30.8.2021 NÄKY SIITÄ, MITÄ TULEE TAPAHTUMAAN AFGANISTANISSA 

Siunatut ihmiset, HERRA EL OLAM on Puhunut kanssani. HERRA KAIKKIVALTIAS on Puhunut jälleen Hänen Kahden Mahtavan Profeettansa kanssa. Eilen vietin, tänä yönä, näinä aamun tunteina sen jälkeen, kun päätimme Yövalvojaiset, vietin melko paljon aikaa Afganistanissa. HERRA vei minut Afganistaniin ja tulin juuri takaisin Afganistanista ja HERRA on näyttänyt minulle sen kiivaan tilanteen, joka on meneillään siellä, sen todella peljättävän tilanteen, joka on meneillään Afganistanissa. On vakava teloitus meneillään. He pidättävät ihmisiä ja ampuvat heidät alas. 

Se on todella vakavaa, joten HERRA laittoi minut sisälle sinne. Vietin paljon aikaa Afganistanissa. Olen juuri tullut takaisin Afganistanista ja juoksin heidän kanssaan. Kun he menivät tähän suuntaan, heidät pidätettiin ja sen jälkeen, kun heidät pidätettiin, heidät ammuttiin alas, ja ihmisiä, siellä on vakava kauhu, se on kauhun valta, kauhun valta Afganistanin sisällä. Ihmiset itse siellä elävät kauhussa, juosten, ja he etsivät heitä, mennen ovelta ovelle, etsien ihmisiä, vieden heidät ulos ja on vakavaa teloitusta, he teloittavat heitä, he tappavat heitä, he ampuvat heitä alas, joitakin heistä teurastetaan. 

On todella vakava tilanne. HERRA laittoi minut sinne. Olin Afganistanissa tänään, vietin paljon aikaa Afganistanissa tänään ja juoksin ihmisten kanssa ja oli vakavaa tulitusta, vakavaa tulitusta. He pidättävät ihmisiä ja ampuvat heidät, he laittavat heidät riviin ja ampuvat heitä päähän, ja on heitä, joita he teurastavat. Sitten yhtenä hetkenä he sanoivat: Mennään syömään. Mennään syömään Moskeijassa. Moskeijasta on siis nyt tullut suuri instituutio siellä. Se on vakava äärimmäinen islamilainen laki, islamilainen valta, joka on meneillään siellä. 

Jos tämä on mikään merkki siitä, mitä on tulossa Suuressa Ahdistuksen ajassa, silloin on todella tärkeää, että seurakunta valmistautuu. Te, jotka ette elä maissa, jotka ovat kuin Afganistan, pyydän anoen, vaalikaa sitä, mitä teillä on, sillä se on vakava Islamin diktatuuri. He ajavat takaa ihmisiä. HERRA laittoi minut sinne. Olin siellä monia tunteja, tulin juuri takaisin, ja juoksimme, ihmisiä pidätettiin ja tapettiin, heitä ammuttiin, ammuttiin, ja on niitä Talibaneja, joita on tarkoissa asemissa, kun ihmiset tulevat ja jotkut hyökkäävät ihmisten päälle. Ihmiset juoksevat, joillakin heillä on papereita, näen heitä papereita käsissä, joten juoksimme heidän kanssaan. Sitten heidät saatiin kiinni ja heidät ammuttiin alas, heidät kaikki.

On vakava diktatuurin ja kauhun valta. Te, jotka elätte maissa, joissa ei ole diktatuuria, vaalikaa sitä, pitäkää se. Varmistakaa, että ette ajelehdi tuon tyyppiseen islamilaiseen valtaan tai diktatuuriin. Se on uskomatonta. On uskomatonta, mitä tapahtuu Afganistanissa. Tiukka, äärimmäinen islamilainen valta, ja he etsivät heitä, jotka olivat avunantajia, heitä, jotka työskentelivät Usan ja lännen hallituksille niinä 20 vuotena, jolloin he olivat siellä, ja he tarkastavat heitä, he koputtavat ovelta ovelle, tarkastaen heitä, etsien heitä, ja kun he saavat heidät kiinni, he vetävät heidät ulos ja on vakava teloitus, he ampuvat heitä päähän. 

Tämä on siis todella valtava asia, jonka HERRA on näyttänyt minulle siellä, ja jos tämä on mikään kuva, mikä on merkkinä, jos HERRA halusi tuoda pienen välähdyksen siitä, mitä tapahtuu, mitä tapahtuu, kun seurakunta on otettu pois ja sitten Ahdistuksen aika astuu sisälle, silloin teidän varmasti tulee valmistautua ja varmistaa, että pääsette sisälle JUMALAN Valtakuntaan seurakunnan ylöstempauksen kautta. Uudestaan, MESSIAS on tulossa. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Kiitos. 

(Profetia 30.8.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia