29.12.2019 PROFETIA VALKOIHOISISTA PASTOREISTA, JOTKA TEKEVÄT PARANNUKSEN & HUOMIOIVAT JUMALAN PILVEN VIERAILUN

Siunatut ihmiset, toisessa osassa tätä keskustelua liittyen seurakuntaan, tottelemattomaan seurakuntaan, HERRA vei minut paikkaan. Nämä ovat valkoisia Pastoreita, valkoihoisia ihmisiä, valkoisia Pastoreita. Näen, että yhdellä heistä on iPad, jossa on paperin palanen. He puhuvat ja he ovat seurakunnassa, vieläkin samassa seurakunnan tilassa, saastassa, mutta nyt he puhuivat ja sanoivat, että jos me pelleilemme tämän asian kanssa, tulemme menemään ikuiseen helvettiin. He keskustelivat, heillä oli keskustelu ja he sanoivat, katsokaa Kirkkautta! Kuinka voisimme olla huomioimatta tämän Pilven? Tämä on JEHOVA.

HERRA laittoi minut kuulemaan heidän keskustelunsa. Hän muistutti minua hyvin valtavasta unesta, jonka Hän kerran antoi minulle, kun Hän lähetti minut. Hän sanoi, katso, olin Alttarilla ja saarnasin. Siellä oli muutamia Pastoreita, jotka olivat tulleet. Siellä oli massiivinen valtameri ihmisiä kuuntelemassa JUMALAN Sanaa ja se toinen seurakunta oli kieltäytynyt tulemasta. Luopunut seurakunta, eksytysseurakunta oli kieltäytynyt tulemasta, jossa on valheapostoleita ja vääriä profeettoja, vääriä opettajia, menestysteologian opettajia, jotka kieltäytyivät tulemasta.

Kun hetki oli lähellä, kun he näkivät HERRAN Vierailun, he näkivät JUMALAN Pilven tulevan, Kirkkauden tulevan, sitten yhtäkkiä viimeisellä minuutilla, kun he pelkäsivät, että ylöstempaus tapahtuisi, yhtäkkiä alttarilla ja saarnastuolilla, jossa seisoin, he juoksivat sinne ja alkoivat tekemään parannusta, itkemään ja pyytämään anteeksiantoa. Näin jopa tänä aamuna, että nämä ovat valkoihoisia Pastoreita. He sanoivat, että kuinka voisimme sivuuttaa tämän Pilven? Tämä on JEHOVA. Tämä on itse HERRA. Kuinka voisimme olla huomioimatta Kirkkautta? Kun he keskustelivat tällä tavoin, niin yhdellä oli iPad ja paperinpalanen iPadin päällä.

Tuossa hetkessä he päättivät, että heidän tulee liittyä mukaan tähän! He menivät avaamaan ovea seurakuntaan, mutta se ovi oli ollut lukossa, joten HERRAN tuli avata tuo ovi ja se oli vaarallista avata sitä ovea sen tähden, miten he olivat asettaneet tuon oven. He keskustelivat ja sanoivat, että jos sivuutamme tämän, menemme ikuiseen helvettiin. Tämä on hyvin kriittistä aikaa seurakunnassa. HERRA ei ole vitsailija. HERRA ei vitsaile ihmisen kanssa. Hän ei ole ihminen, joka voi keskustella kanssasi. Jos sanot, että et ole syntinen, teet HERRASTA valehtelijan.

MESSIAS on tulossa ja me tulemme ottamaan sinut kiinni ovella! HERRA ja minä tulemme ottamaan sinut kiinni ovella. Tuona päivänä tulet itkemään kaikki kyyneleet vatsastasi. Vuodatat ulos kaikki kyyneleesi vatsastasi ja kierit tomussa. Olen nähnyt teidät kieriskelevän tomussa kiristellen hampaitanne. MESSIAS on Tulossa. He, jotka kuuntelevat HERRAN neuvoa, noudattaen vanhurskautta ja pyhyyttä, parannuksentekoa ja nolla toleranssia synnille, te voitte juhlia JUMALAN hyvyyttä. JUMALA on tullut puolellenne. Voitteko kuvitella millaista olisi, jos JUMALA olisi toisella puolella? Joten teidän todella tulee juhlia tänä yönä maksimit. Tänään tulette juhlimaan maksimit, mutta niille toisille tulee JUMALAN Tuomion kauhu.

Tämä on siis hyvin kauhistuttavaa aikaa, kun HERRA alkaa vihdoin paljastamaan näiden Kahden Profeetan hirvittävyyttä. Tulee olemaan hyvin hyvin valtavaa ja shokeeraavaa aikaa, historiallista aikaa. JUMALA on todella vakavissaan. KRISTUS on jo kuollut Ristillä hyvin hirvittävässä tuomiossa ottaakseen pois synnin, joten kansakunnat, joilla on korvat, menkööt JUMALAN ikuiseen Valtakuntaan, pidellen vanhurskautta ja pyhyyttä. MESSIAS on Tulossa. Aika on lopussa.

Näin, että nämä ovat valkoisia Pastoreita. He keskustelivat, monet heistä, sanoen: Ei! Emme voi sivuuttaa tätä Pilveä! Tämä on JEHOVA, tai menemme ikuiseen helvettiin. Ollaan varovaisia nyt. Kaikki hänen profetiansa täyttyvät sanatarkasti. Emme voi sivuuttaa tätä miestä tai menemme helvettiin. He keskustelivat ja sitten he päättivät, että he haluavat tulla. He haluavat nyt tulla ja alistua JEHOVA JUMALAN alle. Otamme teidät kiinni ovella! He, jotka eivät alistu, tulemme ottamaan teidät kiinni ovella! Puhun seurakunnasta. Tulet olemaan shokissa tuona päivänä. Sinut tullaan laittamaan häpeään. Tulemme riisumaan sinut alasti ovella!

Mutta he, jotka vaeltavat vanhurskaudessa, tulette menemään sisälle ikuiseen Kirkkauden Valtakuntaan, joka on valmistettu teitä varten. Kipuatte nuo Portaat, jotka käskin tulemaan alas Taivaasta. MESSIAS on tulossa. Aika on paha. Valmistakaa Tie HERRALLE! MESSIAS on Tulossa. Israel odottaa. Aika on tulossa loppuunsa. Aika on loppumassa. Kello tikittää koko matkan nyt. MESSIAS on Tulossa. Valmistakaa Tie, siunatut ihmiset.

Te, jotka olette Keniassa ja muissa seurakunnissa, (Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön) alttareilla maailmanlaajuisesti, te voitte juhlia maksimit, sillä voitteko kuvitella, että jos Pilvi olisi vieraillut jonkun toisen luona valtameren tuolla puolen, niin missä te olisitte? Kuinka paljon rahaa tarvitsisitte, sillä tiedätte kuinka paljon he rakastavat rahaa. Kiitämme JUMALAA, JEHOVASTA Ystävästäni, Sotajoukkojen HERRASTA, JEHOVA SEBAOT, minun yksi ja ainoa Ystäväni. Hän tulee viemään teidät ikuisuuteen, joka on teille valmistettu. Juhlikaa! JEESUKSEN Väkevässä Nimessä.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia