28.8.2020 HERRAN SANOMA: HERRA ON LEPPYNYT JA KENIASTA ON TULLUT HERÄTYKSEN KEIDAS JA LUOKKAHUONE KANSAKUNNILLE

Jopa se, kuinka HERRA on alkanut paljastaa Hänen todella hyvin Peljättäviä Profeettojaan, asettaen yhden heistä johtamaan Missiota ja paljastaen hänen merkkinsä todella todella peljättävällä tavalla. Näemme Chilen ja sitten näemme myös Haitin ja sitten näemme myös Meksikon, ja nyt näemme myös Nepalin ja Yushun Kiinan.  

Olemme täällä, meillä on tämä kokous, Vanhempi Arkkipiispa itse on täällä, siunattu Vanhempi Arkkipiispa ja kansallinen Aluejohtaja John Litunda ja sitten Vara-arkkipiispa kunnianarvoisa Kabingu, Vara-arkkipiispa Michael yhdessä insinööri Labanin kanssa ovat tässä paikassa täällä. Sitten se, mitä tuli esille todella todella voimallisesti, on, että he sanoivat, että he eivät voi mennä nukkumaan ennen kuin he juhlivat tätä, että tänään HERRA leppyi. 

Se viha, jonka kanssa HERRA tuli ulos tänään, oli todella tulinen, oli todella massiivinen, vaatien parannuksentekoa Kenialta, mutta tänään vastaanotimme myös todella voimallisen raportin täällä ja HERRA leppyi. Joten nuo maat ja kansakunnat, joissa HERRA ei leppynyt, teillä on ne luokkahuoneinanne. Tämä on meneillään oleva HERRAN Missio, meneillään oleva operaatio. 

Joten se, että HERRA voi leppyä ja kutsua Keniaa sanoen, että Hän haluaa keskittyä rampoihin, joita nostetaan maasta; Paul Kipchirchiriin, Gabrieliin, Barongoon, Blessings Barongoon, ja niin edelleen, parantuneisiin, Herätykseen. Sitten nimetä Kenian, sanoen, että ei, haluan, että Kenia on keidas, Herätyksen keidas Tuomion valtameren keskellä, rauhan ja Herätyksen keidas myllertävän JUMALAN pyörteisen Tuomion valtameren, meren keskellä; koronavirus, heinäsirkat ovat käynnissä, globaali ekonominen kriisi, suuri JUMALAN Vierailu, JUMALAN Tuomio on ottamassa muotoaan maailmassa, paljastaen Hänen Profeettansa. 

Mutta se, että HERRA valitsee nyt Kenian keitaaksi ja kutsuu sitä keitaaksi, Herätyksen keitaaksi! Toisin sanoen, luokkahuoneeksi, josta käsin HERRA opettaa kansakuntia sanoen: Katsokaa, olette koronaviruksen ja JUMALAN Tuomion koettelemia, mutta katsokaa, nostan rampoja tämän Tuomion keskellä! Tarkoittaen, että olen vieläkin se sama JUMALA, joka parantaa teidät. Jos tulette luokseni, tulen parantamaan maanne ja Siunaamaan maanne. Joten Vanhempi Arkkipiispa ja tiimi täällä tulevat juhlimaan. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 28.8.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia