28.3.2019 PROFETIA – VAKAVA MAANJÄRISTYKSEN TUOMIO TULOSSA KENIAAN HERRAN JA HERRAN PELJÄTTÄVIEN PROFEETTOJEN MUSTAMAALAUKSEN TAKIA



HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani Kenian kansakunnasta. Tänä yönä HERRA JEHOVA Puhui kanssani tästä Kenian kansakunnasta. Tämä Kenian kansakunta on mustamaalannut HERRAA. Se on mustamaalannut HERRAA ja mustamaalannut Hänen Kahta Palvelijaansa. HERRA Puhui viime yönä, aamuyöllä suuressa vihassa ja HERRAN Ääni Sanoi: HERRA ON VIHAINEN. HERRAN Ääni Sanoi: HERRA ON VIHAINEN. Saman tien tuona aikana HERRA ohjeisti Hänen Kahta Peljättävää Profeettaansa puhumaan Tuomion tähän maahan. Sitten näin maanjäristyksen iskevän tähän maahan. Näin rakennusten tärisevän hyvin hyvin rajusti. Näin maanjäristyksen, joka iski maahan.


Uudestaan, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani mustamaalauksesta mediassa ja internetissä ja kaikesta siitä mitä tämä maa on tehnyt Hänen Kahta Palvelijaansa vastaan. HERRA Puhui ääneen ja Sanoi, että HERRA on vihainen. HERRA on vihainen tälle maalle. Vihainen. Tämän jälkeen Hän ravisteli tätä kansakuntaa. Joten se mustamaalaus, kunnianloukkaus ja herjaus, mitä tämä kansakunta on tehnyt HERRAA ja Hänen Kahta Peljättävää Palvelijaansa vastaan, loisteliainta Palvelijaansa, ja kaikki voivat nähdä kirkkaassa päivän valossa, että nämä HERRAN Kaksi Palvelijaa ovat loisteliaan kirkkaita, joiden ylle HERRA on loistanut Kirkkauttaan. Näihin et voi koskea ja sitten päästä pakoon sen kanssa.


Sitten päätitte mediana koskea Heihin. Päätitte yrittää koskea Heihin ja mustamaalata Heitä ja kirjoittaa myrkkyä ja vihakirjotuksia ja laittaa mukaan kuvankäsittelyohjelmilla väärennettyjä kuvia ja videoita ja mitä vielä Heitä vastaan sanomalehtiinne, ja kaikkea sellaista, mustamaalaten Heitä. Ette voi tehdä näin ja sitten päästä pakoon sen kanssa. HERRA on Puhunut hyvin vakavan Tuomion. Hän sanoi ääneen, että HERRA on vihainen. Sitten näin, että Hän ohjeisti Palvelijoitaan lyömään tätä maata maanjäristyksellä. Sitten maanjäristys iski maahan. Olen nähnyt maanjäristyksen iskevän tähän maahan. Rakennukset tärisivät rajusti ylhäältä alas, ylhäältä alas, vasemmalta oikealle. Olen jo nähnyt sen.


Joten HERRA on katsonut tätä kaikkea, kuinka tämä maa on mustamaalannut niitä Kahta Profeettaa, jotka ovat hyvin loisteliaita. Kaikki voivat nähdä, että nämä ovat hyvin loisteliaan kirkkaita Profeettoja, joiden ylle HERRA on loistanut Kirkkauttaan. Jopa JUMALAN PILVI laskeutuu ja asettuu Heidän ylleen. Ja kaikki voivat nähdä, että nämä Kaksi Profeettaa ovat todella mysteerisiä, TE ETTE VOI KOSKEA HEIHIN! SE TULEE SATUTTAMAAN TEITÄ! Ja silti tämä kansakunta yritti mustamaalata Heitä, pilkata Heitä, herjata Heitä ja puhua Heistä pahaa. Ja fotoshopata mitä mitä ja mitä ja laittaa se sanomalehtiinsä ja mediataloihinsa. Ja sitten tiedän, että he ovat yrittäneet nyt vetää ne alas netistä. Tiedän, että he ovat nyt yrittäneet puhdistaa ne sen jälkeen, kun he ovat huomanneet, että heidän pahan puhumisensa oli ilmiselvää.


Kuitenkin, kuitenkin, HERRA ei kuitenkaan ole ottanut sitä kevyesti heidän kanssaan. HÄN ON OTTANUT SEN TODELLA VAKAVASTI, ETTÄ HE OVAT VOINEET YRITTÄÄ KOSKEA NÄIHIN KAHTEEN IKUISUUDEN PROFEETTAAN. ETTE VOI KOSKEA NÄIHIN KAHTEEN IKUISUUDEN PROFEETTAAN, JA PÄÄSTÄ SISÄLLE IKUISUUTEEN JUMALAN KANSSA! ETTE VOI KOSKEA NÄIHIN KAHTEEN JAHVEN PROFEETTAAN, IKUISUUDEN PROFEETTAAN, MESSIAAN TULEMUKSEN PROFEETTAAN, JA SITTEN PÄÄSTÄ SISÄLLE JUMALAN VALTAKUNTAAN! Tämä on ilmiselvää jopa pienelle lapselle; jopa 12-vuotias voi ymmärtää sen, 6-vuotias voi ymmärtää sen!


Olen siis nähnyt JUMALAN vihan tulevan tähän maahan sen tavan johdosta, jolla he yrittivät puhua pahaa, herjata, pilkata ja halveksua näitä Kahta Valtavaa Taivaan Joukkoa. Ja näen jälleen hyvin selvästi, kuinka HERRA Sanoo tälle kansakunnalle, että ette voi epäonnistua olemaan tietämättömiä tässä, ette voi teeskennellä tietämättömyyttä tässä! Jopa kun Herätys jatkuu tässä maassa, niin nyt te tiedätte, että HERRAN täytyy ravistella tätä maata. On maanjäristys, joka on tulossa tähän maahan. On maanjäristys, joka on tulossa tähän maahan sen johdosta. Sen tosiasian johdosta, että tässä maassa media yritti koskea näihin Kahteen Valtavaan Jahven Profeettaan!


Ja Hän Sanoo, että on suuri vastuu, kun isännöitte sen kaltaisia Taivaan ikuisuuden Joukkoja. EI OLE YHTÄÄN TILAA TIETÄMÄTTÖMYYDELLE. JOTEN HÄN LAITTAA TEIDÄT VASTUUSEEN. Uudestaan, ääneen kuultavalla Äänellään Hän Sanoi: HERRA ON VIHAINEN. Ja sitten Hän lähetti Hänen Palvelijansa tekemään julistuksen Tuomiosta tulossa maahan. Ja Hän ravisteli kansakuntaa. Hän ravisteli kansakuntaa. Sitten näin maanjäristyksen. Ja rakennukset heiluivat vasemmalta oikealle, vasemmalle ja oikealle. Ja sitten ylös alas, ylös ja alas. Olen nähnyt tämän. JOTEN HERRA TULEE LAITTAMAAN TEIDÄT TILILLE. SILLÄ EI OLE VÄLIÄ, OLETKO MEDIA, VAI KUKA.


Mutta tämän kansakunnan tulee tehdä parannus. JOS ETTE TEE PARANNUSTA, ETTE TULE NÄKEMÄÄN IKUISUUTTA. SILLOIN ETTE VOI PÄÄSTÄ IKUISUUTEEN JUMALAN KANSSA TAIVAASSA. TULETTE MENEMÄÄN SISÄLLE IKUISUUTEEN HELVETISSÄ. UUDESTAAN, HALUAN VAIN TEHDÄ HYVIN SELVÄKSI TÄSSÄ, ETTÄ ETTE VOI PILKATA NÄITÄ KAHTA IKUISUUDEN PROFEETTAA JA JUMALAA, JA MENNÄ TAIVAAN LOISTELIAAN KIRKKAASEEN VALTAKUNTAAN.


Antakaahan kun toistan tämän, ETTE VOI YRITTÄÄ KOSKEA NÄIHIN KAHTEEN IKUISUUDEN PROFEETTAAN, JA SITTEN MENNÄ SISÄLLE TAIVAASEEN. SE EI TULE TAPAHTUMAAN. VOIN VAKUUTTAA TEILLE TÄMÄN, VOITTE VIEDÄ SEN PANKKIIN. ETTE VOI KOSKEA TÄHÄN TÄSSÄ, JOLLA ON KULTAINEN AVAIN, JA SITTEN MENNÄ SISÄLLE TAIVAASEEN.


(Profeetta Dr. Owuor. 28.3.2019 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia