3.1.2020 PROFETIA JUMALAN VIHAN MALJASTA TOTTELEMATTOMILLE MUSTAMAALAAJA KANSAKUNNILLE

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani eilen yöllä, toissayönä. Tässä valtavassa keskustelussa HERRA JEHOVA, Hän vei minut kansakuntaan ja tuossa kansakunnassa Hän näytti minulle seurakunnan ja pastorit, jotka ovat tottelemattomia ja eivät halua kuunnella näitä Valtavia Profeettoja, jotka on tehty kahdeksi. He myös mustamaalasivat häntä ja sitten tuona aikana Hän laittoi minut yhteen niistä busseista, joten kuljin bussilla. Sitten tämän jälkeen näin kaiken. Ihmiset puhuivat. Sen jälkeen HERRA nosti minut ylös ja vei minut ylös Taivaaseen. HERRA JEHOVA, jonka näitte vierailevan Kisumussa vain muutama päivä sitten, Kisumussa, tullen peljättävimmässä, voimallisimmassa, peljättävimmässä, pelottavimmassa JUMALAN Pilvessä, tullen Kirkkautensa Pilvessä, JEHOVA JAHVEN itsensä fyysisessä manifestaatiossa.

Nyt olette tarpeeksi kypsiä tietämään, että Hän ei tule yksin. Joka kerta, kun ISÄ JUMALA tulee, Hän tulee valtavan Saattueen kanssa, ISÄ JUMALA, KOLMIYHTEINEN JUMALA, yhdessä Taivaan Sotajoukkojen kanssa. Jotkut menevät Hänen edellään. Hän nosti minut ylös eilen yöllä, sen jälkeen, kun Hän näytti minulle tuon maan. Sitten Hän vei minut ylös Taivaaseen. Sitten näin KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Käden, ISÄ JUMALAN Käden pidellen loisteliaan kirkasta maljaa, superloisteliasta maljaa taivaalla, superloisteliasta maljaa ja en tiedä voinko jakaa tänä päivänä tuosta maljasta. Tuo malja on hieman, se on luultavasti teekuppinne kokoinen. Hieman isompi tosin, mutta tuota kokoa. Tuo malja oli täysinäinen. Se oli täynnä ja HERRA kallisti maljaa maailman kansakuntia kohden. Malja oli täynnä JUMALAN Vihaa.

Hän kaatoi JUMALAN Vihan maailman kansakuntiin, jotka kieltäytyivät kuuntelemasta näitä Profeettoja, jotka on tehty kahdeksi. Toinen hengellisessä ruumiissa, ikuisessa ja iankaikkisessa ruumiissa ja toinen fyysisessä todellisuudessa. He kieltäytyivät kuuntelemasta näitä Profeettoja, Mega Profeettoja, jotka käskevät Taivasta avautumaan ja tuomaan Sateen alas tässä ja nyt ja Taivas avautuu ja tuo Sateen tässä ja nyt. Profeetat, jotka voivat kutsua JUMALAN tulemaan luokseen tummassa paksussa Pilvessä Kisumussa ja JUMALA KAIKKIVALTIAS tulee samalla tavoin, kuin Hän tuli erämaassa, kun nämä Kaksi Profeettaa navigoivat israelilaisia pois orjuudesta. Ne kansakunnat, jotka kieltäytyvät kuuntelemasta Heitä, ovat tottelemattomia ja näin, kuinka he myös mustamaalasivat. He herjasivat ja panettelivat.

HERRA JEHOVA nosti minut ylös JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan, jonne te kaikki haluaisitte mennä. Tuossa paikassa Hän näytti minulle maljan täynnä JUMALAN Vihaa, loisteliaan maljan. Hän kaatoi tuosta maljasta, Hän kaatoi maljasta luultavasti noin 3-4 kertaa. Hän kaatoi maljasta luultavasti noin 3-4 kertaa ja en tiedä liikkuiko se ensimmäinen, tai muuten niitä on neljä. Hän kaatoi neljä kertaa. JEHOVA JAHVEN Vihan Malja, Israelin Valtava Hirmuinen JUMALA Hän kaatoi maailmaan. JUMALAN Viha löi ensin, iski ensin kansakuntaan, johon Hän vei minut, joka mustamaalasi JAHVEN Kahta Profeettaa ja kieltäytyi kuuntelemasta Heitä. Tämän jälkeen Hän tuomitsi muut kansakunnat. Tuomio on täysin sietämätön. Se on kestämätöntä, kukaan ei voi kestää sitä. Hän aloittaa itse lyömällä alas nuo mustamaalaajat.

Tämä on valtavaa aikaa, kun KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Pilvi, JAHVEN Pilvi on vieraillut maailmassa, on vieraillut luonani. Nyt se on absoluuttisen selvää HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN mukaan, se on selvää kaikille, että heidän tulee kuunnella tätä Profeettaa ja olla kuuliaisia ja alistua, jotta he voivat nähdä ikuisen loisteliaan kirkkaan Valtakunnan. JUMALAN suvereenisuus hallitsee nyt. Se on nyt toiminnassa. Nyt kaikkien kansakuntien tulee kuunnella ja alistua, sillä HERRAN mukaan olette nyt nähneet, kuka tämä Profeetta on. Kansakunnat, jotka mustamaalasivat ja kieltäytyivät tottelemasta, näin Hänen iskevän ensin alas mustamaalaajat ja sitten Hän iski kansakuntaa valtavalla vihalla, JUMALAN Vihalla, valtava viha, joka murskasi maan. En voi kuvailla sitä täällä tai juoksisitte karkuun. Tämän jälkeen Hän iski muihin kansakuntiin.

Uudestaan, eilen yöllä HERRA JEHOVA vei minut maahan. Hän laittoi minut bussiin ja kuulin ihmisten puhuvan, kun Hän laittoi minut sinne, niin nuo ihmiset mustamaalasivat näitä Kahta Profeettaa, jotka näette puhuvan teille tänään. He kieltäytyivät tottelemasta. Sitten JEHOVA vei minut Hänen Valtakuntaansa Taivaassa, sisälle Taivaaseen, jonne te kaikki haluatte mennä, jokainen teistä. JUMALA, Taivaan Luoja vei minut Taivaaseen antaakseen minulle ohjeistukset. Sitten näin KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Käden taivaalla ja Hän kaatoi loisteliaan kirkkaan maljan, joka oli täynnä Hänen Vihaansa. Hän kaatoi sitä maailmaan neljä kertaa. En ole varma muuttiko se ensimmäinen paikkaa, mutta tähän saakka näen neljä.

Sitten Hän iski kansakuntaan, jonka Hän näytti minulle olevan tottelematon yrittäen mustamaalata näitä Kahta Profeettaa. Sitten Hän murskasi ne muut kansakunnat, mutta tuomio on täysin sietämätöntä. MESSIAS on tulossa, Kirkkauden Kuningas on tulossa. Valmistakaa tie HERRALLE, Siunatut ihmiset. MESSIAS on Tulossa, MESSIAS on Tulossa. Pitäkää huolta, että uskotte evankeliumin, vastaanotatte KRISTUKSEN JEESUKSEN Herrana ja olette uudestisyntyneitä ja uudestisyntyneinä olemisen jälkeen ottakaa kaste täydessä upotuskasteessa, aivan kuten JEESUS kastettiin ja sitten olkaa kastetut PYHÄSSÄ HENGESSÄ ja TULESSA. Lopettakaa keskustelu koskien ”ennen ahdistusta, ahdistuksen ajan keskellä vai ahdistuksen ajan lopussa”. Tuo ihmisfilosofia, pysykää poissa siitä!

Yksinkertaisesti vain valmistautukaa pyhyydessä MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen, vanhurskauden vaatteessa sisäänpääsynä Taivaaseen. Olen jo laskenut alas Taivaan Portaat. Olen käskenyt Taivasta laskemaan Portaansa, loisteliaat Portaansa. Taivas on jo totellut sanojani ja laskenut alas Taivaan ikuiset, iankaikkisen elämän loisteliaat Portaat. Useat teistä saitte tallennettua kameroihinne ympäri nettiä. Toinen vaihe on, kun näen seurakunnan kipuavan ylös. Olkaa pyhät. Olkaa vanhurskaat kuin tuo vaate, jonka tarvitsette sisäänpääsyyn. Vaeltakaa pyhyydessä, sillä ilman pyhyyttä kukaan ei tule näkemään HERRAA, kukaan ei tule näkemään JAHVEN loisteliaan Kirkasta Valtakuntaa.

MESSIAS on Tulossa. Pysykää poissa mustamaalauksesta. Pysykää kokonaan poissa! Älkää huoliko siitä. Jos menette siihen, niin ovi tullaan sulkemaan teiltä. Älkää koskeko siihen! Valmistautukaa vain pyhyydessä ja menkää sisälle. Olen nähnyt maailman tulevaisuuden, joten pysykää vain erossa mustamaalauksesta! HERRA auttakoon teitä. Viisautenne älköön pettäkö teitä tässä. MESSIAS on Tulossa. Todah raba.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia