27.3.2021 HERRAN PROFETIA: ERITYINEN HÄLYTYS SIITÄ, ETTÄ 2.4.2004 PROFETIA ON TÄYTTYMÄSSÄ

Siunatut ihmiset, haluan vain tulla eteenne ja antaa teille muistutuksen Profetiasta, 2. huhtikuun vuonna 2004 Profetiasta, ja tuossa Profetiassa näette niin paljon, mitä HERRA on Puhunut, mitä tapahtuu nyt. Näette tapahtumat, jotka tapahtuvat Israelissa, johdon vaihtumisen. Sen tavan, jolla HERRA yli dramatisoi kieleni Sanoja, kun sanoin, johdon vaihtuminen yhdestä oikeistohallituksesta toiseen oikeistohallitukseen.

Näette uudestaan vaalit Benjamin Netanyahun kanssa, ja edes takaisin. Nämä ovat neljännet vaalit kahdessa vuodessa. HERRA on ylidramatisoimassa seurakunnalle, teille, sen johdon vaihtumisen, jonka sanoin vuonna 2004, että tulisi olemaan johdon vaihtuminen, ja että se tulisi olemaan Benjamin Netanyahu ja yhdestä oikeistohallituksesta seuraavaan oikeistohallitukseen. Näette tuon tapahtuvan hyvin hyvin selvästi juuri nyt Israelissa.

Sitten numero 2) näette nyt sen sulkutilan, jonka sisällä olemme, Profetia 1. joulukuuta vuonna 2015 ja sen suuren hävityksen, joka on tapahtumassa maailmassa, ja näyttää aivan kuin olisi kiihtyminen. On aivan kuin HERRA Sanoisi: "Minä ja Profeettani, meidän tulee voittaa tämä taistelu. Meidän tulee voittaa." On aivan kuin HERRA olisi valtavassa taistelussa, sillä näette, mitä tapahtuu kaikkialla maailmassa. Näette Britanniassa, näette Saksassa, näette Italiassa, näette kaikkialla maailmassa, mukaan lukien Usassa kolmannen aallon suuri kiihtyminen, jossa on erilaisia kantoja, mutaatioita, aivan kuin HERRA olisi liikkumassa yhdestä tasosta toiseen tasoon tässä kieleni Sanojen Tuomiossa.

Kun katsotte tilannetta Keniassa nyt, he ovat lukinneet viisi maakuntaa ja ei ole seurakuntaa, ei ole ollenkaan seurakuntaan menoa. Ei ole minkään tyyppistä kokoontumista. Myös kansalliskokous, senaatti, he eivät voi kokoontua, ja niin edelleen. Tämän tyyppinen tilanne, jossa jopa kulkuneuvot eivät voi liikkua yhdestä maakunnasta toiseen, tarkoitan alueen sisällä, on sulkutila karanteeni alue, joten autot eivät voi siis ylittää sinne, ette voi liikkua. Huomenna on takaraja sille, jos joku haluaa lähteä noista merkatuista maakunnista.

Sitten näette, että tartuntavauhti on todella korkea täällä Keniassa. On uusi ilmiö, joka on tullut esille, jossa se tartuttaa koko perheen. Löydätte, että isä on saanut tartunnan, äiti, lapset. Näyttää siltä, että joskus he kaikki sairastuvat ja alkavat yskiä, tai joskus he eivät ole edes tietoisia, että heillä on virus ennen kuin sanot heille, että pyydän, mene testauttamaan. Sitten yhtäkkiä hän on shokissa, että hän on positiivinen, vaimo on positiivinen ja lapset ovat positiivisia.

Tämä tilanne, että et voi edes mennä seurakuntaan palvomaan. Profetia on soitettu, Profetia, jonka annoin Mombasassa, kun sanoin: "Palvokaa HERRAA nyt! Sillä olen nähnyt teidät, olen nähnyt tulevaisuuden. Aika on tulossa, olen nähnyt tuon ajan, jolloin halajatte palvoa HERRAA, mutta ette pysty. Kuten näette, sitä on soitettu siitä saakka, kun koronaviruksen Profetia täyttyi ja sulkutilat alkoivat viime vuonna, ja nyt on kiihtyminen juuri nyt erilaisten sulkemisten kanssa, jotka ovat meneillään alueellisesti, ja niin edelleen.

Tilanne, jossa maailma on, ja se mitä tapahtuu Israelissa, ja vuoden 2004 Profetia, voivat kertoa teille todella selvästi, että on hävitys, joka on meneillään juuri nyt maailmassa 1. joulukuuta 2015 Profetian, koronaviruksen Profetian kautta. Näette todella selvästi, että Ahdistuksen aika, Ahdistuksen aika on käsillä. Kuka vain voi nähdä sen nyt, jolloin et voi mennä seurakuntaan, ei ole mahdollista mennä seurakuntaan. Sinun täytyy taistella elämäsi puolesta, kuka oletkin, missä oletkin, sinun tulee taistella, varmistaaksesi, että et saa tartuntaa. Tämän tyyppinen eläminen, ja kuolemat, monia ihmisiä kuolee. Nuo erilaiset kannat tuovat kuolemaa. Erilaiset mutaatiot ovat pahanlaatuisempia, ja tartuntavauhti on todella korkea.

 

Tämän tyyppisen tilanteen ja heinäsirkkojen, jotka kustuin, tulisi kertoa teille, että ylöstempaus on tapahtumaisillaan, ja että Ahdistuksen aika on pian tapahtumaisillaan. Halusin vain muistuttaa teitä, jotta voisitte muistaa Profetian, 2. huhtikuun vuonna 2004 Profetian, ja yhdistää sen siihen, mitä on tapahtumassa nyt Israelissa, ja sitten, mitä on tapahtumassa maailmanlaajuisesti. Voitte nähdä, että, kyllä totisesti, tämä tilanne maailmassa todennäköisesti yhdistää maailman Ahdistuksen aikaan, ja tämä tarkoittaa, että ylöstempaus tulee tapahtumaan.

Nyt, monet ovat puhuneet alussa ennen Ahdistuksen aikaa, Ahdistuksen ajan keskellä ja Ahdistuksen ajan jälkeen tapahtuvasta ylöstempauksesta. Jos HERRA ei olisi Puhunut kanssani, olisi paljon hämmennystä, ihmiset puhuvat, akateemiset, mitä tahansa he ovatkin, teologit puhuvat, onko se ennen Ahdistuksen aikaa, onko se Ahdistuksen ajan keskellä, vai onko se Ahdistuksen ajan jälkeen tapahtuva ylöstempaus, mutta HERRA on Puhunut kanssani ylöstempauksesta. Olen nähnyt seurakunnan menevän ylöspäin. Olen nähnyt seurakunnan menevän ylös.

Jos katsotte 1. marraskuun Näkyä vuonna 2006, ensimmäinen asia, joka tapahtuu on, että Taivas avautuu ja HERRAN Kirkkaus tulee ja sitten Kaksi Loisteliainta Väkevintä Hääsormusta tulee Taivaan sisältä ja HERRA asettaa ne Taivaan sisäänkäynnille taivaalle tuossa Näyssä. Vasta silloin, kun Hän on päättänyt puhumasta siitä ja kaikki auktoriteetti on annettu JEESUKSELLE KRISTUKSELLE, kun Ääni on Puhunut Taivaasta, silloin, Ääni Puhuu toisen kerran ja Sanoo: "Nyt katso ja näe, kuka istuu Valkoisen Hevosen selässä."

Kun siis katsoin Taivaan sisälle sisäänkäynnin kynnyksellä, silloin näen Valkoisen Hevosen ja kun katson Ratsastajaa, näen HERRAN Kirkkauden Hevosen yllä. KUNINGAS on tuon Hevosen Ratsastaja, ja tämä kertoo teille, että tuo on se Hevonen, joka tulee Jerusalemiin. Tiukasti perustuen siis tuohon kronologiaan, voitte nähdä, kuinka ylöstempaus tulee ensin, ja sitten nuo tapahtumat, kun tuo Valkoinen Hevonen tulee Jerusalemiin, tulee toisena.

HERRA on siis Puhunut kanssani seurakunnan sisälle pääsystä. Olen nähnyt seurakunnan kipuavan loisteliaita Portaita pitkin ja pääsevän sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Tämä on se toivo, joka teillä on, että kun asiat pahenevat maailmassa, aivan kuten voitte nähdä, teille kristittyinä, tämän tulisi olla merkki teille valmistautua. Tämän tulisi olla kutsu teille olla vanhurskaampia, olla pyhempiä, etsiä uskollisuutta HERRALLE, JUMALAN pelkoa, syvää kunnioitusta, oikeamielisyyttä JUMALAN edessä, nuhteettomuutta, riman yläpuolella olemista toiminnassanne.

Tämä on teille kutsu, kun katsotte kaikkea, mitä tapahtuu teille juuri nyt; tartuntavauhti kasvaa, sulkemisia tapahtuu, Etelä-Afrikka on ollut suljettuna jälleen 21 päivää, kuulin, ja monet kansakunnat tekevät, mitä he tekevät, sulkien Puolassa, missä vain, Italiassa, kaikkialla maailmassa, Keniassa. Teille kristittyinä tämän tulisi kertoa, että MESSIAS on tulossa. Tämän tulisi kertoa teille, että on aika tiukentaa kristillistä vaellustanne.

Halusin vain, että tämä tulee esille todella selvästi, jotta voitte yhdistää tuon Profetian, tuon maamerkki Profetian 2. huhtikuuta vuonna 2004, kun seisoin JUMALAN Valtaistuimen edessä ja HERRA vapautti Johannes Kastajan Valtaistuimen luota ja hän tuli ja puhui kanssani ja tapahtumasarjasta on puhuttu, se on myös julkaistu. Sitten nuo tapahtumat, näin noiden tapahtumien tapahtuvan Jerusalemissa, johdon vaihtumisen, jonka näette tapahtuvan nyt. Sitten sen jälkeen, muistattehan, kuinka vaate oli kirkastettu, tarkoittaen, että vaatteet on valmistettu, ja sitten LOISTELIAS KARITSA tuli Valtaistuimelta, tullen luokseni JUMALAN Valtaistuimelta.

 

Halusin siis vain herättää teidät siihen, mitä on tapahtumassa Israelissa ja koko tähän maailmanlaajuiseen pandemiaan. Tämä puhuu MESSIAAN tulemuksesta ja aikakauden tulemuksesta, joka on täysin sietämätön, Ahdistuksen ajasta. Muistattehan, että näiden Kahden Profeetan Palvelustyö on suoraan ankkuroituna JUMALAN Kirjakäärön sinetteihin JUMALAN Valtaistuimen luona Taivaassa. Sen tähden jokaisessa tapahtumassa, kun JUMALA avasi ensimmäiset neljä sinettiä, Hän toi meidät Valtaistuimen eteen. Me seisoimme siellä jokaisessa tapahtumassa, Valkoisesta Hevosesta, Punaisesta Hevosesta, Mustasta Hevosesta, kunnes julistin maailmanlaajuisen talouskriisin ja ensimmäinen aalto tuli. Näette nyt, kuinka toinen aalto on voimakkaampi, koska Hallava hevonen on nyt tullut, jokaisessa tapahtumassa.

Teidän tulee siis ymmärtää selvästi, että näiden Kahden Profeetan Palvelustyö on sidottuna MESSIAAN vihaan, KARITSAN vihaan, KARITSAN Tuomioihin. Sen tähden he Puhuvat heinäsirkat, he Puhuvat pandemioita, sairauksia, kaikkea tätä vihaa, mutta se tulee pahenemaan ylöstempauksen jälkeen. HERRA yksinkertaisesti nostaa punaisen lipun nyt ja Sanoo: "Pyydän anoen, olkaa varovaisia! Kun näette koronaviruksen, teidän tulee valmistautua todella hyvin MESSIAAN tulemusta varten." Älkää olko yllättyneitä! Älkää olko temmattuina tilanteeseen, jossa olette shokissa, olette yllättyneitä, ette ole valmistautuneita, ette ole tarkkaavaisia, ette ole valmiita, ja sitten jäätte jälkeen.

Se, mitä tapahtuu Israelissa ja maailmanlaajuinen pandemia, ne lankeavat suoraan tuon Profetian alle. Näette, että jopa 1. joulukuuta 2015, HERRA jatkoi antaen Profetian, sen vapauttamisen jälkeen 29. heinäkuuta vuonna 2009, joten JUMALA on Puhunut johdonmukaisesti huutanut puoleenne, jotta ette sivuuttaisi ikuisuutta Taivaassa. Siitä, mitä koronavirus tekee maailmassa, voitte huomata, että on hirveää, on absoluuttisen hirvittävää liukua Ahdistuksen aikaan. Olen nähnyt Ahdistuksen ajan, se tulee olemaan hirvittävää. Muistattehan, että kaiken tämän olen nähnyt. Olen nähnyt, että aika tulee, jolloin ette voi mennä palvomaan.

Katsokaa tätä! HERRA käyttää tätä viittoilemaan teille, heijastamaan teille, millaista tulee olemaan Suuren Ahdistuksen ajassa. Haluatte mennä palvomaan, mutta teitä estetään, teitä kielletään, teidät pysäytetään, teidän ei sallita, ette pysty mennä palvomaan HERRAN huoneessa. MESSIAS on tulossa. He, joilla on korvat, kuunnelkoot todella tarkkaavaisesti, mitä HERRAN HENKI Sanoo. Tehdään parannus! Kääntykää pois synnistä ja olkaa pyhät! KUNINGAS on tulossa. Tämä on Hänen Äänensä, josta kirjoitettiin Kirjoituksissa, että katso, lähetän Sanansaattajani edelläsi valmistamaan Tiesi, kun HERRA JUMALA Puhui MESSIAALLE. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos.

(27.3.2021 Profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

 

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)