28.11.2019 HERRAN PROFETIA LIITTYEN LOPUNAJAN TAPAHTUMIIN JA MERKKEIHIN AURINGOSSA

Siunatut ihmiset, kuinka upeaa aikaa seurakunnan historiassa. Uudestaan, kuinka siunattu, hämmästyttävä ja ällistyttävä hetki HERRAN huoneessa. HERRA JEHOVA kommunikoi seurakunnan kanssa juuri nyt hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla. Viime yönä HERRA Puhui kanssani seurakunnasta yleisesti ja maailmanlaajuisesti, että Kristuksen seurakunnan tulee tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. Hän vei minut tiettyyn seurakuntaan, tiettyihin seurakuntiin ja pystyin näkemään seurakunnan ja pystyin näkemään pastorin. Yksi noista pastoreista laittoi poikansa yliopistoon ja sitten hän palasi takaisin ja otti vastuun heidän perheyrityksestään, seurakunnasta.

HERRA nosti tämän tyyppisen huomion minulle, että Kristuksen seurakunnan tulee tehdä parannus. Se on palvonnan paikka kaikille kansakunnille ja on suuri tarve pastoreille ja papistolle nyt pitää yllä vanhurskautta, tietäen, että HERRAN Huoneella on omistajansa. Omistaja on Hän, joka kuoli seurakunnan puolesta. Näin sen perheyrityksen ja luopumuksen. Näin seksuaalisynnin ja sen vaatteen, joka on saastainen: eksytystä, vääriä profeettoja, valheita ja kaikkia näitä asioita, ne synnit, jotka ovat kiusanneet ja kalvaneet seurakuntaa jo niin pitkän ajan.

Hyvät uutiset ovat, että HERRA Puhuu nyt, HERRAN Ääni puhuu kansakunnille ympäri maailman, että heidän täytyy valmistautua ja pitää huolta, että he tekevät pysyviä voittoja valmistaessaan tietä parannuksenteossa MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Tulen luoksenne myös juhlimaan kanssanne tätä suuren suurta vierailua, joka tapahtui Utawala II:ssa. Näette, kuinka se kiertää tänään sosiaalisessa mediassa. On tämä hyvin voimallinen nauhoitus, väkevä väkevä nauhoitus auringosta. Aurinko taputti, juhli ja huomioi ne Kaksi Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11, hyvin hyvin shokeeraavalla ja peljättävällä tavalla ja näette, että HERRA Puhuu kansakunnille tavalla, jollaista ei ole koskaan ennen nähty.

Tiedätte, että aurinko meidän aurinkokunnassamme, aurinko on 99.2% koko aurinkokunnan massasta ja tilavuudesta. Se ottaa leijonan osan, 99.2% koko aurinkokunnasta. Kaikki ne muut planeetat, joista jotkut ovat paljon paljon suurempia kuin maapallo ovat siellä aurinkokunnan ympärillä. Teillä on Pluto, Jupiter ja kaikki nämä planeetat sen ympärillä, kuu ja tähdet auringon ympärillä. Ne pyörivät auringon ympärillä. Auringon vetovoima pitää ne kiertoradallaan. Tämä on ihme, joka on vielä paljastumassa, joka saattaa olla käsittämätöntä tässä elämässä ja ajassa. HERRA on nyt ottamassa maailman asukkaiden huomion, että kyllä, Profeetta Elia kävelee maailmassa.

Jos mietitte tätä siunatut ihmiset, jos Hän lähetti Elian, niin ei olisi todellakaan mitään toista tapaa esitellä Hänet, kuin tehdä tällainen väkevä väkevä monumentaalinen teko, joka saisi jokaikisen pysähtymään, saaden heidän sydämensä sulamaan ja ihmettelemään ja saaden heidät täysin päihitetyiksi JUMALAN viisaudella. Sen täytyy tulla tämänkaltaisella painovoimalla, kun ajattelet sitä, kun ne Kaksi Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11 astuivat maan kamaralle Raamatun maisemassa, joten tänään juhlimme tätä suuren suurta upeaa aurinkoa, joka kuvattiin. Kuulet siinä niiden Kahden Profeetan varoittavan, varoittavan kansaa.

Näette, että aurinko on kuvattuna. Se on ihmeellinen, ihmeellinen nauhoitus Utawala II:ssa. Se on sammuminen ja valon avaus, valon sammuminen ja valon avaaminen, ihmeellinen ihmeellinen merkki. Se on kaikkien ihmeiden ihme ja kaikkien aikojen ihme. Aurinko, suurin planeetta, suurin systeemi, suurin objekti ylhäällä täällä aurinkokunnassa. Näette, että aurinko on niin voimallinen, aurinko on niin valtavan suuri. Se on 99.2% koko aurinkokunnasta. Aurinko vaatisi noin 1.3 biljoonaa maapalloa. Maapallo on jo liian suuri. On muita planeettoja, jotka ovat suurempia kuin maapallo. Kaikki ne ovat pitoasennossa, ajautumatta pois äärettömyyteen sen massiivisen auringon vetovoiman kautta.

Joten näette, että aurinko on 99.2%. Loput planeetoista ovat jopa suurempia kuin maapallo, jotkut niistä ovat paljon suurempia kuin maapallo. Niitä pidellään kiertoradalla pyörien auringon ympärillä. Ne pyörivät auringon ympärillä sen valtavan astronomisen uskomattoman suuren mittaamattoman auringon painovoiman kautta, joten aurinko on mega, grand mega, grand mega ylhäällä täällä. Tämä on nyt se, mitä HERRA laittaa nämä Kaksi Profeettaa ravistelemaan, ravistelemaan aurinkoa, mikä lausunto tälle sukupolvelle! Kuinka mega mega Konferenssi Utawala II. Kuinka suuri tuleekaan olemaan Utawala III.

Näette, kuinka nyt aurinko sammuu ja syttyy valoon, sammuttaa valon, avaa valon ja se, kuinka he nauhoittivat, oli niin kaunista. Hän nauhoitti ihmisten yllä, kuinka pimeys tuli ihmisten ylle ja valo tuli heidän ylleen. Ihmiset juhlivat ja naiset huusivat: ”alilililililililii!” He juhlivat ja juhlahuutoja oli ilmassa. Ihmiset taputtivat ja aurinko peitti heidät pimeydellään, avautuen jälleen ja peittäen heidät, avaten valot jälleen, kaunis tilanne, totuuden hetki. Kuinka voimallista aikaa!

Ja sitten näet sen toisen nauhoituksen livenä videolla, kummatkin niistä on videona ja hän kuvaa, kuinka se aurinko on ihmisten päiden yllä, kokouksen yllä. Kuinka Hän tuo pimeyden ja valon, pimeyden ja valon. Kun kamera kuvaa ylhäällä taivasta, ennen kuin se saavuttaa auringon, niin näet, kuinka taivas muuttuu pimeydeksi, valoksi, pimeydeksi ja valoksi ja kun menet ylös itse auringon kohdalle. Näet, kuinka itse aurinko taputtaa valtavalla tavalla ja huomioi nämä HERRAN mega Sanansaattajat. Kuinka shokeeraavaa, siunatut ihmiset!

Kuinka shokeeraava sukupolvi te olette, kuinka siunattu sukupolvi olettekaan, pystyä elämään ja näkemään nämä ihmeet, astronomiset merkit, HERRAN Taivaalliset ihmeet. Aurinko, suurin ja täysin, joka peittää koko aurinkokunnan, ne muut planeetat, Jupiterin, Marssin ja mitä tahansa. Ne ovat vain 8 % aurinkokunnasta. Jos HERRA tuli ulos demonstroimaan sitä auktoriteettia, mitä nämä Kaksi Mega Profeettaa pitelevät, niin silloin totisesti Hän on alleviivannut hyvin voimallisen asian liittyen Hänen Sanansaattajiinsa, se voima. Se auktoriteetti, jolla he ottavat antikristusta vastaan ja väärää profeettaa sen jälkeen, kun teidät seurakunta on otettu pois.

Tämä on kaunista aikaa seurakunnan historiassa, shokeeraava hetki HERRAN Huoneessa. Raamattu sanoo Luukas 21, Hän Puhuu niin paljon, HERRA Profetoi niin paljon, Hän antoi jo profetian merkeistä taivaan kappaleissa, merkeistä, jotka tapahtuisivat taivaan kappaleissa ennen kuin MESSIAS tulisi. Löydätte, että aurinko on profetian keskiössä, profetiassa, jonka HERRA antoi liittyen taivaiden vapisemiseen ja merkkeihin taivaan kappaleissa. Luen Luukas 21:25, Hän sanoo:

”Auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä.” Näette, että aurinko on mainittu.

”Meren aallot pauhaavat jylisten, ja maan päällä ovat kansat ahdistuksen ja epätoivon vallassa. Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan ja auktoriteetissa majesteetissa.”

Kuinka voimallista siunatut ihmiset, näette, kuinka aurinko on profetian keskiössä ennen kuin MESSIAS tulee. Luen Joel 2:31, katsokaa mitä Hän sanoo. Voin aloittaa jakeesta 10. Joel 2:10. Hän sanoo:

"Maa järisee niiden edessä, taivas vapisee. Aurinko ja kuu pimenevät, tähtien loiste sammuu.”

Hän koskettaa tässä jo aurinkoa ja kuvailee mitä aurinko tekee juuri nyt. Ne asiat, joita aurinko tekee juuri nyt. Se tärinä, jonka näet tapahtuvan auringossa, valon sammuttaminen ja valon avaaminen, sammuttaen valon, avaten valon, sammuttaen valon, avaten valon, sammuttaen valon, avaten valon. Aurinko. Hän puhuu näistä asioista siunatut ihmiset. Kuinka siunattua aikaa seurakunnan historiassa. Näet jo Joelin kirjasta 2. Joel 2:10, mainiten auringon, että aurinko pimenisi, että aurinko pimenisi, että aurinko sammuisi. Auringon valo tulisi sammumaan. Sammuttaen valon, avaten valon, sammuttaen valon, avaten valon. Kuinka upeaa aikaa, kun HERRA täyttää nyt profetian. Hän sanoo, että pohjimmiltaan nämä Kaksi Profeettaa tulevat sammuttamaan auringon. Voit melkein kertoa mitä Hän sanoo siitä lopullisesta, mikä on tulossa, tämän huippukohdasta. Joel 2:31, Hän sanoo:

”Aurinko pimenee, kuu värjäytyy vereen, ennen kuin koittaa Herran päivä, suuri ja pelottava."

Uudestaan puhuen siitä, mitä näette Utawalassa. Utawala I, Utawala 2. Mitä näitte myös Keskuspuisto 3:ssa tai 5:ssa. En enää tiedä mikä niistä se oli. Mitä näitte tapahtuvan Yayassa, Kilimanissa, mitä näitte tapahtuvan Kilimanissa. Kun näette auringon sammuvan Utawala II:ssa. Aurinko sammuttaa valon, avaten valon, sammuttaen valon, tuoden valon, tuoden pimeyden, tuoden valon, sammuttaen. HERRA Sanoo, että nämä Kaksi Profeettaa voivat sammuttaa auringon jopa viikoksi. Olkaa varovaisia nyt! Voitte kuvitella kuinka maailma ei voi selviytyä ilman valoa. Ei voi selviytyä edes yhtä päivää. Se tulee olemaan valtavaa. Sähköverkot tulevat kaatumaan. Sähkö tulee loppumaan.

Tämä on tyrmistyttävää siunatut ihmiset. Tämä on hyvin peljättävää. Uudestaan toistan Joel 2:31, Hän sanoo: ”Aurinko pimenee.” Näette, mitä tapahtuu juuri nyt. Pimeys-valkeus, pimeys-valkeus. Olkaa hyvin varovaisia näiden Kahden Profeetan auktoriteetin ja voiman kanssa. Näette, kuinka Utawala II:ssa Heidät Kaksi on selvästi kuvattu. Ne Kaksi ovat nyt selviä saarnaamassa siellä Utawala I:ssa, Utawala II:ssa. Tämä on hämmästyttävä hetki seurakunnassa. Joel 3:15. Hän sanoo jälleen, että ”aurinko ja kuu pimenevät.” Hän puhuu kaikesta tästä, mikä tapahtui Utawala II:ssa.

Aurinko pimenee ja antaa valon, pimenee. Hän sanoo: Katsokaa Raamattuun! Hän sanoo tälle sukupolvelle ja maailmalle, että lukekaa Raamattua! Minä varoitin, että kun Hän tulee, se mega Profeetta, muinaisin Profeetta, kun He tulevat, Heillä tulee olemaan voima sammuttaa aurinko. Joel 3:15, jälleen. Aurinko ja kuu tullaan pimentämään. Hän pimentää auringon, tuo valon, pimentäen auringon. Se Utawala 2 nauha on ihmeellinen. Näet ihmisten yllä, seurakunnan yllä, pimeyden heidän yllään ja sitten tulee valkeus jälleen. Aurinko pimenee ja sitten tulee jälleen valo. Kuinka väkevää, siunatut ihmiset. Kuinka voimallista! Kuka voi koskaan sanoa, että ei olisi pystynyt valmistautumaan MESSIAAN Tulemukseen. Kenellä voi koskaan olla tekosyytä sanoa, että he eivät tienneet, että Raamatun luvatuimmat Profeetat ovat saapuneet. Jesaja 13:10, Hän sanoo:

”Taivaan tähdet ja tähtikuviot kieltävät silloin valonsa loiston. Pimeänä nousee aurinko, eikä kuu säteile valoa.”

Uudestaan, aurinko istuu profetian keskiössä Raamatussa, Raamatun profetiassa, puhuen auringosta, että aurinko pimenisi. Tiedät, että aurinko on yksi suurista tähdistä. Tässä Hän tulee selvästi sanoen, että nouseva aurinko tulee pimenemään. Valo-pimeys, valo-pimeys. Nyt voitte kuvitella sen hetken, kun Hän tulee, kun tämä Profeetta, joka puhuu kanssanne, JAHVEN Ystävä, tämä JEHOVA JAHVEN hyvin hyvin uskottu ystävä. Tämä ELOHIMIN, Sotajoukkojen JUMALAN, JEHOVA SEBAOTIN, Israelin JUMALAN läheisin uskottu ystävä.

Hän Sanoo, että aika on tulossa, jolloin Hän tulee sulkemaan auringon jopa 24 tunniksi. Ja siihen saakka, kunnes kansakunnat tulevat Hänen luokseen ja huutavat Hänen puoleensa, ja pyytävät anteeksiantoa HERRALTA ja tekevät parannuksen, niin Hän ei tule avaamaan aurinkoa. Voitte vain kuvitella pysyä 24 tunnin syklin verran pimeydessä, ilman minkäänlaista valoa, täydessä pilkkopimeydessä. Sähköverkot tulevat olemaan kulutettuja. Ihmeellistä. Matteuksen evankeliumi 24. Matteus 24. Uudestaan, Matteuksen evankeliumi 24, siunatut ihmiset. Matteuksen evankeliumin luku 24, Hän Sanoo, jakeessa 29. Hän Sanoo:

"Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee"

Tässä tämä nyt on uudestaan. Aurinko. Sillä ei ole väliä, mihin aikaan, puhuuko Hän synnytystuskien alusta, vai puhuuko Hän Suuresta Ahdistuksesta. Mutta Hän Sanoo sen jälkeen uudestaan, aurinko. Hän käyttää aurinkoa. Aurinko istuu profetian keskiössä. Taivaallisissa maapallon yläpuolella täällä, maapallon yläpuolella, aurinko tullaan pimentämään. Tämä tapahtuma, jonka näette tapahtuvan Utawala 2:sessa, kun aurinko pimenee ja antaa jälleen valonsa, pimenee ja antaa jälleen valonsa. Ja kun se tapahtuu, niin HERRA kirjoittaa. Näette Hänen Kätensä tallennettuna kirjoittamassa viestiä, käsin kirjoitettua viestiä hänelle, joka Puhuu kanssanne, Hänen läheisimmälle uskotulleen, Hänen kaikista lähimmälle ystävälleen. Hän Sanoo, Hänen parhaimmalle ystävälleen maailmassa.

Ja ääneen kuultavalla Äänellä, yhtenä näistä päivistä, ääneen kuultavalla Äänellä, Hän Puhuu Taivaasta käsin. Pilvi tulee ja Hän Puhuu, ja Hän Sanoo: "Olet suurin aarre, joka minulla on maailmassa juuri nyt." Puhuen hänelle, joka Puhuu kanssanne, ja kirjoittaen hänelle viestin. Ja heitä on Kaksi. Yhdellä on yllään loisteliaan kirkas, ikuinen, kuolematon ruumis. Ja toisella on yllään fyysinen ruumis. Ja he vaihtavat paikkoja, he siirtyvät niistä kahdesta asemasta jokainen mikrosekunti, jokainen minuutti, jokainen tunti. Valtavaa! Oi kuinka toivoisin, että tietäisitte, mitä on meneillään. Apostolien tekojen luku 2. Apostolien teot luku 2. Puhuen siitä ihmeestä, jonka näitte Utawala 2:sessa. Kuinka paljon suurempi tuleekaan olemaan silloin Utawala 3! Apostolien tekojen luku 2:19-20. Jakeissa 19-20, Hän Sanoo. Apostolien tekojen luvussa 2:19-20, Hän Sanoo:

"Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita."

Sitten jakeessa 20, Hän Sanoo:

"Aurinko muuttuu pimeydeksi"

jälleen, siunatut ihmiset. Alatteko ymmärtämään, mitä on meneillään, Utawala 2:sessa. "Aurinko muuttuu pimeydeksi". Pimeys valkeus, pimeys valkeus. Tarkoittaen, että olkaa varovaisia nyt! Eräänä päivänä Hän tulee nousemaan kansakuntien edessä ja HERRAN Kaksi Profeettaa tulevat sulkemaan auringon. Hesekielin kirjan luku 37. Hesekiel 37, siunatut ihmiset. Hesekielin kirjan luvussa 37:7, Hän Sanoo seuraavan:

"Minä ennustin, niin kuin minua oli käsketty. Ja kävi humahdus, kun minä ennustin; ja katso, kuului kolina, ja luut lähenivät toisiaan, luu luutansa."

Ja eteenpäin ja eteenpäin, siunatut ihmiset. Puhuen Israelin nostamisesta. HERRAN armeija. Hän Sanoo, että aika on juoksemassa loppuunsa seurakunnalle. Hänellä on myös suunnitelmansa Israelin varalle. Mutta aurinko. Tullen takaisin aurinkoon, Puhuen sukupolvelle. HERRA käyttää näiden Kahden Profeetan auktoriteettia kommunikoimaan todella ilmiselvän kiistattoman Sanoman sukupolvelle. Todella shokeeraavaa! Ilmestyskirja 6. Ilmestyskirjan luku 6. Hän Sanoo, olkaa varovaisia nyt. Auringon pimentyminen alkaa tapahtumaan. Ja se on tulossa, se tulee iskemään huippukohtaansa. Älkää olko täällä silloin. Ette halua olla täällä silloin. Jos HERRA viipyy ja saa näiden Profeettojen, tämän, joka Puhuu kanssanne nyt, näiden Kahden Profeetan sulkemaan auringon, se tulee silloin olemaan todella syvästi hämmästyttävä, todella peljättävä kauhun hetki maailmassa. Se tulee olemaan hirvittävä kauhu maailmassa. Ilmestyskirjan luku 6:12, Hän Sanoo seuraavan:

"Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku"

Uudestaan, auringon sulkeminen. Auringon sulkeminen, siunatut ihmiset. Auringon sulkeminen profetian keskiössä, Lopunajan profetian keskiössä. Ilmestyskirjan luku 8, uudestaan luku 12. Ilmestyskirjan luku 8:12, Hän sanoo:

"Ja neljäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö."

Valtavaa, aurinko! Uudestaan aurinko. Olkaa varovaisia nyt. Auringon pimentyminen on keskiössä, todellisessa keskiössä, Lopunajan profetian keskiössä. Aivan kuten on maailmassa, Israel on Lopunajan profetian keskiössä. Mutta ne ovat taivaankappaleita, joita nämä Kaksi Profeettaa ovat tulleet ravistelemaan, joita hän, joka Puhuu kassanne, on tullut ravistelemaan. Aurinko on keskiössä, 99,2 % koko aurinkokunnasta. Ja on muita planeettoja, jotka ovat paljon suurempia. Maapallo on kuin pilkku, nuppineula. Voitte siis kuvitella ISÄ JUMALAN tulevan koko matkan Taivaasta saakka ja lävistäen läpi auringon, ja etsien todella nuppineulan kokoista pientä pistettä, maapalloa. Jättäen ne suuremmat planeetat mennen auringon lävitse ja asettuen hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne. Tämä on hämmästyttävää! Tämä on todella shokeeraavaa! Ilmestyskirjan luvussa 9:2, Hän Sanoo:

"ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman."

Tämä on nyt koko matkan kaukana siinä toisessa aikakaudessa. Nyt, siihen saakka, kunnes aurinko; auringon pimentäminen. Joten siunatut ihmiset, Siunaan nyt kaikkia heitä, jotka osallistuivat Utawala 2:seen. Siunaan kaikkia, jotka osallistuivat Utawala 2:seen. Ja Utawala 3 on tulossa. Jossakin kohtaa kolme viikkoa tästä eteenpäin Utawala 3 tulee olemaan käynnissä. Utawala 3 tulee olemaan käynnissä. Ja opetuslapseutus, joka tulee tapahtumaan Päätoimistoilla, saattaa alkaa yhden viikon päästä tästä, ensi viikon lauantaina jälleen. Jatkaen Sanaa, opetuslapseuttaen sukupolvea koskien vanhurskautta, pyhyyttä, nollatoleranssia syntiä kohtaan, koskien Tien valmistamista MESSIAAN tulemusta varten ja vapauttaen heidät yliopistoihin, ja kaikkialle, menemään voittamaan sieluja, ja ottamaan heidät pois paholaisen luota, vapauttamaan heidät seksuaalisynnistä, seksuaalisesta perversiosta.

Mutta Utawala 3 on tulossa kolme viikkoa tästä eteenpäin. Päivämäärä tullaan postaamaan. Emme ole vielä varmoja. Tiedämme, että tällä kertaa meillä ei tule olemaan Menengai 4:sta, Parantumiskokousta ei tule olemaan joulukuussa. Ehkä noin maaliskuun paikkeilla tai huhtikuussa ensi vuonna tulee olemaan Parantumiskokous, Mega Mega sellainen. Valmistaudumme suurempaan, massiiviseen ensi vuonna mahdollisesti huhtikuun paikkeilla, ja niin edelleen. Mutta näette sen kauneuden, joka tapahtui Utawala 2:sessa. Auringon pimentyminen. Nyt voitte nähdä sen Raamatusta. Kauniita Konferensseja. Historiallisia ennennäkemättömiä Konferensseja siitä saakka, kun Raamattu kirjoitettiin, siitä saakka, kun maailma luotiin, siitä saakka, kun Taivas luotiin. Voitte nähdä, kuinka koko Taivas, Taivaan Lähettiläs, ISÄ JUMALA itse teki tehtäväänsä kiinnitäen huomion Hänen Mega Profeettaansa, Hänen Mahtavimpaan muinaiseen Profeettaan, ja siihen toiseen, joka kävelee hänen kanssaan, niihin Kahteen Profeettaan.

Aurinko. Kirjoitukset taivaalla. Ne Kaksi Profeettaa kävellen siellä, ja se valtava Sanoma, joka annettiin tuossa Konferenssissa. MESSIAS on tulossa. Siunaan teitä kaikkia, Herätysseurakuntaa. Siunaan teitä kaikkia. Siunaan kaikkia heitä, jotka osallistuivat, jotka olivat osallisina Utawala 2:seen. Utawala 3 on tulossa. Jopa valtavampi, jopa paljon suurempi, jopa paljon mahtavampi, jopa paljon loisteliaampi. ISÄ JUMALA laskeutuen alas, vuodattaen Taivaasta Hänen Kirkkauttaan ja Tulta. Ja virraten Utawala 2:sessa, ISÄ JUMALA vuodattaen Kirkkautta, avaten Taivaan ja vuodattaen Kirkkautta, kun ne Kaksi Profeettaa kävelevät sisälle. Ja sitten sulkien, ja sitten vuodattaen jälleen, ja pysäyttäen ja vuodattaen jälleen. Kertoen sukupolvelle, katsokaa, olen HERRA, olen elossa. Täällä ylhäällä teen sen reaaliajassa. MESSIAS on tulossa. Siunaan teitä, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie.

Odotamme vielä, milloin HERRA vapauttaa Hänen Kaksi Palvelijaansa kansakuntiin. Ehkä ensi vuonna Hän tulee vapauttamaan heidät, ehkä ei. Juuri nyt kun he saarnasivat Utawala 2:sessa, silloin näette koko populaation maailmanlaajuisesti. Joissakin kaupungeissa on yli 200.000 ihmistä kytkettynä ja kuulolla. Toisissa kaupungeissa on 8.000, 15.000 ihmistä kytkettynä ja kuulolla. On aivan kuin olisi 15 stadionia maailmanlaajuisesti täynnä osallistumassa Kokoukseen. Se on paljon suurempaa, kun he saarnaavat täältä käsin. Joissakin kaupungeissa on noin 200.000 ihmistä kytkettynä ja kuulolla samanaikaisesti. Ja koko maailma, melkein kaikki kaupungit, ovat kuulolla, kun he saarnaavat Utawala 2:sesta käsin. Joten ne voitot ovat suurempia, kuin silloin, kun he tulevat fyysisesti maihinne.

Joten se, päättääkö HERRA pitää heidät täällä, se on Hänen valtaoikeutensa ja etuoikeutensa. Se on Hänen suvereeniutensa. Sillä akselilla, se on nyt eri akseli HERRAN ja Hänen Palvelijansa välillä, jota kukaan ei voi ohittaa. Ette voi ylittää sitä punaista rajaa. Sen tähden näette, kuinka he menevät Taivaaseen monta kertaa, JUMALAN Valtaistuinsaliin. He kävelevät sisälle sinne. ISÄ JUMALA avaa hänelle oven ja hän kävelee sisälle sinne. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa! Mutta tänään olen lukenut teille Raamatusta, joten näette, mitä HERRA tekee Utawala 2:sessa, ja monessa muussa Kokouksessa aiemmin, sulkien auringossa. Muuttaen auringon; pimeys valkeus, pimeys valkeus, pimeys valkeus. MESSIAS on tulossa. Se on kaikki Raamatussa. Todah chaverim, todah Hashem, todah JEHOVA. MESSIAS on tulossa. YESHUA HAMASIACH on tulossa. Kansakuntien pelastus.

Valmistakaa Tie, siunatut ihmiset. Olkaa pyhät. Tämä on mahtavaa aikaa olla kristitty! Voimallisinta aikaa olla uudestisyntynyt. Kaikista juhlallisinta aikaa. Julistan nyt, että kaikkialla Kenian kansakunnassa juhlinnat alkakoot nyt, juhlien niitä massiivisia Vierailuja Utawala 2:sessa. Juhlinnat alkakoot tänä tulevana sunnuntaina, jatkuen ja jatkuen ja jatkuen tauotta Utawala 3:seen saakka, että HERRA meidän JUMALAMME, ISÄ JUMALA, on Vieraillut luonamme. Hän on lähettänyt meille kaikista muinaisimmat Profeettansa. He saarnaavat täällä. He vakiinnuttavat ilman minkäänlaista epäilystä, ilman minkäänlaista monitulkintaisuuden tahraa, että totisesti kyllä, se on Ristin uskonto, joka on seurakunnan toivo, joka on maailman toivo! JEESUKSEN KRISTUKSEN uskonto, JEESUKSEN Veri. Se on JUMALAN vanhurskaus kristillisessä pelastuksessa. Ristin uskonto on ainoa uskonto, joka tuo sinut Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaan.

Julistan juhlinnan. Juuri nyt meillä on Vanhempi Arkkipiispa täällä Päätoimistoilla, ja kaikki hänen vara-arkkipiispansa, kaikista korkeimmat ovat täällä. Vanhempi vara-arkkipiispa (entinen korkea-arvoinen pappi/piispa anglikaanikirkossa) Amos Wandera, Vanhempi vara-arkkipiispa on täällä, Zablon Mwiti, hän, jota kuulitte minun nuhtelevan, että älä katso minua, kun Puhun radiossa. Täällä on Vanhempi Piispa Michael Nieswand, täällä on monia Piispoja. He eivät ole lähteneet Utawala 2:sen jälkeen. Juhlinnat tulevat alkamaan tänä iltana täällä. Joten kaikki alkakoot juhlinnan sen tähden, että meidän JUMALAMME vierailee luonamme! Hän on vakiinnuttanut, että ei ole muita uskontoja. Kaikki muut uskonnot ovat käytännössä katsoen epäjumalanpalvontaa! Vain JEESUKSEN pelastuksen uskonto antaa teille toivon. Siunaan teitä kaikkia.

Ja tiedän, että opetuslapseutukset tulevat jälleen alkamaan opiskelijoille. Se tulee alkamaan seuraavana viikonloppuna se toinen. Opetuslapseuttaen heitä vanhurskauteen ja vapauttaen heidät yliopistoihin. Suuri Herätys! Näen heidän raporttinsa. Tiedän, että en vastaa heille, mutta näen paljon raportteja, todella voimallisia, ja Siunaan heitä. Yliopistot ovat syttyneet liekkeihin Herätyksen kanssa. Ihmiset vastaanottavat HERRAN, ja kaikkea tapahtuu. Missioita pidetään, aamuhartauksia kello 04 aamuyöllä. Kello 04 aamuyöllä heidän salinsa on jo täynnä, täynnä täynnä täynnä, pitäen aamuhartauksia, ennen kuin he menevät luennoille. Kuinka mahtavaa kaunista aikaa seurakunnan historiassa!

Siunaan Sinua JEHOVA, Siunaan Sinua JEESUS, Siunaan Sinua ainoa Ystäväni, PYHÄ HENKI, ISÄ JUMALA, ainoa Ystäväni. Todah yom tov, todah rabah, todah lachem. Seurakuntaa poistetaan Lo-Debarista, vieden se nyt palvomaan Jerusalemiin, JEHOVAN Uuteen Jerusalemiin, JUMALAN kaupunkiin. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa! Muistakaa, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Kiitos, kiitos todella. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom todah.

(Profeetta Dr. Owuor. 28.11.2019. www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia