31.8.2019 PROFETIA: SEURAKUNNAN SISÄLLE PÄÄSYSTÄ TAIVAASEEN

Siunatut ihmiset, kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa! Kuinka valtava hetki, johon seurakunta on viimein törmännyt. Tiedän, tämä keskustelu tulee teille suoraan valtavan Menengai III väkevän väkevän HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Vierailun kannoilla, joka on juuri tapahtunut tässä maailmassa. HERRA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset, MESSIAAN loisteliaan kirkkaasta tulemuksesta. HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, Hän on Puhunut kanssani MESSIAAN loisteliaasta tulemuksesta. Ja tämä on se syy, miksi tulen luoksenne tänä aamuna Itä-Afrikan aikaan, ja tiedän, että teillä on eri aikavyöhykkeitä. Mutta tulen luoksenne tämän todella valtavan Sanoman kanssa, koskien MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta. Ja ei ole suurempaa aikaa seurakunnan hiostoriassa kuin nyt.
 
HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani pyhän seurakunnan pois ottamisesta, MESSIAAN loisteliaasta tulemuksesta ja morsiamen nappaamisesta, kidnappaamisesta pois, KRISTUKSEN morsiamen pois nappaamisesta Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaan. Ja tämä julistus tulee useiden HERRAN mittapuiden ja standardien kanssa, jotka Hän on jo kaivertanut, Hän on kirjoittanut Raamattuun. Se on siis todella kaunis julistus, sillä HERRA ei ole jättänyt seurakunnan ohjaamista, koskien sitä, mitä sen tulee tehdä ja kuinka sen tulee elää tänä todella sensitiivisena hetkenä tässä maaplaneetan elämässä, seurakunnan elämässä.
 
Olen nähnyt HERRAN ottavan seurakunnan. Hän on näyttänyt minulle seurakunnan, kuinka Hän vie seurakunnan Taivaaseen. Ja olen nähnyt loisteliaan KRISTUKSEN morsiamen ja sen loisteliaan kirkkaan vanhurskauden vaatteen, joka sillä on yllään, kun Hän tuo seurakunnan loisteliaaseen JUMALAN Valtakuntaan. JUMALA KAIKKIVALTIAS, JEHOVA JAHVE, Israelin JUMALA, JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, Hän, jonka näitte vierailevan luonani, vierailevan näiden HERRAN Kolmen Valtavan Sotajoukon luona Menengai III:ssa, Hän on nyt Puhunut kanssani, kuinka Hän aikoo viimein tuoda seurakunnan ikuisuuden loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan Taivaassa, palvonnan Valtakuntaan, Rauhan Valtakuntaan, iankaikkisen elämän Valtakuntaan Taivaassa.
 
Tämä on se syy, miksi JEESUS tuli, jotta eräänä päivänä kansa valmistettaisiin Taivaan loisteliasta Valtakuntaa varten. Ja olen nähnyt HERRAN ottavan seurakunnan, olen nähnyt sen otettavan ylös Kirkkauteen, ylös pilviin. Ja se astuu sisälle hetkessä, silmänräpäyksessä. Ja HERRA hidastaa sen minua varten, jotta voin nähdä sen kronologian, kronologian ja tapahtumien sarjan. Se valtava, kaikista odotetuin päivä, tilinteon päivä, todellisuuden päivä, totuuden päivä. Se on päivä, jolloin heidät, jotka ovat uudestisyntyneitä, tullaan tuntemaan. Ja he, jotka eivät ole olleet uudestisyntyneitä, he, jotka tunnustavat JEESUKSEN Nimeä, heistä myös, tuona päivänä tullaan tietämään heidän elämästään, siitä pelastuksesta, jota he elivät, ottivatko he vastaan PYHÄN HENGEN vai eivät.
 
Totuuden päivä, tilinteon päivä. Tämä peljättävä päivä, joka on ansa. Hän Sanoo, kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Sitä päivää, siitä päivästä ja hetkestä, ei kukaan tiedä. Ei edes MESSIAS, eivät edes Taivaan enkelit. Joten voitte vain kuvitella sen keskustelun, joka HERRALLA on näiden Valtavien Sotajoukkojen kanssa, jotka kävelevät maailmassa nyt. Se on itseasiassa suoraan ISÄ JUMALALTA, Hänen Valtaistuimeltaan, joka loistaa Hänen Pilvensä, ja asettuu pääni laelle. Hän on se, joka julistaa tämän. Hän on se, joka on paljastamassa tätä. Hän on se, joka on avaamassa, levittämässä auki tätä julistusta. Sillä vain Hän tietää päivän ja hetken.
 
Tämä on siis todella etuoikeutettu keskustelu, että seurakunta voi olla tietoinen näistä salaisista Taivaan hankkeista, teoista, valmisteluista JUMALAN Valtakunnassa, lopulta kunnioittaen KRISTUSTA, kunnioittaen JEESUSTA KRISTUSTA HERRAANI, HERRAA JEESUSTA, Vapahtajaamme. Tämä on todella mahtavaa ja todella historiallista aikaa. Olen nähnyt, jälleen, olen nähnyt seurakunnan otettavan Taivaaseen. Ja tämä on valtava julistus. Jos on olemassa suurempi julistus sukupolvelle, niin se on tämä tässä, että lopulta tulemme ajan sulkeutumiseen. Alamme hiljalleen tulla aikakauden loppuun, PYHÄN HENGEN aikakauden loppuun, jolloin armon aikakausi tulee lopulta hiljalleen päättymään, tulee lopulta sulkeutumaan.
 
Ja silloin he levittäytyvät ulos, maailman kansakunnat tulevat levittäytymään ulos Ahdistuksen aikaan ja Suuren Ahdistuksen aikaan, joka tulee olemaan todella sietämätöntä KRISTUKSEN seuraajille. Sillä olen nähnyt jopa sen aikakauden seurakunnan ylöstempauksen tuolla puolen, ylöstempauksen jälkeisen aikakauden. Raamattu tulee esille hyvin selvästi, HERRA on Puhunut todella selvin termein, todella mahtavin ja selvin termein tästä hetkestä. Hän vaatii seurakunnalta, että on Tien valmistaminen MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Joten mikä aikakausi! Mikä sukupolvi! Kadehdittu sukupolvi, että te olette he, jotka nyt valmistavat Tien, Tien MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten.
 
HERRA on jo asettanut meidät ja olemme istuneet kummallakin puolella HERRAN Liitonarkkia. Ja Hän on laittanut meidät katsomaan sisälle, katsomaan Armoistuinta, katsoen Armoistuinta istuen kummallakin, tällä puolella Kaksi meitä ja toisella puolella. Ja olemme katsoneet JUMALAN Valtaistuinta Armoistuimella. Ja tämän tiedon olen jo paljastanut seurakunnalle, olen jakanut teille nämä tämän hetken valtavat keskustelut. Mutta näette, siunatut ihmiset, että se julistus, jonka HERRA tuo teille, on pääasiassa valmistaa vanhurskauden vaate, pyhyyden vaate.
 
Jotta nyt seurakunta, kristitty uskova, pyhät, voivat valmistaa tien sydämessään ja kääntyä pois synnistä ja olla vanhuskaat ja pyhät. He voivat kääntyä pois siitä valitettavasta evankeliumista, jonka näette saarnattavan Amerikassa, joka on todella huokoista, huokoisuuden evankeliumista, joka sallii kaiken ja minkä vain kristilliseen pelastukseen. HERRA Sanoo, että tämä on nyt se hetki pitää kiinni tiukkuudesta, koskien sitä alkuperäistä JEESUKSEN Ristin ja Veren pelastusta, pelastusta, joka ylläpitää HERRAN pyhyyttä ja HERRAN vanhurskautta. Miksi? Sillä Hän Sanoo, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.
 
Joten tästä tulee suuri etuoikeus seurakunnalle, että jokainen, joka on kytkettynä ja kuulolla, voi pääasiassa tehdä olennaisia voittoja ja valmistautua olennaisesti, jotta he olisivat pyhiä ja vanhurskaita PYHÄN HENGEN avun kautta ja pääsisivät loisteliaaseen ikuiseen Kirkkauden Valtakuntaan. Näitte viimeisimmässä keskustelussa Menengai III:ssa, olette nähneet, kuinka Puhuin loisteliaan kirkkaista Portaista, jotka kutsuin alas Taivaasta, ja ne laskettiin, ne on nyt laskettu alas taivaalle, kun puhumme, ja joita pitkin näin seurakunnan kipuavan ylös loisteliaassa vaatteessaan, heidän loisteliaan kirkkaat jalat koskien ikuisuuden loisteliaan kirkkaita Portaita.
 
Ja tämä on vain se valtava etuoikeus, joka tällä sukupolvella on tänä hetkenä, siunatut ihmiset. HERRA Sanoo, että tämä on se hetki, jolloin tulee olla suurempi herääminen. Näette Taivaan Kirkkauden. Joka kerta, kun HERRA lähettää minut saarnaamaan, Hän tulee alas Hänen Kirkkaudessaan ja asettuu yhdistäen maan, yhdistäen pääni laen koko matkan aina iankaikkiseen ikuisen elämän Valtakuntaan Taivaassa. Ja on suuri Sanoma, jonka Hän  Puhuu tuossa keskustelussa. Ja Hän Sanoo, että tämä on hän, josta kirjoitettiin, että tulen lähettämään hänet valmistamaan kansakunnat. Jotta hän voisi yhdistää teidät Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaan, missä MESSIAS istuu, Hän, joka kuoli puolestasi Ristillä ja avasi sen valtavan väliverhon, joka johtaa Kaikkein Pyhimpään JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Temppelissä.
 
Ja sen tähden on etuoikeus jakaa teille tätä todella voimallista Sanomaa, koskien MESSIAAN tulemusta, kuinka teidän tulisi valmistautua MESSIAAN tulemusta varten. Seurakunnan tulee valmistautua MESSIAAN tulemusta varten. Ja HERRA on Puhunut halki, jopa hiljattaisessa Konferenssissa, että nyt prioriteetti on se vanhurskauden vaate, vaate, jota ilman ei kukaan pääse sisälle. Näette Matteuksen evankeliumin luvussa 22, jakeissa 1-14, kun kuningas tuli saamaan selville ja katsomaan, valvomaan heitä, jotka oli tuotu, heitä, jotka olivat tulleet kokoontuen odotushuoneeseen pääsemään sisälle JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan. Sitten Hän huomasi miehen siellä, jolla ei ollut yllään häävaatteita. Silloin Hän Sanoi: ystävä, kuinka pääsit tänne ilman häävaatetta?
 
Joten HERRA käyttää tätä puhuakseen meille todella todella selkein termein, ja puhuakseen seurakunnalle, kertoakseen, että on olemassa standardeja tänä hetkenä, standardeja, joita tulee täyttää, Taivaan standardeja. Ja Hän Sanoo, JUMALAN alentamaton minimi. Sillä ilman pyhyyttä, ei kukaan ole näkevä HERRAA. Heprealaiskirje. Ja luen juuri nyt Psalmien kirjasta. Psalmit 8. Psalmit 8:4-8. Luen juuri nyt Psalmien kirjan luvusta 8, siunatut ihmiset. Kääntäkää kanssani sinne, jakeesta 4 aina jakeeseen 8. Tämä on, mitä Hän Hän Sanoo. Hän Sanoo:
 
"niin mikä on ihminen, että sinä häntä muistat, tai ihmislapsi, että pidät hänestä huolen? Ja kuitenkin sinä teit hänestä lähes jumal'olennon"
 
Toinen käännös sanoo, lähes enkelin, lähes Taivaallisen joukon. 
 
"sinä seppelöitsit hänet kunnialla ja kirkkaudella; panit hänet hallitsemaan kättesi tekoja, asetit kaikki hänen jalkainsa alle: lampaat ja karjan, ne kaikki, niin myös metsän eläimet, taivaan linnut ja meren kalat ja kaiken, mikä meren polkuja kulkee."
 
Uudestaan, HERRA käyttää tätä painottaakseen teille yhtä asiaa, että voitte vain kuvitella, Menengai III:sen Vierailu, Vierailu, joka on juuri tapahtunut maailmassa alle kaksi viikkoa sitten, kun Hän lähetti minut Menengai III:seen Nakurussa Keniassa täällä. Monet kansakunnat kokoontuneena. Ja silloin näette ISÄ JUMALAN Kirkkauden, jonka profetoin, tulevan ja asettuvan ylleni tullen alas aina Taivaasta saakka ja lävistäen auringon, auringon kuumuuden, auringon sulatusuunin, auringon sietämättömän kuumuuden, ja tullen ulos toiselta puolelta ja etsien minut tuossa Kokouksessa ja asettuvan pääni laelle.
 
Sitten näet niiden HERRAN Kahden Peljättävän Profeetan kävelevän yhdessä, heidän, jotka JUMALAN Pilari identifioi, liikkuen heidän kanssaan joka suuntaan. Kun he taipuivat tähän suuntaan, niin Pilari taipui, kun he kääntyivät tähän suuntaan, niin JUMALA kääntyi. Valtava peljättävä tämän hetken Vierailu. Ja HERRA käyttää nyt tätä kuvaa, painottaakseen teille nyt, että se on se rakkaus, se rakkauden luonteenlaatu, jonka Hän näyttää tälle sukupolvelle. Hän kysyy, mikä on ihminen, että sinä häntä muistat? Mikä on ihminen, että sinä tulet ja ohitat kaikki loisteliaat planeetat, suuremmat planeetat, tähdet ylhäällä siellä, erilaiset tähdet ja auringon, erilaiset planeetat, jotka olet luonut ja ohitat ne ja tulet ja etsit hänet ja lasket alas Kirkkautesi etsien häntä. Sinun Kirkkautesi viittoillen hänelle, anoen ja tavoitellen heidän sieluaan.
 
Ja tänä hetkenä HERRA anoo ja tavoittelee sieluanne, siunatut ihmiset. Ja Hän kyselee sinua, Hän etsii sinua. HERRA todella huutaa tämän sukupolven puoleen valmistamaan Tietä loisteliaan kirkasta ikuisuutta varten, jonka Hän on
valmistanut heille, Hänen Taivaansa sisällä. Ja katsoessasi Psalmia 24:1-3, Hän Sanoo seuraavan:
 
"Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja ne, jotka siinä asuvat."
 
Hän on siis todella oikeutettu etsimään teitä. 
 
"Sillä hän on sen perustanut merten päälle, vahvistanut sen virtojen päälle. Kuka saa astua Herran vuorelle"
 
Joten HERRALLA on kaikki syy etsiä teitä. Tämä on hetki, jolloin ihmisen luomis-suunnitelma on juuri tulemaisillaan täyttymykseensa, jossa se tarkoitus, minkä tähden Hän loi teidät - jotta voisitte palvoa Häntä ikuisesti - ollaan levittämäisillään auki Taivaassa, ja jolloin Ristin hedelmä on juuri astumaisillaan siälle iankakkisuuteen.
 
Ja tiedän, että täällä Keniassa te valmistaudutte Mega Mega kuukauteen, suuskuuhun. Ja he aloittivat jo juhlinnan eilen. Mutta tämä syyskuu on asetettu erilleen, asetettu erilleen tässä kansakunnassa kansalliseksi kuukaudeksi juhlien JEHOVA ELOHIMIA, JEHOVA JAHVEA, Sotajoukkojen HERRAA, JEHOVA SEBAOTIA, sitä, kuinka Hän on näyttänyt mahtavan luonteenlaadun sukupolvelle, kansalle, seurakunnalle. Ja Hän Sanoo, tuliset pyhät Serafit peittävät kasvonsa, jotta he eivät näkisi Kirkkautta. Silti teille Hän on laskenut alas tämän Kirkkauden, ja nyt voitte nähdä Hänet. Voitte nähdä fyysisen manifestoidun JUMALAN Kirkkauden Läsnäolon reaaliajassa livenä kameralla, liikkuen tällä tavoin, Hänen Palvelijoidensa kanssa. Mikä sukupolvi! Mikä rakkauden luonteenlaatu!
 
Ja sen tähden tässä kuussa on suuri juhlinta, jonka Hän asetti, syyskuussa, alkaen huomenna. Jotta olisi kansallinen juhlinta, että tämä on se sukupolvi, jonka HERRA on valinnut. Hän on päättänyt Hänen salaisessa viisaudessaan, että tämä sukupolvi, tämä seurakunta, on se seurakunta, joka valmistaa Tien, joka kantaa Jälkimmäisen Kirkkauden Vierailua, joka luvattiin Raamatussa Joelin ja Haggain kirjoissa. Kuinka mahtavaa, rakkaat, siunatut ihmiset, rakkaat ihmiset. Kuinka väkevää. Ja HERRA Sanoo, että tämä on se hetki, jolloin ihmisen epäkohdat, aikaansaamattomuudet, vaillinaisuudet, puutteet, kyvyttömyydet, taitamattomuudet, moitteet, arvottomuudet, virheet, huonot ominaisuudet tuodaan nyt korjaukseen näiden JUMALAN Kahden Mega Sanansaattajan toimesta, JUMALAN Kolmen Sotajoukon toimesta, heidän, jotka saarnaavat. Tämä on se hetki korjaukselle, siunatut ihmiset.
 
Hän on asettanut JUMALAN sauvan, JUMALAN mittakepin käteeni ja näyttänyt minulle sen loisteliaan kirkkaan seurakunnan kipuavan ylös Portaita pitkin, nousten ylös, mennen kohtamaan JUMALAN kasvoista kasvoihin. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa! MESSIAS on tulossa. Valmistakaa Tie, siunatut ihmiset. Olen todella siunattu, että HERRA lähetti minut tämän kaltaista sukupolvea varten, tämän kaltaisia ihmisiä varten. Kaikki kansakunnat ovat kuulolla. Kaikilla kansakunnilla on kapasiteetti korjata ne epäkohdat, aikaansaamattomuudet, vaillinaisuudet, puutteet, kyvyttömyydet, taitamattomuudet, moitteet, arvottomuudet, virheet, huonot ominaisuudet, joita he ovat pitäneet kristillisessä pelastuksessaan halki aikojen. 
 
Nyt ne voidaan tuoda korjaukseen, JUMALAN standardiin. Sillä Hän on antanut minulle sen sauvan, mittakepin, mitatakseni seurakunnan palvonnan, palauttaakseni seurakunnan takaisin vanhurskauteen. Vanhurskauden vaate, jonka näet Ilmestyskirjan luvussa 19:6-9, jakeessa 8. Seurakunnalle annettiin ylleen hienoin pellava hohtavan puhdas. Olen nähnyt seurakunnan pääsevän sisälle. Ja he, jotka pääsivät sisälle iankaikkisuuteen nousten ylös Taivaaseen, olivat heitä, joilla oli yllään säteilevää loistavaa upeaa kirkasta, hienointa valkoista pellavaa hohtavan puhdasta.
 
Valmistakaa tie, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Todah rabah, boker tov. Valmistakaa HERRALLE tie. Olkaa pyhät. Tehkää korjauksia elämässänne. Olkaa oikeassa asemassa JUMALAN edessä. JUMALAN Valtakunta on lähellä. JUMALAN Valtakunnan Sanansaattajat kävelevät nyt maailmassa ja julistavat MESSIAAN tulemusta, HERRANI tulemusta, KUNINKAAN YESHUA HAMASIACHIN tulemuta. Todah rabah, todah Shalom, todah todah.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 31.8.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia