28.8.2020 PROFETIA: HERRA OSOITTAA PROFEETALLISELLA SORMELLAAN HÄNEN KAHTEEN PROFEETTAANSA MAAILMASSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, Israelin Väkevä JUMALA, Hän on Puhunut kanssani tänään. Tänään HERRA JEHOVA Puhui kanssani. Tässä keskustelussa HERRA vei minut ylös Taivaaseen tänään. 

Kun HERRA vei minut ylös Taivaaseen tänään, silloin olin ylhäällä siellä JEHOVA JAHVEN kanssa, Israelin Pyhän JUMALAN kanssa. Sitten Hän näytti minulle alhaalla maailmassa, siellä on Kokous, joka tapahtui maailmassa. En tiedä, en vieläkään tiedä, onko se suuri Kokous, vai onko se vain pieni Kokous, mutta Hän laittoi minut keskittymään siihen, missä olin tuossa kokouksessa.

Uudestaan, olin ylhäällä HERRAN kanssa, ja en tiedä, olinko ruumiissa vai hengessä, sillä silloin JAHVE JUMALA näyttää minulle HERRAN Kaksi Profeettaa täällä maailmassa. Sitten näen sen ensimmäisen, Hän ottaa Hänen oikean, Hänen oikean kätensä, profeetallisen kätensä ja oikean profeetallisen sormensa ja Hän osoittaa häneen, joka on edessä, ja joka näyttää tarkalleen häneltä, joka Puhuu kanssanne. Tarkalleen. Tarkalleen, ja hän on edessä.

Luulen, että heidän välissään oli kaksi ihmistä, sitten se toinen Profeetta oli takana täällä, niiden kahden ihmisen jälkeen. Sitten Hän Sanoi: "Katsokaa katsokaa, tämä tässä on täällä ja se toinen on täällä!" Hänen profeetallisella sormellaan, oikealla kädellä. Hän sanoi: "Katsokaa, se toinen, joka johtaa Missiota, on täällä!" Hän osoitti Hänen profeetallisella kädellään ja tiesin, että se oli Elia, johon Hän osoitti. 

Sitten siellä oli kaksi ihmistä, luulen, että noin kaksi, ellei ole toista ihmistä, jota en ole nähnyt, mutta oli kaksi ihmistä heidän välissään, sitten se toinen seurasi. Sitten Hän osoitti ja Sanoi: "Katsokaa, se toinen on täällä!" Kaksi heitä. MESSIAS on tulossa! Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 28.8.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia