29.12.2019 PROFETIA MESSIAAN TULEMUKSESTA & SEURAKUNNAN TARPEESTA TEHDÄ PARANNUS

Siunatut ihmiset, tänä aamuna ennen kuin aloitatte juhlakokouksianne tänä aamuna, ja tiedän, että seurakunnat kaikkialla halki tämän kansakunnan ovat kuumimmillaan Juhlakokousten kanssa, niin HERRA JEHOVA on puhunut kanssani tänä yönä, ja haluan jakaa kanssanne, mitä HERRA JEHOVA, Hän on puhunut. HERRA JEHOVA, Sotajoukkojen HERRA, jonka näitte tulevan alas Kisumun ylle, tulevan alas Kisumun yläpuolelle sen kaltaisella massiivisella tavalla, todella peljättävällä tavalla, kauhistuttavalla tavalla, ja sitten tullen teltan yläpuolelle ja asettuen Kokousteltan ylle. Kaikista Korkein HERRA; hän on puhunut kanssani viime yönä. Sen tähden haluan tavoittaa teidät seurakunnissanne, missä tahansa olettekin ja jakaa teille tämän valtavan keskustelun, joka Hänellä on ollut kanssani.

Numero 1) HERRA on todella todella tosissaan tänä hetkenä, Hän on todella vakavissaan, koskien tätä valmiina olemisen asiaa, liittyen MESSIAAN loisteliaan kirkkaaseen tulemukseen. Numero 2) HERRA on puhunut kanssani HERRAN Tuomiosta tulossa maailman kansakuntiin. Jaoin eilen lyhyesti siitä teille. HERRA on puhunut kanssani Tuomiosta, HERRAN Tuomiosta tulossa Etelä-Afrikkaan. Hän pyysi minua langettamaan tuomion Etelä-Afrikan kansakunnan ylle. Hän vei minut Etelä-Afrikkaan ja sitten Hän käski minua langettamaan Tuomion tuon kansakunnan ylle. Ja kun langetin Tuomion tuon kansakunnan ylle, silloin tuona hetkenä tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, valtava HERRAN Tuomio iski tuohon maahan. Tämä on se ensimmäinen keskustelu, jonka halusin jakaa kanssanne.

On todella todella tärkeää tänä hetkenä, että ihmiset tekevät parannuksen, kansakunnat tekevät parannuksen ja kääntyvät pois synnistä: kääntyvät pois seksuaalisynnistä, kääntyvät pois modernista teologiasta, siitä ihmispäästä, joka yrittää johtaa seurakuntaa. Kääntykää pois ihmisfilosofiasta, kääntykää pois homoseksuaalisuudesta, lesbianismista, ja vääriä profeettoja, valheapostoleja tämä maanosa on täynnä, kaikkia maanosat ovat täynnä heitä. Maailma on täynnä heitä. Vääriä profeettoja, valheapostoleja, makean evankeliumin, karamellisoidun evankeliumin opettajia, evankeliumin, joka on makeutettu lihalle sopivaksi.

HERRA on siis tullut kansakuntien pahuutta ja jumalattomuutta vastaan. Hän on puhunut kanssani Tuomiosta, joka on tulossa Etelä-Afrikkaan. Sitten Hän vei Hänen Palvelijansa sinne ja sitten Hän pyysi minua määräämään ja julistamaan Tuomion Etelä-Afrikan ylle, ja julistukseni seurauksena, Tuomio iski tuohon kansakuntaan. Nyt numero 2), joka on numero 3) tämän keskustelun kurssissa. Ensimmäinen on, että HERRA on todella todella tosissaan MESSIAAN tulemuksen asiassa ja kansakuntien tarpeessa valmistautua, ihmiskunnan tarpeessa valmistautua. Aivan kuten olette nähneet Kisumussa, HERRA on todella Väkevä ja todella todella vakavissaan. HERRA ei ole ihminen, Hän on äärimmäisen vakavissaan. Hän tulee täyttämään sen uhkauksen, että he, jotka eivät ole pyhiä, tulevat päätymään helvettiin. He eivät tule näkemään ikuisuuden loisteliaan kirkasta Valtakuntaa.

Nyt, kolmannessa keskustelussa, HERRA on vienyt minut HERRAN huoneeseen, KRISTUKSEN seurakuntaan maailmanlaajuisesti. Tänä yönä HERRA on vienyt minut seurakuntaan, HERRAN huoneeseen ja näyttänyt minulle sen valtavan hävityksen ja autiuden, joka on kuluttanut HERRAN huonetta, KRISTUKSEN seurakuntaa. Kun Hän vei minut KRISTUKSEN seurakuntaan maailmanlaajuisesti, halki koko Afrikan maanosan, koko Euroopan, koko Etelä-Amerikan, Keski-Amerikan, Pohjois-Amerikan, Aasian, saarien, Australian, Uuden-Seelannin, kaikkialle, niin se on valtavaa! Se on uskomatonta, seurakunnan tila! HERRA, sen jälkeen, kun Hän Vieraili sen kaltaisella peljättävällä ja kauhistuttavalla tavalla Kisumussa, nyt Hän tulee luokseni ja näyttää minulle koko KRISTUKSEN ruumiin, KRISTUKSEN seurakunnan maailmanlaajuisesti. Tämä on se, mitä näen. Tulen kuvailemaan niin graafisesti, kuin mitä se on, aivan kuten HERRA minulle näytti.

Kun kävelin seurakuntiin siellä ulkona halki tämän maanosan ja halki muiden maanosien, niin kävelin ja Hän laittoi minut kävelemään, välttelin astumasta ihmiseritteeseen, ihmiseritteeseen ovella ja ihmiseritteeseen HERRAN huoneen sisällä. JUMALA on todella vakavissaan. HERRA on äärimmäisen vakavissaan. Kun HERRA sanoi, että ilman vanhurskautta, ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä loisteliaan kirkasta ikuisuuden Valtakuntaa, niin tuo Sananpaikka, tuo sääntö, tuo mittakeppi, tuo JUMALAN standardi, tulee pysymään tuona päivänä. JUMALA on todella vakavissaan, aivan kuten Hän sanoi Kisumussa. JUMALA ei ole mikään vitsi. JUMALALLA ei ole aikaa väitellä kanssasi, väitellä edes takaisin, pelata ping pongia kanssasi. JUMALA ei ole ihminen. Nämä Kaksi Profeettaa ovat todella todella totisia JUMALAN Taistelijoita. Nämä eivät ole siis ystäviänne. Varmistakaa, että kuuntelette jokaisen Sanan, jonka he sanovat, tai muuten sivuutatte ikuisuuden. Tämä on se, mitä HERRA tässä sanoo.

Annan esimerkin joistakin seurakunnista, joihin HERRA minut vei, ja kävellen, melkein astuen ihmiseritteeseen, jota on ovella ja HERRAN huoneen sisällä. Siellä sisällä, kun he olivat HERRAN huoneen sisällä, kun he olivat nyt HERRAN huoneen sisällä, he istuivat siellä ja palvoivat. Silloin HERRA käskee minua perustamaan palvonnan, pyhän palvonnan seurakunnassa, ja näette, että he eivät ole halukkaita, he eivät ole halukkaita. HERRA laittaa minut kuuntelemaan sen tyyppistä palvontaa, jota he harjoittavat. Näen, kuinka he menevät taloon istumaan, saliin, jossa on istuimia, he istuutuvat. Näen projektorin, se on diaesitys, sellainen kone, johon laitat diakuvia, piirtoheitinkalvoja. He seuraavat mallia ja he sanovat, että malli, jota seuraamme on sellainen, että kun alat laulamaan, kun seurakunta alkaa laulamaan, viet sen suorassa linjassa ja sitten se menee alas ja alas uudestaan ja ylös. Joten se muodostaa ansan ja sitten se menee siihen suuntaan.

Pystyin siis näkemään sen mallin, jota he seuraavat. HERRA laittaa minut näkemään sen mallin, jota he seuraavat. He siis palvovat, ja sitten he alkavat mennä antikliimaksiin, kun sen kuuluisi saavuttaa huippukohta, niin he menevät antikliimaksiin sillä tavoin. Sitten kerroin heille, että ei! Kun te palvotte HERRAA, teidän tulee palvoa Häntä pyhyydessä, ja sitten teidän tulee viedä se alhaisesta tasosta korkeimpaan palvontaan. Kerroin siis heille, että sen käyrän tulee mennä ylös, jotta HERRA voisi vierailla luonanne, jotta voisitte olla vanhurskaita, voisitte olla pyhiä. Ette voi antaa periksi pyhyydessä. Mutta he menevät suorassa kaaressa, sitten he menevät kuiluun, he menevät alas suorassa linjassa kuopassa, he seuraavat kuoppaa sen kuilun alla laaksossa, sitten he tulevat jälleen ylös kaaressa. Se oli siis alhaista palvontaa.

Opetin heille palvontaa, ja voitte nähdä, kuinka he eivät olleet halukkaita. Jotkut heistä yrittivät sulkea oven, sulkea oven HERRALTA, sulkea oven JAHVELTA, palvonnan Omistajalta, Taivaan Omistajalta, Häneltä, joka vie ihmisiä kumpaankin, Taivaaseen ja helvettiin. Sitten sen jälkeen näin valtavan Tuomion iskevän seurakuntaan. Valtava Tuomio iski seurakuntaan maailmanlaajuisesti. Se on ankara tuomio. Näin joidenkin pastorien kuolevan, ja kaikkea sellaista. Valtava, valtava Tuomion iski seurakuntaan, seurakunnan sisälle, plus lampaisiin. HERRA ei ole mikään vitsi. HERRA on äärimmäisen tosissaan, aivan kuten näitte Kisumussa. Pelkästään Hänen valtava suuruutensa yksin, se on kauhua. JUMALA ei ole mikään vitsi. JUMALA ei ole ihminen. JUMALALLA ei ole aikaa väittelyihin. JUMALALLA on nollatoleranssi, Hän vihaa syntiä. Hänellä on viha syntiä vastaan.

Katsokaa, kuinka Hän otti ainoan Poikansa, MESSIAAN ja Hän teurasti Hänet Ristillä, jotta Hän voisi lunastaa ihmisen synnistä. Joten JUMALALLA on viha syntiä kohtaan. Hän vihaa syntiä. Hänellä on nollatoleranssi syntiä kohtaan. Ilman pyhyyttä ei kukaan ole pääsevä sisälle Taivaaseen. Sitten kuulin HERRAN Sanovan, että pyydä näitä ihmisiä tekemään parannus ja silloin tulen asettamaan heidät ennalleen. Tai muuten tulen iskemään heitä Tuomiolla, HERRAN Tuomiolla. JUMALA on todella vakavissaan. HERRA on Pyhä, Hän on absoluuttisen Pyhä. Hän on valtavan vanhurskaus, absoluuttisen vanhurskas. JUMALAN vanhurskaus on annettu JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta seurakunnalle. Se on se vaate, jonka näette Ilmestyskirjan luvussa 19:8, joka teillä on yllänne ja astutte Portaille, jotka käskin alas Taivaasta, ja ne laskettiin alas, ne ovat taivaalla täällä. Loisteliaan kirkkaat ikuisen Elämän Portaat, jotka käskin itse kielelläni, ja ne laskettiin alas tiukasti perustuen kieleni Sanoihin. Taivas totteli ja laski ne alas, ja ne ovat taivaalla täällä juuri nyt.

JUMALA ei ole mikään vitsi. Te tulette menemään helvettiin, jos ette tee parannusta. Jos ette lopeta homoseksuaalisuutta, lesbianismia, transseksualismia, vääriä profeettoja, valheapostoleja, ihmisteologiaa. Voitte nähdä, kuinka tässä kiistassa HERRAN ja seurakunnan välillä, Hän itseasiassa puhui ihmisteologiasta, jota he seuraavat seurakunnassa. Samaan aikaan, kun HERRAN Mega Profeetat tulevat JUMALAN vaatiman palvonnan standardin kanssa. Sen tähden he menivät suorassa linjassa, sitten tehden laskun alhaalla siellä laaksossa, ja mennen ylös suorassa linjassa ja alta riman. Sanoin heille, ei! Kun alatte palvomaan, palvotte vanhurskaudessa ja palvotte pyhyydessä! Teidän tulee palvoa ja sen tulee olla tangentti, rata, mennen ylöspäin. Korkeaa palvontaa, pyhää palvontaa. Ette osaa palvoa. Voitte nähdä, että siellä oli toimimattomuutta.

Se tarkoittaa, että he olivat menossa alas autiuteen, luopumukseen. Voitte nähdä, kuinka oli kiista tämän Profeetan ja tämän päivän teologian välillä, tämän päivän teologien välillä ja heidän filosofioidensa välillä seurakunnassa. Voitte nähdä, että Hän iski heitä. Se Tuomio on sama Tuomio, joka vie teidät helvettiin. Voitte nähdä Kisumusta, että Hän tulee ja asettuu teltan ylle, jossa Hänen Kaksi Profeettaansa ovat saarnaamassa, ja Hän identifioi niiden ihmisten kanssa, jotka ovat siellä sisällä, aivan kuten Hän teki Israelin kanssa erämaassa. Olkaa varovaisia nyt! Teidän tulee seurata tätä, jotta voisitte nähdä ikuisuuden. Teidän täytyy, teillä ei ole valinnanvaraa. JUMALA ei ole sukulaisenne, Hän ei ole setänne. JUMALA on tosissaan. Hän on Pyhä, absoluuttisen Pyhä. Hän luovutti JEESUKSEN, JUMALAN Pyhyyden tähden.

Ja seurakunnalle Keniassa, pyydän teitä juhlimaan, sillä JUMALA on nyt todistanut kaikki muut maailmanlaajuisesti vääriksi. Hän on roskannut heidät alas, jolleivat he tee parannusta ja tule luokseni. Jos he eivät tule luokseni, he ovat lopussa. Kaikki, jopa lapset ymmärtävät. Hän käskee Taivaan laskea Portaat alas, ja Taivas laskee loisteliaan kirkkaat iankaikkisen Elämän Portaat alas. Näen seurakunnan kipuavan ylös. Älkää pelleilkö ympäriinsä nyt. Älkää antako vihollisen valehdella teille. JUMALA ei ole mikään vitsi. Saan teidät kiinni ovella, sanoo HERRA. Tulen saattamaan teidät häpeään ovella, tulen riisumaan teidät alasti ovella, jos te ette tee parannusta ja kuuntele ohjeistustani, jonka annan nyt kansakunnille, sanoo HERRA SEBAOT. MESSIAS on tulossa.

Mutta seurakunnalle Keniassa, Siunaan teitä, kaikkia teitä, jotka olette alistuneet tälle valtavalle HERRAN Äänelle, tälle JUMALAN Mega liikehdinnälle, tälle viimeiselle JUMALAN liikehdinnälle maapallolla, kaikkialla maailmassa, on se sitten Abidjanissa Norsunluurannikolla, Etelä-Afrikassa, missä vain, Angolassa, Keniassa kaikkialla. Siunaan teitä ikuisesti tänään, jopa juhliessanne, kuinka JUMALA on nyt roskannut kaikki muut. Kaikki maailman saarnaajat, Hän on laittanut heidät yhteen ja murskannut heidät, laittanut heidät alas. Olen nähnyt Tuomion kuluttavan heitä. Hän on näyttänyt minulle, että heidän palvontansa on toimimatonta. MESSIAS on tulossa. Alttarit Pennsylvaniassa, Paradisen Alttari, ne, jotka ovat Helsingissä, kaikkialla, Siunaan teitä. Voitte juhlia tänään.

Jos on mitään suurinta asiaa tänään; se tapahtui ainoastaan 3000 vuotta sitten, 3000 vuotta sitten toisella Missiolla, toisessa sitoumuksessa, kun olimme sitoutuneet toiselle Missiolle. Se oli siirretty vain heprealaisille ihmisille, Jaakobin lapsille. Nyt katsokaa, Hän on tullut Vierailemaan tämän Profeetan luona pakanakansakunnissa. Ja ihmiset ovat teltan alla. Hän seisoo ylhäällä siellä puolustamassa heitä, suojelemassa heitä kaikessa väkevyydessään, kaikessa suuruudessaan, kaikessa voimassaan. Katsokaa, sanoin, että aurinko, perustuen kieleni Sanoihin, aurinko tullaan peittämään ja on erityinen päivä, jolloin aurinko ei anna valoaan. Katsokaa, mitä tapahtui vain 2-3 päivää sitten. Tiukasti perustuen kieleni Sanoihin. Teidän tulee pelätä, teidän tulee olla kauhuissaan minusta, teidän tulee olla kauhuissaan JUMALAN Äänestä, sanoo HERRA.

MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät. Vastaanottakaa JEESUS. Ottakaa kaste, ottakaa täysi upotuskaste, ja PYHÄN HENGEN ja Tulen kaste. Pitäkää yllänne vanhurskauden vaatetta. Omatkaa nollatoleranssi synnille. Lopettakaa seuraamasta maailman saarnaajia, menestysteologian evankeliumia, kutittavaa lihalle, makeaa lihalle. Kauhun hetki on nyt saapunut maailmaan. Olen nähnyt HERRAN Tuomitsevan seurakuntia. Olen nähnyt jopa pastorien kuolevan. Ihmeellistä! JUMALA ei ole mikään vitsi. Mutta seurakunnille tässä Palvelustyössä, voitte juhlia ikuisesti! Olen Siunannut teitä ikuisesti. JEESUKSEN väkevässä Nimessä, Aamen.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia