan kamaralle! Joka ikinen päivä Hän lähettää minut teidän eteenne. Kerro heille, että silmät tulevat olemaan punaiset. Sitten kuulette lääkäreiden sanovan, että he, jotka ilmestyvät klinikoille punaisten silmien kanssa, he ovat niitä sairaimpia. He ovat todella sairaita, heidät täytyy kiidättää. Lyhyessä ajassa Hän Sanoo, se tulee tulemaan tuulen kautta, se tulee kulkeutumaan tuulen kautta. Sitten kuulette uutisissa, kuinka Usa on sanonut, lääkärit huippu kansallisessa terveyden instituutissa ovat sanoneet, että se on nyt tuulen mukana kulkeutuvaa, puhumisen ja hengittämisen kautta.

 

Joka päivä Hän Sanoo: "Mene heidän eteensä ja sano heille: Minun tulee voittaa tämä sota! Minä tulen voittamaan tämän sodan! Minun tulee voittaa tämä sota heitä vastaan!" Kaikista kansakunnista on tullut Hänen vihollisiaan! Hän sotii vihollisiansa vastaan, jotka ovat koskeneet Hänen Profeettoihinsa! Heihin, jotka tulivat ainoastaan nostamaan rampanne maasta! Ainoastaan tulivat avaamaan sokeat silmät! Ainoastaan tulivat avaamaan kuurot korvat! He ainoastaan tulivat osoittamaan teille tien JUMALAN Valtakuntaan, jotta ette joutuisi helvettiin! Hän ei voi ymmärtää, miten uskallatte koskea!? Nyt katsokaa!

 

3.4.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia