27.8.2021 NÄKY RAMMOISTA, JOTKA KÄVELEVÄT

Siunatut ihmiset, kuinka väkevä väkevä aurinkoinen kesäpäivä, kaunis päivä täällä ulkona. Jos katsotte tätä perjantaita tästä maailman äärestä, te, jotka olette kuulolla toisella puolella, tämä on todella ihmeellinen aurinkoinen kesäpäivä, kaunis päivä, aurinko paistaa parhaimmillaan ja ilma on todella tuoretta. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa, ja leukemia on poistettu, leukemia on poistettu verestä, akuutti myelooinen luuydinperäinen leukemia on poistettu verestä ja rammat kävelevät.

Kisumu suunnittelee Kisumu II:sta, he sanovat, että Kisumu II tulee olemaan suurempi. He haluavat juhlia rampoja ja JUMALAN Tekoja jälleen Kisumussa, kun Kakamega suunnittelee ja Mombasa suunnittelee, Nairobi suunnittelee Nairobi II:sta. Kaikki suunnittelevat. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa. 

Nyt tänä iltana tulee olemaan todella suurta, todella väkevä väkevä Yövalvojaiskokous tänä iltana, voimaa täynnä oleva Juhlintakokous, Kokous, joka näyttää rampoja, jotka ovat kävelleet, sokeita, jotka ovat nähneet, kuuroja, jotka ovat kuulleet, leukemian, joka on parantunut, lepran, joka on parantunut. Kuulitte, kuulitte sen todella hyvin viime keskiviikkona, että lepra, lepra, lepra, lepra, lepra on todellinen testi, että tämä on Israelin Profeetta, nämä ovat Israelin Profeettoja. Valtavaa aikaa. Tulen siis luoksenne tänä iltana todella valtavan Sanoman kanssa, tänään todella valtavan Sanoman kanssa, että tänä yönä, tänä yönä tulee olemaan todella suurta. 

Viime yönä HERRA Puhu kanssani, siunatut ihmiset, ja Hän näytti minulle rampojen nousevan ylös ja kävelevän. Näen nämä rammat, jotka nousevat ylös ja kävelevät, ja yksi niistä, kun hän kävelee, hän astuu housulleen alhaalla siellä, joten olin hänen kanssaan yhteydessä ja sanoin hänelle, katso, sinun tulee kääntää se, sitä kutsutaan lahkeiden kääntämiseksi, lahkeiden kääntäminen alhaalla siellä, sitä kutsutaan lahkeiden kääntämiseksi, ja hän kävelee, hän käveli ja käveli. Näen rampojen kävelevän halki tämän maan. Alililililiiii. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. 

Uudestaan, tänä iltana tulee olemaan todella voimallista, todella todella väkevää, tavalla, jolla näette, että radiossa se on jo alkanut suuren tulen kanssa. Kaikki soittavat ja sanovat, että he ovat valmiita ja valmiita ja valmiita. Se tulee olemaan voimallinen Sanoma, voimallinen Juhlintakokous, voimallinen JUMALAN Kirkkaus. Se ainoa paikka, johon JUMALAN Kirkkaus on tullut, jossa JUMALAN Kirkkaus on manifestoitunut, johon JUMALAN Kirkkaus on asettunut, jossa JUMALAN Kirkkaus on sisällä Telttamajassa. Halleluja! MESSIAS on tulossa. 

(Profetia 27.8.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)   

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia