3.3.2019 PROFETIA: HERRAN SIUNAUKSET HEILLE, JOTKA OSALLISTUVAT TÄHÄN HERÄTYKSEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, tiedän, että olette seurakunnissanne tänä hetkenä, ja halusin ottaa tämän tilaisuuden tulla luoksenne seurakunnissanne tänä aamuna. Ja on todella valtava Herätys, joka on iskenyt tähän maahan. Ja haluan rohksaista teitä ylläpitämään tätä Herätystä. On suuri Herätys, historiallinen Herätys, joka on nyt iskenyt seurakuntaan tässä Kenian maassa. Valtavan suuri monumentaalinen Lopunajan Herätys on iskenyt seurakuntaan, kuten olette nyt tietoisia. Ja se on ottanut sellaisen dimension, Sanan Herätyksen, sielujen Herätyksen, sydämien Herätyksen dimension.

Haluan ottaa tämän hetken, kehoittaakseni teitä tässä Herätyksessä, rohkaistakseni teitä ylläpitämään tätä Herätystä. Sillä tämä on ainutlaatuinen. Ja te olette nyt ainoa kansakunta maailmassa, Kenia on ainoa kansakunta maailmassa, joka kokee tätä massiivista Lopunajan Herätystä. Ja tämä on todella valtava aarre, jonka HERRA on asettanut teidän käsiinne. Haluan rohkaista teitä ylläpitämään tätä Herätystä.

Herätyksen liekit ovat kaikkialla. Muistatteko sen unen, jonka näin, luulen, että se oli noin kaksi vuotta sitten, kun puhuin Vanhempien Piispojen kanssa ja sanoin, että olen nähnyt liekkejä, valtavia liekkejä liikkuen kaikkialla tätä maata, kaikkialla tätä maata, kaikkialla tätä maata, kaikkialla tätä maata Keniassa täällä, seurakunnassa. Ja valtavan suuret kieliä, liekkien kieliä, valtavia liekkejä, valtavia valtavia PYHÄN HENGEN liekkien kieliä. Ja tämä on se Herätys, joka on iskenyt tähän maahan.

Ja uudestaan, rohkaisen teitä ylläpitämään vanhurskautta ja pyhyyttä, jotta tämä Herätys voi jatkua. Ja myös varmistakaa, että te osallistutte, olkaa osallistujia, tulkaa mukaan osallistumaan tähän Herätykseen. Jos epäonnistutte tulemaan mukaan osallistuen tähän, niin se on teidän loppunne, se on itseasiassa teidän loppunne. Te olette täysin lopussa. Jopa kansakunnat, jotka epäonnistuvat olemaan mukana osallistumassa tähän Herätykseen, te olette lopussa. Tämä on ehdottomasti todella selvää nyt kaikille, jotka tietävät, mitä HERRA on tekemässä nyt maailmassa, kaikille, jotka lukevat Raamattua.

Uudestaan, HERRA on tehnyt todella selväksi, että tässä viimeisessä liikehdinnässä, tämä on se viimeinen kutsu. Hän tekee viimeisen kutsun tälle sukupolvelle. Hän tekee viimeisen kutsun tälle seurakunnalle, tämän päivän seurakunnalle. Ja jos joku ei tule mukaan osallistumaan tähän, niin se on ehdottomasti todella selvää, että se tulee olemaan uskomattoman traagista heille. Ja siksi, kun pidätte tästä kiinni, kun työstätte tätä, kun liikutte eteenpäin tämän voimallisen JUMALAN liikehdinnän kanssa, niin pyydän anoen, osallistukaa. Varmistakaa, että olette todella paljon osallistumassa.

Piispat teidän eri hallinta-alueillanne, tämä on aarre, tämä ei ole oikeus. Jos se olisi oikeus, niin sen kuuluisi olla tähän mennessä jo Israelissa saakka. Tämä ei siis ole oikeus. Tämä on valtava aarre, jonka HERRA on asettanut teidän käsiinne. Ja HERRA tarkkailee siis myös tämän Herätyksen omistajuutta, sitä miten ylläpidätte tätä Herätystä, miten te vaellatte tämän vanhurskauden Herätyksen, parannuksenteon Herätyksen, pyhyyteen palaamisen Herätyksen kanssa.

Siksi olen soittanut tänä aamuna, kun olette seurakunnissanne kokoontuneina, niissä eri seurakunnissanne halki tämän Kenian maan, Siunatakseni teitä. Olen soittanut, jotta voin Siunata teitä, Siunata teitä kun tulette, Siunata teitä kun lähdette. Siunata teidän Herätystänne, Siunata teidän seurakuntianne, Siunata teidän perheitänne, Siunata teidän palvelustyötänne. Siunata teitä kaikkia, jotka osallistutte tähän Herätykseen. Heitä, jotka ovat osallistujia. Olen soittanut Siunatakseni teitä valtavasti HERRAN vanhurskaudella, Siunaten teitä seisomaan kaiken maan HERRAN edessä tänä aamuna. Ja Siunaten teitä, ja Siunaten teitä myös ikuisuudella. Jotta tämä massiivinen Herätys voisi jatkua eteenpäin ja eteenpäin.

Tiedän, että seuraava suuri Kokous, Sanan räjähdys, tulee tapahtumaan Bungomassa. Se tulee siis olemaan todella suuri. Se tulee olemaan vieläkin historiallisempi kuin, mitä on tapahtunut Thikassa. Joten tämä on sellainen aika, joka on teitä varten, tässä maassa. Tämä on teidän hetkenne, tämä on aika, jolloin JUMALA on muistanut teitä. Ja Hän käyttää tätä, opettaakseen opetuksen muille kansakunnille ulkomailla, jotta he voisivat ottaa tämän todella vakavasti. Hän käyttää tätä, opettaakseen sille maailmanlaajuiselle kristilliselle tv-verkolle opetuksen. Sanoen heille, että teidän tulee nöyrtyä ja teidän tulee alistua kokonaan näiden Kahden Ikuisuuden Valtavan Profeetan neuvon alle. Heidän, jotka seisovat JAHVE JUMALAN ITSENSÄ Valtaistuinsalin edessä. Jos ette tee sitä, silloin ei ole kuitenkaan mitään vierailua.

Hän siis käyttää Herätystä Keniassa, Hän käyttää teitä nyt opettamaan seurakunnalle ulkomailla opetuksen, että heidän tulee mennä takaisin pelastuksen perusteisiin, syvään kunnioitukseen, ja purkaa se kokonainen filosofia ja ne teoriat, jotka ovat syöneet heitä, syöneet heidän seurakuntiaan ja syöneet heitä siinä prosessissa. Ja HERRA painottaa nyt, Hän painottaa sitä tosiasiaa, että tämä on se tie!

Joten uudestaan, olen soittanut Siunatakseni seurakuntaa Keniassa, Siunatakseni kaikkia seurakuntia (tässä Palvelustyössä) Keniassa. Siunaan koko seurakunnan Vanhempaa johtoa, heitä, jotka osallistuvat tähän JUMALAN liikehdintään. Olen Siunannut teidän ikuisuuttanne, kun aloitatte kokouksenne tänään. Olen Siunannut teidän lapsianne, perheitänne, töitänne, huolenpitoanne, turvallisuuttanne, terveyttänne. Olen Siunannut teitä kokonaisuudessaan. Ja Minun Sanani eivät koskaan putoa maahan, Sanoo HERRA. Olen siis Siunannut teitä JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Ja näin tulee olemaan. Aamen.

(Profeetta Dr. Owuor. 3.3.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia