31.8.2019 PROFETIA: 2006 PROFETIAN ENSIMMÄISEN OSAN TÄYTTYMINEN JUMALAN KIRKKAUDEN VIRTAAMISESTA ALAS SEURAKUNTAAN

Siunatut ihmiset, tiedän, että valmistaudutte kokouksiinne huomenna. Kuinka mahtavaa aikaa olla HERRAN huoneessa! Kuinka siunattua historiallista aikaa olla uudestisyntynyt, kalliit ihmiset! Ja tiedän, että on paljon meneillään juuri nyt, niitä valmisteluja kokousta varten huomenna seurakunnissa halki tämän maan ja monissa muissa maissa halki maapallon. Ja tiedän myös, että se suuri juhlinta, syyskuu, joka on asetettu erilleen, joka on laitettu erilleen kansalliseksi Kiitosjuhlinnaksi, kun nyt koko kansakunta alkaa mennä HERRAN eteen kiitoksen kanssa, kiittäen HERRAA siitä mahtavasta historiallisesta ja peljättävästä Vierailusta. Ja Hänen suuresta rakkauden luonteestaan, jota Hän on näyttänyt tälle kansakunnalle, ja muille kansakunnille, jotka ovat osallistuneet heidän eri tasoillaan. Ja tiedän, että tämä merkkaa jopa huomenna kokouksissanne, kun aloitatte ilmestymään HERRAN eteen, siunatut ihmiset.
 
Haluan vain jakaa yhdestä asiasta juuri nyt. Numero 1) HERRA on Puhunut kanssani. Aamulla tulin luoksenne ja Puhuin teille MESSIAAN loisteliaasta tulemuksesta, kun MESSIAS tulee hakemaan kultaisen seurakunnan, loisteliaan seurakunnan, seurakunnan, jolla tulee olemaan sormessaan ne kultaiset Hääsormukset, jotka HERRA näytti minulle sinä 1. marraskuuta vuonna 2006, kun HERRA pääasiassa avasi Taivaan ja JUMALAN Kirkkaus, JUMALAN Pilvi alkoi virtaamaan tuossa MESSIAAN tulemuksen, Karitsan Häiden valtavassa Näyssä. Ja HERRAN Kirkkaus alkoi itseasiassa virtaamaan Taivaan sisäosista. Pystyin näkemään Taivaan sisälle, pystyin näkemään Taivaan laajuuden, sen tilan siellä. Ja sen kuinka valtava JUMALAN Kirkkauden säteilyn ja loisteen Pilvi valvoi Taivaan laajuutta. Ja sitten, kuinka Hän avasi Oven; Hän avasi Taivaan Portit, Oven Taivaaseen. Ja silloin Kirkkaus alkoi virtaamaan ulos ja alkoi muuttamaan pimeyttä, joka oli kuluttanut maan pintaa, jopa sitä laajuutta maan yläpuolella.
 
Joten näemme tänään, että tuo Profetia, jonka annoin 1. marraskuuta vuonna 2006, kun Sanoin, että HERRA on näyttänyt minulle valtavan Näyn MESSIAAN tulemuksesta, HERRAMME ja Vapahtajamme JEESUKSEN KRISTUKSEN tulemuksesta, KUNINKAAN tulemuksesta, HAMELECHIN tulemuksesta, Kirkkauden KUNINKAAN tulemuksesta. Kun Sanoin tuona 1. marraskuuta 2006, siunatut ihmiset, ja Sanoin, että Hän on avannut Tauivaan Portit, Oven Taivaaseen, ja näin JUMALAN Kirkkauden tulevan ulos, Kirkkauden Pilven, Kirkkauden Pilven säteilyn tullen läpi, rikkoen Taivaan rajoja ja tullen ulos, ulos Taivaasta sille laajuudelle maan yläpuolella. Ja sinä hetkenä ennen kuin sisäänkäynti Taivaaseen avattiin, niin muistatte, kuinka vuoden 2006 profetiassa Sanoin, että oli pimeys, joka oli kuluttanut maan pintaa ja sen laajuutta.
 
Joten kun Hän avasi Taivaan ja Kirkkaus alkoi tulla alas, silloin JUMALAN Kirkkauden säteily, JUMALAN Kirkkauden loiste, JAHVEN Kirkkauden mahtavuus, alkoi ajaa takaa pimeyttä ja se toimitti, mitä kutsuin tuona aikana, vallankaappauksen. Se kaatoi alas pimeyden ilman minkäänlaista keskustelua. Ja silloin Kirkkaus alkoi tulla alas maailmaan. Nyt näette, kuinka tuo profetia täyttyy juuri nyt silmienne edessä Menengai III:sella, ja minne tahansa nämä JUMALAN Valtaistuimen Sanansaattajat menevätkään. On se sitten Lima Perussa, tai se on täällä Menengaissa, tai se on (Nairobin) keskuspuistossa, niin te näette, että tuo Kirkkauden Pilvi tulee nyt aina Taivaasta saakka, sillä elämme Avoimen Taivaan alla. Toisin sanoen, elämme pitkään profetoidussa aikakaudessa, Avoimen Taivaan aikakaudessa.
 
Mutta muistatte liiankin hyvin, että siinä kronologiassa ja tapahtumien sarjassa, katsoessanne koko sen profetian dynamiikkaa, Hän Sanoo, että sen jälkeen kun (JUMALAN) Pilvi tuli ulos Edelläkävijänä, Merkkinä, ajaen takaa pimeyttä, silloin sen jälkeen heti ne Kaksi Hääsormusta asetettiin siihen tarkkaan Taivaan sisäänkäyntiin. Tarkoittaen, että Karitsan Häiden tapahtuma tapahtuu. Toisin sanoen, seurakunnan sisälle pääsy tapahtuu. Nyt tänään voin tuoda teille ensimmäistä kertaa, 1. marraskuuta 2006 lähtien, nyt voin tuoda teille ensimmäistä kertaa, että ensimmäinen puolikas siitä profetiasta on jo nyt täyttymässä. Tämä tarkoittaa, että istumme toisen puolikkaan täyttymisen partaalla, jolloin tapahtuma, jota julistaa ne Mega Super loisteliaat, hyvin kalliit, rikkaat, puhdistetut, kalliit, vaalitut, Taivaalliset Hääsormukset, tuo tapahtuma, jota ne julistavat, on juuri tapahtumaisillaan.
 
Tämä on itseasiassa pyhän seurakunnan sisälle pääsy ikuisuuteen, pyhän seurakunnan sisälle pääsy JUMALAN loisteliaaseen Taivaaseen, JUMALAN Valtakuntaan, jonne aina menen ottamaan vastaan ohjeistusta ja käskyjä täyttämään JUMALAN suunnitelman maan päällä. Joten tämän olemme nähneet, siunatut ihmiset. Tämä on se herääminen, jonka tuon teille tänä päivänä, tänä materialisoituneena päivänä, jotta ette olisi itsetyytyväisiä, tai ette tuntisi olevanne omahyväisiä, kun valtavat historialliset profetiat, joista oli ennustettu, jotka oli juurrutettu Sanaan, täyttyvät.
 
Nyt, eilen perhe vieraili luonani täällä Päätoimistoilla, Tabitha, perhe Nakurusta. Tabitha, Tabitha Theomo toi perheensä tänne eilen, eilen. Ja hän antoi minulle tämän todistuksen, jonka haluan jakaa teille tässä, kun valmistaudutte menemään seurakuntiinne. Ja tämä on todella hämmästyttävää! Sen tähden haluan jakaa teille tämän tarkoituksellisesti. Haluan jakaa tämän tarkoituksella. Ja hän puhui juhlinnasta, joka tapahtui pääalttarilla. He juhlivat tätä jalkaa, joka oli saanut jäykkäkoristus-tartunnan vuodesta 1996 asti. Jalka oli saanut tartunnan, yksi jalka. Ja se jalka oli kuollut, se kuoli. Se lopulta kuoli ja alkoi mädäntyä. Puhumme siis mädäntyneestä jalasta, kuolleesta jalasta jäykkäkouristuksen takia.
 
Ja luen tämän niistä papereista, jotka hän esitti perheensä kanssa eilen täällä. Tuo jäykkäkouristuksen saanut jalka meni myös poikki, mutta hän ei tuntenut kipua. Se meni poikki aivan kuin puun pala menisi. Hän ei tuntenut kipua, koska jalka oli kuollut, se ei tuntenut mitään kipua. Sitten jalka mädäntyi maaliskuuhun mennessä, maaliskuuhun 2019 mennessä se mädäntyi. Ja lääkärit diagnosoivat silloin sen, he sanoivat, krooninen osteomyelitis, krooninen osteomyelitis. Tuo sairaus, niiden monien tuhansien rampojen kanssa, jotka ovat kävelleet tässä maassa, ja ne monet monet kymmenet, jotka kävelivät Menengai III:ssa, ja ne kymmenet sokeat, kuurot, kaikki ne Mega parantumiset, jotka tapahtuivat, joita emme ole pystyneet laskea, niin tämän tietyn ihmisen jalka parantui. Tämä kuollut jalka sai elämän. Elämä palasi tähän kuolleeseen mädäntyneeseen jalkaan, päinvastoin kuin, mitä lääkärit olisivat sanoneet, olisivat heijastaneet. Lääkärit sanoivat, että se on lopussa, se täytyy amputoida.
 
Mutta nyt kun HERRA lähettää Hänen Kaksi Palvelijaansa, ja suunnattoman määrän Taivaallisia joukkoja, joita he ovat, lähetettyinä Menengai III:selle, niin tämä jalka on parantunut! Hän pystyy nyt kävelemään ja kaikkea sellaista. Hän pystyy tuntemaan jalan. Se on ihme! Se on ihme! Se on valtava ihme! Ja luen, siunatut ihmiset, heti, haluan lukea välittömästi Psalmien kirjasta 77, Psalmien kirjasta 77, jakeesta 11, Hän Sanoo:
 
"Minä muistelen Herran tekoja"
 
Uudestaan:
 
"Minä muistelen Herran tekoja, minä muistelen sinun entisiä ihmetöitäsi. Minä tutkistelen kaikkia sinun töitäsi, minä mietin"
 
Tarkoittaen, ottaa huomioon.
 
"mietin sinun suuria tekojasi."
 
"kuka on jumala, suuri niinkuin sinä, Jumala? Sinä olet Jumala, joka teet ihmeitä, sinä olet ilmoittanut voimasi kansojen seassa."
 
Joten, siunatut ihmiset, luen tämän tarkoituksella, tämän tietyn Raamatun jakeen, ja jakeen 13. Luen jakeen 13. Voin lukea Kuningas Jaakon -käännöksestä. Hän Sanoo:
 
"Jumala, sinun tiesi on (pyhäkössä)"
 
Tarkoittaen, Sinun pyhyydessäsi.
 
"kuka on jumala, suuri niinkuin sinä, (JEHOVA JAHVE, Israelin Valtava JUMALA, meidän JUMALAMME?)"
 
Ja HERRA käyttää tätä tänä hetkenä tuomaan JUMALAN pyhyyden takaisin sydämiinne, sen ihmeellisyyden. Nämä ovat joitakin niistä suurista ihmeistä, jotka tapahtuivat Menengai III:sella. Me emme voi käydä läpi niitä kaikkia, mutta voimme alleviivata silloin tällöin vain yhden, jotta te voisitte ymmärtää sen vakavuuden ja painoarvon, mitä kävi ilmi, mitä HERRA pani toimeen Menengai III:sen kentällä, kaikki kansakunnat kokoontuneena. Ja Hän Sanoo, että HERRA yrittää Puhua teille, Hän kutsuu teitä tähän. Hän Sanoo, katsokaa niitä merkkejä, katsokaa niitä ihmeitä, joita Hän on tehnyt! Ja Hän kutsuu sinun uskoasi nyt, sinun uskoasi takaisin Hänen luokseen.
 
Tämä on se hetki, jolloin se ensimmäinen puolikas 1. marraskuun 2006 profetiasta täyttyy silmienne edessä, ja te nauhoitatte sen kameroillanne, te nauhoitatte sen puhelimillanne. Kirkkauden Pilvi, sen säteily, kirkkaampi kuin aurinko. Sen loiste, mahtavuus virtaa ja asettuu hänen yllensä, joka Puhuu kanssanne, JUMALAN Valtaistuimen joukkojen ylle. Kuinka mahtava sukupolvi! Joten Hän Sanoo:
 
"Jumala, sinun tiesi on (pyhäkössä)"
 
Tarkoittaen, että se on Sinun pyhyydessäsi.
 
"kuka on jumala, suuri niinkuin sinä, (JEHOVA JAHVE, Sotajoukkojen JUMALA, meidän JUMALAMME?)"
 
Joten se, mitä HERRA tekee tässä, on, että nyt Hän tuo takaisin pyhyytesi. Hän Sanoo, että tänä hetkenä sinun täytyy nyt laittaa usko Häneen, sinun täytyy laittaa riippumisesi Hänen, luottamuksesi Häneen, sinun täytyy nyt muistaa Hänen laupeutensa, armonsa, sinun täytyy nyt alleviivata Hänen valintansa yllesi! Sillä MESSIAS on tulossa! Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Ja tämä on todella valtavaa aikaa. Sillä Hän Sanoo tässä, 1. Korinttolaiskirjeen luvussa 1, jakeessa 18. Hän Sanoo:
 
"Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima, (evankeliumin voima, JUMALAN voima). Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi"."
 
Mahtavaa, siunatut ihmiset! Ja lukiessasi Psalmien kirjan luvun 22:22, Hän Sanoo seuraavan:
 
"Minä julistan sinun nimeäsi veljilleni, ylistän sinua seurakunnan keskellä."
 
Tarkoittaen, julistan, ilmoitan, seison ylös ja korotan HERRAN Nimeä, JUMALAN tekoja, jotta Hänet tunnettaisiin Hänen teoistaan, jotta näiden tekojen kautta tietäisitte, että MESSIAS on tulossa! Jotta kääntyisit nyt vanhurskauteen, saaden sinun nyt laskemaan uskosi Häneen, roikkumaan Hänessä, luottamaan Häneen! Jotta syleilisit nyt JUMALAN laupeutta, armoa, valintaa elämäsi yllä, suuremmalla vaalimisella. Tällaisia aikoja elämme, siunatut ihmiset. Halusin vain jakaa teille tämän valtavan todistuksen, jotta tietäisitte, kun soitamme tämän kauniin laulun, joka sanoo, "Kuinka kaunis Nimi se onkaan, kuinka voimallinen Nimi se onkaan", niin katsokaa, tämä JEESUKSEN väkevä Nimi on nyt antanut takaisin elämän! Se on asettanut takaisin elämän sen kuolleen jalan ylle!
 
Siunaan teidän kokouksianne, siunaan teitä huomenna, siunaan teitä, kun menette HERRAN huoneeseen, siunaan teitä, kun tulette, siunaan teitä, kun menette, siunaan teitä, kun aloitatte kuukauden, joka on erotettu, asetettu erilleen JAHVEN eteen menemiselle, sanoen: Kiitos HERRA! Kiitos HERRA! Kiitos HERRA, että olet muistanut huonettasi! Shalom todah. Näen, että Israel on kytkettynä ja kuulolla, paljon Israelilaisia, monia kaupunkeja on kytkettynä ja kuulolla. Todah chaverim. Todah todah. Baruch Hashem. Todah Shalom.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 31.8.2019. www.jesusislordradio.info)
 
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia