3.1.2020 PROFETIA MASSIIVISESTA PYHÄN HENGEN VOITELUSTA, JOKA KAATAA IHMISET MAAHAN

HERRA on näyttänyt tänään minulle. Hän vei minut muutaman päivän tai viikon, en tiedä, aikaa edelle ja Hän näytti, että tulen paikkaan. Näin, että kun tulen kävelemään tuohon paikkaan, kävelin vain ihan normaalisti mennen tapaamaan joitakin ihmisiä, pastoreita, piispoja, en tiedä onko se seurakunta, vai oliko siellä oli pastoreita ja piispoja. Tuossa paikassa tulen käskemään Taivasta avautumaan ja massiivinen PYHÄN HENGEN Sade tulee satamaan alas, massiivinen, massiivinen voitelu tulee virtaamaan kuin Kirkkaus, Kirkkauden Sade.

Mutta ennen sitä, ennen kuin se tapahtuu sen voitelun tähden, vierailuun perustuen, joka tapahtui Kisumussa, kun HERRA SEBAOT, ITSE SOTAJOUKKOJEN JUMALA tuli alas Taivaasta persoonana yhdessä Taivaallisen Saattueen, Taivaallisen Sotajoukon ja Kolmiyhteisen Jumalan kanssa, vierailussa, joka tapahtui Kisumussa. Kun ihmiset yrittivät lähestyä minua, jokainen kaatui vasemmalla ja oikealla, vasemmalla, oikealla, edessä, takana. Kun yritin puhua ihmisille, niin ihmiset kaatuivat.

Kun yritin puhua ihmisille, he lyyhistyivät maahan. Se oli massiivinen massiivinen massiivinen massiivinen, kaikista historiallisin Voitelu, historiallisin JUMALAN Läsnäolo kenenkään yhden ihmisen yllä, joka kävelee maailmassa. Ihmiset lyyhistyivät maahan. Se oli shokeeraavaa. Yritin; olin shokissa. Jotkut lyyhistyivät maahan portaissa ja he menivät alas pehmeästi tällä tavoin. Pystyin näkemään joidenkin heistä niskan, heidän päänsä, laskien sille alemmalle portaalle. Ihmiset lyyhistyivät; ihmiset yrittivät tulla puhumaan minulle, he kaatuivat ja lyyhistyivät.

Se oli sietämätöntä. Ei ollut mitään tapaa, jolla pystyin olemaan tekemisissä ihmisolennon kanssa. Ei ollut mahdollista olla yhteydessä ihmisolentoon, sillä kun he tulivat puhumaan kanssani, he lyyhistyivät, he lyyhistyivät. He lyyhistyvät. Kun he liikkuvat noin kahden metrin etäisyydelle eteeni, he lyyhistyivät. Jotkut lyyhistyivät viiden metrin päässä, jotkut kaatuivat kasoissa. Oli siellä sitten asfalttia, he menivät alas, he menivät alas nurmikolla, jopa alas tuoleistaan, ja kaikkialla.

Se on todella shokeeraava tilanne, joka on tapahtunut Kisumussa. Se on todella shokeeraava tilanne, joka on tapahtunut maan kamaralla. Se on todella peljättävä tilanne, jonka HERRA on tehnyt HERRAN huoneessa, KRISTUKSEN ruumiissa. Oli mahdotonta olla yhteydessä ihmisiin. Jotkut ihmiset tulivat ja he lyyhistyivät. Se JUMALAN Elämän ja voiman ja auktoriteetin voima ja Läsnäolo, joka oli ylläni, oli sietämätön.

Ihmisolennot eivät pystyneet selviämään ympärilläni. He yksinkertaisesti lyyhistyivät, jotkut tuoleille, kun liikuin lähelle. Viiden metrin päässä he lyyhistyivät pöydille, lyyhistyen, laottuina laottuina laottuina, kaikkialla. Jotkut ajoneuvoissa, jotkut olivat. Se oli todella shokeeraava hetki, todella todella shokeeraava aika. Jotkut portailla. Ja sitten kun käännyn vasemmalle tällä tavoin, niin 10 ihmistä meni alas ja jotkut portailla, jotkut portailla. Se oli todella shokeeraava hetki. Juoksin, sanoin, autetaan tätä ihmistä! Ja sitten kun menin auttamaan tätä, niin vieressä oleva ihminen lyyhistyi myös toisella puolella. Joten ei ollut siis mahdollista olla yhteydessä ihmisolentoihin, kuolevaisiin ihmisiin.

Se mitä HERRA on tehnyt Kisumussa, se mitä HERRA on tehnyt maan kamaralla. Se mitä Hän on tehnyt HERRAN huoneessa, siunatut ihmiset, JEHOVAN huoneessa, KRISTUKSEN ruumiissa. Se mitä JUMALAN Pilvi on tehnyt näille Kahdelle Profeetalle, kun Hän Vieraili heidän luonaan. Ei ollut mahdollista olla tekemisissä ihmisten kanssa. Se JUMALAN voima, jota he kantavat, joka on heidän ympärillään, heidän läsnäolossaan, joka on heissä, oli sietämätöntä. 10 metrin päähän saakka ihmiset lyyhistyivät. He yrittivät tulla luokseni puhumaan, mutta he lyyhistyivät matkalla. Olin shokissa, sillä he menivät alas, he menivät alas vasemmalla ja oikealla. Yritin juosta ja auttaa tätä, niin toinen ihmisrykelmä, joka kaatui. Uskomaton hetki seurakunnassa.

MESSIAS on tulossa. Myöhempi Kirkkaus on täällä, Jälkimmäinen Voitelu on täällä. KUNINGAS on tulossa. Sanansaattajat, jotka valmistavat tietä, näyttää siltä, että tämä olisi se aika, jolloin HERRA alkaa uudelleen esittelemään heidät maailmalle. Ette ole tunteneet heitä ollenkaan. Te ette ole tunteneet näitä Palvelijoita ollenkaan. Usassa he sanovat: ”You ain’t known nothing yet!” (ette ole tienneet vielä mitään). Te ette ole nähneet mitään vielä. Tämä tarkoittaa, että HERRA alkaa esittelemään nämä Kaksi Profeettaa todella shokeeraavalla tavalla, peljättävimmällä tavalla koskaan. Mutta kaikki tiesivät, että Kisumun jälkeen peli on muuttunut. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom, Shalom chaverim. Todah Baruch Hashem.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia