29.8.2021 HERRAN SANOMA: HERRA ESITTELEE SANANSAATTAJIENSA KAKSI ERI PUOLTA

Tänä iltana tulee olemaan todella voimallista, tulee olemaan todella todella väkevä Sanoma tänä iltana, sillä muistan todella hyvin, kun tulin Yökokouksesta, kun tulin Yökokouksesta ja olin hiukan väsynyt ja kun aloin nukahtamaan, niin ajattelin mielessäni, sanoin, nyt katso, sunnuntaiksi tulen antamaan heille sen osuuden, jota en pystynyt antamaan perjantaina, se on ok, sillä se on sunnuntaikokous ja se on lyhyt kokous, sunnuntaikokous on lyhyt kokous, tulen yksinkertaisesti antamaan heille sen, mitä en pystynyt antamaan heille perjantaina.
 
Sanoin siis tämän itselleni, olin hyvin väsynyt ja kun yritin nukkua, silloin HERRA Puhui ääneen kuultavalla Äänellä ja sitten HERRA Sanoi: Ei! Tämä on sunnuntai, tämä on sunnuntaikokous, varmista, että annat heille täyden Sanoman. Ääneen. Ääneen. Tänään on siis hyvin suurta jälleen. HERRA on johdattanut Hänen Kaksi Palvelijaansa tutkimaan ylöstempausta tänään. 

Näitte, että kun perjantaina tutkimme ylöstempausta, se oli todella voimallista, hyvin hyvin väkevää, sillä se, mitä tuli esille, oli, että kaikki tapahtumat, jotka näitte tapahtuvan Jesajan kirjan luvussa 53, Jesajan kirjassa 52:13-15 ja sitten Jesajan kirjan luvussa 53 koko matkan jakeissa 1-12, kaikki nuo tapahtumat ovat MESSIAAN kärsimystä. Monet ihmiset maailmanlaajuisesti, he sanovat, että oh, kuinka mahtavaa, että Hän kuoli puolestamme, jotta emme joutuisi helvettiin, joten minulla on vielä aikaa, helvetti tulee vasta ajan lopussa, minulla on aikaa, vastaanotan HERRAN myöhemmin, minulla on aikaa, vaellan pyhyydessä kristittynä myöhemmin, minulla on aikaa. 

Mitä kuitenkin tuli esille todella kriittisenä ja selvästi, on, että kun MESSIAS kuoli, kuoli Ristillä ja nousi kuolleista tapahtumissa, jotka näette Jesajan kirjan luvussa 52, jakeissa 13-15 ja luvussa 53:1-12, tuo MESSIAAN kuolema maksaa lunnaat, lunastaa teidät, oli tätä hetkeä varten, tätä hetkeä varten, jossa seison nyt. Tätä hetkeä varten. Näimme todella selvästi, että HERRA Sanoi, että ylöstempaus tulee ennen Ahdistuksen aikaa. 

HERRA Sanoo, että se tuulenvire, se Ahdistuksen talven tuuli ja tuulenvire puhaltaa jo halki maailman. Koronaviruksen tuulenvire, heinäsirkkojen tuulenvire, Kahden Sanansaattajan tuulenvire, jotka toimivat, ne Kaksi Päätoimijaa, jotka JUMALA lähettää Suuren Ahdistuksen aikaan, on jo täällä tekemässä muistomerkkejä, käsittämättömiä asioita, kuten kutsuen JUMALAN PILVEN alas, joka ilmestyi ainoastaan Israelille erämaassa. 

Ette voi kutsua alas JUMALAN PILVEÄ, paitsi ainoastaan yksi Profeetta, JUMALAN Ystävä, kuten käskien Taivasta ja Taivas avautuu hetkessä. Ette voi käskeä Taivasta avautumaan tuoden sateen, paitsi, että se on Raamatussa. Raamatussa. Ette voi käskeä rampoja nousemaan ylös ja kävelemään, sokeita näkemään, kuuroja kuulemaan. Ette voi käskeä maanjäristyksiä lyömään Meksikoa Keniasta Menengaista käsin seisten siellä, ja ne tottelevat teitä. Ette voi käskeä heinäsirkkoja tulemaan parveilemaan koko maapallolla, Zika-virus, korona, ja laittaen kaikki maskeihin, monia miljoonia kuolleita. 

Näimme siis todella selvästi, että HERRA itseasiassa esittelee Sanansaattajat aikakaudesta, joka on tulossa. Kun Hän siis kuoli puolestanne Ristillä, ne tapahtumat, jotka näimme profetioissa Jesajan kirjan luvussa 52:13-15 ja Jesajan kirjan luvussa 53:1-12, ne ovat tätä hetkeä varten Nyt Nyt Nyt, jotta ette liukuisi vihaan. Seurakuntaa ei ole tarkoitettu vihaan, vaan vastaanottamaan pelastus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Oli siis todella voimallista, herääminen, että seurakunnan tulee valmistautua Nyt ja Nyt.

Tänä iltana myös tulen siis käsittelemään ylöstempausta. Näitte siis kuinka kriittistä se oli, että osallistuitte tuohon Kokoukseen. Sen tähden juuri nyt yritämme auttaa yliopisto-opiskelijoita kaikkialla, jotta myös he voivat katsoa Kokousta. Yritämme auttaa yliopisto-opiskelijoita, teimme sen perjantaina, yritämme tavoittaa heitä kaikkialla, joten varmistakaa, että maksatte heille nettimaksuja, jotta hekin voivat katsoa Kokousta. Tämä on kriittistä. Tänä iltana siis tulee olemaan todella väkevää, tulee olemaan todella väkevää, todella todella voimallista. Tulee olemaan todella suurta tänä iltana, koska HERRA on jälleen johdattanut Hänen Palvelijansa käsittelemään seurakunnan ylöstempausta, se on se lopullinen. Sen tähden olette täällä. 

Ette halua liukua Ahdistuksen aikaan, jossa jos haluatte palvoa JEESUSTA, teidät täytyy mestata. Ette halua sitä. Haluatte HERRAN tulevan tempaamaan teidät, pakotettu seurakunnan pois ottaminen ja kuljettaminen, kuljettaen heidät, muuttaen heidät ja kuljetus Kirkkauteen.

Tänä iltana tulee siis olemaan todella suurta, tarkalleen noin klo 20 tällä tavoin, tulen olemaan Alttarilla. Todella väkevää, voitte nähdä jo kuinka se on alkanut, rampa on kävellyt, kuurot korvat ovat avautuneet Embussa, on juhlintoja kaikkialla. Minkä kaltainen Voitelu tämä onkaan! Minkä kaltainen aika tämä onkaan! Tauoton Parantumiskokous. Älkää sivuuttako, mitä JUMALA Sanoo. HERRA yksinkertaisesti esittelee Hänen Sanansaattajansa. 

Hän Sanoo, että yhdellä puolella he vapauttavat sen peljättävän identiteetin, että he ovat JUMALAN peljättävän vihan, KARITSAN vihan Kantajia, joka vuodatetaan ulos Ahdistuksen ajassa. Toisella puolella he nostavat rampoja ylös maasta ja tuovat nämä ihanat uutiset teille: Ottakaa armo, ottakaa armo Nyt! Voitte nähdä sen tavan, jolla he palvelevat, on aivan kuin he palvelisivat armon ulkopuolella, he Tuomitsevat kansakuntia. JUMALA pääasiassa Sanoo, että He ovat JUMALAN vihan Kantajia, joka tullaan vuodattamaan Ahdistuksen ajassa. Jos he tekevät sen jo täällä ennen kuin seurakunta otetaan ylös, silloin tiedätte, että ylöstempaus on lähellä. Benjamin Netanyahu on poistunut näyttämöltä. Hän ei ole enää Israelin pääministeri. Kuinka mahtavaa aikaa. Tänä iltana myös on siis suurta, se tulee olemaan suurta. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos.

(HERRAN Sanoma 29.8.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)