28.11.2021 HERRAN SIUNAUKSET PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN SEURAKUNNALLE

Siunatut ihmiset, HERRA KAIKKIVALTIAS on Puhunut kanssani viime yönä, ja tässä keskustelussa HERRA Ääneen, Ääneen HERRA julisti, julisti Paaston, HERRAN Pyhän täyden kuivapaaston, joka alkaa tänään, Ääneen. Tänään seurakunnan kokouksienne jälkeen auringonlaskun aikaan tulee olemaan HERRAN Pyhän täyden kuivapaaston alkaminen. Kuten olette tietoisia, meillä on suuri Kokous edessämme tässä.

Sitten numero 2), siunatut ihmiset, haluan tulla luoksenne Siunaamaan teitä. Lähetin jo Vanhemman Arkkipiispa Litundan luoksenne, mutta ajattelin, että minun tulee soittaa livenä radioon itse, jotta voin nostaa lisää rampoja siinä prosessissa halki maan. Lähetin Litundan tulemaan tuomaan JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Hyvät Toivotukset teille JEESUKSEN väkevässä nimessä, ja sitten ajattelin, että minun tulee myös soittaa livenä radioon, sillä joka kerta, kun on tilanne, kun soitan livenä radioon, niin rammoilla on mahdollisuus nousta ylös ja alkaa kävelemään, perheitä vapautetaan. 

Olen siis tullut Siunaamaan teitä, missä tahansa olettekin kaikilla Alttareillanne, kaikilla HERRAN JAHVEN Alttareilla, puhun yksin ja ainoastaan Parannuksenteon ja Pyhyyden seurakunnista. Kaikille HERRAN Alttareille halki tämän maan, olen Puhunut JUMALAN Siunaukset yllenne nyt JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Olen julistanut täällä, julistan juuri nyt, että rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään halki maan, jopa kun käännymme kulmasta nyt tähän viimeiseen matkaosuuteen kohti Menengai 4:sta, super mega loisteliasta historiallista ennätyksiä rikkovaa Parantumiskokousta, joka tulee tapahtumaan Nakurussa. 

Jopa nyt, kun olen soittanut livenä radioon, niin tiukasti perustuen siihen auktoriteettiin, jonka HERRA JUMALA on myöntänyt ylleni, julistan nyt JEESUKSEN väkevässä Nimessä, että rammat nouskoot ylös halki tämän maan ja kävelkööt, sokeat silmät avautukoot, kuurot kuulkoot, kun nyt menemme sisälle tähän Herätyskauteen, joka tulee täydellistymään ja kulminoitumaan siihen todella valtavaan super mega loisteliaaseen historialliseen Nakurun Menengai 4:sen Herätys- ja Parantumiskokoukseen.

Olen Siunannut perheitänne, Siunannut kotejanne, Siunannut huolenpitoanne, turvallisuuttanne, suojelustanne, olen Siunannut vanhurskauden ja pyhyyden pelastustanne, vankkumattomuuttanne ja Herätystänne kodeissanne ja sydämissänne, ja missä tahansa olette töissä. Olen Siunannut seurakuntianne JEESUKSEN väkevässä Nimessä.

Uudestaan, olen julistanut nyt, että rammat nouskoot ylös halki tämän maan, sokeat silmät avautukoot, kuurot korvat poksahtakoot auki, tulkoot herkiksi, jopa kun nyt aloitamme olemaan kasvokkain sen viimeisen matkaosuuden kanssa kohti super mega loisteliasta historiallista Menengai 4:n Kokousta, joka on edessämme tässä.

Uudestaan, tänään Ääneen, HERRA puhui useita asioita, osaa siitä en jaa tässä, Ääneen, kun HERRA Vieraili luonani todella todella väkevällä tavalla, Ääneen. Yksi asioista, jonka Hän julisti, on paastoaminen, HERRAN Pyhä täysi kuivapaasto, joka alkaa tänä iltana. 

Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Rammat kävelevät. Tiedän, että ruutunne ovat täynnä mahtavia uutisia. Olette ainoa seurakunta maailmanlaajuisesti, joka juhlii rampoja, jotka ovat kävelleet. Olette ainoa seurakunta maailmanlaajuisesti, jonne JAHVE JUMALAN PILVI on tullut alas ja asettunut. 

Tämä on todella valtava hetki, koska tänään, annahan kun jaan hiukan enemmän, jopa tänään tuossa keskustelussa, kun yksi graafisista suunnittelijoistamme suunnitteli banneria tämän illan Kokousta varten, silloin hän kutisti JUMALAN PILVEÄ, lisätäkseen muita asioita, ja osa JUMALAN Äänestä, joka Puhui, Puhui sitä koskien. Hän Sanoi: "Ei! Kerro hänelle, että se on JUMALAN Elävä Kirkkaus". JUMALAN PILVI, joka Vieraili joulukuussa 2019, 22. joulukuuta vuonna 2019 Kisumussa, on JUMALAN Elävä Kirkkaus, joka on asettunut tähän huoneeseen, HERRAN huoneeseen. 

Olette siis ainoa seurakunta, joka on juhlinut rampoja, jotka ovat kävelleet, maailmanlaajuisesti. Tämä tapahtuu vain täällä, joten voitte olla nyt tietoisia ja iloisia, että olette matkalla JUMALAN Valtakuntaan. JUMALAN PILVI on tullut ohjaamaan teidät Kirkkauden Valtakuntaan, joten teidän tulisi ylläpitää kristillisyyttänne suuremman pelon ja kunnioituksen kanssa, teidän tulisi nauttia kristillisyydestänne nyt, teidän tulisi vaalia sitä. Teidän tulisi pyrkiä nyt enenevään vanhurskauteen, enenevään pyhyyteen, ja olla tiukempia, ankarampia ja tarkempia siinä, miten vaellatte pyhässä kristillisessä vaelluksessanne, sillä olette tietoisia, että tällä matkalla, olette matkalla JUMALAN Valtakuntaan. 

Silti tiedämme niin hyvin, että jotkut muista seurakunnista, tarkoitan, kaikki ne ulkona tuolla, he ovat tietoisia juuri nyt, että JUMALAN PILVI on Vieraillut, mutta tämän hetken luopumuksen tragedia kuluttaa, ja silti teillä on etuoikeus olla tietoisia, tietää, tietää, että JUMALAN PILVI on tullut alas ja että olette pyhiinvaelluksella, matkalla JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtakuntaan. 

Näette 2. Moos 7, 2. Moos. 7:3, luen ja siinä sanotaan seuraavaa. 2. Moos. 7:3, kun pääsen sinne, niin luen sen teille:

3 Mutta minä paadutan faraon sydämen ja teen monta tunnustekoa ja ihmettä 

Tarkoittaen, monta vitsausta.  

Egyptin maassa.
4 Ja farao ei kuule teitä, mutta minä asetan käteni Egyptiä vastaan ja vien pois joukkoni, kansani, israelilaiset, Egyptin maasta, toimittaen suuret rangaistustuomiot.

Tämä on siis ihmeellistä. HERRA Sanoo, että mitä enemmän Tuomioita ja ihmeitä tapahtui, sitä paatuneemmat olivat sydämet. Tietäkää, että HERRA paaduttaa sydämiä, jotta Hän voi Tuomita ihmisiä, mutta Hän Sanoo, että he, jotka jatkavat paaduttaen sydämiään, niin HERRA KAIKKIVALTIAS tulee yksinkertaisesti antamaan teille toiveenne, Hän tulee paaduttamaan sydämenne enemmän, jotta Hän voisi lyödä teitä, jotta Hän voisi Tuomita teidät. 

Tiedämme liiankin hyvin poikalasten massamurhan Egyptissä, kaikki tietävät sen. Tiedämme liiankin hyvin sen sortamisen, joten Faaraon sydän oli jo paatunut, ja silloin HERRA ottaa sen ja paaduttaa hänen sydäntään enemmän, jotta kun näet JUMALAN ihmeet, niin sydämesi pysyy paatuneena, sillä JUMALA on päättänyt, että Hän haluaa Tuomita sinut. Tämä on siis se, mitä tapahtuu sillä toisella puolella. He ovat tietoisia, että PILVI on asettunut tänne ja he paaduttavat sydämiään, joten HERRA on päättänyt paaduttaa heidän sydämiään enemmän, jotta Hän voisi lyödä heitä ja Tuomita heidät. 

Mutta teille täällä, rammat kävelevät. Juhlitte JAHVEN Läsnäoloa ja JUMALAN Siunauksia. On tauoton Parantumiskokous nyt pian 2 vuotta. Joka toinen päivä rampa on kävellyt! Se on ihme! Raamatun ennätys on rikkoutunut. Silti Hän lupaa jopa suurempaa, super mega loisteliasta Menengai 4:sella. 

Siunaan siis teitä ikuisesti perheidenne kanssa, elämiänne, lapsianne, pelastustanne, vanhurskauttanne. Olen kuullut HERRAN Äänen tänä aamuna. Olen Siunannut teitä JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Näin tulee olemaan, Aamen. Kiitos.

(Profetia 28.11.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)