31.3.2019 PROFETIA: HERRA VIE KAKSI PROFEETTANSA ISRAELIIN

Tästä linkistä voit KUUNNELLA Profetian luettuna suomeksi TAI lukea alta:



Siunatut ihmiset, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA SHALOM, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA ADONAI, JEHOVA ELOHEEKA, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA SHAMMAH, JEHOVA NISSI, JEHOVA TSIDKHENU, HERRA MEIDÄN VANHURSKAUTEMME, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA EL SHADDAI, JEHOVA ELYON, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ROHI, JEHOVA BARA, JEHOVA CHEZEQ, JEHOVA MAGEN, JEHOVA MAOZ, JEHOVA MEPHALTI, JEHOVA MISQUABBI, JEHOVA TSORI, JEHOVA GANAN, JEHOVA YASSA, JEHOVA KABODHI, HERRA MINUN KIRKKAUTENI, JEHOVA JIREH, GOEL, HOSEA, ELI, JEHOVA ORI, HERRA MINUN VALKEUTENI, JEHOVA GANAN, HÄN on Puhunut kanssani siunatut ihmiset.


Tässä jatkuvassa keskustelussa, jota HERRA vie pidemmälle, siunatut ihmiset, tänä aamuna iltapäivää kohden, Hän vei Kaksi Profeettaansa Israeliin. Muistakaa, että tämä alkoi jo eilen HERRAN kanssa, kun Hän näytti Palvelijoilleen, että He olivat jo Israelissa. Alttari oli pystytetty. He saarnasivat israelilaisille ja he kaikki olivat alhaalla siellä. Siellä oli punainen matto ja ihmiset olivat teatterimaisessa paikassa, se näytti aivan kuin elokuvateatterilta. Siellä on niitä tuoleja, joita voit taittaa kokoon. Siellä oli paljon ihmisiä ja he polvistuivat ja tekivät parannusta alhaalla siellä, sen jälkeen, kun He olivat saarnanneet.


Alttari oli pystytetty ja muistamme erittäin hyvin, kuinka Hän näytti Palvelijoilleen, kuinka tuo Pyhäkkö oli valmis ja kuinka He saarnasivat Israelissa. Se paikka oli täynnä ihmisiä ja kaikki tekivät parannusta. He nousivat tuoleistaan ja polvistuivat matolle ja tekivät parannusta Israelissa. Tarkoittaen, että Hän on jo valmistanut Pyhäkön saarnaamista varten. Olen jo nähnyt ne Kaksi Profeettaa saarnaamassa. Toinen heistä on hieman edempänä. Ja Hän katsoi alaspäin sinne, mihin ihmiset polvistuivat punaiselle matolle Israelissa.


Sitten tämän jälkeen muistamme niin hyvin, että yöllä HERRA puhui ääneen tämän hyvin valtavan ilmoituksen seurakunnan ylöstempauksesta. Sitten tänään aamulla kohti iltapäivää HERRA vei Kaksi Profeettaansa jälleen Israeliin. Hän vei minut Israeliin, joten näin Heidät Kaksi saarnaamassa siellä. Näin sen talon, joka oli valmistettuna Heille. Hän näytti minulle, kuinka He olivat jo saapuneet maahan. Siellä oli ihmisiä, jotka siivosivat ja valmistelivat taloa ja tehden muita askareita, laittaen ruokaa, siellä oli heitä, jotka kokkasivat. Joku laittoi heille aterian joka päivä. He kysyivät, mitä haluaisit syödä tänään ja he valmistivat aterian. Siellä oli myös tulkki/kääntäjä ja turvamiehiä.


Sitten HERRA näyttää minulle ison antennin (booster), hyvin suuren antennin. Se näyttää aivan TV- ja radio antennilta. Hän sanoo, että nyt tämä on se paikka, josta tulet lähettämään sanomia. Se antenni on hyvin korkea ja se on yhdistettynä satelliittiin. HERRA Sanoi, että täältä tulet tekemään ohjelmia. Näin niiden Kahden Profeetan puhuvan toisilleen. Se toinen kysyi siltä toiselta, että he ovat siis sallineet sinun lähettää ohjelmaa tuolta TV kanavalta? HERRA Sanoi: Kyllä. Hän tulee lähettämään ohjelmia tuon TV -kanavan kautta ja sitten Hän näytti minulle sen korkean antennin ja antennin yläpuolella on sumua. Se tarkoittaa, että sen täytyy olla vuoren huipulla, sillä sen antennin yläpuolella on sumua. Voit nähdä ainoastaan osan siitä antennista, TV-aseman antennista.


Ja HERRA Sanoi, kun ne Kaksi Profeettaa puhuivat keskenään ja toinen Profeetoista kysyi toiselta: Ovatko he sallineet sinun? Ja Hän vastasi, kyllä. HERRA vastasi, että Hän tulee lähettämään sanomat maailmanlaajuisesti tämän TV-tornin ja satelliitin kautta. Se tulee näkymään satelliitti-tv:n kautta maailmanlaajuisesti. HERRA on jo näyttänyt minulle, kuinka ne Kaksi Israelin Profeettaa tulevat lähettämään sanomia Israelista. Hän on myös näyttänyt minulle, kuinka se tulee tapahtumaan. Hän on jo istunut siellä. Hänelle on tarjoiltu ateria ja Hän on syönyt hyvin herkullisen aterian, herkullisen vegeaterian. Siinä oli perunoita ja kermaista sienikeittoa, se oli todella hyvä ateria ja siellä oli apulaisia, jotka auttoivat ja siivosivat taloa, kotiapulaisia, jotka laittoivat ruokaa ja valmistivat kaiken siellä. Siellä oli nuori mies, joka kulki Heidän kanssaan tulkkina.


HERRA on jo puhunut kanssani siitä, kuinka Hän tulee viemään minut pois Kenian missiolta ja uudelleen asettaen minun Israeliin. Olen nähnyt jopa sen talon. Kaksi viikkoa takaperin, kun Hän näytti minulle, missä se tulee olemaan, sanoen, tämä on meidän talomme, tämä on meidän talomme. HERRA on jo näyttänyt minulle sen tarkan paikan TV-asemalle, josta lähetän sanomia Israelista maailmanlaajuisesti. Hän sanoi, että se lähetys tulee satelliitin kautta, kuten myös internetin. Se antenni sijaitsee vuoren huipulla. Puolet siitä peittää sumu, joten voit vain nähdä puolet siitä. Hän sanoi, että tämä on se TV-asema, joka tulee lähettämään ohjelmaa maailmanlaajuisesti Israelista.


Hän on myös näyttänyt missä Hänen Kaksi Profeettaansa tulevat olemaan. Olen jo nähnyt ne ihmiset, jotka tulivat, kun he tulivat vastaanottamaan Heidät ja auttamaan Heitä. Siellä on ihmisiä, jotka tulivat auttamaan ja kotiapulainen, joka myös laittaa ruokaa ja käy kaupassa. Olen jo istunut siellä ja syönyt herkullisen aterian. Perunat oli valmistettu erittäin hyvin, sekoitettuna kermaiseen sienikeittoon, jossa oli hieman sokeria tai siirappia. Se oli todella herkullista. Se oli herkullisin ateria, jota olen ikinä maistanut koko maailmassa. Tämä on jo tapahtunut.


Kun ensimmäisen kerran HERRA vei minut Israeliin ja näytti, missä ne Kaksi Profeettaa asuisivat, Hän sanoi, että tämä on nyt talomme. Sitten Hän vei minut talon takana olevalle kadulle. Hän näytti Heille sen talon miltä se näyttäisi ja sanoi, kun tulet, niin mene tästä ovesta sisälle. Muistamme myös sen keskustelun eilen, kun Hän puhui tuomiosta, joka on tulossa Keniaan. Kuitenkin tässä samassa keskustelussa Hän esitteli Kaksi Profeettaansa saarnaamassa Pyhäkössä Israelissa. Se alttari on pystytetty. Se on kuin teatteri, kuin ammattimainen elokuvateatteri, johon on pystytetty Alttari. Siellä alhaalla on tuoleja, jotka taittuvat kasaan, kun nouset tuolilta, ne taittuvat itsestään kasaan.


Joten näin jo monien ihmisten tekevän parannusta siellä punaisella matolla, sen jälkeen, kun HERRAN Kaksi Profeettaa olivat saarnanneet. Hän katsoi alas ja saarnasi ihmisille ja näki heidät parannuksenteossa. Sitten tämän jälkeen muistatte sen ilmoituksen, hätä-erityisilmoituksen, joka tuli viime yönä, kun HERRA Puhui seurakunnan ylöstempauksesta. Nyt uudestaan tänään HERRA on Puhunut jälleen ja vienyt minut nyt Israeliin. Hän näytti minulle TV-buusterin, josta Hän tulee lähettämään sanomaa Israelille ja kaikille maailman kansakunnille.


Samaan aikaan Hän näytti talon, jonka Hän on valmistanut Kahdelle Profeetalleen Israelissa. Siellä on kotiapulainen, joka siivoaa ja tekee askareita. Näin yhdellä valkoisen t-paidan ja siniset farkut. Näin paljon yksityiskohtia. Olen jo istunut alas ja syönyt hyvin herkullisen aterian, herkullisimman aterian, mitä olen koskaan syönyt koko maailmassa. Tarjolla oli perunoita ja herkkusienikeittoa, hyvin valmistettua vegeruokaa. Luulen, että siinä oli hiukan siirappia mukana. Se oli myös makeaa. Hyvin hyvin herkullinen ateria. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset.


Ainoa asia mitä voin sanoa Kenian kansakunnalle, nyt kun HERRA on viemässä minut pois tästä missiosta, vierailusta. Voin sanoa, että joka ikinen kokous, joka teillä on nyt, on bonusta. Jokainen vierailu, jopa Parantumiskokous, joka tulee tapahtumaan luultavasti 2-3 viikon sisään, se on myös bonus. Mikä tahansa kokous, Sana räjähdys, Sanakonferenssi tulee olemaan bonus. Ainoa asia mitä voin sanoa tälle maalle on se, että on ollut suuri ilo ja kunnia tuntea teidät tällä matkalla. Palvelimme teitä koko sydämisesti. Palvelimme teitä omistautuneesti sitoutuneesti. Olemme todella rakastaneet palvella teitä. Olemme rakastaneet katsoa kertomustanne ja on ollut suuri kunnia tuntea teidät.


Jopa nyt, kun HERRA jatkaa puhumista toisen kansakunnan agendasta, Israelin kansakunnan ja ylöstempauksesta, jonka Hän on jo julistanut, voin sanoa, että on totisesti ollut suuri kunnia meille tuntea teidät ja palvella teitä. Tulemme muistamaan ja jäämään ainaisesti uskollisesti teidän Palvelijoiksenne. MESSIAS on tulossa. Todah, todah raba. Todah shalom, todah.


 

2. OSA


Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, JEHOVA ROHI, Minun Paimeneni, JEHOVA SALI, HERRA Minun Kallioni, Hän on minun Paimeneni, Hän johdattaa minua. Hän johdattaa minua paikasta paikkaan, JEHOVA EL ROHI, HERRA Minun Kilpeni. JEHOVA SALI, HERRA Minun Kallioni.


Siunatut ihmiset, haluaisin jakaa kanssanne toisen osan tätä keskustelua liittyen Taivaan päätökseen siirtää JAHVEN Kaksi loisteliasta Palvelijaa Israeliin. Ensimmäisessä osassa olen jo jakanut kanssanne, kuinka Hän näytti minulle satelliitti-tv:n ja sen antennin, joka on vuorella. En tiedä, onko se Hermonvuori, sillä Hermon voi olla luminen, mutta se on vuorella ja tuo paikka on sumun peittämä. Pystyin näkemään vain osan antennista ja tämä on TV-aseman antenni. Siellä on radioasema, joka tulee lähettämään HERRAN sanomia maailmanlaajuisesti, valmistaen kansakunnan ja kommunikoiden kansakunnan kanssa siitä, mitä HERRA KUNINGAS, JEHOVA HAMELEK, KUNINGAS on Puhunut.


Olen myös nähnyt sen talon. Olen jo asunut siellä ja kävellyt siellä. Siellä oli ihmisiä apuna, jotka laittoivat ruokaa, valmistelivat paikan ja siivosivat. He palvelivat jo minua. Olen jo syönyt tuossa paikassa herkullisimman aterian koskaan maailmassa. Siellä oli Pyhäkkö JUMALAN Pilvelle. Olen jo nähnyt Kaksi Profeettaa saarnaamassa ja Alttari on pystytetty.


Toinen osa keskustelua on se, että nyt HERRA on näyttänyt minulle, kuinka JAHVEN Kaksi Profeettaa, Kaksi ikuisuuden Profeettaa, Taivaan Profeettaa, ikuisen elämän Profeettaa, He, jotka seisovat JUMALAN Valtaistuinsalissa, JUMALAN Valtaistuimen edessä, kuinka He alkoivat saarnaamaan Israelin kansakunnalle. HERRA vei Heidät seksuaalisynnin rannoille, jossa oli niin paljon seksuaalisyntiä ja alastomuutta ja välittömästi He iskivät niitä rantoja hyvin shokeeraavalla rajulla maanjäristyksellä. Siellä on maanjäristys, joka iskee välittömästi rannoille ja se oli pitkä maanjäristys. Se ei ollut lyhyt.


HERRA käski heitä välittömästi mennä puhdistamaan seksuaalisynnin rannat ja HERRA käytti tätä esitelläkseen Heidät Israelin kansakunnalle, Heidän auktoriteettinsa ja voimansa. Näin maanjäristyksen iskevän rannoille, ne näyttävät Tel Avivin rannoilta. Se oli valtava maanjäristys, hyvin pitkä. Se ei ollut lyhyt maanjäristys. Se meni rantojen reunamia pitkin ja ravisteli rakennuksia siellä reunamilla. Ja ne rakennukset tärisivät siellä rannoilla. Tulee olemaan valtavaa aikaa maailmassa tällä ikääntyvällä planeetalla, sillä olen nähnyt HERRAN Kaksi Profeettaa asettuvan sinne.


Sitten sen jälkeen HERRA esittelee Heidät hyvin shokeeraavalla tavalla Israelin kansakunnalle, valtavalla voimalla, kauhulla ja pelolla, kun He käskevät maanjäristystä tulemaan ja puhdistamaan rannat ja sen alastomuuden. Siellä on niin paljon alastomuutta. Siellä oli niin paljon moraalittomuutta, naisten alastomuutta ja kaikkea alhaalla siellä. Olen nähnyt HERRAN Palvelijoiden palvelevan HERRAA Israelissa. Olen nähnyt HERRAN esittelevän Heidät Israelille ja Israel alkaa tulemaan Heidän luokseen.


Israel alkaa tulemaan Heidän luokseen, koko Israel, johtajia myöten alkoivat tulla Heidän luokseen kysyen Heiltä, mitä HERRA JEHOVA Sanoo? Mitä ISRAELIN JUMALA Sanoo? Mitä meidän tulisi tehdä? Ja sitten parannuksenteko alkoi. Olen nähnyt Heidän palvelemassa Israelissa. Haluan sanoa, että totisesti se on ollut siunaus palvella teitä Kenia. Se on ollut hieno kunnia tutustua teihin ja nähdä teidän upea kertomuksenne JEESUKSEN kanssa. MESSIAS on tulossa. Todah. Shalom. Todah raba. Todah.


(31.3.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

 


(* Tiedoksi, kääntäjä käänsi suomeksi ’TV-buuster’ -sanan antenniksi. Alkuperäinen sana englanniksi oli booster.)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia