30.5.2021 NÄKY MIEHESTÄ KATOLLA, JOKA PUMPPAA ÖLJYÄ KANISTEREIHIN

Siunatut ihmiset, kuinka väkevä väkevä sunnuntai tämä onkaan ollut. Tiedän, että aloitimme Kisumusta ja Kisumun naapurustosta, pyysimme heitä pysymään kotona. Kokoukset peruttiin tältä aamulta sen paraikaa meneillään olevan JUMALAN Tuomion takia maailmassa. Teitä ohjeistettiin pysymään kotona. Siellä on se Intian muunnos. Näyttää siltä, että se on levinnyt melko lailla Kisumussa, koska näette kokouksia peruttavan, sillä korona on Kisumussa melko raskas, mutta muilla alueilla suuri herätys on meneillään kaikkialla halki maa-alueiden.

Soitan, sillä haluan muistuttaa teitä 2.4.2004 profetiasta ja siitä mikä on kehittymässä Israelissa. Älkää menettäkö fokustanne siihen mitä on meneillään Israelissa juuri nyt. MESSIAS on Tulossa. Se maamerkkiprofetia, jonka annoin 2.4.2004 liittyen siihen mitä tapahtuu Israelissa. Tiedämme kaikki erittäin hyvin. Olette kaikki hyvin tietoisia, että MESSIAAN Tulemuksen Profetia pyörii Israelin tapahtumien ympärillä, joten pitäkää silmänne ja keskittykää tapahtumiin Israelissa tänä aikana.

MESSIAS on Tulossa. Kansakuntien täytyy valmistautua. MESSIAS on tulossa. HERRA Puhui kanssani tänään ja tässä keskustelussa HERRA vei minut paikkaan, jossa oli talo, tontti. Se oli jonkun talo, tontti. Tuo talo näytti enemmänkin aivan kuin tornitalolta. Se oli päätalon jatkeena.

Sitten näin jonkun siellä ylhäällä katon päällä ja hän poisti, hän poisti joitakin tiiliä katolta ja hänellä oli putki, hänellä oli pitkä putki, jonka hän vei sen koko matkan talon pohjaan saakka, maaperään alas, ja maaperän sisällä alhaalla siellä tuon talon alla, talon perustusten alla, tuo putki tuli ylös ja se kaartui. Hän oli siis katon päällä, hän oli poistanut tiiliä ja hän otti, öljy virtasi, öljy virtasi ja täytti kanisterin, kun se vietiin pois.

Hän otti pois öljyä kanistereissa, mutta kiinteistö ei ollut hänen. HERRA antoi minun ymmärtää, että tuo kiinteistö ei ole hänen. Hän ottaa öljyä kanistereissa. Hän oli katon päällä. Se näytti ennemminkin kuin tornitalolta, mutta en tiedä, oliko se jatko-osa. Se saattoi olla jatko-osa päätalosta, sillä se oli yhdistetty, mutta se, missä seisoin, se näytti enemminkin kuin tornitalolta.  

Joku siis kiipesi huipulle, talo ei ole hänen, ja hän avasi katon, hän avasi tiiliä ja sitten asetti putken alaspäin talon pohjaan saakka, perustuksiin ja sen ylitse ja öljy virtasi. Näin siis öljyn virtaavan ja hän toi kanistereita ja otti, tuoden kanistereita ja ottaen.

Sitten sen jälkeen näin toisen ihmisen yrittävän tulla ja ottaa öljyä ja siellä oli suuri koira. Suuri koira yritti hyökätä sen toisen henkilön kimppuun, joka tuli. Koira vartioi kotia, mutta tuo henkilö oli todella kova, hän varoitti koiraa, tulen lyömään sinua! Koira meni makaamaan alas ja sitten hän alkoi rapsuttaa koiran pään takaosaa. Silloin heräsin siis tuosta unesta.

MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Valmistakaa tie. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät ja vanhurskaat. KUNINGAS on tulossa. Kiitos.

(Profetia 30.5.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)