28.3.2019 PROFETIA - VAKAVASTA TUOMIOSTA, JOKA ON TULOSSA KOHTAAMAAN JUMALAN VIHOLLISIA

 
Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut Tuomion tämän kansakunnan ylle tänään. On hyvin selvä, että HERRA on Puhunut HERRAN Tuomion Kenian ylle sen mustamaalauksen, hyväksikäytön, kunnianloukkauksen, mustamaalauksen, pilkan, herjauksen tähden, mitä tämä kansakunta on tehnyt HERRAA JEHOVAA, Israelin JUMALAA vastaan. Ja tiedämme, että Israelin JUMALA ei ota vastaan yhtäkään mustamaalausta. Hän ei siedä mustamaalausta, pilkkaa ja herjausta heiltä, jotka Hän on tullut pelastamaan.
 
Joten HERRA on Puhunut todella massiivisen Tuomion. Ja Itse HERRAN Ääni Sanoi: "JUMALA on vihainen. HERRA JUMALA on vihainen." Sitten Hän johti Hänen Kaksi Profeettaansa iskemään maata Tuomiolla, julistamaan HERRAN Tuomion tämän kansakunnan ylle. Nyt sitten näin rakennuksen tärisevän huojuen vasemmalle ja oikealle, ja sitten myös ylös ja alas. Maajäristys, massiivinen maanjäristys iski maahan.
 
Siitä saakka, kun minulla oli tämä keskustelu kanssanne, niin olen neuvotellut HERRAN kanssa, puhunut HERRALLE ja sanonut HERRALLE, että: HERRA, miksi et käskisi Kahta Profeettaasi kääntämään tämän HERRAN Tuomion erityisesti vain niiden ihmisten ylle, jotka ovat solvanneet HERRAA? Sillä kun katsot sitä Kokousta, joka tapahtui Keskuspuistossa viime viikonloppuna, niin koko Kenia oli siellä. Voit nähdä, että koko Kenia rakasti HERRAA. He kunnioittivat HERRAA, he pelkäsivät HERRAA. He palvoivat HERRAA, he pelkäävät HERRAA. Ja silti on rampoja, jotka ovat kävelleet tässä maassa, sokeita jotka ovat nähneet, kuuroja, mykkiä. Ja silti Herätys on käynnissä. Joten kysyin HERRALTA, tuletko murskaamaan kaikki nämä ihmiset siinä Tuomiossa?
 
Sitten HERRA on Puhunut Hänen Kahden Profeettansa kanssa ja Sanonut: "HERRAN Profeetat, jotka kävelevät täällä, Heillä on tarpeeksi voimaa varmistaa kaikkien ihmisten turvaaminen, jotka rakastavat HERRAA. Heidän tulee yksinkertaisesti julistaa." Ja tämä on se julistus, jonka teen täällä tänään, että JUMALAN vihan täytyy vielä tulla. HERRAN täytyy ravistella maata. Mutta HERRA tulee ohjaamaan Hänen vihansa kohti JUMALAN vihollisia. Mutta voima ja auktoriteetti ja kapasiteetti meillä on. Ja siksi olemme tänään seisoneet HERRAN edessä, ja julistaneet, että HERRA tulee ajamaan takaa JUMALAN vihollisia tässä maassa; ajamaan heitä takaa kiivaasti, äärimmäisellä voimalla ja pelon kanssa, niin että he juoksevat henkensä edestä, ja eivät löydä mitään paikkaa, minne juosta.
 
Mutta niille miljoonille ihmisille, jotka rakastavat HERRAA, sille suurelle luvulle, joka kerääntyi Keskuspuistoon tänä viikonloppuna, seurakunnissa. Ne rammat, sokeat, jotka rakastavat JUMALAA, HERRA tulee nyt suojelemaan heitä JEESUKSEN Verellä. Tämä on se julistus, jonka olemme tehneet kaiken maan HERRAN edessä tänään. Ja sen juhlinnan, jonka Vanhempi Arkkipiispa julisti eilen, tulee jatkua. Meidän tulee juhlia HERRAN Hyvyyttä, ja että HERRA tulee kääntämään vihansa ja miekkansa JUMALAN vihollisia vastaan. Ja heitä on vain muutamia.
 
Loput tästä kansakunnasta, suurin osa tästä kansakunnasta, he tietävät, keitä HERRAN Kaksi Väkevintä Profeettaa ovat. He tietävät, että Elia, Elia, JAHVEN kiivain Profeetta kävelee täällä. Loput kansakunnasta ovat tietoisia. He ovat todella elossa sille tosiasialle, että Mooses, JUMALAN Pilvi on asettunut Mooseksen, JUMALAN Miehen ylle. Ihmisille on määrätty kerran kuoleman. Siksi Hän on tullut kirkkaan ruumiin kanssa. Siksi Hän on aina ruumiissaan. Siksi Hänet on Kirkastettu.
 
HERRA on siis määrännyt tänään, että JUMALAN vihan täytyy langeta, maanjäristyksen täytyy tulla. Mutta HERRA tulee ajamaan takaa JUMALAN vihollisia, saaden heidät juoksemaan. Hän tulee ajamaan heitä takaa. Ja saman aikaisesti Hän tulee suojelemaan Hänen omiaan, jotka ovat peitettynä Verellä. Olen julistanut tämän. Me olemme seisoneet HERRAN edessä ja HERRA on hyväksynyt tämän.
 
Joten voitte nyt juhlia HERRAN Hyvyyttä, juhlia Herätystä. Sillä Tuomio ja Herätys ovat astuneet sisälle HERRAN huoneeseen samanaikaisesti. Ja HERRA erottaa nyt Hänen kansansa. Odottakaa ja katsokaa se ihme nyt. Tästä pisteestä eteenpäin, odottakaa ja nähkää se ihme; se Tuomio, joka tulee lankeamaan JUMALAN vihollisten ylle. Niiden mustamaalaajien ylle, heidän jotka pilkkaavat HERRAA, heidän jotka ovat tehneet kunnianloukkauksen JUMALAA vastaan.
 
Odottakaa ja nähkää se ihme, kuinka HERRA tulee erottamaan Hänen kansansa, ja tuomaan valtavan uskomattoman vihan sille toiselle puolelle, kaatamaan alas JUMALAN viholliset. Elleivät he tee parannusta julkisesti. Eikö HERRA olekin Puhunut tämän maan kanssa jälleen? Joten kaikki juhlikoot nyt. Te, jotka kuulutte HERRALLE, jatkakaa juhlintaa nyt ja iankaikkisesti. Sillä Herätys jatkuu. Mutta JUMALAN viholliset, heitä tullaan ajamaan takaa, he tulevat näkemään pelon, HERRAN kauhun. Hän tulee ajamaan heitä takaa. Lukekaa Raamattua. Lukekaa Raamattua ja nähkää se JUMALAN kauhu Raamatussa. Se miten Hän ajaa takaa vihollisiaan, kuinka Hän ajaa heitä takaa, kun Hän ajaa heitä takaa. Heillä ei ole mitään paikkaa, minne piiloutua. Odottakaa ja nähkää.
 
Mutta JUMALAN lapset, te voitte alkaa nyt juhlimaan JEHOVAN Hyvyyttä. Herätys on vielä täällä. Parantumiskokous tulee tapahtumaan. Sanan räjähdys tulee jatkumaan. Ja tänä hetkenä ajassa tämä Herätys on pysäyttämätön! JUMALAN vihollisia on vain muutama. Katsokaa sitä väkijoukkoa, joka kokoontui Nairobin keskuspuistoon 24.3.2019. Ja sitten tulette ymmärtämään, että koko maa seisoo HERRAN kanssa. Ja on vain muutamia ihmisiä mediassa. HERRA tulee nyt ravistelemaan tätä maata. Hän tulee ravistelemaan sitä Nairobin Star-sanomalehden ja sanomalehtien ja netissä olevien mustamaalaajien takia. Mutta muut on turvattu JEESUKSEN Veren voimalla. Eikö HERRA olekin Puhunut kanssanne? Eikö JEHOVA olekin Puhunut tämän kansakunnan kanssa?
 
Nyt odottakaa ja nähkää JUMALAN ihme. Odottakaa ja nähkää, kuinka Hän erottaa Hänen kansansa, ja ajaa takaa niitä toisia ihmisiä uskomattomalla tavalla. MESSIAS on tulossa. Kääntykää pois synneistänne. Tehkää parannus! Ja lopettakaa HERRAN mustamaalaaminen. Te tulette nyt pelkäämään näitä Kahta Profeettaa.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 28.3.2019 / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia