31.3.2019 PROFETIA SEURAKUNNAN YLÖSTEMPAUKSESTA




Siunatut ihmiset, tulen luoksenne tänään tänä aamuna 03.07 aamuyöllä Itä-Afrikan aikaan, sillä HERRA on Puhunut kanssani täällä. Meillä oli kokous, joka tapahtui täällä Kansallisen Piispain Neuvoston kanssa ja he lähtivät. Ja kun he lähtivät, kun päätin sen viimeisen ryhmän kanssa ja kävelin sisälle, ja sitten nukahdin hetkessä. Ja siinä nukahtamisen välähdyksessä HERRA JEHOVA Hän heti näytti minulle seurakunnan ylöstempauksen.


Uudestaan, tänään, tämän yön jälkeen Kansallisessa Piispain Neuvoston kokouksessa jaoin heille melkoisen paljon, ja sitten kävelin sisälle ja aloin heti nukahtaa tällä tavoin. HERRA näytti minulle aivan kuten salama mennen halki taivaan, mennen pjah pjah pjah pjah pjah, aivan kuten salama, tiedättehän, kun lataatte puhelintanne, normaalisti näette sen merkin, kun patteri latautuu. Se oli se, se viiva, joka näyttää salaman tai sähkön, mitä tahansa varten se merkki onkaan. Mutta se merkki, joka menee vasemmalle puolelle vasemmalle puolelle, se salaman merkki, sähkön merkki.


Uudestaan tänä yönä, tänään sen jälkeen, kun tapasin Kansallisen Piispain Neuvoston ja jaoin heille suuressa pituudessa ja todella syvällisiä asioita, koskien tätä HERRAN Missiota maailmassa, ja sitten kävelin sisälle ja nukahdin. Sinä hetkenä, kun nukahdin tällä tavoin, silloin näin aivan kuten salaman, joka meni maailmasta halki taivaan, pjah pjah pjah!, tällä tavoin. Meni halki koko taivaan koko matkan ylös. Sitten HERRAN Ääni Sanoi: "Seurakunnan ylöstempaus."


Silloin heti hyppäsin ulos, hyppäsin ylös ja tulin luoksenne, pyysin heitä valmistamaan radion teitä varten. Uudestaan, antakaahan kun toistan tämän. Tänään hyvin pitkän tapaamisen, hyvin pitkän ajan jälkeen Kansallisen Piispain Neuvoston kanssa täällä, jossa jaoin todella syvällisesti tästä HERRAN Missiosta heidän kanssaan, ja puhuin heille myös mahdollisuudesta, että HERRA siirtää Mission. Ja myös, kuinka se oli suurempi halajaminen, että HERRA säilyttäisi sen, että nämä Missiot lanseerattaisiin täältä, jotta Herätys säilytettäisiin.


Ja sen jälkeen, kun Piispat lähtivät, ja se viimeinen ryhmä, jossa oli Vanhempi Arkkipiispa ja vara-Arkkipiispat, lähtivät, silloin kävelin sisälle. Sitten heti aloin vaipumaan uneen tällä tavoin. Ja HERRA näytti minulle aivan kuin salaman tulevan maailmasta mennen koko matkan ylös Taivaaseen. Se oli pjah! yli taivaan sillä tavoin. Sitten HERRAN Ääni Sanoi: "Seurakunnan ylöstempaus."


Sitten hyppäsin ylös. Ja sen tähden tulen luoksenne hyvin aikaisin aamulla, myöhään illalla. Ja myös hyvin aikaisin aamulla, ilman odottamista. Tämä on hyvin hyvin voimallista aikaa, siunatut ihmiset. Ensinnäkin se shokeerasi minua melkoisesti. Sillä ymmärsin, että tämä ei voi odottaa.


Uudestaan, HERRA on Puhunut kanssani seurakunnan ylöstempauksesta. Ja sitten Hän Sanoi ääneen kuultavalla Äänellä: "Seurakunnan ylöstempaus." Mutta Hän näytti minulle aivan kuin salaman, mennen pjah! ylös pilvien, taivaan läpi ja pilviin ja niiden toiselle puolen. Olen nähnyt seurakunnan ylöstempauksen. Nyt, Raamattu sanoo hyvin selvästi tässä, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Ja tämä tapahtuma tulee tapahtumaan.


Olen kuitenkin aina tiennyt todella hyvin, että HERRA tulee aina saamaan minut tietämään. Nämä Kaksi Profeettaa, Sanansaattajaa, jotka ovat tulleet valmistamaan Tien, He tulevat aina tietämään etukäteen, kun se on lähellä. Tietämättä päivää ja hetkeä, mutta HERRA tulee aina Puhumaan Heille, aivan kuten Hän on useaan kertaan Puhunut monien vuosien ajan nyt, seurakunnan ylöstempauksesta, seurakunnan ylösotosta, pyhitettyjen pyhien kokoontumisesta. HERRA on Puhunut jatkuvasti, ja tiedän, että tämän Mission tähden, Hän tulee aina saamaan minut tietämään, jopa silloin kuin sen läheisyys on lähempänä. Raamattu sanoo, 1. Tess. 4:15-17, Hän Sanoo:


"Ilmoitamme teille, mitä Herra on sanonut: Me elossa olevat, jotka saamme jäädä tänne siihen asti kun Herra tulee, emme ehdi poisnukkuneiden edelle."


Jakeessa 16, Hän Sanoo:


"Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina."


Jakeessa 17, Hän Sanoo:


"Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa."


Tämä on siis Sananpaikka, joka kuvailee ylöstempauksen dynamiikkaa, prosessia, menetelmää, sitä kuinka se tulee tapahtumaan tuona päivänä. Ja se on todella voimallinen Raamatun jae, sillä se tuo esille hyvin selvästi, mitä tapahtuu heille, jotka ovat unessa ja heille, jotka tullaan nostamaan kuolleista ja sitten kirkastamaan siinä prosessissa, ja heille, jotka ovat hereillä ja jotka tullaan itseasiassa muuntamaan. Joten he, jotka ovat unessa ja tullaan nostamaan kuolleista ja muuttamaan. Sillä aikaa, kun he, jotka ovat hereillä ja pyhiä, tullaan muuntamaan. Ja Hän Sanoo, että ensin heidät, jotka ovat unessa, ja sitten sen jälkeen heidät, jotka ovat hereillä. Toinen Sananpaikka, joka kuvailee seurakunnan ylöstempausta, on 1. Kor. 15:50-56, Hän Sanoo:


"Mutta tämän minä sanon, veljet (ja siskot), ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta."


Ja sitten Hän Sanoo:


"Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme"


Jakeessa 52, Hän Sanoo:


"yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme."


Uudestaan, toistan jakeen 52:


"yhtäkkiä"


Joten näette, mitä HERRA on näyttänyt minulle viime yönä, pjah! yli taivaan, yhtäkkiä. Ja se oli siksakkia, se meni siksakkia aivan kuten salama, jonka näet aina kun lataat puhelimesi, se salaman merkki. Se meni siis ylös. Kaikki menivät ylös yhtäkkiä aivan kuten salama, pjah! tällä tavoin. Sitten HERRA Sanoi: "Seurakunnan ylöstempaus." Silloin hyppäsin ylös, ja soitin radioasemalle ja pyysin heitä herättämään teidät ihmiset hereille, jotta voisitte kuulla, mitä JUMALAN Valtaistuin, mitä JEHOVA JAHVE on Puhunut Valtaistuimeltaan.


Ja koska kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä, siksi ajattelin tulla luoksenne nyt, jotta kaikki olisivat tietoisia. Jos se tapahtuu tänään, niin olisitte tietoisia, jos se tapahtuu huomenna, niin olette tietoisia, kymmenen vuotta tästä hetkestä, niin olette tietoisia, kahden päivän päästä tästä hetkestä, niin olette tietoisia, 36 tunnin päästä. Mutta ohjeistus on, että tämän on HERRA Puhunut. Uudestaan Hän Sanoo:


"Mutta tämän minä sanon, veljet"


1. Kor. 15:50-56:


"Mutta tämän minä sanon, veljet (ja siskot), ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta."


Sitten Hän Sanoo:


"Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme"


Jae 52 on todella avain, Hän Sanoo:


"yhtäkkiä"


Ja HERRA näytti minulle tänä yönä, yhtäkkiä välähdyksessä, pjah!, tällä tavoin aivan kuten salama, pjah!, kertaalleen.


"yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen."


Jae 54:


"Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu"."


Jae 55:


"Kuolema, missä on sinun voittosi? Kuolema, missä on sinun otasi?" 56 Mutta kuoleman ota on synti, ja synnin voima on laki."


Joten nyt uudestaan, tässä Hän kuvailee sitä samaa tapahtumaa nyt tarkemmin, mitä Hän on näyttänyt minulle tänä iltana. Uudestaan, kun se meni ylös aivan kuten salama maasta halki taivaan, syvälle ohi pilvien ja niiden toiselle puolen, se meni, pjah! Sitten Hän Sanoi: "Seurakunnan ylöstempaus." Sitten hyppäsin ylös. Hyppäsin heti ylös. Ja Hän sanoi, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä se tulee tapahtumaan.


Toinen Sananpaikka, joka puhuu seurakunnan ylöstempauksesta on tämä: Ilm. 19. Ilm. 19 on melkein samankaltainen kuin 1. Kor. 15, jonka juuri luin. Selitän teille miksi. Ilm. 19:6-9, Hän Sanoo:


"Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut."


Jakeessa 8, Hän Sanoo:


"Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen"


Sitten Hän Sanoo:


"se liina on pyhien vanhurskautus." (JUMALAN pyhien ihmisten vanhurskaat teot)


Näette siis, että jae 8 yhdistää. Uudestaan, Ilm. 19:8 on se, mikä yhdistää Ilm. 19, ylöstempauksen narratiivin 1. Kor. 15:50-56. Miksi? Sillä tässä Hän mainitsee sen standardin, mittapuun koskien sisälle pääsyä. Hän Sanoo:


"Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen"


Ja Hän Sanoo:


"se liina on pyhien vanhurskautus." (JUMALAN pyhien ihmisten vanhurskaat teot)


Hän Sanoo, he, jotka tulevat pitämään yllään hienointa pellavaa, ovat he, jotka tulevat pääsemään sisälle. Toisin sanoen, pitävät yllään vanhurskautta. Ja silti 1. Kor. 15:50-56, Hän nostaa myös standardin siinä. Hän Sanoo, katoavainen liha ja katoavainen veri, jota pidätte yllänne tänään, ei tule perimään JUMALAN loisteliaan kirkasta ikuista Valtakuntaa, katoamatonta, kuolematonta JUMALAN Valtakuntaa. Ja sitten siinä hetkessä Hän tuo sen teille vain siinä jakeessa yksin. Hän tuo sen teille, että mikä vain mikä on katoavaa, mikä vain mikä on lihaa, ei tule pääsemään sisälle.


Toisin sanoen, vain pelastuksesi katoamattomuus tulee tuomaan sinut JUMALAN loisteliaan Kirkkaaseen Valtakuntaan. Toisin sanoen, Hän Sanoo, että ainoastaan vanhurskaus tulee tienaamaan sinulle paikan JUMALAN pyhässä Valtakunnassa. Ainoastaan vanhurskaus kasvattaa hyllyikää, kristityn, seurakunnan pitkää ikää. Kun pidät ylläsi vanhurskautta, silloin voit elää ikuisesti. Tämä on siis se samankaltaisuus näiden kahden kanssa. Sitten Ilm. 19:6-9, Hän jatkaa Sanoen jakeessa 9:


"Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset (HERRAN) sanat"."


Ja toinen Sananpaikka, joka on samankaltainen 1. Kor. 15:50-56 ja Ilm. 19:6-9 kanssa, on 16:15. Hän Sanoo:


"Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!"


Vanhurskauden vaate. Vanhurskauden vaate, jonka tarvitset, jotta voisit mennä sisälle JUMALAN loisteliaaseen, iankaikkiseen Valtakuntaan. Ja sitten nyt kysymyksenä, näette siis, että Hän on nostanut vanhurskauden ja Hän korottaa vanhurskautta. Ja Hän korottaa teille kristittyinä, että sen kaltaisen kriittisen keskustelun johdosta, joka HERRALLA on ollut kanssani, muistakaa, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä, milloin ylöstempaus tapahtuu. Kuitenkin, voimme nähdä sen aikakauden. Aikakauden me tiedämme. Kuitenkin, nämä Sanansaattajat, jotka valmistavat tien, tiedämme hyvin selvästi, että HERRA tulee jollain tavalla kiinnittämään Heidät keskusteluun, ja silloin kun se on todella lähellä, eräänä hetkenä Hän tulee signaloimaan sen Heille.


HERRA Sanoo siis, että tämä on vanhurskauden hetki kristittyjen uskovien elämässä. Ja he, jotka eivät ole uudestisyntyneitä, tämä on se hetki vastaanottaa HERRA, HERRA JEESUS KRISTUS, ja olla uudestisyntynyt, vastaanottaa täysi upotuskaste, jotta voit kuolla ja olla haudattu Hänen kanssaan kasteessa, ja nousta ylös Hänen kanssaan ikuiseen elämään. Ja sitten olla kastettu PYHÄLLÄ HENGELLÄ.


Joten uudestaan, tänä yönä HERRALLA on ollut valtava keskustelu Hänen Kahden Peljättävimmän Profeettansa kanssa. Tämä on se keskustelu, kun päätän tämän. Sen jälkeen, kun tapasin Piispoja täällä koko päivän, Kansallista Piispain Neuvostoa, ja jakaen heille melko kiihkeästi siitä, mitä on tulossa Keniaan ja HERRAN Missiosta, HERRAN suunnitelmasta tänä hetkenä. Tämän hetken juhlinnasta ja juhlien sitä, mitä tapahtuu jopa Kenian kansakunnassa ja HERRAN huoneessa. Kun tulin sisälle, silloin nukahdin.


Sinä hetkenä, kun nukahdin tällä tavoin, niin se oli aivan kuten salama; näin salaman tulevan maan kamaralta ja mennen ylös koko matkan halki taivaan, halki pilvien. Se meni ylös yhtäkkiä välähdyksessä, pjah! Se meni sillä tavoin, aivan kuten salama, joka normaalisti menee halki taivaan. Sitten Ääni Sanoi: "Seurakunnan ylöstempaus." Sitten hyppäsin ylös. Ja olen tullut luoksenne tänään.


Joten rakkaat ihmiset, valmistakaa tie MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Olen nähnyt, kuinka se tapahtuma tapahtuu niin nopeasti, että sinulla ei ole aikaa tehdä parannusta. Aika tehdä parannus on nyt. Joten haluan johdattaa monet ja kaikki HERRAN luo halki maailman miljoonissanne nyt, jotta kun tuo tapahtuma tapahtuu, olet sitten ollut kristitty ja olet nähnyt, että tämä on se hetki uudistaa pelastuksesi ja olla oikeassa asemassa JUMALAN edessä. Ehkä olet ollut kristitty ja luulit, että olit oikeassa asemassa, mutta luopumus tänä päivänä tulee monessa muodossa. Silmäin pyyntö, se mitä korvasi kuulee, yhteyden kautta, ja kaikesta sellaisesta. Joten he, jotka haluavat vastaanottaa HERRAN, sanokaa tämä. Sanokaa:



Rakas HERRA JEESUS,

anna anteeksi kaikki syntini,

ja pyydän Sinua väkevä HERRA JEESUS,

vakiinnuttamaan Sinun pyhän Sanasi elämässäni,

sydämessäni ja olemuksessani,

rakas HERRA JEESUS, pyydän Sinua lähettämään minulle PYHÄN HENKESI,

sinetöimään minut iankaikkisuuteen,

ja päätä rakentaa minussa päättäväisyys sydämessäni vanhurskauteen ja pyhyyteen,

kallis HERRA JEESUS,

kiitän Sinua ihmeellisestä Golgatan Rististä,

jotta sain tämän mahdollisuuden vastaanottaa Sinut elämääni,

ja olla oikeassa asemassa JUMALAN KAIKKIVALTIAAN, JEHOVAN JAHVEN edessä,

meidän Pyhän ISÄMME edessä Taivaassa.

JEESUKSEN väkevässä Nimessä,

tänään olen uudestisyntynyt.


Uudestaan, kalliit ihmiset, jos olette sanoneet tämän rukouksen, niin teidät tulee upotuskastaa ja teidän tulee olla oikeassa asemassa. On oikein tehdä niin, jotta täytätte kaiken vanhurskauden.


Ja tämä on se, mitä HERRA on Puhunut tänään. Olin vaipumassa uneen, ja sitten Hän näytti minulle aivan kuin salaman lailla ylöstempauksen tapahtuvan, pjah pjah!, halki taivaan, maan kamaralta alas koko matkan leikaten halki taivaan. Ja sitten ISÄ JUMALAN Ääni Sanoi: "Seurakunnan ylöstempaus." HERRA Siunatkoon heitä, joilla on korvat kuulla. Todah todah, todah rabah, todah lachem, todah.


(Profeetta Dr. Owuor. 31.3.2019. www.jesusislordradio.info)


 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia