30.3.2019 PROFETIA JUMALAN TUOMIOSTA TULOSSA KENIAAN



Siunatut ihmiset, kuinka hieno mahdollisuus tulla eteenne tänä aikana. Kuinka upea ja siunattu etuoikeus, että voin tulla eteenne tänä päivänä tänä aikana. Tämä on todella upea ja kaunis päivä Itä-Afrikan aikaa täällä, aurinkoinen päivä. Ilma on upea. JUMALA on antanut meille ilmaiseksi ilmaa mitä hengittää tänään. Hän ei maksattanut meitä siitä. Tällä puolella maailmaa on luonnollinen ilmastointi. Sää on täydellinen.


Joten olemme ikuisesti kiitollisia HERRALLE, että ei ole liian kylmää, eikä liian kuumaa tulla luoksenne livelähetyksen kautta tällaisena lauantaipäivänä, kun Kenian kansakunta valmistautuu suuren Sunnuntaikokoukseen huomenna. Olen täällä Kenian Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön koko kansallisen Piispainneuvoston kanssa. Puhun teille kaikille samaan aikaan, kun he kaikki katsovat minua. On hyvin upea tapa tehdä näin ja tulla luoksenne suorassa livelähetyksessä, todistajina kaikille näille keskusteluille, jotka tulevat toteutumaan tästä hetkestä lähtien.  


Tiedän erittäin hyvin, että juhlinta on julistettu. Ja totisesti tämä on myös se syy, miksi Kansallinen Piispojenneuvosto on kokoontunut tänne, jotta voimme pitää juhlaa HERRALLE ja juhlia HERRAN Tekoja, joita olemme saaneet todistaa elämämme aikana. Rammat nousevat ylös ja kävelevät. Tämä on käsittämätöntä. Monet monet sukupolvet ja monet ihmiset elivät, palvoivat ja jotkut heistä menivät nukkumaan ja heidät haudattiin, näkemättä tätä Herätystä, näkemättä rampoja nousevan ylös ja kävelevän, niin eloisalla ja väkevällä väkevällä tavalla.


Olemme nähneet sokeiden silmien avautuvan ja näkevän ja heidän narratiivinsa on ollut niin yllättävä ja hämmästyttävä meille. He kysyvät hii ni nini? Mikä tämä on? Kun he näkevät asioita ensimmäistä kertaa. He ihmettelivät lentokonetta lentämässä taivaalla. He näkevät asioita ensimmäistä kertaa. Cynthia Wanjiku on tämä ajan klassinen tapaus.


Meidän tulee juhlia sitä tosiasiaa, että HERRA voi valita tämän sukupolven, jonka luokse Hän on tullut vierailemaan ja vaeltamaan heidän keskellensä, eläen heidän keskellään, saarnaten heidän keskellään, rakastaen heitä näin paljon. Kuurot ovat kuulleet, mykät puhuneet, syövät ovat kuivuneet pois. Aids on kuivunut pois. Tämä menee fyysisen ja lääketieteen lain ulkopuolelle! Tämä on selittämätöntä. Tätä ei voi selittää ja käsittää tässä elämässä, että julistuksen ja käskyn kautta Aids voi hävitä verestä, kun ei ole parannuskeinoa Aidsille. Ja tämän jälkeen nämä henkilöt ovat testattu ja uudelleen ja testattu negatiiviseksi joka vuosi. Nämä ovat syitä, miksi seurakunta juhlii, sekä ne ihmeet ja merkit, jotka HERRA on näyttänyt taivaalla, ylhäällä Taivaissa.


Tänä aikana haluan jakaa hieman siitä, mitä HERRA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA Puhui kanssani hyvin väkevällä tavalla. Näin HERRAN vievän minut pois tästä maasta. Kun Hän vei HERRAN Kaksi Profeettansa pois tästä maasta, niin näin Heidät saarnaamassa valtavan suuressa, hyvin hyvin suuressa hallissa. Alttari on pystytetty ylhäällä siellä ja siellä alhaalla on paljon ihmisiä. He ovat eri rotua kuin täällä. Siellä alhaalla tuolien välissä oli punainen matto ja Alttari oli pystytetty. Olen nähnyt HERRAN lanseeraavan minut tästä paikasta ja vievän Hänen Kaksi Profeettaansa saarnaamaan myös toisiin kansakuntiin, antaen heille mahdollisuuden.


Kenia, teillä on ollut mahdollisuutenne. Tiedän, että aina ette ole käsitelleet asioita oikein. Olette joskus mustamaalanneet HERRAA, kun Hän ainoastaan tuli vain rakastamaan teitä. Te herjasitte HERRAA, kun Hän tuli vain Siunaamaan teitä ja vetämään teidät lähelle Hänen iankaikkisuutta, Hänen Valtakuntaansa Taivaassa, mutta luulen, että tämä on nyt jotakin mennyttä. Kuten sanoin, olen nähnyt HERRAN Kaksi Profeettaa saarnaamassa toisessa kansakunnassa, toiselle rodulle, toisen tyyppisille ihmisille. Olen nähnyt sen Pyhäkön. Olen myös nähnyt vierailun, joka tulee tapahtumaan. En tiedä tuleeko tämä vierailu tapahtumaan tuossa maassa.


HERRA näytti minulle Hänen Taivaan, paikan, jonne te kaikki haluaisitte ja rakastaisitte mennä ja päätyä ja tehdä siitä ikuisen kotinne. Siunaan HERRAA siitä, että teillä on näin upea kaipaus kansakuntana. Kun näin HERRAN Taivaan, näin Taivaasta, melko kaukana, kuinka HERRA JAHVE laski alas puhtaan kirkkaan, pyhimmän valkoisen Pilvensä pilarin, joka oli hyvin suora. Se tuli suoraan Taivaasta ja oli hyvin hyvin suora, tullen koko matkan alas.


Tämä valkoinen pilari tulee ja osoittaa suoraan JAHVEN Kahteen Profeettaan, suoraan Heihin. Kun He liikkuvat, niin se liikkuu Heidän kanssaan tällä tavoin. Se saadaan kuvattua videolle, liikkuen Heidän kanssaan tällä tavoin. Se saadaan kuvattua videolle, liikkuen Heidän kanssaan tällä tavoin ja osoittaen Heihin. Sanoen, tämä on Hän, tämä on Hän, joka luvattiin! Tämä on Hän, joka luvattiin Malakian kirjassa tulevaksi, joka tulisi valmistamaan teidät. He ovat tulleet tällä kokoonpanolla nyt, Heitä on Kaksi.


Osoittaen Heihin tällä tavoin puhtaan pyhimmän valkoisen Pilven, JAHEVEN Taivaan Kirkkauden, ISÄ JUMALA ITSE osoittaen Heihin. En tiedä tuleeko tuo vierailu tapahtumaan tuossa maassa, vaiko Keniassa täällä. Se tuli hyvin kaukaa, osoittaen hyvin kaukaa aina Taivaasta saakka Heihin. Kuten sanoin, olen nähnyt ne HERRAN Kaksi Profeettaa saarnaamassa toisessa kansakunnassa. He olivat rakentaneet Heille Pyhäkön, jossa He saarnasivat, JUMALAN Pilven Tabernaakkelin. Joten siellä on JUMALAN Pilven Pyhäkkö, joka on jo pystytetty.


Pystyin näkemään tuon maan johdon olevan mukana ja kaiken sen. Näen Heidän palvelevan siellä ja myös Alttari on pystytetty ja ihmiset ovat alhaalla siellä. Siellä on tuoleja, jotka voit taittaa kokoon, sellaisia, joita on normaalisti teattereissa, ammattimaisissa teattereissa. He todella rakensivat upean Pyhäkön HERRALLE. Näin niiden Kahden Profeetan saarnaamassa heille tuossa paikassa. Ja sitten JUMALAN Pilvi vierailee. En tiedä tapahtuuko tämä siellä vaiko täällä, ennen kuin He sanovat: ’Hei, hei!’ tälle maalle. HERRA on ollut hyvä tälle maalle. Hän on ollut ihana tälle maalle.


Siinä kolmannessa keskustelussa, joka HERRALLA oli kanssani, näin HERRAN Tuomion iskevän Keniaan. Viime yönä HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin hyvin selvästi HERRAN Vihasta tätä Kenian kansakuntaa kohtaan. Tänä yönä HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin hyvin selvästi HERRAN vihasta tätä Kenian kansakuntaa kohtaan. HERRAN hirvittävä Tuomio on lopulta hyväksytty Taivaassa JUMALAN Valtaistuinsalissa, tulossa Keniaan. Ja näen ihmisten juoksevan, näen paljon tulitusta, näen paljon ahdistusta. Ihmiset juoksevat suuressa paniikissa lastensa kanssa. Lapset juoksevat, ihmiset juoksevat kaikkiin suuntiin tällä puolella, ja tuohon suuntaan. Ei ole mitään paikkaa, minne juosta.


Joten luulen, että Kenian täytyy katsoa tätä ikuisuuden kannalta?  Ymmärtää se, selvittää se, saada selville, miten me teimme tämän? Kun rammat nousivat ylös ja alkoivat kävellä ja sokeat näkivät, kuurot kuulivat, mykät puhuivat. Olemmeko me ylittäneet punaisen rajan siinä prosessissa? Kuinka me emme ymmärtäneet, että on suuri vastuu isännöidä näitä Kahta HRRRAN Profeettaa. Missä te näette Raamatussa, että Yksi tulee ja yhtäkkiä on Toinen, joka seuraa taustalla. Yhtäkkiä. Joskus Hän näkyy, joskus mennen jälleen takaisin taustalle. Hyvin valtavia. Heidät, jotka näitte.


Ei missään kohtaa Raamatussa kukaan ole koskaan käskenyt 84 stadionia, ja rampoja nousemaan ylös ja kävelemään, ja tuona hetkenä rammat nousevat ylös ja alkavat kävellä halki kaikkien niiden 84 julkisen aukion. Silloin kun huomaatte tämän, että kukaan ei ole koskaan käskenyt aurinkoa taputtamaan, uskon, että sen olisi tullut saada aikaan suuremman vastuun käsitellessä näitä HERRAN Vierailujen asioita, jotka ovat tällä hetkellä maan kamaralla.


HERRA kutsuu siis parannuksentekoon, jotta kaikki tekevät parannuksen. Tiedän, että omassa huudossani HERRAN puoleen, kun näin tämän HERRAN Tuomion tulevan Keniaan, sanoin HERRALLE, että jos poistat meidät tästä maasta ja vapautat Tuomiosi tänne, he ovat lopussa. He ovat todella lopussa. Ja he eivät tule edes näkemään Sinun iankaikkista loisteliaan Kirkasta Valtakuntaasi, jota olet niin rakastetusti väläyttänyt heidän edessään, näyttänyt heille, julistanut heille, josta olet huutanut heille, ja jonka toivoit ja halusit, että he näkisivät.


Ja tiedän, että tässä keskustelussa tänä yönä, kysyin HERRALTA, jos se on HERRAN Tahto lanseerata nämä Kaksi Profeettaa tästä kansakunnasta niihin maihin, joihin Hän haluaa Heidät lähettää, jotta ne suuremmat voitot, joita on tehty tien valmistamisessa MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten, säilytettäisiin. Tiedän, että olen mennyt ja seissyt kaiken maan HERRAN edessä ja pyytänyt Häneltä, jos Hän voisi uudestaan harkita, ja lanseerata nämä Kaksi Profeettaa Keniasta ulos ja takaisin Keniaan; Keniasta toiseen maahan ja takaisin Keniaan. Ja sillä tavoin säilyttää ne valtavat voitot, joita on tehty edetessämme kohti MESSIAAN loisteliasta tulemusta.


Ja esittelin asian HERRAN edessä ja annoin HERRAN tietää, että tämä on ainoa maa maailmassa, missä tämä Herätys sykkii näin paljon. Ja sanoin HERRALLE, että olen tietoinen, että Hän on voimallinen Hänen auktoriteetissaan ja voimassaan perustamaan saman Herätyksen toiseen maahan. Mutta anoin pyytäen Häneltä, että tämä tässä, et voi tuhota tätä tässä, sen pahuuden, mustamaalauksen, pahanpuhumisen, ilkeyden tähden jopa Piispojen Neuvoston sisällä. Tämä on siis asioiden laita.


Ja tämän Tuomion tähden, jonka HERRA on näyttänyt tänä yönä, kutsun kansallisen parannuksenteon yrittäen säilyttää ne Herätyksen voitot, jotka HERRA on perustanut tässä maassa. Ja olen jo julistanut, että vanhurskaat tullaan säilyttämään, yksinkertaisesti perustuen kieleni Sanoihin. Vanhurskaat tullaan säilyttämään tässä Tuomiossa, joka on tulossa. Kuka tahansa onkaan pyhä ja vanhurskas, eikä ole ylittänyt punaista rajaa HERRAN kanssa, niin HERRA tulee säilyttämään hänet hänen perheensä kanssa, ja nimeä vain.


Mutta siinä prosessissa olen myös ajatellut tavoittaa niitä, joita ei ole tavoitettu, jotta voisi olla kansallinen parannuksenteko. Ja järjestämme parannuksenteon tässä maassa ja se tulee sisältämään kirjaimellisesti jokaisen tässä maassa. Ja ne Kaksi Profeettaa tulevat johdattamaan tämän kansakunnan HERRAN eteen, jotta HERRA voisi leppyä. Oikeudenmukainen varoitus tulee hyvän neuvon kanssa. Ja nyt HERRA on antanut Hänen neuvonsa, että Kenia tekisi parannuksen. Olkoon parannuksenteko tässä maassa heti seurakunnissa.


Joten huomenna, kun aloitatte juhlintanne, niin pyydän anoen, ottakaa tietty aika, noin 30 minuuttia, yksi tunti tehden parannusta seurakunnissanne. Sillä tiedän, että yksinkertaisesti perustuen kieleni Sanoihin, Hän julisti, että HERRA erottaa vanhurskaat pahoista ja jumalattomista. Kuitenkin, jos kansakunta tekee parannuksen, silloin HERRA leppyy. Joten huomenna tulee olemaan hieno mahdollisuus, kun aloitatte kokouksenne, tehden parannusta, ottaa noin yksi tunti ja tehdä parannusta, ennen kuin aloitatte juhlimaan HERRAN hyvyyttä, joka Hänellä totisesti on Hänen oikeutetulle kansalleen. Juhlinta tämän hetkisestä Vierailusta. Kukaan ei ota teiltä pois sitä oikeutta ja etuoikeutta. Kuitenkin, ottakaa tietty aika ilmestyä HERRAN eteen ja huutakaa HERRAN puoleen, jotta Hän olisi armollinen tälle maalle. Koko Kenian tulee tehdä parannus, perustuen tähän keskusteluun.


Ja uudestaan kuten sanoin, minulla oli keskustelu HERRAN kanssa, voisiko HERRA lanseerata nämä Kaksi Profeettaa täältä käsin kansakuntiin ulkomailla ja takaisin, kansakuntiin ulkomailla ja takaisin. Jotta Hän voisi jatkuvasti jatkaa säilyttäen tämän Herätyksen voittoja, joita on tähän mennessä saavutettu. Joten tämä on se asema, missä olette, jos minulta kysytte. Ja jatkan kiinnittäen HERRAN huomion, koskien tätä.


Mutta olen nähnyt tänä yönä, että Hän on vienyt Heidät tästä maasta toiseen maahan; he ovat valkoihoisia ihmisiä. Mutta pyydän vielä, että tälle seurakunnalle annettaisiin toinen mahdollisuus isännöidä näitä Kahta. Tämä on se, mitä olen pyytänyt HERRALTA. Odottaessamme HERRAN Tuomiota, muistakaa, tulen aina olemaan kuuliainen HERRALLE tuhat prosenttisesti, mitä tahansa Hän päättääkin. Mutta olen huutanut tämän Herätyksen puolesta, olen sanonut, katso, kuinka mahtava se on! Katso, voimme vielä säilyttää sen ja tavoittaa muita kansakuntia.


Tämä on nyt se, mihin saakka keskustelu on saavuttanut, tämä on nyt siinä todellisuudessa niiden HERRAN Kahden Profeetan ja HERRAN välillä. Ja He kysyvät HERRALTA siitä, jotta HERRA voisi Puhua tai lievittää HERRAN Tuomiota tälle maalle. Kaikki te olette tietoisia, jotkut teistä olette jopa iloisia, että HERRA viimein tuomitsee tämän maan. Jotta kansakunnat pelkäisivät HERRAA ja Hänen Kahta Valtavinta Profeettaansa, ja jotta mustamaalaus ja herjaus voisi tulla loppuunsa.


Rakastan teitä Kenia. Ja rakastan teitä, te tiedätte sen. Ja olen palvellut teitä, kuten olette nähneet, koko sydämisesti. Olen laskenut sen suureksi etuoikeudeksi ja siunaukseksi ja kunniaksi tulla tänne ja palvella teitä. Ja palvelisin teitä vielä koko sydämelläni, tätä maata. Ja jos minulle annetaan sen kaltainen mahdollisuus, niin antaisin jälleen kaikkeni sille. Ilman minkäänlaista varausta, antaisin sille kaikkeni, ja jopa enemmän. Ja olen ollut Palvelijanne. Ja tiedän, että me vieläkin pyrimme palvelemaan teitä, milloin tahansa HERRA antaa siihen mahdollisuuden.


Joten nyt kun kirjaudun ulos, kun tulen pois livelähetyksestä, niin haluan sanoa, että MESSIAS on tulossa. Pyydän, sallikaa minun mennä. MESSIAS on tulossa. Mutta jos minulle annettaisiin mahdollisuus, toinen mahdollisuus palvella, niin palvelisin vieläkin samalla näkemyksellä, samalla sitoutumisella, samalla tarmokkuudella, ei yhtään vähemmällä. Samalla rakkaudella, samalla sitoumuksella, samalla omistautumisella palvellen tätä maata. Sillä siinä prosessissa palvellen teitä Kenia, monet kansakunnat ovat tulleet tietämään MESSIAAN tulemuksesta.


Ja olen vielä siinä uskossa, että HERRA tulee läpi ja säilyttämään tämän Herätyksen. Joten juhlikaa HERRAN suuruutta. Mutta muistakaa, että eräänä hetkenä HERRA totisesti lähetti teille joitakin Sanansaattajia palvelemaan teitä. Ja kun He palvelivat teitä, He palvelivat teitä ilman minkäänlaista varausta. Joten kun kirjaudun ulos, niin sanon, että He tulevat vieläkin aina olemaan uskollisesti teidän Palvelijanne. Todah rabah, todah lachem, todah todah, todah Hashem, todah.


(30.3.2019 Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia