30.1.2020 PROFETIA: SHOKEERAAVAT YKSITYISKOHDAT ISÄ JUMALAN VIERAILUSTA KISUMUSSA & KEHOTUS JUHLIA HERRAA

TWASEMA AHSANTE

TWASEMA AHSANTE
AHSANTE
EWE MUNGU WANGU

 

WEWE NI ALPHA NA OMEGA
ALPHA NA OMEGA
ALPHA NA OMEGA
EWE MUNGU WETU 

 

AND WE SAY THANK YOU LORD
AND WE SAY THANK YOU LORD
THANK YOU LORD
YOU ARE LORD GOD MY GOD

 

YOU ARE ALPHA AND OMEGA
ALPHA AND OMEGA
ALPHA AND OMEGA
YOU ARE LORD GOD MY GOD

 

(SANOMME KIITOS HERRA
SANOMME KIITOS HERRA
SANOMME KIITOS HERRA
OLET HERRA JUMALA, JUMALANI

 

SINÄ OLET ALFA JA OMEGA
ALFA JA OMEGA
ALFA JA OMEGA
OLET HERRA JUMALA, JUMALANI)

Halleluja! Halleluja!

 

Joten siunatut ihmiset, kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Tämä on voimallista aikaa, kaikista voimallisinta aikaa koko seurakunnan elämässä. Tänään tuoreimmat uutiset juoksevat! Tuoreimmat uutiset juoksevat yksi toisensa jälkeen. Nauhoitteet. He löytävät profetioita, jotka annettiin koko matkan taaksepäin vuonna 2017, 2018, 2019, kuvaillen hienoimpia yksityiskohtia, hienoimpia yksityiskohtia JEHOVAN, ALFAN ja OMEGAN Vierailusta. Mitä aikaa seurakunnassa! Kuvaillen ISÄ JUMALAN, ISÄ JUMALAN, JEHOVA JAHVEN Vierailua. Nuo yksityiskohdat tulevat hämmästyttämään teitä! Voimalliset yksityiskohdat! Sanoen, katsokaa, olemme stadionilla, Kokous tulee tapahtumaan stadionilla.

 

Kun kuuntelette tuota profetiaa, kuulette hänen sanovan: Katsokaa, HERRA on tullut alas ja juoksemme ulos! Tarkoittaen, että he pystyivät näkemään teltan. Kokous oli stadionilla, mutta teltassa. Me emme ole tehneet sellaista ennen, ei koskaan! Emme tee sellaista! Me emme pidä stadionilla ja sitten nosta telttaa. Tämä on voimallista! Suurimmat yksityiskohdat, että Kokous on stadionilla ja ne Kaksi Profeettaa saarnaavat. Näette nyt, kuinka sen toisen Profeetan Ääni on HERRAN kanssa ylhäällä tuolla. Hän näkee Kokouksen ylhäältä käsin. Hän näkee Valtavan Pilven peittävän koko teltan ylhäältä käsin. Joten hän näkee tuon Pilven Taivaasta käsin, ylhäältä käsin. Voitte kuvitella, kuinka valtavan suuri Hän oli ylhäältä käsin. Hän näkee siis täyden peittämisen.

 

Mutta se, mikä minua hämmästyttää minua, ovat ne yksityiskohdat. Kun HERRA tulee, hän Sanoo: "Katsokaa, JEHOVA on tullut alas! Juostaan ulos!" Hän julisti, että JEHOVA on tullut alas ja ihmiset ovat juosseet ulos. Kuinka juoksette ulos stadionilla? HERRA näki jo teltan stadionin sisällä, joka on jotakin, mitä me emme tee. Me emme nosta ylös suurta korkeaa telttaa, aivan kuten Utawalan pääalttarilla. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa! Se tarkkuus! Ne yksityiskohdat! JUMALA on yksityiskohdissa. Sitten Hän kuvailee sitä juhlintaa, joka tapahtui siellä ulkona. Täällä Päätoimistoilla täällä on TV, joka pyörii 24/7.

 

Näette sen juhlinnan sateessa, joka on meneillään sateessa, sateessa, kaikki juhlivat juhlien. Näette hänen kuvailevan sitä! Minkälaisia Profeettoja nämä oikein ovat?! Mutta minkä tyyppinen Voitelu tämä onkaan, joka kutsuu alas JAHVE JUMALAN ja Hän Sanoo, ISÄ JUMALAN?! Hän Sanoo, raamatullinen mittakaava, raamatullinen Vierailu. Kuka tämä oikein on?! JUMALA jättää Valtaistuimensa hänen Sanansa seurauksena, kolme vuotta myöhemmin. Tullen alas kuten savu, kuten suppilo. Halleluja! JEESUS on HERRA! Halleluja! Julistan tuoreimmat uutiset! Tuoreimmat uutiset! Olemme löytäneet ne nauhoitukset! Profetiat annettiin aiemmin. Hän sanoi, että tätä Vierailua ei ole tapahtunut siitä saakka, kun Raamattu kirjoitettiin. Tarkoittaen, että se on Vanhan Testamentin Vierailu!    

 

TWASEMA AHSANTE
TWASEMA AHSANTE
AHSANTE
EWE MUNGU WANGU

 

WEWE NI ALPHA NA OMEGA
ALPHA NA OMEGA
ALPHA NA OMEGA
EWE MUNGU WETU

 

AND WE SAY THANK YOU LORD
AND WE SAY THANK YOU LORD
THANK YOU LORD
YOU ARE LORD GOD MY GOD

 

AND YOU ARE ALPHA AND OMEGA
ALPHA AND OMEGA
ALPHA AND OMEGA
YOU ARE LORD GOD MY GOD

 

Juhlinnat ovat puhjenneet! JEHOVA JAHVE on tullut alas sanomaan, että: "ME OLIMME OIKEASSA"! Me olimme oikeassa! Me olimme oikeassa! Me olimme oikeassa!

 

ME OLIMME OIKEASSA
ME OLIMME OIKEASSA

 

Me olimme siis oikeassa, että ainoastaan parannuksenteko ja pyhyys voi johtaa ihmisiä Taivaaseen! Me olimme oikeassa, että JEESUKSEN armon evankeliumia on väärinkäytetty! Me olimme oikeassa, että JEESUKSEN armo ilman pyhyyttä, on toinen uskonto! Me olimme oikeassa, että ilman pyhyyttä kukaan ihminen ole voi nähdä JUMALAA! Me olimme koko ajan oikeassa, että JUMALAN Valtakunta on lähellä! Me olimme oikeassa, että seurakunta, pyhä seurakunta, on KRISTUKSEN morsian! Me olimme oikeassa, että luopumuksella ei ole mitään tilaa JAHVEN Valtakunnassa! MESSIAS on tulossa! Ihmiset juhlikoot! Juhlimme täällä suurella tavalla. Näette nyt HERRAN Uskollisuuden. HERRA Sanoo, että Hän on tullut asettamaan sinetin ja sinetöimään jokaisen Sanan, jonka nämä Profeetat ovat koskaan Sanoneet! Kaikki, mitä he ovat koskaan sanoneet, on totta. Hän on tullut sanomaan, ne ovat Minun Sanani. Se olen Minä JEHOVA, joka olen ne sanonut.

 

MESSIAS on tulossa. Valmistetaan tie. MESSIAS on tulossa. Kaunista aikaa seurakunnassa. Kaikista historiallisin hetki seurakunnassa. HERRAN Tuomio. HERRAN Tuomio, heinäsirkat, koronavirus, ja kaikki muut Tuomiot, joita tapahtuu. Australia on tulessa, miljoonia eläimiä grillataan, tarkoitan tapetaan tulessa, skorpioneja, mitä onkaan. Ja tietysti Herätys, ne astuvat sisälle samaan aikaan. HERRA Sanoo, että Pilvi on tullut alas ja niissä profetioissa Hän Sanoi, Vanha Muinainen Israelin JUMALA, Vanha Muinainen Vanhan Testamentin Pilvi. Te kaikki tiedätte, että Hän tulee ainoastaan yhden ihmisen, yhden Profeetan luo tuossa muodossa. Sitten se voima lyödä maata heinäsirkoilla, heinäsirkkojen vitsauksella. Sitten se voima lyödä Ebolan vitsauksella, Zika-viruksen vitsauksella, koronaviruksen vitsauksella, pimeyden vitsauksella.

 

Silloin Hän Sanoo, nyt te ymmärrätte Sanoman. Jos tämä on vain alku, jos tämä on vain synnytystuskien alku, Hän Sanoo, pyydän anoen, valmistautukaa! Nämä eivät ole teidän Ystäviänne. Nämä asiat he tekevät suuremmalla, mahtavammalla tavalla siinä toisessa aikakaudessa. Hän Sanoo, jos ajattelette, että koronavirus on todella vakava, odottakaa vain ja nähkää, mitä tapahtuu Suuressa Ahdistuksessa. Älkää siis olko siellä! Älkää olko siellä! Tehkää vain parannus ja vastaanottakaa JEESUS ja eläkää pyhästi. Älkää mustamaalatko JUMALAA ollenkaan, se on alue, jonne ette voi mennä ollenkaan. Se on paikka, josta ei ole paluuta.

 

MESSIAS on tulossa. Siunaan kaikkia kansakuntia, jotta HERRA voisi avata heidän silmänsä näkemään tämän ja valmistautumaan. Sillä voitte vain kuvitella itse sen vitsauksen, jolla he lyövät sitä toista aikakautta ylöstempauksen jälkeen. MESSIAS, KUNINGAS on tulossa. HERRANI on tulossa! Pelastaja, Lunastaja, Hän on tulossa. Ollaan valmiita! Vanhurskauden KUNINGAS, El viene (Hän tulee), El viene con su poder y su gloria. Hän tulee Hänen voimassaan ja Kirkkaudessaan. Hän ei tule takaisin saarnaamaan evankeliumia kaupungin kaduilla ja sivukujilla, tai muualla. Hän on tulossa hakemaan seurakunnan, heidät, jotka odottavat Häntä, vartovat Häntä vanhurskaina, pyhinä, nollatoleranssin kanssa synnille. Vastaanottakaa PYHÄ HENKI, joka auttaa teitä.

 

Kuinka kaunis hetki seurakunnassa! Tulemme luoksenne myös huomenna. Sillä tänään oli vain esittely koko tälle juhlinnalle. Huomenna se tulee huippuunsa, kun se päättyy päivän lopuksi, ja Piispat palaavat peräytyen vastaaville asemilleen. Mutta totisesti, mikä aikakausi! Mikä sukupolvi! Mikä seurakunta! Mikä hetki! Millaista aikaa olla uudestisyntynyt ja astua eteenpäin, kun Hän on vakiinnuttanut, että vain JEESUKSEN Ristin uskonto, ainoastaan JEESUKSEN Veren uskonto voi antaa kuolevaiselle ihmisille hiukan toivoa hautojen ylitse.

 

ALPHA AND OMEGA
ALPHA AND OMEGA
ALPHA AND OMEGA
EWE MUNGU

 

TWASEMA AHSANTE,

TWASEMA AHSANTE
AHSANTE
EWE MUNGU WETU

 

HERRA Siunatkoon teitä. Todah Shalom, laila tov, erev tov chaverim. Todah Hashem, todah, todah Shalom.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia