30.11.2018 PROFETIA MEGA VIERAILUSTA TULOSSA NAKURUUN

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut siitä valtavan suuresta Kokouksesta, joka on tulossa Nakuruun, joka on tulossa pian kulkiessamme kohti tämän vuoden loppua, loppuvuotena ja uudenvuoden aattona. Hyvin hyvin väkevä Kokous on tulossa Nakuruun. Tästä tulee valtava HERRAN Vierailu. Tämä on niin ällistyttävää aikaa seurakunnan historiassa, sillä nämä ovat niitä vierailuita, jotka suorittavat lähtölaskennan ja merkkaavat sen ajan, jonka Raamattu lupasi, kun Raamattu lupasi myöhemmän Kirkkauden, jälkimmäisen vierailun, joka tulisi.

Ja totisesti olemme niin siunattuja, että tässä sukupolvessa näette nämä vierailut, jotka itse HERRAMME JEESUS lupasi tulevaksi kajahtelemaan ja sykkimään seurakunnassa ja kansakunnissa. Seurakunnan elämää sykkivä hetki, kun tulee olemaan kirkas seurakunta, Herätysseurakunta, vierailut, jotka tulisivat tuomaan Herätyksen Kristuksen seurakuntaan. Tämä on kaunista aikaa maailman historiassa, kansakuntien historiassa ja kaikista tärkeintä aikaa seurakunnan historiassa ja kristityn uskovan elämässä. Joten Nakuruun on tulossa suuren suuri vierailu ja tulee olemaan paljon historiallisia parantumisia. HERRA tulee parantamaan massoittain ihmisiä. Monet monet rammat tulevat nousemaan ylös.

Hän on Puhunut kanssani ja Hän on näyttänyt minulle tämän Kokouksen. Näen paljon paljon rampoja nousevan ylös ja alkavan kävellä. Se tulee olemaan tyrmistyttävää ja ihme itsessään. Monet monet sokeat silmät tulevat näkemään, monet kuurot korvat kuulemaan ja kaikkea tällaista. Ja monien tilojen auringon alla, kaikkien tilojen auringon alla täytyy kumartua ja totella JEESUKSEN Verta, JEESUKSEN väkevää väkevää väkevää ihmeitä tekevää JEESUKSEN Verta, joka vuodatettiin Golgatan Ristillä. Tästä itsestään tulee suuri herääminen, suuri vierailun hetki ja herääminen tämän päivän seurakunnalle. Tämä on nyt se hetki, kun HERRA Puhuu tälle sukupolvelle hyvin selvin termein, suorin termin.

Voitte nähdä, että tämä keskustelu on suurimmaksi osaksi peittämätöntä, se ei ole kätkettyä, se on avointa. Se on puhdas keskustelu ja selkeä keskustelu. Ja kaikki nämä vierailut, jotka näette täällä, ne ovat tarkoitettu herättämään seurakunta. Jos luet Matteuksen evankeliumin 25:1-13, kun JEESUS itse juhli loisteliasta JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Tulemusta, Hänen paluutaan ottamaan seurakunta. Hän juhli HERRAN KRISTUKSEN paluuta, MESSIAAN Tulemusta. MESSIAS, JEESUS KRISTUS itse juhli tuota päivää ja silloin Hän viittasi sillä Hääjuhlaan, sillä Hän tiesi, että heprealaisille ihmisille, heprealaisessa kulttuurissa, heprealaisessa systeemissä, heprealaisten elämässä, yksi tärkeimmistä päivistä oli hääpäivä, se päivä, kun joku menee naimisiin.

Joten Hän näki, kuinka he pitivät kalenteriaan. He odottivat häitä, he odottivat aikakautta ja kun aikakausi tuli lähelle, kuulet ja näet, kuinka kaikki maassa muuttui. Silloin tietäisit, että häiden aikakausi on tullut, joten he valmistaisivat juhlan ja ruokaa, viinin, kun uusi sato tulee olemaan kulhossa. Ja kaiken sen. Siitä syystä HERRA nöyrtyi ja alentui itse, pystyäkseen tulemaan alas ihmisen tasolle meidän kapean ymmärryksemme kapasiteetin tähden.

Rakkaat ihmiset, sanon, että tämä vierailu, joka on tulossa tässä hetkessä, puhuu suuremman sanoman, syvällisemmän sanoman seurakunnalle, kuten mitä on nyt tulossa Nakuruun loppuvuoden Kokoukseen. Se on todella suuren suuri vierailu, joka on tulossa Nakuruun, historiallinen vierailu. Sanoin, että olen nähnyt niin paljon rampoja, jotka tulevat nousemaan ylös ja kävelemään, niin monia sokeita, jotka tulevat näkemään, niin monia kuuroja, jotka tulevat kuulemaan, niin paljon mykkiä, halvaantuneita, selkärangan vaurioita, jotka parantuvat, haavaumat kuivuvat umpeen, Aids ja syövät tulevat kuivumana pois ihmisten verestä. Se tulee olemaan todella shokeeraavaa aikaa, hyvin hyvin merkittävä vierailu tässä hetkessä.

Ja sanoin, että nämä vierailut merkkaavat hyvin tärkeän maamerkin mennessämme kohti nollalähtölaskentaa MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Ne osoittavat tälle sukupolvelle ja herättävät seurakunnan, herättävät kansakunnan, herättävät uskovan, että katsokaa: Aika on ohi ja se vierailu, jonka MESSIAS ja ISÄ JEHOVA JAHVE lupasi, jälkimmäinen vierailu on täällä, joten se on MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten.

Puhuin pohjimmiltaan niistä tapahtumista, kuinka JEESUS itse, katsoen ensin, kuinka heprealaiset ihmiset todella todella korostivat hääpäivää, aikaa häille heidän elämässään, heprealaisten maailmassa, juutalaisessa elämässä, heidän kalenterissaan ja elämäntyylissään, elämänsä aikana. Sitten HERRA nöyrtyi ja alensi itsensä ihmisten tasolle ja sitten Hän vertasi KRISTUKSEN paluun päivää, MESSIAAN Tulemuksen päivää, Hän vertasi ylöstempauksen päivää heprealaisiin häihin, hääpäivään. Tästä syystä Matteuksen evankeliumissa 25, Hän Puhuu siitä tälle sukupolvelle. Hän Puhuu siitä seurakunnalle Hääjuhlan termein, JUMALAN Karitsan Hääjuhlapäivänä.

Tämä on niin voimallista, koska näette hyvin selvästi, että tuossa Matteuksen evankeliumissa 25, HERRA yrittää korottaa sitä, miten merkityksellinen tämä päivä on seurakunnalle. Tästä syystä kaikki nämä vierailut, joita HERRA käyttää kytkeäkseen ihmisten mieliä, saadakseen seurakunnan huomion, kytkeäkseen ihmisten sielut, ihmisen pelastuksen tähän sisäänpääsyyn, tähän loisteliaaseen sisäänpääsyyn. Nämä vierailut ovat hyvin merkityksellistä. Ne ovat merkityksellisiä vierailuita, sillä ne ovat niitä, jotka luvattiin Raamatussa. HERRA lupasi ne tulevaksi, että ne voisivat puhdistaa synnin seurakunnasta ja että ne tulisivat ja herättäisivät nukkuvan seurakunnan, nukkuvan jättiläisen niin sanotusti. Ne herättäisivät nukkuvan seurakunnan. Ne herättäisivät uskovan. Ne uudelleen sytyttäisivät uskovan muistiin kristillisyyden ja uskovan pelastuksen, pelastuksesi muiston, että tämä on se päällimmäinen syy, miksi sinusta tuli uudestisyntynyt, jotta eräänä päivänä tulisit näkemään Kirkkauden Valtakunnan.

Joten olen nähnyt mega mega vierailun tulevan Kokoukseen Nakurussa ja tämä tulee olemaan siunattua aikaa, sillä 29.12 alkaa mega mega Parantumiskokous. Olen nähnyt monien monien ihmisten parantuvan, kun he tulevat kokouspaikalle, jopa aikaisemmin kuin ne HERRAN Kaksi Peljättävää Profeettaa tulevat sisälle kokouspaikalle. Kun ihmiset vain tulevat paikalle, silloin näet jotkut heistä parantuvan, kun he vain saapuvat portille, jotkut heistä parantuvat jo aikaisemmin matkalla teillä ja jotkut heistä silloin, kun he saapuvat kokouspaikalle. Se tulee olemaan ajan asettaja. Se tulee olemaan todellinen standardi, se tulee olemaan mittapuu, se tulee olemaan sellainen vierailu, josta kukaan ei halua jäädä pois.

HERRA Puhuu absoluuttisen selkeästi. Nyt Hän on tullut avoimesti keskustelemaan seurakunnan kanssa. Hän etsii kristityn uskovan sielua. Hän Puhuu kristitylle ja sanoo kristitylle, että katso olen tullut aina Taivaasta saakka etsimään huomiotanne. Se päivä, jonka aikaa ja hetkeä ei tiedetä, on lähellä, sillä se vierailu on täällä, joka merkitsee tuon päivän. Ne vierailut, jotka merkkaavat tuon aikakauden ovat täällä, jotta uskova voi valmistautua tuota päivää varten, jonka päivää ja hetkeä ei tiedetä. Nyt siitä tulee absoluuttisen kriittisen tärkeää, rakkaat ihmiset, kaikille kansakunnille ottaa osaa näin merkittävään ja perustavaa laatua olevaan vierailun määrään. Kun se on näin merkityksellinen ja tärkein vierailu, on hyvin merkityksellistä ymmärtää, että tämä tietty vierailu, joka on tulossa Nakuruun Keniaan on suurempi, paljon suurempi kuin Kenia.

Tiedän, että juuri nyt lentoliput, ja ihmisten nimet, jotka ovat tulossa ulkomailta, virtaavat meille nopeaa vauhtia ja heidän määränsä kasvavat kasvamistaan, mutta kuinka kaipaankaan, että koko maailma ottaisi osaa tähän vierailuun, sillä se on paljon paljon suurempi kuin Kenia, suurempi kuin Afrikka. Tämä on koko maailmanlaajuiselle Kristuksen ruumiille ja siksi joskus olen, tiedättehän,  hukassa. Minulla ei ole sanoja kuvailla miltä minusta tuntuu, että jokaiselle kansakunnalle olisi annettu samanlainen mahdollisuus. Jos JUMALAMME olisi demokraattinen antaen kaikille kansakunnille samanlaisen mahdollisuuden kokea tällainen Herätys, historiallinen Herätyksen virtaus Hänen Kirkkauttaan, tämä herääminen, tämä kutsuhuuto parannuksentekoon, kutsu palata vanhurskauteen, kutsu elää pyhempää elämää, pyhempää kristityn elämää, olla pyhä ja tämä on tie valmistautua ja varmistaa, että noudatat valmistautumista kohti MESSIAAN loisteliasta Tulemusta.

Nyt kun tämä vierailu on tulossa Nakuruun. Se tulee olemaan näin merkityksellistä. Olen nähnyt Taivaan avautuvan ja olen nähnyt JUMALAN Kirkkauden ja olen nähnyt sen loiston. Olen nähnyt kauneuden ja valtavuuden. Olen nähnyt kuinka kallis ja kallisarvoinen on Taivaallinen Kirkkaus. KAIKKIVALTIAS JUMALA, JEHOVA JAHVE, MINUN YSTÄVÄNI, ISÄ JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, joka on Ystäväni, Hän on jo vienyt minut lähelle Taivaan ovea. Hän asetti minut ulos ja avasi Taivaan, avasi oven Taivaaseen ja Hän näytti minulle valtavan Kirkkauden. Näin sinertävän Kirkkauden Taivaassa, Taivaan sisällä koko Taivaan laajuudella. Ja Hän on jo avannut Taivaan voidakseen vierailla tässä kokouksessa, rakkaat ihmiset. Tämän jälkeen Hän vei minut tietysti Taivaaseen.

HERRA Puhuu absoluuttisen selvästi kristitylle uskovalle, tälle sukupolvelle, näille tämän hetken ihmisille, tämän päivän seurakunnalle, sanoen: Katso, tämä on hetki, kun elät avoimien Taivaiden alla, joten on parempi, että tiedät tämän. Paras, että tiedät, että vierailut, jälkimmäiset Avoimen Taivaiden vierailut, jotka itse ISÄ JUMALA lupasi, kuten myös JEESUS KRISTUS MESSIAS lupasi. Tämä vierailu on juuri nyt meneillään. Ja HERRA on asettanut Hänen viisautensa ja kätketyn neuvonsa, Hänen hyvin kallisarvoisen viisautensa Taivaan yläsaleissa, HERRAN Neuvon yläsaleissa Hänen Valtaistuimellaan. Hän on tehnyt päätöksen, että Nakuru on se paikka, jonne vuodattaa, jonne paljastaa Hänen jälkimmäisen vierailunsa, Hänen myöhemmän Kirkkautensa, rakkaat ihmiset.

Ja siksi, jos näin on, niin tulee olemaan todella tärkeää, että kaikki kansakunnat ovat osallisina tästä. Tiedän, kuten olen Sanonut, näemme paljon lentolippuja virtaavan sisään. Kiinasta yksin näemme yli 130, ja heidän ennusteensa on noin 230 ihmistä, jotka ovat listattuina tulemaan. Ja monista muista kansakunnista näemme paljon lentolippuja virtaavan sisään kiireessä ja kiihkeästi. Kuitenkin, kuinka halajankaan, että joka-ikiselle kristitylle uskovalle, jokaiselle kansakunnalle, jokaiselle yhteisölle, annetaan tämän hetken kultainen mahdollisuus osallistua tähän Vierailuun, joka merkitsee meidän päiviämme, joka merkitsee niitä päiviä edetessämme kohti HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN tulemusta, niitä päivä, jotka merkkaavat, jotka pääaisassa määrittelevät, nolla-lähtölaskentamme kohti KRISTUKSEN paluuta hakemaan Loisteliaan kirkas seurakunta, pyhien kokoontuminen, seurakunnan sisälle pääsy iankaikkisuuteen.

Joten, jos näin on, rakkaat ihmiset, silloin on tärkeää, että joka-ikinen kansakunta tunnistaa vierailunsa hetken. Tiedän, että on paljon vihjauksia meneillään kaikkialla maailmassa juuri nyt, koskien kristillisyyden asioita. Mutta JUMALA Kaikkivaltias on nyt tullut esille todella selvästi vahvistaen kansakunnille, että tämä on Minun Ääneni. Pyydän, kuunnelkaa Minun Ääntäni. Ja näin tehden, teidät voidaan nyt herätellä ja sytyttää uudelleen, koskien niitä vierailuja, jotka luvattiin, ja jotka määrittelevät sen nolla-lähtölaskennan edetessämme kohti MESSIAAN paluuta. Nyt, miksi Sanon näin, Luuk. 19:44, Hän Sanoo:

44 ja he kukistavat sinut maan tasalle ja surmaavat lapsesi, jotka sinussa ovat, eivätkä jätä sinuun kiveä kiven päälle, sentähden ettet etsikkoaikaasi tuntenut."

Toisin sanoen, sen tähden, että et tuntenut JUMALAN luoksesi tulemisen hetkeä. Ja tämä on se peruste, tämä on se suunta, mistä käsin tulen luoksenne, kun Sanon, että joskus tunnen surua, jos joku kansakunta, tai joku uskova tuolla ulkona ei ole tietoinen, että tämä on heidän vierailunsa hetki. Sillä nämä ovat niitä vieriluja, jotka muovaavat Taivaallisen seurakunnan. Nämä ovat niitä vierailuja, jotka puhdistavat epäpuhtauden pois kristillisestä pelastuksesta. Nämä ovat niitä vierailuja, jotka maustavat ja kypsyttävät kristityn uskovan valmistaen heidät iankaikkisuutta varten. Ja aika on lyhyt. Joten tämä koko valmistautumisen prosessi tapahtuu hyvin lyhyessä ajassa. Mutta näette nyt siinä Raamatun jakeessa, jonka olen lukenut:

44 ja he kukistavat sinut maan tasalle ja surmaavat lapsesi, jotka sinussa ovat, eivätkä jätä sinuun kiveä kiven päälle, sentähden ettet etsikkoaikaasi tuntenut."

Sen tähden, että et tuntenut JUMALAN luoksesi tulemisen hetkeä. Tämä on siis todella suuresti hämmästyttävää, rakkaat ihmiset, sillä näet tässä sananpaikassa heijastuksen, ja tämä puhuu Israelista. Kun Hän oli tulossa Israeliin, niin Israel ei tunnistanut, he eivät pystyneet uudelleen sytyttämään heidän sisäisten taitojen keskiöitään hengellisessä valtakunnassaan, ymmärtääkseen, että tämä on meidän vierailumme hetki! Tämä on Kirkkauden KUNINGAS! Tämä on Israelin KUNINGAS! Hän, joka on tulossa, on MESSIAS.

Ja koska he epäonnistuivat tekemään sen tunnistamisen, silloin Hän Sanoi tämän heille. Mutta on ihmeellistä, että kun Hän Puhuu, kuinka Jerusalemin kaupunki näkee nyt tuhon, hävityksen, ahdistuksen, tulisi näkemään valtavan ahdingon sen epäonnistumisen tähden tunnistaa se hetki, kun JUMALA tulee heidän luoksensa. Sitten kun luet, näet nyt synonyymin, saman merkityksen, kun luet Matt. 24:2. Hän Sanoo, uudestaan, luen Matt. 24:2:

2 Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta." (1933/38)

Hän siis käyttää samaa narratiivia Jerusalemin kaupungin tuhosta, sitten Hän tuo sen nyt temppeliin. Sitten Hän Sanoo, että temppeli tullaan tuhoamaan samalla tavoin. Tarkoittaen, että temppeli tullaan tuhoamaan ja kaupunki tullaan tuhoamaan. On monia muita käännöksiä. Hän Sanoo:  

2 Mutta Jeesus sanoi heille: "Näettekö kaiken tämän? Totisesti: kaikki revitään maahan, tänne ei jää kiveä kiven päälle." (1992)

Voit lukea monia monia versiota, American New Standard -käännös sanoo:

2 Ja hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö te näe näitä kaikkia asioita? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, joita ei revittäisi alas."

Kaikki nämä asiat kuvailevat siis yhtä asiaa, rakkaat ihmiset; kuvailevat JUMALAN temppeliä, kuvailevat ihmisiä, kuvailevat sukupolvea, luokkaa, kuvailevat heitä, jotka epäonnistuvat tunnistamaan vierailunsa hetken. Ja siksi lähestyin teitä tästä perusteesta käsin tänään, kun Sanoin, kuinka mahtavat ovatkaan tämän hetken vierailut. Sinun todella todella todella täytyy olla todella todella todella hengellisesti hyvin sokea, että epäonnistut näkemään sen, mikä on ilmiselvää. Tämän ilmiselvän vierailun, jonka JEHOVA on laskenut kansakuntien eteen ja laskenut seurakunnan eteen, ja laskenut ja järjestellyt kristityn uskovan eteen.

Tämä on siis kaunista aikaa, että voin edes tulla teidän luoksenne sen jälkeen, kun HERRALLA on ollut keskustelu kanssani, ja tuoda teille heräämisen siihen tosiasiaan, että varmista, että olet herkkä ja tarkkaavainen, tunnistaaksesi vierailusi hetken. Sillä tämä on se vierailu, joka valmistaa seurakunnan, valmistaa uskovan, valmistaa kansakunnat, valmistaa maailman KRISTUKSEN paluuta varten kokoamaan pyhät. Ja on todella voimallista, kaunista aikaa koko seurakunnan historiassa, rakkaat ihmiset. Ja siksi tämä on todella monumentaalinen hetki, tämä on hetki, jota kenelläkään ei ole varaa ohittaa. Kaikkien tulisi haluta olla osallisia tästä vierailusta. Jesajan kirja; minulla on niin paljon sananpaikkoja, joita voisin lukea teille. Jesajan kirjan luvussa 10:3, Hän Sanoo:

3 Mutta mitä te teette koston päivänä, rajumyrskyssä, joka tulee kaukaa? Kenen turviin pakenette apua saamaan ja minne talletatte tavaranne?

Tämä on siis todella voimallista, sillä Hän Sanoo, että se mikä on tulossa edessäpäin, on sen kaltainen tuhon monumentti. Ja tiedämme todella hyvin sen Suuren ahdistuksen. Tiedämme todella hyvin, että Hän, joka Puhuu kanssanne, on merkittävä merkittävä Päähenkilö. Näette, että He Kaksi menevät ulos; olen nähnyt nyt, että kun Suuri ahdistus käynnistyy ja pimeys kuluttaa, niin He Kaksi jakaantuvat nyt. Tiedän, että te voitte nyt nähdä Yhden olevan pidempi kuin se Toinen, ja niin edelleen. Mutta silloin olen nähnyt Heidän Kahden jakaantuvan, ja kummatkin Heistä kutsuvat Tulen alas Taivaasta. He sytyttävät Tulen, ja siitä Tulesta tulee ainoa Valkeuden lähde Suuren ahdistuksen aikana. Mutta Jesajan kirjassa 10:3, Hän Puhuu todella selvästi siitä valtavan suuresta, siitä suuremmasta pimeydestä, joka on tulossa. Ja Hän Sanoo edempänä, Hän Sanoo Jeremian kirjassa 11:23:

23 Heistä ei jäännöstä jää, sillä minä tuotan onnettomuuden Anatotin miehille heidän rangaistusvuotenansa."

Ja Hän jatkaa ja jatkaa; edessä päin tulee olemaan paha. Danielin kirjassa 9:26, Hän antaa syyt sille. Ja Hän Sanoo, tämä on seurakunnalle:

26 Ja kuudenkymmenen kahden vuosiviikon mentyä tuhotaan voideltu, eikä häneltä jää ketään. Ja kaupungin ja pyhäkön hävittää hyökkäävän ruhtinaan väki, mutta hän itse saa loppunsa tulvassa. Ja loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty.

Joten rakkaat ihmiset, ne merkit ja varoitukset epäonnistua ymmärtämään, tunnistamaan, ymmärtämään ja olemaan osallisena tämän hetken vierailusta, ovat eläviä, ne todella kohoavat korkealle Raamatussa kontrastina. Joten kukaan ei voi sanoa, että he eivät näe tätä. Siksi Sanon, että se vierailu, joka on tulossa Nakuruun, kun laitat sen yhteen sen vierailun kanssa Lima Perussa, joka on vieläkin tuore mielessänne, silloin ymmärrät, että HERRA Puhuu puhtain, selvin termein tälle sukupolvelle. HERRA rakastaa tätä sukupolvea. Hän tekee paljon eleitä viittoillen, Hän liikkuu, Hän ojentaa Kättään, Hän Sanoo: "Pyydän, valmistautukaa. Pyydän, valmistautukaa. Te ette voi epäonnistua näkemään tätä. Pyydän, valmistautukaa." Mutta kun se päivä toteutuu, se on melkoisen katastrofaalinen, rakkaat ihmiset.

Ja siksi näen nyt sen suuren kokouksen; huomenna tulee olemaan hyvin suuri kokous Nakurussa. Tulee olemaan vuotuinen vuosikokous, jonka he pitävät kerran vuodessa koko johdon kanssa, koko johdon. Siellä on 20 000 + Pastoria, jotka tulevat kokoontumaan Piispojen ja Aluevalvojien, Vara-arkkipiispojen ja Vanhemman Arkkipiispan kanssa. Ja sitten he tulevat nyt pohtimaan ja keskustelemaan. Mutta voitte nähdä, että kaikki se on pääasiassa tarkoitettu liittyen niihin valmisteluihin kohti sitä Grand vierailua, jonka HERRA JUMALA, JEHOVA JAHVE on luvannut tulemaan Nakuruun. Nyt, tämän tason valmistautuneisuus varmasti kiinnittää JEHOVAN huomion.  Ja siksi tunnen suurta surua muita kansakuntia kohtaan. Ja olen hyvin iloinen, että monet heistä tekevät nyt ponnistuksia - lentolippuja tulee kiireessä ja kiihkeydessä - varmistaakseen, että he ovat osallisina tästä vierailusta.

Joten kaikkien meidän tulee ymmärtää, että valmistautuneisuus on avain. JUMALAN luoksesi tulemisen hetken tunnistaminen. Kun Yksi seisoo edessänne ja Sanoo: "Olen nähnyt JUMALAN Pilven tulevan. Olen nähnyt JAHVEN tulevan, JEHOVA JAHVEN tulevan", niin se on monumentti. Tämä on todella suuri asia, rakkaat ihmiset. Te ette voi ohittaa ja sivuuttaa tätä. Etäisyys ei voi olla ongelma tässä. Sillä tämä on JEHOVAN, sinun JUMALASI vierailu. Ja jos JUMALA olisi ollut demokraattinen, tämä olisi mahdollisesti voinut olla moninkertaistettu halki tämän maan, halki maailman, halki kansakuntien. Mutta HERRA, Hänen viisaudessaan on valinnut Nakurun olemaan se paikka, se paviljonki, jossa Hän tulee lanseeraamaan Hänen vierailunsa, lanseeraamaan Hänen Kirkkautensa, rakkaat ihmiset.

Ja uudestaan, tämän kaiken tarkoitus on, että voisit tehdä parannuksen. Myös uskovana, käänny pois synnistä ja ole pyhä. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Tämä on todella se alentamaton ratkaiseva tekijä, johon kaikki tämä on tarkoitettu, valmistamaan seurakunta. Mutta valmistautumisen toteuttaminen on pyhä kristillinen elämä. Ja siksi tämä on kaikista historiallisinta aikaa, kaikista siunatuinta aikaa olla uudestisyntynyt, kaikista mahtavinta aikaa olla elossa kristittynä.

Ja niille seurakunnille siellä ulkona; niille kristityille, Pastoreille, kuka tahansa onkin kuulolla, tämä on todella se hetki evankelioida JEESUKSEN Golgatan Ristin uskontoa, JEESUKSEN Golgatan Veren uskontoa, Veren, joka vuodatettiin kaikkien ihmisten puolesta. Tämä on se hetki kertoa heille, että katso, se ainoa ja oikea uskonto on Ristin uskonto. Se on se ainoa uskonto, KRISTUKSEN uskonto, JEESUKSEN uskonto, JEHOVAN uskonto, JUMALAN täydellisen Karitsan uskonto. Se on se ainoa uskonto, joka antaa ihmiselle toivon, niin paljon toivoa, tämän maailman hautojen ylitse.

HERRA Siunatkoon teitä, valmistautuessanne MESSIAAN tulemusta varten. Ja myös siinä väliajassa, kun valmistaudutte siihen Loisteliaaseen, Kirkkaaseen, Super Loisteliaaseen vierailuun, joka on tulossa Nakuruun Keniaan väkevällä väkevällä tavalla, määrittäen tätä aikaa ja lähtölaskentaa edetessämme kohti Kirkkauden KUNINKAAN tulemusta. Todah todah, todah chaverim, todah Hashem. Baruch Hashem.

 

(30.11.2018 / Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

 

Voit myös kuunnella Profetian luettuna suomeksi ääninauhaksi tästä linkistä:

https://drive.google.com/file/d/1i0PFNJp7mt60WskLSvK0i2N9IXlkkNMO/view?u...

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia