31.8.2020 PROFETIA NÄLÄNHÄDÄSTÄ TULOSSA MAAILMAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. On suuri nälänhätä tulossa maailmaan. On suuri globaali nälänhätä, joka on tulossa maailmaan. Suuri nälänhätä on tulossa maailmaan. Raamattu sanoo, että tulee olemaan maanjäristyksiä ja nälänhätää monin paikoin. Lukiessanne Matteuksen evankeliumin luvun 24:7. 

Joten tänään julistan maailman kansakuntien edessä ja enkelien edessä Taivaassa, että HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani ja on todella suuri historiallinen nälänhätä, joka on tulossa maailmaan. Näen että ihmisillä ei ole edes varaa ostaa ruokaa, jopa kun hintoja lasketaan, niin heillä ei ole varaa. On suuri globaali nälänhätä, joka on tulossa maailmaan. Suuri nälänhätä on tulossa maailmaan. 

ISÄ JUMALA, HERRA JUMALA, Hän on lopulta on Puhunut kanssani tästä nälänhädästä, joka on tulossa. Näen, kuinka ihmiset kamppailevat, jopa he, jotka myyvät, he ovat jättäneet ruokaa myytäväksi, mutta jopa heidän laskiessaan hintoja, ihmisillä ei ole varaa. On siis suuri nälänhätä tulossa maailmaan ja MESSIAS on tulossa. Kaikkien maailman ihmisten tulee tehdä parannus ja valmistautua MESSIAAN tulemukseen. 

HERRA on asettanut todella tärkeän standardin tälle sukupolvelle, ja sukupolville, jotka kulkivat ohitse ja sukupolville, jotka ovat tulossa, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Uskokaa evankeliumi, vastaanottakaa JEESUS ja olkaa pyhät. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 31.8.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia