29.12.2019 ITSE HERRA JUMALA JEHOVA JAHVE TULI ALAS KOTKANA KISUMUN KOKOUKSEEN

- HERRAN VÄKEVIMMÄT PRPOFEETAT ILMESTYSKIRJAN LUVUSTA 11

Siunatut ihmiset, kuinka siunattu aika tulla luoksenne, kuinka mahtava mahtava hetki tällä maapallolla, tällä ikääntyvällä maa planeetalla. HERRA JEHOVA on vieraillut tänään luonani todella todella hämmästyttävällä tavalla. Tämä on sen vierailun jatkuva kiihtyminen, jonka näitte tapahtuvan Kisumussa, kun kaikista valtavin, peljättävä JUMALAN Pilvi, joka kantaa määritelmää, peljättävä, ilmestyi suurempana kuin järvi, suurempana kuin kaupunki, ja myrskysi tiensä kohti telttaa, missä Hänen Ystävänsä palveli ja saarnasi.

Tänään HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, JEHOVA MEKADDISHKEM, JEHOVA ROHI, JEHOVA EL ROI, JEHOVA ELYON, Kaikkein Korkein JUMALA, HERRA, yksi ja ainoa Ystäväni, minulla ei ole muuta Ystävää kuin JEHOVA ELYON, Kaikkein Korkein JUMALA, tänään Hän vieraili luonani ja puhui kanssani todella todella shokeeraavalla tavalla, ei koskaan aiemmin sellaisella tavalla.

Nyt, muistamme kaikki liiankin hyvin eräänä hetkenä, kun tulin luoksenne tämän maailmanlaajuisen radion suorassa lähetyksessä ja sanoin, että olen nähnyt JUMALAN. Sanoin teille tuona päivänä, toistan sen sanatarkasti, että: "Tänään olen nähnyt JUMALAN". Sanoin, että HERRA avasi silmäni ja näin maailmankaikkeuden äären toiselle puolen ja maailmankaikkeuden toiselle puolen. Siellä paljon kauempana maailmankaikkeuden toisella puolen, maailmankaikkeuden jälkeen, sitten paljon kauempana siellä sisällä yläpuolella, etäisyyden päässä, joka on paljon suurempi kuin maapallolta täällä maailmankaikkeuden ääriin, maailmankaikkeuden toiselle puolen, suuremman etäisyyden päässä kuin se, silloin Hän avasi silmäni ja näin JUMALAN.

Näin JEHOVA JAHVEN, näin JEHOVA SEBAOTIN, Sotajoukkojen HERRAN, näin Kotkan, näin Kotkan, näin JUMALAN. Näin Hänen itseasiassa liitävän lentäen, mutta Hän ei lennä normaalisti. En halua kuvailla asioita, joita minun ei ehkä sallita kuvailevan tässä, mutta Hän ei lennä, kuten linnut normaalisti, Hän liitää. Hän liitää ja liukuu. Ylhäällä yläpuolella siellä näin Hänet. Tuona päivänä tulin luoksenne uskollisesti, teidän siunattujen luo, jotka välitätte ikuisuudestanne. Sanoin, että olen nähnyt JUMALAN. Jotkut teistä sanoitte, että sen vakavuuden ja painoarvon tähden te jopa nauhoititte sen, jakaaksenne sen seurakuntienne kanssa. Kyllä, sillä oli äärimmäinen vakavuus ja painoarvo.

Mutta tänään todella shokeeraavassa shokeeraavassa vierailussa sen jälkeen, kun olin tullut eteenne tänä aamuna, silloin HERRA kaatoi minut, joten nukahdin ja silloin tuossa paikassa tänään JUMALA Kotkana, Suuri Kotka tuli tänään hyvin hyvin lähelle minua. Lopulta ensimmäistä kertaa tänään, tänä iltapäivänä, JUMALA itse tuli hyvin lähelle minua, ISÄ JUMALA. Tämä on nyt ISÄ JUMALA itse, ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE, itsestään olemassa oleva JUMALA. Tänään Hän tuli hyvin lähelle minua ja sitten Hän puhui kanssani. Kotka tuli luokseni.

Antakaahan kun kerron teille erään asian. Te ette voi kohdata Kotkaa kahdesti. Kukaan ei pysty kohtaamaan Kotkaa, te ette pysty kohtaamaan Kotkaa. Vain Hänen Ystävänsä pystyvät kohtaamaan Kotkan sen Mission tähden, joka heillä on, ja sen tavan johdosta, miten he ovat vuorovaikutuksessa tällä Missiolla, ja koska Hän tulee puhumaan hänen kanssaan ja käskemään häntä ja navigoimaan näitä Kahta Profeettaa, häntä Kahtena, kaikkialle halki maailman tässä hyvin sensitiivisessä ajassa maailmassa, sensitiivisessä ajassa kohti MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta.

Joten tänään näin JUMALAN. Olen nähnyt JUMALAN tänään, tänä valtavana päivänä olen nähnyt JUMALAN JAHVEN, JEHOVA SEBAOTIN, Sotajoukkojen HERRAN. Mutta tänään Hän tuli koko matkan alas Taivaasta. Tänään Hän tuli hyvin lähelle minua. Kotka, Hän tuli alas lentäen, liitäen. Hän seisoi edessäni, Hän seisoi todellisessa vastakkainasettelussa. Hän seisoi edessäni ja puhui kanssani. Hän oli todella absoluuttisen sietämätön. Te ette, te ette voi, jollette ole Hänen ystävänsä ja kommunikoi Hänen kanssaan, te ette voi kestää JUMALAA.

Tänään Hän siis puhui kanssani Vierailusta, joka tapahtui Kisumussa noin 7-8 päivää sitten, tänään tarkalleen seitsemän päivää sitten. Tänään on ihmeellistä tänä iltapäivänä, että HERRA kertoi minulle tänään, että Kisumussa tuo Pilvi, jonka näette, tuo valtavan suuri Pilvi, tuo peljättävä kauhistuttava Pilvi, jonka näette olevan suurempi kuin tuo järvi, suurempi kuin tuo kaupunki, jonka näitte tulevan vierailemaan luonani, niin tuo Pilvi on Kotka. Joten Hän on Kotka, JUMALA Kotkana, joka tuli alas. Tämä on todella shokeeraavaa! Se shokeerasi minua todella paljon.

Hän tuli alas ja Hän seisoi edessäni, ja Hän näytti minulle, kuinka Hän tuli. Tuo Pilvi, JUMALA itse Kotkana, joka tuli alas, Kotka, joka vei Israelin lapset Koko matkan Egyptin orjuudesta koko matkan aina Israeliin saakka, kotiin, jonka Hän valmisti juutalaisille ihmisille, Hänen Liitonkansalleen. Nyt tänään olen vastaanottanut suurempaa ilmestystä. Kuinka mahtavaa! Kuinka peljättävää! Mutta ette voi, tiedättehän, seison HERRAN edessä, ne Kaksi Profeettaa seisovat HERRAN edessä, mutta te ette voi kestää JUMALAA. Kotka tänään seisoi, Hän tuli keski-ilmassa ja Hän seisoi edessäni ja Hän antoi minulle tämän ymmärryksen, ilmestyksen, tuodakseni sen teille. Tuo Pilvi, jonka näette, on siis JUMALA Kotkana, valtava Kotka, se suuri Kotka, josta Hesekiel puhuu. Tämä on todella shokeeraavaa. Tiedätte todella hyvin, kuinka 2. Mooseksen kirjan luvussa 19:4, Hän sanoo:

"'Te olette nähneet, mitä minä olen tehnyt egyptiläisille ja kuinka minä olen kantanut teitä kotkan siivillä ja tuonut teidät luokseni."

Tämä on Hän, jonka näitte, joka tuli Kisumuun, jonka pelkäsimme pyyhkäisevän tuon järven, pelkäsimme, että Hän työntäisi järven voimallaan ja saisi kaupungin tulvimaan ja tuhoaisi kaikki, Hänen syöksyessään nyt telttaa kohti. Hän sanoo, 5. Mooseksen kirjan luvussa 32:11:

"Niinkuin kotka kiihoittaa pesuettaan lentoon ja liitelee poikastensa suojana, niin hän levitti siipensä, otti hänet ja kantoi häntä sulillansa." (5. Moos. 32:11)

Tänään HERRA JUMALA, Sotajoukkojen HERRA, Kaikkein Korkein JUMALA, Hän, jonka kun Melkisedek tuli, Hän esitteli Kaikkein Korkeimpana JUMALANA, Kaikkein Korkeimpana HERRANA, tänään Hän tuli puhumaan kanssani ja Hän tuli kasvokkain kanssani tänään. Suuri Kotka tuli alas Taivaasta ja seisoi edessäni keski-ilmassa Siipensä avoinna ja ojennettuina ulospäin. Se on shokeeraava ilmiö. Te ette voi kestää Häntä.

Hän tuli varoittamaan minua, paljastamaan minulle, Hän tuli kertomaan minulle, jotta voisin tuoda teille, että Hän, jonka näette, tuo Pilvi, valtavan suuri Pilvi, jonka näette suurempana kuin tuo kaupunki, suurempana kuin tuo järvi, Hän, joka vieraili luonani Kisumussa, Hänen Ystävänsä luona Kisumussa, joka vieraili Suurimman Profeetta Elian luona, joka vieraili niiden Kahden muinaisen Raamatun Mega Profeetan, Israelin Profeetan luona, tämä on se Kotka. Tämä on se Kotka, joka vieraili. Kuinka kauhistuttavaa! Kuinka valtavan suurta! Kuinka peljättävää! Kuinka kiivasta! Kuinka peljättävää, kalliit ihmiset. On yksityiskohtia, joita en voi edes jakaa. Tiedätte, että kun Hän tulee Kotkana, se on normaalisti Hänen väkevyytensä ja voimansa osoitus, Hänen massiivisen, valloittamattoman, kiistattoman, käsittämättömän väkevyytensä osoitus. Hän sanoo Psalmissa 103:5:

"joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan."

Hän sanoo Jesajan kirjan luvussa 40:31, Hän sanoo:

 

"mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy."

Kun Hän tulee Kotkana, Hän tulee ulos esitellen Hänen uskomattoman voimakkuuden HERRANA JUMALANA, Sotajoukkojen HERRANA, valtavan käsittämättömän väkevyyden, kiistattoman voimakkuuden. Hän esittelee JUMALAN väkevyyden, aivan kuten voitte kuvitella. Kuinka valtavaa! Kuinka peljättävää! Tiedätte, että Kotka edustaa myös Tuomion JUMALAA, se edustaa Tuomion sauvaa kansakuntia vastaan. Kun Hän tulee Kotkana, Hän Tuomitsee jopa Israelin. Hän Tuomitsee kummatkin Israelin ja pakanakansakunnat, Juudan ja Israelin ja pakanakansakunnat, kun Hän tulee Kotkana. Tämä on valtavaa aikaa, siunatut ihmiset. Hän sanoo, lukiessasi 5. Mooseksen kirjan lukua 28:49, Hän sanoo:

"Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä (kaukana teistä) lentäen niinkuin kotka, kansan, jonka kieltä sinä et ymmärrä"

Kun Hän puhui babylonialaisista tulossa valloittamaan heidät, Hän sanoo, aivan kuten Kotkan väkevyydessä, tullen syöksymään alas. Hän puhui Kaikkein Korkeimman JUMALAN, Sotajoukkojen HERRAN, Taivaallisen Armeijan HERRAN Tuomiosta, Tuomitsevasta voimasta. Kuinka valtavaa aikaa! Kuinka voimallisinta aikaa maailmassa! Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA vieraillen Kisumussa, Hän tuli alas Kotkana. Tuo Pilvi, jonka näette tänään, Hän tuli alas itse ja Hän seisoi keski-ilmassa. Hän oli niin peljättävä, että te pakenisitte, juoksisitte pakoon. Te ette pysty kestämään Häntä. Hän tuli, pystyin näkemään sen raivon, millä Hän tuli alas Kismussa. Hän esitteli sen, kuinka Hän ilmestyi Kisumussa. Hän ilmestyi Kotkana ja Hän oli raivossa. Tiedätte, että Kotka edustaa HERRAN JUMALAN, Kaikkein Korkeimman HERRAN väkevyyttä, Tuomiota, ja niin edelleen, JUMALAN sauvaa, tuomiten Juudan, tuomiten Israelin ja tuomiten pakanakansakunnat. Hän Tuomitsee heidät Kotkana. Muistattehan Egyptin. Mutta Hän tulee Kotkana myös suojellakseen. Hän edustaa myös suojelusta. Kotka edustaa myös suojelusta. Jos teillä on aikaa, voitte lukea myös Psalmin 91. Hän sanoo:

"Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan". Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus." (Psalmi 91:1-4)

Voitte lukea eteenpäin, mutta tullen alas Kotkana, aivan kuten Hän tuli alas Kisumussa, edustaa myös suojelusta, valloittamatonta suojelusta. Nyt ymmärrätte sen ilmestyksen, kun katsotte tuota Sananpaikkaa, tuota valtavaa kuvaa, kaikkien aikojen kuvaa, kun KORKEIN JUMALA seisoo teltan yläpuolella, teltan, ja teltan alla löydätte, että siellä on sisällä ihmisiä. Suojelus. Olen tullut suojelemaan heitä. Suojelus. JUMALAN suvereenisuus ja valta-asema, suojellen teitä, seurakuntaa, joka on pysynyt Hänen ohjeistuksessaan, on pysynyt ohjeistuksessa, jonka Hän on asettanut tämän Profeetan ylle, joka puhuu kanssanne tänään. Kuinka valtavaa aikaa! Kuinka shokeeraavaa aikaa, siunatut ihmiset.

Tänään olen nähnyt JUMALAN. Julistan maailman kansakunnille, julistan koko maailmankaikkeudelle, julistan Taivaan enkeleille, että tänä päivänä näin JUMALAN. Olen nähnyt JUMALAN. Hän seisoi keski-ilmassa edessäni, Hän on sietämätön. Hän oli raivoissaan, Hän oli raivoissaan. Hän katsoi minua kasvokkain. Sitten Hän puhui kanssani Pilvestä, joka tuli Kisumuun, kuinka Hän tuli alas Kotkana.

MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie. Uskokaa evankeliumi! Olkaa pyhät ja vanhurskaat! Aika on lopussa! MESSIAS on tulossa! Valmistakaa HERRALLE tie! Aika on ohi. HERRA itse paimentaa nyt seurakuntaa, HERRA itse, ISÄ JUMALA paimentaa nyt seurakuntaa, KRISTUKSEN seurakuntaa. Hän tekee nyt työtä Kahden Mega Profeettansa kanssa Ilmestyskirjan luvusta 11, paimentaen seurakuntaa Taivaan turvaan ennen kuin sotanäyttämö kehittyy täällä. Kuinka valtavaa aikaa seurakunnan historiassa! Todah rabah, chag sameach, chag sameach, iloista hyvää juhla-aikaa juhla-ajallenne. Todah rabah, todah chaverim, chaver sheli, todah todah, laila tov. Todah Shalom.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia