28.8.2020 HERRAN SANOMA PARANNUKSENTEOSTA PÄIVITTÄISESSÄ ELÄMÄSSÄMME

Tämä on todella sensitiivistä aikaa seurakunnan historiassa. Tämä on hyvin hyvin sensitiivistä aikaa seurakunnan historiassa. Yksi asia, joka nousee esille pysyen korkealla hyvin selkeänä, on, että ne HERRAN Kaksi Profeettaa ovat puolustaneet Kenian kansakuntaa hyvin pitkän aikaa juuri nyt. He ovat puolustaneet tätä maata. JAHVEN Kaksi Väkevintä Väkevintä Profeettaa ovat puolustaneet Kenian kansakuntaa hyvin pitkän aikaa nyt. 

Nyt HERRA pyytää parannuksentekoa, aivan kuten Hän on aina tehnyt vuodesta 2005, 2004, 2006, 2007, 2008, 2009 tähän päivään saakka. Se, missä meidän tulee olla hyvin sensitiivisiä, on, että meidän tulee käyttää hyväksi HERRAN Suurimman Profeetan läsnäoloa maassa, meidän tulee hyödyntää sitä ja ottaa hyöty irti siitä. Tiedän, että kun Arkkipiispa soittaa livenä radioon, aivan kuten halajan, että hän soittaa livenä radioon, jotta HERRA voisi nähdä hänen itkevän HERRAN puoleen, soittaen livenä radioon. Hänen parannuksentekonsa on pohjimmiltaan kutsua kansakunta parannuksentekoon. 

Uudestaan, kun Arkkipiispa soittaa livenä radioon, hänen roolinsa on hänen tehdessään parannusta, kustua; hän kutsuu kansakunnan parannuksentekoon. Kun hän on soittanut livenä radioon ja tehnyt parannuksen, niin tehkää muu parannuksenteko kodeissanne, kun rukoilette taloissanne lapsienne kanssa. Leikatkaa pois itkeminen parannuksenteossa radiosta nyt. Sen jälkeen, kun HERRA on nähnyt, kuinka Vanhempi Arkkipiispa on soittanut ja kutsunut Keniaa tekemään nyt parannuksen, niin leikatkaa se pois radiosta nyt. 

Voitte tehdä parannusta normaalissa parannuksenteossanne, kun joku soittaa radioon ja sanoo, haluan tehdä parannuksen, että emme ole vielä pitäneet kansallista parannuksentekoa, haluan tehdä parannuksen, että sitä epäjumalanpalvontaa, joka Tuomittiin globaalisti, on myös tässä maassa, haluan tehdä parannuksen, että emme ole olleet parhaita kristittyjä tässä maassa, haluan tehdä parannuksen, että samoja vääriä profeettoja on täällä, mitä onkaan. Nuo parannuksenteot, joita Piispat ja Pastorit ja ihmiset ovat tuoneet radioon, se on ok, se on hyvin normaalia. KRISTUKSEN seurakunta pyörii parannuksenteossa, mutta kansallinen parannuksenteko ja itkeminen, se täytyy nyt leikata pois. 

Jotta ihmiset nyt, kun olette juuri alkamassa syömään aterioitanne kotona ja rukoilette, tuotte parannuksentekonne yhdessä lastenne kanssa. Kun rukoilette aamulla tai illalla perheenä, tuotte parannuksentekonne silloin. 

Miksi? Sillä haluan tuoda sen hyödyn irti rampojen parantumisesta, joka on meneillään nyt, kiinnittääkseni kansakunnan huomion JUMALAN mielisuosioon, kiinnittääkseni maan huomion HERRAN mielisuosioon, sillä aikaa, kun parannuksenteko on käynnissä kodeissanne, jotta HERRA voisi nostaa maasta enemmän rampoja täällä, jotta tämä voisi olla Herätyksen ja toivon keidas Tuomion sydämessä. En halua HERRAN hylkäävän tätä maata. Haluan keskittyä Blessings Barongoon, Barongoon, Blessings Barongoon, kun hän nousee ylös ja kävelee. Haluan keskittyä Paul Kipchirchiriin, kun hän nousee ylös ja kävelee, jotta siinä suuremmassa kontekstissa Tuomioiden keskellä maailmanlaajuisesti, on Herätyksen keidas Keniassa. 

Ohjeistus on siis todella selvä. Kun Vanhempi Arkkipiispa on soittanut livenä radioon kutsuen kaikkia tekemään parannuksen, niin voitte nyt tehdä parannusta kodeissanne, missä tahansa olettekin, missä tahansa rukoilettekin, siihen aikaan saakka, kunnes kansallinen parannuksenteko, sen jälkeen, kun koronavirus on ohitse, kansallinen parannuksenteko kutsutaan.

Tai jos ei, niin erityinen päivä tulee, jolloin soitan livenä radioon, tulen olemaan livenä radiossa koko päivän ja alamme johtamaan parannuksentekoa koko päivän ajan. Jos koronavirus ei laannu eikä ole mahdollista kokoontua, silloin päivä tulee, päivä tulee, jolloin voimme johtaa kansallisen parannuksenteon radiossa, mutta odotetaan aikaa, jolloin pystymme kokoontumaan yhtenä pyhänä kokoontumisena. 

Uudestaan, tiedän, että JUMALAN viha kulkee kansakuntien ohitse. Kenia on suojattu kilvellä HERRAN toimesta HERRAN Väkevimpien Profeettojen läsnäolon tähden tässä maassa. Keskitytään siihen. Tehkää parannusta sydämissänne. Tehkää parannusta kodeissanne. Tehkää parannusta ennen aterioitanne, kun rukoilette. Tehkää parannusta ennen kuin menette nukkumaan, kuten normaalisti rukoilette. Yleinen parannuksenteko edetköön maassa.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 28.8.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia