3.12.2018 PROFETIA TIEN VALMISTAMISESTA MESSIAALLE



Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. TAIVAAN ELÄVÄ JUMALA, JEHOVA ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA on Puhunut kanssani. On kaksi keskustelua, jotka haluan jakaa. Toinen keskustelu tapahtui eilen illalla noin klo 17-18 välissä ja toinen keskustelu tapahtui tänä yönä aamua kohden. Eilisessä keskustelussa HERRA nosti minut ylös maan pinnan yläpuolelle ja sitten Hän näytti minulle kaksi tietä. Hän näytti minulle leveän tien ja kapean tien. Hän näytti ne kaksi tietä, joita tämän päivän seurakunta seuraa. Eilen illalla noin klo 17-18 HERRA JEHOVA Puhui kanssani tämän sukupolven valmistautumisesta MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen, tämän päivän seurakunnan valmiudesta, KUNINKAAN loisteliaaseen Tulemukseen, MESSIAAN, JUMALAN LOISTELIAAN KARITSAN.


Tässä keskustelussa Hän vaivutti minut uneen ja sitten Hän nosti minut ylös maan yläpuolelle ja näytti ne kaksi tietä, joita tämän päivän seurakunta seuraa. Näin leveän tien, on leveä tie. Se oli niin selvä tie, jonka kaikki pystyivät näkemään. Sieltä missä olin nostettuna ylös, se oli hyvin hyvin selkeä. Pystyit näkemään hyvin selvästi leveän tien. Se oli hyvin selvä. Pystyit näkemään selvästi, että tämä on tie. Ja sitten on kapea tie. On ihmeellistä, sillä kun Hän näytti kapean tien, silloin Hän myös näytti näiden Kahden Profeetan roolin HERRAN paraikaa meneillään olevassa agendassa maailmassa, JUMALAN missiossa maailmassa juuri nyt kun puhumme.


Sillä Hän näytti leveän tien ja sitten kapean tien. Hän näytti yksityiskohtia ja kapean tien ja Hän meni ajassa taaksepäin. Hän näytti minulle millainen se kapea tie oli vielä silloin, ennen kuin Hän oli lähettänyt Kaksi Profeettaansa maailmaan ja sen kapean tien ulottumisen joka puolelle maailmaa. Nostettuna ylös ja nähden tämän ylhäältä käsin. Tämän jälkeen Hän näytti, kuinka Kaksi Valtavaa Vanhurskauden Profeettaa saapuivat, Profeetat Ilmestyskirjan luvusta 11, ja kuinka pitkälle He ovat tehneet tietä ja kuinka paljon työtä on vielä jäljellä. Ennen kuin He aloittivat työn, HERRA näytti minulle tien, jossa oli monia monia kuoppia ja paikkoja siellä täällä ja kuoppia, johon he laittoivat sitä mitä kutsutte paikkausaineeksi. He paikkasivat. Kun oli kuoppa, he yrittivät paikata sen, he paikkasivat sen. Siellä oli paljon muitakin kuoppia, jotka olivat paikattu. Tarkoittaen, että he laittoivat hieman sementtiä niihin yrittäen valmistaa tämän tien, yrittäen valmistaa tuon puolen. Siellä oli paljon muitakin kuoppia, joita ei oltu paikattu.


Sitten kun HERRAN Kaksi Profeettaa aloittivat, näin kuinka he aurasivat tien, kapean tien. He aurasivat sen ja laittoivat uuden asfaltin. Joten Hän näytti minulle, kuinka pitkälle se on rakennettu ja kuinka paljon on vielä jäljellä. Siellä oli näitä lehtiä, näitä puita, jotka eivät olleet täysin piilossa, mutta hieman peitettynä. Siellä oli puita, jotka tulivat vasemmalta ja oikealta muodostaen katoksen, joka melkein kosketti, joten itseasiassa tie oli melkein peitettynä, mutta pystyin näkemään, mihin saakka HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa olivat päässeet tien valmistamisessa. Missä tahansa he olivat valmistaneet tietä, se oli todella tasaisesti tehty, mutta oli vieläkin enemmän työtä, sillä Heidän piti mennä sinne, kun he kulkivat ympäri maailman.  


Tämä muistuttaa minua keskustelusta mikä HERRALLA oli kanssani joitakin aikoja sitten.  En tiedä onko se vuosi vai kaksi vuotta sitten, kun Hän näytti, kuinka juoksin ympäri maailmaa. Valtava Kirkkaus ja valo loisti minusta raivaten tietä koko matkan, kun juoksin todella nopeasti halki maailman. Mistä tahansa kuljin, sinne tie valmistettiin. HERRAN Henki Puhuu seurakunnalle. Uudestaan: Paikaten ja paikaten ja paikaten joitakin alueita, paikaten reikiä. Puhun kapeasta tiestä, en leveästä tietä. Paikkaamista, jotkut alueet paikattiin. Nyt kuitenkin tullen ja kaivaen ja asettaen perustan ja tehden kauniin asfaltin, tehden kokonaan uuden tien, ei paikkaamista. Ei enää paikaten kuoppia, jotka syöpyivät uudestaan, ja olivat uudelleen paikattuja, ja jossakin ei oltu paikattu, sinne ei oltu laitettu sementtiä, soraa tai kiveä, tai sementtiä ei oltu laitettu sinne. Mutta nyt tie valmistettiin kauniilla tavalla. Tie kääntyi ja siitä tuli hyvin kaunis.


Luulen, että palaan tähän keskusteluun, kun saan aikaa. Tämä keskustelu puhuu niin paljon seurakunnan tilasta tänä päivänä. Ensimmäinen asia, jonka näet tässä on se, että on kaksi tietä ja tämän päivän seurakunta kävelee kahdella tiellä. En edes puhu heistä, jotka kävelevät leveällä tiellä. On heitä, jotka kävelevät leveällä tiellä, isommalla tiellä ja heidät täytyy evankelioida, jotta he voivat palata takaisin. Heille täytyy puhua! Nyt kuitenkin keskityin täysin kapeaan tiehen tämän muutaman minuutin aikana tässä keskustelussa. Mistä olen puhunut teille, on se kapea tie ja sen paikat ja kuopat.


Seurakunnan täytyy mennä ja voittaa sielut, jotka kävelevät leveällä tiellä ja tuoda heidät takaisin, sillä suurin osa heistä oli sillä toisella puolella. Tämä kertoo teille missä pääasiallinen seurakunta kävelee: leveällä tiellä; tuo suuri seurakunta, maailmanlaajuinen seurakunta, Kristuksen ruumis kävelee siellä, modernin päivän seurakunta, seurakunta, joka ei ole kuuliainen HERRAN Äänelle, seurakunta, joka suorittaa omaa agendaansa kuten tavallista, aivan kuin mikään ei olisi muuttunut. Kuitenkin on meneillään suuri liikehdintä, suuri vierailu maailmassa. Taivas on tullut maailmaan shokeeraavalla tavalla. ITSE KAIKKIVALTIAS JUMALA, ISÄ JUMALA vierailee seurakunnassa.


Kapean tien kontekstissa voitte nähdä erittäin selvästi, että HERRA Sanoo, näet ne paikatut kristittyjen elämät, näet pientä paikkaamista. Kun vaate on repeytynyt, ompelet siihen toisesta kankaasta paikan, teet uudesta vaatteesta paikan vanhaan vaatteeseen. Ompelet toisen. Paikattu elämä, paikattu kristityn pelastus, jossa on monia paikkoja. Sitten näet Kahden Palvelijan tulevan ja tekevän täysin uuden huollon ja kunnostuksen. HERRA siis pyytää seurakunnalta täydellistä parannuksentekoa ja täydellistä kristillisyyden kunnostamista, kristityn pelastuksen. Tästä syystä näet, että tielle tehtiin uusi perusta. Nyt se on hyvin tehty tie, kun liikuin eteenpäin, mutta oli vielä pitkä tie jäljellä halki koko maailman.


Toisessa keskustelussa ISÄ JUMALA vei minut viime yönä Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa ja sitten Hän alkaa katkomaan Elämän Puun lehtiä ja ojentaa niitä Kädellään minulle viime yönä, Elämän Puun lehtiä. Sitten näen sen hedelmän, Elämän Puun makean hedelmän, joka tarkoittaa, että valtava vierailu on tulossa Nakuruun tulevassa loppuvuoden historiallisessa vierailussa. ISÄ JUMALAN Käsi teki itseasiassa jotakin erilaista tänään. Kun ISÄ katkaisi Elämän Puun lehtiä, tällä kertaa Hän laittoi ne koriin. Näen korin. Sitten Hän antoi minulle tuon korin. Hän alkoi poistamaan niitä yksi kerrallaan korista ja antamaan minulle Kädellään ja sitten Hän antoi minulle sen koko korin. Valtava kontakti ISÄN kanssa tapahtuu seurakunnassa juuri nyt, perustuen siihen loisteliaaseen työhön, jonka JEESUS teki Ristillä. Hän avasi tämä Tien, jotta nyt voi olla tämä yhteys ISÄ JUMALAN kanssa, jotta ISÄ voi valmistaa tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle, näiden Kahden Palvelijan käskyn, suoran käskyn kautta, jotka juoksevat ympäri maailmaa


Nyt siinä tokassa keskustelussa viime yönä, näen nyt Lehdet, Elämän Puun lehdet ja on paljon enemmän. Viime yönä, HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS näyttää minulle tämän Palvelustyön, Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön. Ja Hän näytti minulle kaikki ne Piispat Keniassa täällä. Ja sitten kuulen HERRAN Sanovan, Arkkipiispa, ja niin edelleen. Olin kiireinen määräten heille tehtäviä, määräsin heille töitä ja asensin rakennelmia tätä Palvelustyötä varten, kuten se on asetettu. Pääasiassa se, mitä he tekevät nyt. Mutta se, mikä minua ihmetytti, oli, että jokainen heistä tuli sinne, kun olin alhaalla siellä. Istuin alhaalla siellä, ja kun he tulivat sinne, laitoin jokaiselle heistä jalkaan uuden kenkäparin, ja he menivät. Uuden kenkäparin, ja, punaiset kengät, JEESUKSEN Veri. Uudet kengät peitettynä JEESUKSEN Verellä.


Laitoin niitä, aloitin Vanhemmasta Arkkipiispa John Litundasta, laitoin punaiset kengät hänen jalkaansa, ja hän meni. Seuraavat kengät, seuraava Piispa, seuraavat kengät, tällä tavoin. Se oli todella, näen sen jopa, näen sen jopa vieläkin, kun katsoin kaikkien heidän jalkojaan, tämän Palvelustyön Piispojen Keniassa, tässä Kenian maassa. Kaikkien heidän jalkansa olivat punaiset, punaiset, punaiset, punaiset, punaiset kengät, JEESUKSEN Veri. Ja sitten sen jälkeen näin heidän menevän ulos täyttämään Palvelustyötään. Se oli niin voimallista. Se oli todella voimallista, kun he menivät ulos riveittäin toteuttamaan HERRAN Palvelustyötä.


Ja sitten sinä hetkenä HERRA nostaa minut nyt, Hän nostaa minut hieman maaperän yläpuolelle, maan yläpuolelle täällä. Ja sitten Hän näyttää minulle; valtavaa, Hän näyttää minulle ne HERRAN Kaksi kultaista Lampunjalkaa. Mutta ne olivat hyvin hyvin korkealle korotettuina, ne olivat todella korkeita, en tiedä, ylettyivätkö ne Taivaaseen saakka. Ne ylettyivät todella korkealle sinne, kunnes Kirkkautta oli niin paljon, että en pystynyt näkemään hyvin. Ne HERRAN Kaksi kultaista Lampunjalkaa. Mutta on ihmeellistä, sillä Yksi Heistä oli, on hieman pidempi kuin se Toinen. Todella korkealla ylhäällä taivaalla, valtavaa, hyvin hyvin korkealla, kunnes Kirkkaus oli niin korkealla, että en pystynyt näkemään hyvin. Mutta pystyin näkemään, että Yksi Heistä on hieman pidempi kuin se Toinen.


Kaunista, voimallista aikaa seurakunnan historiassa. Tämä muistuttaa minua siitä, kun HERRA JEESUS KRISTUS, HERRAMME JEESUS pesi opetuslastensa jalat, pesi seurakunnan jalat, pesi tämän päivän Pastorin jalat. Sillä tuohon aikaan opetuslapset edustivat seurakuntaa, koko KRISTUKSEN ruumista, Pastoreita, saarnastuolia, Alttaria, johtoa, vanhimpia, seurakuntaa; he edustivat kaikkea, kirjaimellisesti kaikkea.


Ja nyt Hän asettaa minut tänne, olen suoraan maaperällä siellä Ja he tulevat sinne ja kun he menevät ohitse, niin laitan upouudet kengät heille, punaiset punaiset punaiset, JEESUKSEN Veri. Punaiset, peitettynä Verellä, punaiset, punaiset. Se oli todella voimallista. HERRA on näyttänyt valtavan suuren luonteen tätä palvelustyötä kohtaan. Tämä on se, mitä Taivas sanoo juuri nyt. Tämä on se, mitä ISÄ JUMALA Sanoo juuri nyt. Tämä on se, mitä HERRAN Henki Sanoo juuri nyt. Kaikki muut kansakunnat, jos te haluatte olla samassa mielisuosion asemassa HERRAN kanssa, niin teidän todella tulee kuunnella tätä Ääntä. Ja teidän tulee alistua HERRAN Äänen alle. Te ette voi jatkaa tottelemattomuudessa ja välinpitämättömyydessä.


Heillä on yllään JEESUKSEN Veri, yllään kengät JEESUKSEN Verestä. Ja näin, kuinka he toteuttivat Palvelustyötään. Todella voimallista, mitä en voi kuvailla. Sitä toista osaa en voi kuvailla. Mutta todella väkevää, todella väkevästi mennen nyt ulos voittaen sieluja, valmistaen seurakuntaa, he olivat todella uskollisia siinä, miten he vastaanottivat Sanoman HERRAN Kahdelta Profeetalta, ja saarnaten sitä. Ja saarnaten vanhurskautta, saarnaten pyhyyttä, saarnaten parannuksentekoa, julistaen että MESSIAS on tulossa, Ilmestyskirjan luvun 11 Sanansaattajat ovat täällä. Kuulin heidät, he tekivät valtavia urotöitä ISÄ JUMALALLE halki tämän maan.


Oi, kuinka haluaisin, että tämä kopioidaan halki maailman, halki maailman kaikkien kansakuntien. Todella halajan, että maailman kansakunnat kopioivat tämän, jäljentävät tämän, että he alistuvat. Tämä on todella voimallinen aika seurakunnan historiassa. Tämä on väkevä hetki. Sillä JUMALA KAIKKIVALTIAS, ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE, ISÄ JUMALA Itse on juuri nyt mukana valmistamassa seurakuntaa navigoiden näitä Kahta Sanansaattajaa, voimaannuttaen Heitä, ja He ovat suoraan Hänen käskynsä alla.


Punaiset kengät, punaiset kengät, JEESUKSEN Veren punaiset kengät. Ja he kävelivät; jopa nyt puhuessani teille näen heidän jalkansa, se miten ne oli asetettu linjaan siellä. Olin siellä alhaalla lattialla laittamassa kenkiä heidän jalkaansa. Ja kun katsoin kaikkien heidän jalkojaan, kun se oli tehty, niin oli kaunista, punaista, punaista, punaista. Ja Hän antoi minun ymmärtää, että JEESUKSEN Veri. Kuinka väkevää, kuinka voimallista, rakkaat ihmiset.


Ja sitten näin ne HERRAN Kaksi kultaista Lampunjalkaa, Heidät, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Ja He kohosivat niin korkealle, koko sen matkan, koko matkan sinne Kirkkauteen ylhäällä siellä. Ja voit nähdä, että Yksi Heistä on hieman pidempi kuin se Toinen. Ja kun heräsin, ymmärsin, että tämä on pääasiassa se, mitä olette nauhoittaneet siellä täällä, että Yksi Heistä on pidempi kuin se Toinen. Hieman pidempi kuin se Toinen.


MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Kirkkaus on täällä, Jälkimmäinen vierailu on täällä. Julistus MESSIAAN Loisteliaan kirkkaasta tulemuksesta kyllästää maailmaa. Kukaan ei voi koskaan sanoa, että, katso, en koskaan kuullut, katso, en tiennyt, katso, Hän ei koskaan tullut luoksemme. Ei! Hän on kirjaimellisesti Puhunut netin kautta; tämä radiokanava on maailmanlaajuinen. Jokainen korva, joka haluaa kuulla, on kuullut. Ja joka-ikinen ihminen tai uskova, joka haluaa päästä sisälle Taivaaseen, on vastaanottanut sen ohjeistuksen. Olkaa vanhurskaat, tehkää parannus! Olkaa pyhät. Vaeltakaa sillä kapealla tiellä, tällä kultaisella, tällä ihanalla tiellä, tällä kapealla tiellä, jota He valmistavat. Kaunis, kaunis, kaunis, nyt puhdistettu, jossa paikkaukset on nyt kaivettu ulos, kynnetty ulos, ja uusi tie on laskettu. Ja jatkaen uuden tien laskemista siihen saakka, kunnes MESSIAAN tulemus saa meidät kiinni sillä Tiellä.


Oi, kuinka halajankaan, että joka-ikinen ihminen, joka-ikinen kansakunta saa sen mahdollisuuden, sen aarteen, sen tilaisuuden, sen kultaisen etuoikeuden syleillä tätä Herätystä, tätä historiallista Herätystä, tätä suuresti hämmästyttävää, koskaan aiemmin näkemätöntä Herätystä. Tämä on kaunista aikaa seurakunnan historiassa, rakkaat ihmiset. HERRA on tullut esille harkitusti ja ehdottoman avoimesti, avoimesti nyt tullen alas Hänen Pilvessään, peittäen nämä Kaksi Profeettaa siihen pisteeseen saakka, kunnes ihmiset pystyvät nauhoittamaan.


Joskus unissa, kun Hän näyttää minulle tämän ja julistan sen Profetian, niin joskus en edes usko, että Hän tulee sallimaan heidän nauhoittaa Hänen Pilveään, Elävää Pilveä, videolle livenä peittäen Hänen Kaksi Profeettaansa. Mutta Hän on sallinut tämän sukupolven nauhoittaa; nauhoittaa sen, nauhoittaa Hänet, nauhoittaa Hänen fyysisen, peljättävän fyysisen manifestoituneen Läsnäolonsa, joka ohjasi Israelia halki erämaan, joka asettui Siinain vuoren ylle, joka tuli alas silloin ennen Morian vuorelle, Kaikkein Pyhimpään.


Hän on tullut teidän luoksenne niin elävästi, niin avoimesti Puhumaan teille, että aika on lopussa. Ja ne Sanansaattajat Ilmestyskirjasta ovat nyt valmistamassa seurakuntaa. Ja tämän aikakauden toisella puolen ne Kaksi jakaantuvat. Näen Heidän Kahden jakaantuvan, ja sitten kutsuvan Tulen alas, kummatkin Heistä. Näen kaksi Tulta sytytettynä. Mutta ette halua joutua siihen. HERRA anoo tätä sukupolvea menemään sisälle Taivaaseen. On vakava anominen Taivaan taholta, teidän sielujenne puolesta, jotta voisitte päästä sisälle iankaikkisuuteen. Ne Loisteliaat Taivaan Portaat on laskettu alas näiden Kahden käskystä. Kuinka mahtavaa! Kuin voimallista! Kuinka ihmeellistä! Kuinka shokeeraavaa! Kuinka ällistyttävää! Kuinka hämmästyttävää! Kuinka syvällistä! Kuinka hämmentävää!


On aivan kuin seurakunta eläisi jatkuvassa hämmästyksessä liittyen niihin Ihmeisiin ja ISÄ JUMALAN vierailuun juuri nyt. Ne Kirjoitukset taivaalla. Hän on kirjoittanut halki taivaan. Hän on saanut teidän silmänne näkemään ne Kaksi Sanansaattajaa saarnaamassa seurakunnalle, kumpikin Heistä saarnaamassa, tehden tätä tällä puolella, se Toinen puhuen toisella puolella, sen kaltaisella valtavalla voimalla, että kun puhut Tälle tässä, voit nähdä vain Hänet. Ja Toinen Puhuu tälle puolelle, ja he voivat nähdä vain Hänet, he eivät voi nähdä sitä Toista. Suurella auktoriteetilla ottaen kiinni kaikki ihmiset niin, että he näkevät vain Yhden. Ja tämä Toinen tällä toisella puolella myös ottaa kiinni kaikkien ihmisten huomion täällä, että he näkevät myös vain Yhden. Paitsi yksi, kaksi, kolme, joskus Hän avaa kaikkien silmät näkemään kummatkin. Ja sitten Hän sulkee heidän silmänsä.


Kuinka väkevä väkevä Ihme, voima ja auktoriteetti, jota ISÄ JUMALA toteuttaa KRISTUKSEN ruumiin säikeen sisällä, sen valtavirran sisällä. Hän käyttää kaikkea, kaikkea voimaa ja jokaista Ihmettä todella todella anoen sieluasi, vetääkseen sinua lähemmäs JEESUSTA, vetääkseen sinua lähemmäs Golgatan Ristiä, vetääkseen sinua lähemmäs Verta, lähemmäs vanhurskautta, lähemmäs JUMALAN Loisteliasta Valtakuntaa. He, joilla on korvat, valmistautukoot MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Todah todah, todah Shalom chaverim, Shalom todah, Baruch Hashem, todah.


(3.12.2018. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)


 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia